Julcsi, Bjuti, apának mondogatják a kollégái, hogy na majd hogy megszívjuk, hogy ennyit tartjuk kézben a gyereket, és nem szoktatjuk ágyba, mert így meg úgy hozzászokik. Ettől függetlenül nekem sincs szívem sírni hagyni. Na nem az első nyekkenésre veszem fel, mert van, hogy csak nyifog kettőt, aztán vége, de ha tényleg sír, nem tudom hidegvérrel hallgatni. Szeretném, ha tudná, hogy számíthat rám, akármi is a baja.
Zsufi, kérdezted, mennyiket eszik Adri, hogy ekkorákat alszik, tegnap mértem, 90-110 grammot evett, ma reggel meg (este kilenctől reggel hétig aludt) betolt 160-at. Most persze el is kezdtem aggódni, hogy napi öt étkezéssel egy majdnem ötkilós gyereknek a 90-110 gramm elég kevésnek tűnik, de tegnap minden kaja enny volt... para hesshess, van sok pisikaki, nagy alvás, gyarapodás, csak nem éhezik
Panna, azt értem, hogy a sorsot hibáztatod, de saját magadra ne haragudj emiatt - sok dolog szerencsétlen egybeesése miatt alakult így, és te mindent megtettél!
Zsuzsi, meghatódtam a történeteden. Nagyon bátor vagy, hogy az ellenérzésed ellenére hallgattál a bába megérzésre! Azért a meki közepén az vagány lehetett
Julcsi, Bjuti, nem próbáltam ültetve, mert elvileg azt három hós kora előtt nem javasolják az ortopédus okosok. Ezért nem veszünk még kengurut se, három hónapos korától az lesz belőle.
5 és fél óra szerintem simán belefér, Adri is csinál néha ilyet.
Szülés után (este nyolc után született meg Adri) amúgy én is beadtam éjszakára a majmocskámat, mert nagyon kimerültem, és aludnom kellett, de ő is végig aludt állítólag éjjel, úgyhogy nem volt így lelkifurdalásom emiatt. Reggel ötkor már izgatottan keltem fürödni, hogy mikor kaphatom végre meg. S persze a többi éjszakát mellettem töltötte. Aztán mikor harmadik napon elvitték kékfényezni, ott bőgtem, mint egy hülye, hogy nem lehet velem
Hugic, nem csodálom, hogy megijedtél, hogy mi történt Marcival! Ilyen helyzetben meg az embernek nem mindig jut eszébe a legegyszerűbb megoldás. De örülök, hogy végül rendben van a kislegény, és szépen hurkásodik
Zsuzsi, de aranyos vagy

jójó, még majd próbálkozom vele, de most pihentetem egy-két napot a dolgot, kicsit elkeserített. Pedig direkt akkor próbálkoztam, mikor nyugis volt a picur, de majd még lesz ilyen
és nem érvényes ilyeneket, hogy majd elmondom!!!!! ha látnád, mekkora lyuk tátong az oldalamon!!!
Csudiba, akartam menni reggelizni, erre megint nyifnyaf, és egyre hangosabb. Ebből dédelgetés lesz...
Bogi, de éééédi Iringó ebben a kis ruciban
lázmérő: úgy tudom, csak a popsi-hőmérsékletből kell levonni 0,5-öt, a fül, meg a homlok az jó érték.
ZVera, sajnálom, hogy így elhúzódik ez a dolog, de jó jel, hogy legalább az SMS-re válaszolt. Biztosan találtok valami kompromisszumot, amivel mindegyikteknek jobb lesz valamivel!!! Tarts ki
Erika, fájó cicire meleg vizes zuhany, közben masszírozgatás (ha fáj nyomásra, akkor csak finoman), és szopizás előtt is kicsit masszírozgasd át. Nekem be szokott jönni.
hááát még mindig nincs a kezemben babám, de folyamatosan "dumál" a szomszédban, meg cuppogja ezerrel a kis öklét. Megpróbálok összedobni egy szendvicset, hátha addig még nyugton marad