Sziasztok!!
Féléves Lottinak sok puszit küldünk!! Igazi HÖLGY :lol:
Bettike!
Máté....

aztaaaaaaaaaa
DM kuponok: tegnap kaptam meg, pelenkák, tápszer, tejpép, bébikajcsik vannak benne....
Kata84!
Nagyon szépek a keresztelős képek!!! Zsombinak gratula a kúszáshoz!!
Az ovival mi ujság????
Köszi a bíztatást, én is tudom, h beszélni fog, de már untam a tétlenséget, a várakozást. A fejlesztés hátrányára nem lesz az biztos.
Timi!
Jó ez a berregés, de a nyálömlés kevésbé. Tudom, h kezdik felfedezni a hangjukat, de miért kell ennyire ömleni a nyáluknak?????? (Kérdésem költői

)
Szuper a videón Sanyika!!!!!
Bettyna!
Mintha Konstimat látnám a kóstolós Szabiképeken!

Igaz enyim gyerek berreg is, prüszköl, csapkod, és sír is hozzá........
Emma!
Köszi a bíztatást!!!!!
Szobatisztaság: nálunk a menetrend: a nappaliban levetkőzik, irány a wc, pisil a bilibe, kiönti, felmászik a wc tetejére, lehúzza, majd a szűkítővel pisil, ....felmászik, lehúz, wcbe pisil .... kézmosás....Mindez naponta 6-8 alkalommal..........tényleg akarod a szobatisztaságot??

(
ma sikerült kakival tetőtől-talpig összekennie magát, nem bírta kivárni, amíg Konsti befejezi a szopit. Utánna takarítottam a gyereket, fürdőszobát, wc-t....
)
L.Kata!
Engem ez a szeles idő borít ki......nem emlékszem, h lett volna ennyi szeles nap bármikor is. Tudom a "bőjti szelek"? de akkoris utálom!!!
Köszönöm a bíztatást, jól érezte magát Ábel az előkészítőben. Pálmanéni van velünk, Ő is említette, h nagyon bátor a fiam. Énekeltünk, mondókák, sok-sok beszéd...ügyesen tízóraiztak, és elkészítettük az első művet is.

Egy barkaágat rajzoltunk és ráragasztottunk barkaszemeket. Büszkén mutatta Ábel az édesapjának. Ráírom a dátumot és elteszem ....Torna is volt, egy akadálypályán mentek végig..Na Ábel ezt szerette a legjobban
Az egyéni fejlesztés is jó volt, együtt működik, nem ijed meg, mindent ért. Kicsit én is gyerek vagyok, sok dolgot észre sem veszünk, itt pedig felhívják rá a figyelmet. Örülök, h járunk. Ma Bence hazajött és elvitt minket autóval. Nagy a szél, nem akartam sétálni. (30 perc séta lett volna csak oda)
HT:
El vagyok kenődve.........Konsti egyre jobban tiltakozik, már az előkénél ordít. Nyálfogóként sem tudok rátenni, mert kiabál........
Ennni alig,apának sem.
Próbáltam: sütőtök, őszibari, főzőtök, krumpli, répa, de egyik sem tetszik. ..........
Szombaton vettünk előfőzött céklát a Lidlben. Nagyon jó, mert a céklában sok a vas, viszont nehezen fő meg és erősen megszinez mindent. Holnap céklázunk...., aztán brokkoli, meggy, cukkini következik....
NIncs szabály vagy sorrend. Én az almával várok a savassága miatt, banánnal pedig a magjai miatt.