A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

sziasztok!
Megjöttünk a tanácsadásról. szegény Yasemin mind a két combjába kapott szurit :( és nagyon sírt :( most hallottam először úgy sírni mint mikor megszületett :)

azóta alszik.és mosolyog álmában :)

Nócika! Ne izgulj! Minden rendben lesz!! :) ha az eddigi eredményeid jók voltak akkor 90% hogy most sem lesz gond!!

Azért tök brutál, hogy manapság már nem lehet egy tetves uhu képet kérni, csak ha fizet az ember :? vagy úgy se! :evil:
és ha ennyire titkolózik akkor talán kislány! :) szégyenlős a drága! :) :) :) :)

jaj mennem kell, most nincs időm, mert hazajöttünk és minden szana-szét :? .pedig rendet hagytunk itthoon, de mikor hazajövünk, cipők, kabátok,ez-az....

majd jövök délután addig is sziasztok! :)

Kép Kép Kép
asiye

Nócika!
Sajnálom, hogy megijesztettek.
Egerben is ilyenek :shock: :shock:
Ha gondolod, tényleg menj el az Istenhegyire, ott sokkal alaposabbak, és megmondják mi a helyzet.
Ott kapsz dvd-t is, és megnézik a nemét, kivárják türelmesen.
Én is oda mentem, és elégedett vagyok velük.

Nekem egerben több magzatvizet mondtak. Közben meg normál.

Asyie!
Sajnálom a kicsi lányt.
Most már pihenjetek.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

http://www.webbeteg.hu/?page=news_full& ... ws_id=1236

Találtam egy cikket.
3-4 óránként cserélődik a magzatvíz.

picimami

Szerintem a mérettekkel sem lehet gond.
http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html
Ha nem túl profi a gép, vagy a doki, lehet elmérték.
De ha itt megnézed, nem vészes az eltérés.

picimami

Na itt vagyok én is...

MEgint elaludtam egy órácskát :shock: Bezzeg éjjel....

Asiye szegény Yasemin :cry:

Nócika ne keseredj el,ha valami gond lenne biztos nem hagyta volna ennyiben a doki...de ha téged megnyugtat akkor téyleg menj el egy másik helyre.
Végül is most Tarcsán voltál???

Cat megnyugodtam,hogy nem előzöl be :wink: :lol: :lol:

Gabi...ahol a rucikat vettem olcsón...a 151-es busszal gyere el Kőbánya-Kispest utáni első megállóhoz vagy a másodikánál is leszállhatsz a felüljáró után.A sarkon van a CBA,és mindenféle üzlet..ott van egy KYK nevezetű textildiszkont...
MEgéri nézzetek be..szombaton is nyitva. :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici én szedtem rá (vizesedés) homeos bogyót de semmit nem használt :cry: :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
Jól tetted, hogy pihentél, és aludtál egyet.
Mikorra mész ma UH-ra??

picimami

Fél óra múlva hívom a dokit,hogy mikorra menjek...ma genetikai rendelése van és nem akarja,hogy sokat várjak...meglátja mennyien vannak és úgy mond időpontot.

De én már most mennék :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hazaért a fiam a suliból és elős kérdése az volt,hogy "még mindig nem akar kibújni?" :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Hazaértünk.
Természetesen amíg jöttünk haza esett az eső is. Vagy jeges eső, vagy hó... Fogalmam sincs mi volt pontosan, de nem volt kellemes.
És Beni is csak azt mondogatta a végén, hogy fázik.

Még jó, hogy Apának mostanában mindig közbejön valami fontosabb, mint a gyerekei és a kilencedik hónapban lévő felesége. :twisted:

Tegnap is hiába vártam rá, hogy időben elmenjünk Beniért a bölcsibe, és utána még a háziorvoshoz. Ha nem hívom fel, akkor lehet nem is szól, hogy késni fog, és esetleg elmehetnék a gyerekért gyalog. Persze rohannom kellett, hogy odaérjek.

Ma pedig hirtelen lett még délután ötkor egy nagyon fontos és halaszthatatlan megbeszélése.

Most már ott tartok, hogy azt sem szeretném, hogy bent legyen velem a szülésnél. Ha eddig nem volt fontos neki, hogy mi van velünk, akkor a végén sem szeretném, hogy ott legyen.Legalább lesz aki vigyáz Benire, és nem kell senkitől szívességet kérni.

Bocs, hogy most én is ilyen negatív volam, de már nem bírom.
Vendég

sziasztokmegjöttem én is

ma a lkaásban tettünk vettünk stb olyan fáradt vagyok és megyünk holnap is csak Gabi holnap már nem jön mert megy dolgozni

egyenlőre ennyit reagálok majd este írok többet mert itt ül az ölemben kisdedem és nem tudok rendesen írni tőle :):):)

puszi mindenkinek

nika70
Salgótarján

Jaj, látom, megint rossz széria!
Nócika, hidd el, semmi baja nincs a babának, emlékezz, nekem mennyivel kisebbnek mérték 4 héttel a szülés előtt (1.9kg!!!).
Nyugodj meg!
Az meg, hogy nem kaptatok fényképet... hát mit mondjak? Tipikus!

Cat,
csak azt mondom, kitartás, és hogy nem tudom, Nektek milyen esküvőtök volt, de tudod, a reformátusban van egy mondat: vele megelégszem, vele tűrök, vele szenvedek.
Tudom, okos vagyok most, hogy még nincs itthon a Zuram, de nekem ez a mondat nagyon sokat segít.
És emlékezz, mi mennyit küzdöttünk azzal, hogy ne igyon, mert bármikor megindulhat a szülés, mégse érdekelte... A munka talán egy kicsivel jobb ennél, nem? :shock:
Kitartás! És még jó, hogy itt mindig van valaki, aki pozitívan tud szólni hozzánk, ha már minden türelmünk elfogyott. :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos tényleg azért vagyunk itt és azért nem is nagyon csatlakoznak hozzánk újjak mert nagyon szépen kialakult egy törzsközösség akik nagyon szeretik egymást együtt sírunk együtt nevetünk fel a fejjel mindenkinek vannak rossz anpjai nekem is voltak mikor napok óta nem tudtam aludni egy 5 órát legalább egyhuzamban :) el fog múlni hidd el mostanában már olyan jókat alszom reggelig :D:D:D:D:D

Nócika nyugi nincs semmi baj azzal ha kicsit kevesebb a magztavíz ne stresszeld magad nem tesz jót szégyenlős a baba látom tutui kislány lesz :):):)

Picikém: gyönyörű kismami vagy és már mekkora pocid van nagyon édes :):):):)

nekem úgy kellett annó könyörögnöm egy db képért :)

nika70
Salgótarján

Csajszik..1/2 7-re megyek a dokihoz..aztán jelentkezem...szurkoljatok,hogy minden ok.legyen. :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

sziasztok!
végre hazaértem...de megérte. Győztünk!!Fiam elsők lettek a kerületi történelemversenyen, így mi képviselhetjük Pesterzsébetet a fővárosi fordulón!!És nagyon elhúztak a mezőnytől, ők 77pontot írtak, a többiek meg 50 pont körülit...nagyon-nagyon büszke vagyok rájuk! Aztán még vettem egy cipellőt meg egy gatyót is. Most hazajöttem, pihenés, aztán 8ra megyünk mozogni...

Megkérdeztem anyut, szerinte elég lenne egy sima cukor vizsgálat(nem tudom a terheléses meg a sima között mi a különbség), beszélek majd a háziorvosommal is...talán holnap...a hormont is megkérdezem majd...

Törpiri, aztaaa lánykád nagyon jól érzi magát odabenn...
Cat, jaj, nehéz lehet Neked...mert ott van Beni is...de Te vagy itt a nyugalom szigete, fel a fejjel...és biztos jól lesz ha benn lesz a Párod...

Nemlajos...én még nem vagyok anyuka, kismami se, de hiszek Asiye-nek...az anyaságot az elején idealizájuk, aztán jön a húúmégseilyennekképzeltem időszak...de utána beáll...légy magadhoz türelmes!

Pici, nagyon csinos vagy!!!Akkor mégse kell a filmzene? megkaptad azt is?

Kép
arwen***

arwen, gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:
(nem is tudtam, hogy itt tanítasz, Erzsébeten! :shock: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pedig igen,a Vörösmarty Mihály Általános Iskolát erősítem 8)

Kép
arwen***

:D

Tudsz valamit az Erzsébeti sulikról?
Konkrétan az a gimi (?) érdekelne, ami a Gubacsi lakótelep és a Helsinki út között van, egy zsákutcában... Asszem kéttannyelvű, vagy német nemzetiségi, vagy nemtom :oops: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Huh, passz, így gőzöm sincs melyik lehet az...másfél évet éltünk Erzsébeten, de nem igazán ismerte meg...majd megkérdezem Neked holnap!

Kép
arwen***

én meg rákeresek:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

már meg is van:)
http://nng.mcse.hu/
csak az útvonaltervbe kellett megnézni, hogy az milyen utca, aztán meg gugliba beírni az utcanevet, meg hogy gimnázium:)
Német nemzetiségi, nem kéttannyelvű... kár :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

miért baj, hogy nem kéttannyelvű? a német nemzetiségi is jó, itt Erzsébeten van hagyománya...

Kép
arwen***

hát, mert a kéttannyelvűbe mehet bárki, de a nemzetiségibe?
Vagy gyakorlatilag ugyanúgy lehet jelentkezni mindkettőbe, csak az egyiknek fontosak a gyökerek, a másik meg csak tanít?
A keresztlányom kajakozik, és hát amikor kiderült, hogy itt van egy kéttannyelvű is, nagyon elgondolkozott. De hát nincs. :(
Mondjuk, úgy se jönne.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Majd megkérdezem, van-e kéttannyelvű itt Erzsébeten...a német nemzetiségiben is a németet nemcska nyelvi órán tanulják, hanem a többiből is asszem,de majd rákérdezek Nektek.
Na megyek lassna készülük..bár majd elalszom...
Törpiri, gondolok Rád!

Kép
arwen***

Törpirire nem gondolni kell, hanem már várni a hírekkel :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Itt vagyok!
És magam alatt :cry:

A babóval minden oké.AC:358 FL:73
BEcsült súly 3700 g :shock: :shock: ,de nagyon jól érzi magát odabent.
1 ujnyira vagyok nyitva...vasárnapig vár!!!! :twisted: :twisted: Ettől vagyok magam alatt...

Remélem megindul elötte mert én már annyira szeretném ha külön lennénk!!!!

MEgint megvizsgált :roll: :roll: remélem valami hasznom is lesz belőle :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpir!

:( :( :( :( :( :(
de mostmár csak max.-max. 5nap!!! kitartás! :)

Kép Kép Kép
asiye

törpiri, kitartás!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Tudom,hogy max 5 nap,de az most egy örökkévalóságnak tűnik...

Annyira fájnak a lábaim,olyan mint egy elefánté...és..ááá mindegy,most sirhatnékom van..

Tudom,hogy hülye vagyok,ne haragudjatok... :oops: :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

annyira érdekes hogy kórháza válogatja itt tarjánban ha elérted a terminus végét be kell feküdnia kórházba és max egy hetet hagynak túlhordani ha nem jön inditanak mert a babának sem jó olyan sokáig bent törpiri fel a fejjel hétvégére meglesz Lili baba :):):

arwen: gratula a fiaidnak a versenyen elért eredményhez ez azért téged is igazol jó tanár vagy :):):) én sajna utáltam a törit mindig nem tették érdekelté meg pikkelt is rám a tanár ha megtanultam szóról szóra mi volt merre hány méter akkor is csak kettest adott ez van :D:D:D:

nika70
Salgótarján

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Megjöttem én is ma voltunk Mák-nál megigényeltem a gyest. Majd jástzi.Délután pedig mentem a fodrászhoz.Megint rövid lett a hajam :)

Törpirio:kitartás, ha vasárnapig nem történik semmi meginditja?

Nócika:ne izgulj nincs semmi baj a babáddal.De én is ajánlom atz istenhegyit.Nagyon rendesek és tényleg alaposan megnéznek mndent.

Nemlajos_:sajnálom a depit. Biztos párodnak sem lehet könnyüde ohdd el mindenki érezte azt amit te.

Asiye:hogy van Yasemin? Milyen oltásokat kapott?

Cat:köszi az sms-t. Párod Beni születésénél ott volt veled?
Nálunk anyum volt bennt apa lemaradt a szlésről.De mindenki azt mondta,hogy szerintük jobb volt ,hogy anyummal voltam.
Most elvileg apával tervezem,de már gondolkoztam azon is,hogy mi lenne ha megint anyum jönne be

Pici:nagyon szép pocid van :D :D irigy-irigy.

Arwen:gratula a fiaidnak.Ügyesek voltak meg persze te is hiszen a segitséged kellett hozzá.
Hányadik századból voltak akérdések.Csak magyar vagy egyetmes töriből versenyeztek?
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!

A lábaim szépen lelohadtak.
Egész éjjel fel voltak polcolva.
És ettem petrezselymet.
Vettem tesztcsíkot, de nem mutat fehérjét, szerencsére.

picimami

Cat!
Nagyon megértelek. Te is érzékenyebb vagy most sokkal.
És már annyit vártál, hogy többet törődjön veletek.
De úgyis észhez fog térni hamarosan, és remélem megnyugszol majd.
Nem jó neked sem, ha feszült és szomorú vagy.

Engem is felbosszant apa mindennel mostanában.
Nem bírom, a majd... ej ráérünk arra még dolgokat.
Tegnap már végre lesett neki, hogy nem egyszerű dolog mindent beszerezni, és nem túl sok már az idő.
A szoba még üres..
Most kezdik gyártani a szekrényhez való anyagot, és ez a mi szobánk még csak :shock: :shock:

Törpiri!

Sajnálom. Én már úgy reménykedtem, hogy éjjel baba lesz
De most ha császár lesz, akkor miért kell még várnod?
[b]Nika![/b
Ma is úton lesztek akkor??
Gege is megy veletek? Nem fárad el?

picimami

Sissi!
Fotót hozol??
Az új frizurádról? És pocakról? :roll: :wink:

picimami

Arwen!
Gratulálok! Nagyon ügyesek voltatok.
Hm.. azok a jó kis történelem versenyek.
De szerettem én is :oops:

picimami

Jó reggelt mindenkinek!

Már amennyire jó lehet egy olyan reggel, amikor Beni hat előtt ébred, és azóta folyton hisztizik. :evil:

Ebből a napból már most elegem van.

Nem is értem, miért akartam én második gyereket is, amikor egy is sok néha. :roll: :oops:
Talán a második jobb lesz. DE az biztos, hogy ennyire nnem lesz ekényeztetve.

Törpiri!

Sajnálom, hogy még mindig várnod kell Lilire.
De ugye mindig azt mondják, hogy terhesség 40 hét, plusz/mínusz 2 hét. CSak erre a plusz két hétre senki nem akar gondolni.

Arwen!

Gratulálok a verseny eredményéhez!

Nemlajos!

Én úgy tudom, hogy nemzetiségi iskolába is járhat bárki, ugyanúgy, mint a kéttannyelvűbe. CSak ott anemzetiségi gökerekre is figyelnek.

Pici!

Az én férjem is mindig azt mondta, hogy ráérünk, nem kell semmit elsietni. CSak engem idegesítet, hogy az utolsó pillanatra hagyjuka dlgokat. De kész vagyunk most is, és Beninél is elkészültünk időben.

Sissi!

Most jó lett a hajad?

Nika!

Sok sikert mára!
Vendég

Persze Gergő is jön velünk hiszen most kiélheti ott magát rohangálhat stb :):):)

ma is sokmindent kell még csinálni és Gabi most nincs itthon dolgozik hála istennek most megint van munka és végre a póker nyereményét is átutalták így lesz étkező asztalom :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D 200 dolcsit utaltak át vagyis amit mi akarunk még van 80 dolcsija amivel játszik gyarapítja
egy kis mellékes :):):):):):)

Törpiri azért már végre szülhetnél igy vagy úgy :):):):)

nika70
Salgótarján

Hát ez nem a legjobb nap...

Most olvastam, hogy meghalt Ocsaky Gábor. :shock: :shock: :shock:

Nem vagyok egy nagy hokirajongó, de az ő nevét még én is ismerem. Főleg, hogy most hétévégén nyerték meg a bajnokságot, és hamarosan kezdődik a VB is.
Csak 34 éves volt. Mint a férjem...
És pont a névnapján...
Vendég

Sziasztok!

Pici:az én párom is ilyen.Tiszta Pató Pál úr mindig mondom neki,hogy tuti róla mintázták a verset.

képzeljétek kisfiam tegnap óta Mamma miat néz,most is ül a bilin már megette a krémtúróját és közben nézi a flimet.Mesét akartam neki bekapcsolni,de Ő mami-mami-t(igy hivja) akart nézni. A money-money a kedvenc száma :D :D

Mondjuk én is imádom a filmet,főleg,hogy Görög-oban játszódik ilyenkor olyan kedvem lenne elmenni.De talán pár év múlva.

Nika:mikor is költöztök? Jó munkját nektek azért pihenj is.

Törpiri:hogy vagy??
Vendég

Cat.én is a reggeliben hallottam. :( :(

Ma Márk 6kor jött át hozzánk és már kelteni akart csak én mondtam,hogy jöjj9ön még ide az ágyba és hála istennek vissza is aludt(igaz kapott cserébe cicit) 7:20kor keltünk.Apának ma suliba kellett mennie,persze mivel kinyomta a telefonját simán elkésik.Már ott kellenne lennie.De most hivtam az Ocskay miatt.
Vendég

Cat!
Sajnálom, hogy nem jól indult a napod!
Remélem jobb lesz a továbbikaban.

Nem akarok én sem sietni a készülődéssel.
De egy szekrénysort összerakni, meg ajtót kivágni, tolóajtót betenni, takarítás stb..
Nem kevés munka.
És ha a dokim előbb be akar fektetni majd, akkor ezért igencsak el kell kezdeni.
Szeretnék én pakolászni, rendezgetni.

Ocsaky-t nagyon sajnálom.
Én is megsirattam.

picimami

Sissi!
Édes lehet Márk, ahogy Mamma Mia-t néz!
Mennyire örülnek majd ennek a lányok később, hogy szereti az ilyen stílusú filmeket, és zenéket is.

picimami

Cat!
Akartam még mesélni a tegnapi Brendonos sztorit.
Apa talált egy babakocsit, ami szerinte nem lötyög, és van benne anyag (és nem szar).
Peg Perego GT3
Nagyon tetszik, de nem lehet kicsire összecsukni, úgy hogy csak a váz maradjon, amire lehet csak a hordozót is csatlakoztatni.
+ nagyon hatalmas babakocsi, persze hozzám képest.
Na hívtuk az eladót, kész volt, azt hittem összetöri, nem tudta összecsukni, és olyan durván rángatta.
Nem tudom miért, de nem érzem odavalónak azokat a lányokat. Nem sok szakmai tapasztalatuk van. Bármit kértem, tiszta hülyének néztek, ezt vettem le az arcukról.

picimami

Arwen!
Aranyos vagy köszönöm. Az is meglett a többi zenével.

Nócika!
Hogy vagy??
Mész máshová is UH ra?
Vagy megvárod a 3 hetet?

picimami

Gabi!!
Te hogy vagy ma reggel??
Mikor is mész a cukorterheléses vizsgálatra?

picimami

Sziasztok

Este kibőgtem magam...egész jól aludtam :oops: :?

Reggel voltak kicsi fájások megint,de amúgy semmi.Fájdogál a bal oldalam alján,majd 2 felé megyünk megint CTG-re.
Amúgy semmi extra.

Cat tudom,hogy + - 2 hét,de tényleg a + a legrosszabb.

Pici,azt mondja a doki jobb lenne ha beindulna,hátha sikerülne megszülnöm.Csak azt nem értem ha a fiamat 3700 grammal nem tudtam megszülni akkor majd a lányomat meg fogom tudni???Súlyban elvileg most ugyan ott tartunk...és egyáltalán nincs ő sem lent,sőt este azt mondta még eléggé fent van :shock:

Na mindegy..majd lesz valami..és félek,ha beinditja az sokkal jobban fog fájni. :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!!
Sajnálom, nagyon nehéz lehet most neked.
Nem értem én az orvosokat.
Miért kínlódtat, ha mégis a végén lehet császár lesz belőle.
Kíváncsi vagyok nagyon a mai NST-re.
Ne sírj..

Tegnap én is úgy elfáradtam, hogy egyhuzamban aludtam reggelig :oops:

picimami

Tegnap este már én is aludtam nyolckor. Nagyon fáradt voltam. Benit Apa fürdette egyedül és ő is altatta el.
A Született feleségeket meg akartam nézni, de nem volt erőm felkelni hozzá.

Pici!

Brendon: :evil:

Nem csak abban a babkocsiban van anyag, ami súlyra nehéz...
És ez is biztosan jó, de én nem szeretem a háromkerekűeket.
Vendég

Törpiri:sajnálom.Remélem az nst után boldogabb leszel.

Cat:Lehet,hogy Beni a szelet érzi és azért hisztis.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: