Sziasztok lányok!
Jelentem Imi tegnap óta tud egyedül biciklizni. Egyszerüen ráült és megy neki! Így volt ez anno Enivel is! Annyira örülök neki! No meg persze ö is nagyon boldog!
Egyébként nem gyakoroltuk elötte, csak beérett magától!
Nagyon szuperek a képek, olyan jó nézegetni öket!
Koadri!
Annyit gondolok rád, el sem hiszed! Az érdekelne leginkább, hogy ez a szemnyomás probléma a pár mütét után véglegesen megoldódik, vagy ez egy állandó állapot? Csináltak a csarnokvíznek csatornát annak a helyére, ami nem fejlödött ki vagy ilyen nincsen? S ha többször kell müteni, nem megy rá a látása?
Ami a mozgásszervi fejlödését illtei, fenomenális!
Mi az a rövidítés, amit írtál? Nekem nem mond semmit!
Döncinek tegnap óta adok mégis antibiotikumot. Ugyan nem volt lázas, de elkezdett nagyon csúnyán köhögni és rossz volt a közérzete. Hosszú napokig inhaláltam és adtam neki a köptetöt a sok trutyi miatt, ami jött belöle, de nem oldotta meg a helyzetet, viszont hallhatóan szaporábban vette a levegöt, így most ez van. Azóta szemmel látható javulásnak indult, tehát helyesen döntöttem!
Emesedora!
Nektek is gyors javulást kívánok! Ideje lenne, hogy beköszöntsön a tavasz. Nálunk például orkán erösségü szél fúj napok óta és ma havazik is egész nap!!!
Ágicám!
Van valami újság?
Zsófi!
Áginak és nekem pl. nem jött még meg, de nem is hiányzik különösebben!
Beni nagyon ügyes!
Sziszka!
Málnusnak boldog névnapot! Mifelénk ilyesmi nincsen...
Ami a pelenkakiütést illeti, Ildinek igaza van! Iminek például nagyon érzékeny böre van. Mindenféle pelenkát végigpróbáltunk, mire megtaláltuk azt, amitöl nem lett piros a popója. Mi a DM saját márkájára esküszünk, de pl. Enivel anno Aldi saját márkájú pelenkát használtunk. A diszkontosok pelenkájában az a nem jó, hogy többször váltanak beszállítót, így hol ilyen a pelenka, hol olyan, nem egységes a minöség. Ez engem erösen idegesített. Szóval érdemes kipróbálni ezt is, azt is!
Pöttöm!
Örülök, hogy jobban van a lelked!
Menü javaslatok? Én ma spárgát csinálok csak úgy klasszikusan.
Ma a barátnöm kilomolt a 3 gyereke után és kaptunk egy nagy zacsi ruhát. Gondoltam elteszek belöle pár szép darabot húsvétra, majd azt - is - hozza a nyuszi!
Most megyek a dolgommat elintézni, késöbb még benézek!
Puszi: Barbi