Olyan jól esik, hogy gondoltok rám. Csak most tudtam idegebbeszkedni, mert elkaptam a drágámtól egy jó kis torokfájást, és már két napja nem alszom. Annyira vigyáztam, hogy ne legyek beteg, erre nem hazahurcolta???? Én meg pátyolgattam hősiesen, - szegénykém minden terhestünet amúgy is nála jelentkezik - erre jó elkaptam a torokgyulladást. Fáj ha nyelek, és már az orrom is kezd folyni.....Már ittam almaecetes főzetet, kamilla teát, málnalevél teát, öblögettem borzalmas sós meleg vízzel, tantum verdeztem. Többet nem tudok tenni. Na mindegy nem panaszkodom, pozitívan nézek a jövőbe, holnapra kutya bajom se lesz.
Zel, Gyöngyikém, csodaszépek a fiúk, és olyan szép szülésetek volt, hogy én is ilyet szeretnék, bármelyikre is kerülne a sor. Mindig feltölt ha ilyen pozitív történetet olvasok. Zelem regenerálódsz már? Hogy van a sebed? Gyöngyi nálad volt gátmetszés?
Reni, Boris nagyon szép a lakásotok. Nekünk mediterrán hangulatú az egész, de anyukámét nyáron minimálra rendeztük be, és nagyon tetszik. Szeretem a barna színt és az árnyalatait, engem úgy megnyugtat, és tényleg letisztultságot tükröz.
Boris, nagyon köszönöm a számod. Elmentem és küldök smst, ha itt az idő. Ma a gyógyszertárban rámnézett egy néni és azt mondta: kedvesem maga ma szülni fog
Szerintem a kisasszony ki fogja várni az idejét, semmi előjele annak, hogy sietne.
Reni, Nia csodaszép, és nagyon édes a göndi haja. Mit nem adnék egy kis hullámért a szöghajamba..........