A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » !**** Babaproject 2009 indúl****!

Sziasztok Lányok, aranyosak vagytok hogy hiányoltok. Beindult az építkezés szóval leköti minden időmet, plusz Levi na meg a pocaklakó és leszívja az energiámat. Ami viszont szuper hogy 2 hete nincs hányingerem, és ennek nagyon örülök mert Levivel a 13. hétig nagyon szenvedtem.
Pénteken voltunk UH-on és minden ok már 24,5 mm volt, a doki szerint szépen fejlődik. Már úgy várom hogy kiderüljön hogy kislány vagy kisfiú lesz.
Jó hallani hogy minden kismamával minden ok!!! Nyuszifül, te meg pihenj sokat, Levivel én is bevéreztem kétszer így 3 hétig otthon voltam, de utána 8 hónaposan hagytam abba a munkát, szóval kitartás nem lesz semmi baj, na és persze pozitív gondolkodás.
Babára vároknak, meg nagyon szorítok. Én Levi dec. 19.-én szültem és hiddjétek el ez a legszebb karácsonyi ajándék szóval nem kell itt sakkozgatni, legyetek csak babásak!! :lol: :lol: :lol:
Sajna itt sincs valami jó idő, és ez a hét is ilyen marad szörnyűűűűűűűűűűűűűűűűű ez a tél mikor lesz már vége!!!

Szép napot Mindenkinek!
Kép
Kép
boganna07

Nita, reméljük a legjobbakat! :lol: 8)
Most igazából azért is örülnék neki, mert nem fűlik a műtéthez a fogam, és legalább megúsznám :roll: :lol: :lol:
De most tényleg tuti az az érzésem, hogy ez a hónap, nem az a hónap volt....

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Boganna, örülök, hogy minden rendben van veletek.
Hát egy építkezés nem egyszerű történet, de majd csak túl lesztek ezen is...
Ha majd ráérsz, mindenképp gyere...
Pussz! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

boganna szép méretei vannak a pocaklakódnak!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Elég sok a dolgom mostanában,csak bekukkantottam hozzátok...
Lányok,
a szopi + terhesség együttesétől ne parázzatok!!! A dokitól szerintem nagyon nagy hülyeség volt azt állítani, hogy a szopitól állt meg a baba szíve. Ezt sokszor még a boncolás sem tudja kideríteni.
A szopi mellett simán teherbe lehet esni, és a dolog ott dől el, hogy megtapad-e a baba, vagy sem. Ha igen, és jó helyen, akkor nincs semmi ok a pánikra, mehet a szopi, mert a kis "bebetonozott" ki nem mozdul onnan. A szervezete mindenkinek pontosan tudja, mit tegyen.Akinek nem bírja el a két dolgot egyszerre, annak a tejtermelés csökken, majd abbamarad. A természet mindig a legkisebbet, a legvédtelenebbet óvja!!!! Akinek van tejcsije, az emiatt el ne szalassza a nagyobb szopiját!!!!
Én a kisfiunkat 3 éves koráig szoptattam, emelett simán teherbe estem, nőtt a baba, és végül egészen más ok miatt veszítettük el a 17. héten, mint a szopi.
A szopikor termelődő oxytocin egészen más (kisebb) mennyiségben termelődik, mint szüléskor, ez egy stabil terhességben nem indíthat el vetélést!!!

Angie,
az autóúttal óvatosan: semmi zötyögős, legalább óránként 10-15 perc pihenő, séta, kis torna, és akkor nem lesz baj!!!!
A betegség-, baleset- és poggyászbiztosításnál javaslom, hogy nézd meg, meddig vállalja a biztosító a terhesekre az utat (általában a betöltött 6. hónapig), és egy magasabb fokozatot kössetek, amiben pl. a mentőhelikopterrel való szállítás is benne van. Ez kb. 600 Ft/fő/nap, de inkább legyen kidobott pénz, mint valami baj!!!! Ha gondolod, szívesen segítek ebben, mert a szakmám egy része, hogy az utasoknak biztosítást kössek a nyaraásukra.

Kismamik,
szépek és ügyik vagytok!!!!

Kírus,
fel a fejjel, majd együtt babásodunk a tavasszal!!!!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly örülök hogy jelentkeztél...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Boganna, lyly de jó, hogy benéztetek és hogy minden ok veletek is.Boganna csak nem idegeskedj majd az építésnél, sajnos sokszor nagyon ki tudnak hozni a sodrunkból a munkások ha láthatóan nem úgy csinálják ahogy mi azt akarnánk.

Kép
Kép
melisch

Lányok!
Köszi a tanácsokat! Persze, előbb essek teherbe, aztán majd kikérdezem a dokit is.

A nőivonal oldalán a következőt irják :( :( :(

Kedves Fórumozóink!

Sajnálattal közöljük, hogy gazdasági okok miatt 2009. március 28-án oldalunk megszűnik.

Köszönjük, hogy eddig velünk voltatok!

A nőivonal.hu csapata
Vendég

angie én is sajnálom a nőivonalat nem is láttam ezt az üzenetet bár én csak vonalzót készítettem ott, de nem tudom mi lenne ha megszűnne a babanet és nem tudnák veletek kapcsolatban lenni.

Kép
Kép
melisch

az a baj, hogy a picibaba.hu-n csak szülinapos és várandós naptárak vannak.
a babafalvát nézted? lehet, hogy ott sincs ciklusos. akkor viszont sajna marad az angol :(
Vendég

itt is csak szülinapos és várandos vonalzók vannak, na de nem baj találtam egy angolt ahova lehet képet is betenni elé, Maya képe már kész 30-án felteszem majd :wink:

Kép
Kép
melisch

már találtunk noivonalasok másik oldalt...nagyon jó csak meg kell szokni még........így remélhetőleg nem esik szét a csapatunk.....
remélem a babanet nincs ilyen veszélybe...... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Látom sehol senki. Fél órája értem haza. Voltam a konditeremben. Jól elfáradtam, de nagyon jó volt. Kár lett volna kihagyni. Hallod Melisch?! Te merre vagy?
Boganna de jó, hogy hallunk felőled. Építkezés? Nem épp kismamáknak való. Azért ha lehet ne idegeskedj.
Lyly itt az oviban jelzik, ha jön a doktornéni. Mániája a fütyifelhúzás, így szóltam, hogy nem járulok hozzá. Nem is nézte meg senkinek. Van nekünk doktornénink, ha valami bajom van elmegyek hozzá....A bölcsiben is volt orvosi vizsgálat, ott is lehetett szólni, hogy kérem vagy nem kérem, de azt hiszem nem nagyon szóltak előre. remélem Bencuska jól van. pussz neki.
Többieknek is kéretik megjelenni. Please!!!!!!!

királylány

Királylány én hagyom magam kényeztetni :lol: . Ma délután shoppingolni voltam tesómékkal. Készülnek a keresztelőre és mint odaadó keresztszülők uj ruhát keresnek maguknak. Öcsém volt öltönyt varratni, mert ő kicsi és zömök ami az üzletben van nem tetszett neki ma vett inget + nyakkendőt sógornőm csak nadrágot talált az ing ami szép volt rövid vagy szük volt neki, zakója van. Persze férjecském meglepit akart csak áthúztam neki, vacsit akart főzni csak nem jöttem haza, igy én kellett bekapcsoljam a sütőt ő utánam ért haza, mert volt még dolga és visszament a városba. Aztán nagyon sok volt a puszi + hízelgés na erre megkérdeztem mi rosszat csinált mert nagyon gyanús a túlzott törődése :lol: hát már ott is volt a sunyi mosoly és kiderült tegnapelőtt eltörte a presszókávéfőző kiöntőedényét és most bögrében főzi a a kávét és már 4 helyen keresett de nem talált újat. Na leesett a lepel ezért a nagy törődés, hogy bocsássak meg neki. És mindemellett sajtot is vett és mellé vörösbort bontott na így hátra dőltem kortyolom a bort és várom legyen kész a vacsi (már megterített mindjárt eszünk). Holnap jövök ma nem rontom tovább ezt a kellemes estét :wink:

Kép
Kép
melisch

Húúúúúúú Melisch, most irigyellek ám :lol: De aranyos! Szép estét nektek!

királylány

jó éjt melisch

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok, kellemes volt az este, azt leszámolva, hogy beijedtem mert Maya nem evett, a reggeli adagja még este is a tányérjában volt. Nagyon megijedtem, férjem is mondta, hogy látta öklendezni napközben. Na de kicsit játszottam vele majd újra odatettem a tányért és mindent megette :lol: nem tudom mi volt ez a húzása de remélem nem volt semmi gond. Ha azonban látom, hogy nincs jól megyek vele dokihoz.
Szép napot mindenkinek!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Melish: Örülök, h a kutyi jól van!:)

Nita: az utrotól folyton aludtam, és nagyon fájt a fejem, mert migrénes vok, és akkor mindig infúziót kellett beötni, szobatársam is ki volt ütve tőle teljesen. Azt mondták ennek kevesebb a mellékhatása.

Tegnap volt a dilpomavédésem 5ös lett, és a dékánnál voltam, hogy hagy módosítsam a vizsgák időpontját, mondjuk így is kevés idő van rá, de legalább megértőek voltak, ma intézkedek, aztán mek haza...

Kép
nyuszifül16

nyuszi hatalmas gratula a diploma védéshez ügyi voltál! Pihiz sokat és tanulj szorgalmasan a következő vizsgához, minden ok lesz meglátod. Nagy puszi!!!!!

Kép
Kép
melisch

Nyuszi!
Gratula az 5-öshöz! Látom, maximalista vagy :)

Melish!
Lehet, hogy Mayanak csupán egy kicsit több szeretetre volt szüksége. Ezek a kutyik érzékenyek ám, és egyből észreveszik, ha átcsoportosul valami másra a figyelem. És ti rendesen el vagytok foglalva mostanában egymással, ami helyes is!!

Hát nem tudom, hogy még mi jöhet nekem ebben az évben, de remélem, hogy hamarosan valami nagyon jó! Épp ma tudtam meg, hogy drága főnököm (eddigi 16 éves pályafutásom legjobb főnöke) távozik a cégtől, igy ha visszamegyek a gyesről, már nem neki fogok dolgozni. Most sajog a szivem, de hiszem, hogy valahol már készül számomra a következő munkahely.

Most megyek, és megvigasztalom magam egy kis főzőcskével...
Vendég

Hú Angi!Úgy látom Szilárdnak ma mind1!!! :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!Képzeljétek,ma gyönyörűen megjött 32napra a műtét után,pedig 6 hétre számitottam,ahogy mindenki mondta.Nagyon erősen ömlik,de legalább tisztulok,mire jön a férjem,Pont 1 hónap mulva jön,21.én,persze pont mensessel fogadom. :( De most hónapok óta először örülök neki,hogy megjött és ezek szerint hamar regenerálódok.Ma vittem a fiamat a pulmonológiára mert visszatérően fullad és szárazan köhög meg folyik az orra.Irtak neki egy gyogyit,ha jövő hétig úgy tűnik ,hogy használ akkor megcsinálják az allergia tesztet,és gondolom mikor megtudjuk mire allergiás akkor tudom neki adni.Kirus?Neked megjött már azóta?Melisch!Hogy neked micsoda férjed van!Az élet kárpótol a baba miatt.Mert másnak 20gyereke születik a barom agressziv férjétől,oda ad gyereket.Na de tudjuk hogy az élet igazságtalan.De reméljük azért ebben az évben még nekünk is lesz pozitiv tesztünk!! :lol: Többieknek is nagy puszi! Kép
Vendég

Sziasztok, csak bekukk!
Nyuszifül hatalmas gratula a vizsgádhoz, nagyon ügyi vagy!

Melinda, mind1 ez jóóó :lol: :lol: :lol:

Én dög vagyok, most értem haza.....

Hol vannak a többiek...Babicsek, Kicsi....stb....stb???
Lányok, lassan tesztelni kell!!
Tessék jönni mindenki!!! :wink:

pussz!

betty615

sziasztok......képzeljétek ma kaptam csomo kismami felsőt ,gatyókat és kb 1 csomgnyi picike pelust!!!!!!
nyuszi gratula a vizsgádhoz!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Izisz remélem kisfiad hamar meggyógyul és segít ez a kezelés! Tudom, hogy jó férjem van és köszönöm is a Jóistennek, hogy megtaláltam. El tudjuk fogadni egymást a sok hibáinkkal és próbáljuk kellemessé tenné a napjainkat. Igaz decemberben kis hián elhagytam nem tudtam beletörődni, hogy nem lehet babám gondoltam jobb lenne ha elhagynám találjon más nőt aki megadhatja neki amire nagyon vár, a baba miatt. Aztán csak továbbléptem és most már nem engedjük, hogy a baba hiánya tönkretegye a házasságunkat mert igazán szeretjük egymást.

Én most nem leszek holnaputánig. Sajnos temetésre kell menjünk, férjem legjobb barátjának az apukája halt meg :cry: és mivel Nagykárolyban lesz a temetés holnap már ma estére megyünk így látom nagyszüleimet is meg keresztapám is ma érkezik haza Németországból. Sajnos neki sincs most munkája 1 hónapra hazaküldték, hát ezek szerint ott sem fényes a helyzet.

Az este moziban voltunk. Vasárnap akartunk menni de csak az első 2 sorban volt szabad hely :shock: hát akkor inkább nem mentünk olyan rosszul lehet látni onnan. Ezért mentünk tegnap nem is voltak olyan sokan :lol: A Marley és én című filmet néztük meg Owen Wilson és Jennifer Anistonnal a főszerepben. Nem éppen a legklasszabb film amit láttam de rossznak sem mondható. Marley egy labrador kutyus ő is főszereplő bár Maya lepipálja sokkal több marhaságot csinál mint az a kutya. A végén pedig meghal mert megöregszik na erre meg én úgy bőgtem, hogy csak na 2 zsepi lett vizes :oops: ritkán bőgők ennyit egy film miatt. :oops:

Kívánok mindenkinek szép napot!
Betty tesztelsz? Én még nem tudom még korai de gondoltam 4 napot tesztelhetnék lh-val úgyis van itthon és utána rendelek sokat esthajnaltól. :lol: :lol:
Nita kitől kaptál ruhákat de jó van új rucid 8)

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Tegnap voltam a Reiki terápián.
Hááát csajok ha eddig kicsit kételkedtem most meggyőzött. :wink:
Az anyuka csak annyit tudott,hogy azért megyek mert kistesót szeretnénk.Semmi mást nem mondtam.Már a kezelés első felében olyan dolgokat mondott a múltamból,hogy csak pislogtam. :roll: Aztán rátértünk a mostani állapotomra.Mondta,hogy a jobb petefészekben éppen peteérés van,szép nagy a tüsző :shock: :D .Mondjuk Én sejtettem mert egész nap feszített a petefészkem. :wink: Aztán a kezelés alatt végig ott forróságot éreztem(oda kaptam az energiát).Jövőhéten újra megyek és mától jövőhétig itthon pihenek.Szóval rettegjetek mert jövök gyakrabban. :lol: :lol: :lol: Az oviba ráfogtam Domira,hogy beteg :oops: :wink: mert ugye azt látták tegnap,hogy Nekem kutya bajom.Így itthon van velem,remélem nem fáraszt le. :D 8) Ja,és képzeljétek székrekedésem van pár napja,pont Nekem akinek eddig sose volt gondja a wc-n. :P Puszi Mindenkinek!Dius

KépKép
Kép
mucus75

Szia Mucus akkor össze kell bújni apával és 14 nap múlva megtörheted a sok negatív teszteket, még Lh pozitívat sem hozott manapság senki, mármint képen :shock: , remélem a következő hónap már jobb lesz hiszen mindjárt jönnek a gólyák és hozhatnának pár babát is :lol:

Kép
Kép
melisch

Melish!
Bújunk,bújunk kétnaponta. :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
mucus75

Irisz! Nem tudom ez a fedoneved-e. Mindenesetre nagyon szep nev. Kivanok boldog nevnapot! -- Melish! Akkik ennyire szeretik egymast, azoknak lesz gyerekuk, az hot ziher. -- Dius! En ugyan nem hiszek semmi ilyenben, de ettol fuggetlenul kivanok mielobbi babasodast neked. -- Nita! Jo ha van kitol orokolni. Baromi dragak a kismama rucik.
Vendég

Nekem megvan a multheti hormoneredmenyem. A dokival csak hetfon tudok beszelni, de az asszisztensno azt mondta h az ovulacio alatt kicsit alacsony a progeszteronom, ezert lehet h a doki progi rasegitest fog javasolni hogy konnyebben teherbe essek. Hetfon okosabb leszek. Igaz, nagy valoszinuseggel addigra mar tul leszek a pe-n.
Vendég

Sziasztok!
Olllyan fáradt vagyok csajok,hogy úúúúú,de kivagyok.Arra gondoltam,leváltom a medvét,ő kijön a barlangból,én meg bemegyek.
Apának most olyan van,hogy itthon van egy hétig,de fizetik....erre ahelyett,hogy hármasba,/néha kettesbe/ lennénk,kint van az udvaron,ide rendelt egy akkora konténert,mint a házunk,hogy ő abba lomtalanít.Mi meg ki se tudunk menni,mert olyan szél fúj,hogy szidom a Mátrát egész nap.
Szerintem most szólt a szervezetem,hogy hohohohóóóóó Rudi!!!LASSÍTSAK!!Egy masszír,jaj,de jó lenne,de szerintem már nem kéne hasra feküdnöm,főleg azon az ágyon!
Nekünk minden megvan,hállelúja!!!!Ja,légzésfigyelő,az nincs,de majd a keresztapja megveszi!!!Remélem!!Ja,meg ha kislányunk lesz,akkor ruha nincs,de azt nem is nagyon veszek,mert hoztak Pistikének is annyit,hogy venni se kellett volna,olyan is volt,amit rá se bírtam adni,mert kinőtte!!! :lol: Mindenki 62-68-ast hozott!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

izisz! Nekem még semmi,de remélem most már majd csak megjön..
Juj attól viszont nagyon félek hogy nagyon meglesz...hajolgatok,emelgetek..hu de car lesz :(
Vendég

Szakértő lányok!
Szerintetek ez az lh teszt azt jelzi, hogy közeledek a pé-hez? Az erősebb a kontroll csik, tehát még nem pozitiv, de elég erős, és van második csik!!! 11-ik napon ez elég erősnek számit?
Kép
Vendég

Sziasztok!

Betty: Csendben olvaslak benneteket :oops:

Nyuszi: GRATULA!!!! HAJRÁ!!!!!!! :lol: :lol:

Angi: Gondolom azt jelenti, bár ebben a témában nem számítok szakértőnek :shock:

Nekem ugye megjött tegnap.... Csinálok új vonalzót. Úgy gondolom, amíg a lakás eladása, megtartása.... körüli mizéria le nem zajlik, nem lesz nyugtom. Olyan ideges vagyok, majd meg szaladok. Persze próbálom tudatosan elengedni a dolgot, de nem nagyon megy. A végkifejletnél pedig nem leszek itthon szerencsére. Hosszú lenne elmondani, a lényeg, hogy mikor a vevő (nem idén barnult a lelekem) üvölt az ügyvéddel, és mindenki hibás, csak ő nem, akkor akadok és majd szét vet az ideg. Múlt héten is úgy belenyilalt a hasam, hogy azt hittem ott maradok. Meg is jött nem sokkal utána, és persze hamarabb, mint kellett volna.

No de mindegy is. Remélem jövő héten pont kerül a végére.

Mucus: Kellemes pihenést :wink:

Kép
kicsi80

melisch itt babaneten jóba vagyok nagyon lányokkal és az egyiknél voltam tegnap babázni vitem babarucikat és tőle kaptam......
mucus nekem így lett gyanus a mostani terhességem......székrekedésem lett...... :) :) :) :)

írisz nagyon boldog névnapot!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok. Vagyok csak olvasó üzemmódban. Nyuszikám gratulálok a diplomavédéshez. Nagyon ügyes vagy! Attila már megint mit alakít? Mondd meg neki bünti lesz a vége! Milyen vizsgád van még? Azért pihenj sokat, ne legyen baj. A sógornőmnek is azt mondta a doki pihenjen, mert koraszülés lehet belőle. Május 15-re van kiírva, de szerintem meglesz előbb.
Nita az tök jó, hogy kaptál ruhákat, spóroltál egy csomó pénzt. iszonyatos ára van a kismamaruháknak. nem is értem, hogy miért...
Angie nem értek az ILh teszthez, de ha jól tévedek akkor közeledik a peteérés. A pozitív teszt után 24-36 óra :!: :?: Én mérem a hőmet és ott meg tudom állapítani.
Kicsi mi ez a huza-vona a házzal :?: Lemaradtam valamiről? :?:
Kírus: kicsi Kirának utólagosan bár, de annál nagyobb szeretettel kívánok Boldog Születésnapot!
Dius de nagy huncut vagy! Ráfogod a gyerekre! :wink: Te kis hamis! remélem bejön ez a terápia nálad és hamarosan szép csíkos teszttel jössz. utólag jöttem rá, hogy nekem is a terhességtől volt székrekedésem.
Melinda mindig feldob az írásod, írhatnál gyakrabban!!! Pistit küldd át hozzánk, te meg pihend ki magad! Apa nálatok nagyon dolgos. Az enyém most hívott, hogy hazaért a konditeremből. Én meg délután megyek :P

királylány

Kirus!
Tényleg! Elkerülte a figyelmemet.
Kirácskának nagyon boldog születésnapot kivánok!!! Volt zsúr?
Vendég

Királylány: Nem maradtál le semmiről. Van egy lakásunk, amit el kellene adni. 2008. Okt. 3-án meg is írtuk a szerződést, ami 2009 ápr. 3-án jogvesztő hatállyal lejár. Azóta ugye válság van. 3 helyre beadták a hitelbírálatot (közben nekünk semmit nem mondtak, én szaladoztam utánuk, mi lesz már, lejárt a szerződés...), most innen megkapták, de a másik ingatlanon (amire szintén jelzálog kerülne) 3 jelzáloghitel van, amit le kell tisztázni. Ezek törlése zajlik most, de ápr. 2 után új szerződést kellene írni, a banknak újra elbírálni... Ráadásul a modor, a hozzáállás.... Azt hiszi, neki mindent lehet. Az első hitelügyintézővel úgy kiabált, hogy rendőrt hívtak. A második meg engem szid, hogy miért sürgetem őket, meg miért nem mindegy nekem, mikor kapom meg a pénzem. Kérte a kulcsokat, hogy had újítsa,m ert már mindjárt kapjuk a pénzt,m ert ki kell költöznie az albérletből. Közben ő mondta vissza. Mi lett volna, ha jóhiszeműen odaadjuk a kulcsot, szétveri ami benne van, nem tudja megvenni, és marad egy roncs lakásom. Persze mi vagyunk a hibásak, mert nem adtunk kulcsot, ezért ő kénytelen az 5 gyerekkel egy szobába nyomorogni. Mit gondol? Mi zajlik le a fejében? Azt mondta a végén, hogy azért akarja megvenni a lakásomat, mert én ragaszkodtam hozzá, hogy ők vegyék meg. Sokan fel sem engedték őket az eladó lakásukba, mert annyira látszik rajta a feketeség. Aztán jön nekem a hülye szöveggel, hogy neki 5 gyereke van (ami igaz) és hogy mi sajnáljuk meg őket. No itt én is csattantam. Halkan, de annál határozottabban mondtam el neki, hogy nekem meg nincs, de nem hiszem hogy bárki kényszerítette arra, hogy 5 gyereke legyen. Itt felállt, kiabált még a feleségével és elment. Megírtuk a szerződés mósosítását a feleséggel (ő lesz a tulaj), és utána felhívtam a feleségét. Harmadjára vette fel, és hallottam a mű csöndet körülötte, meg hogy zokog. Annyit mondott, nem tud beszélni. Felajánlottam a segítségem a papírügyek intézésében (én dilis), de még nem hívott. Szerintem annyira megverte az az állat... Ez volt múlt szerdán. Nincsennek, vagy legalábbis nem voltak előítéleteim a cigányokkal. De teljesen más az életük. Csak felidegesítem rajta magam. Már komolyan félek, mi lesz, ha nem írunk új szerződést. Belefeccoltak rengeteg pénzt... De ha nem zajlik le, akkor nem írunk újat. Nekem rengetegbe van fenntartani tök üresen azt a panelt. Dobálom ki a pénzt az ablakon. Ők meg 0 Ft-ra akarták megvenni. Most már egy minimálbéres bejelentett munkahelyre nem kapnák meg a hitelt. Nem is tudom....

Bocsi hogy hosszú voltam. A kálvária fele még így is kimaradt. Legközelebb NEM kezdek cigányokkal. És akkor az ember ne általánosítson? Hát nehéz....
kicsi80

Úgy remegett a kezem az ügyvédnél, aki szintén tajtékozva üvöltött vele, hogy nem tudtam mennyi 3+3. Hihetetlen. Az ember tényleg el kezd félni. Persze ő tudja hol lakom, mert benne van a szerződésbe. Az első ügyintézőjüket is fenyegették... Közbe meg hazudozik mindenről, mert persze ha megejtesz egy két telefont, te is képbe vagy a helyzettel.... Szóval tele a zsákom. Az ügyvédnek nem is fizetnek a módosításokért, merthogy nehogy már...

Persze most már olcsóbban tudna venni lakást, én meg kevesebbet kapnák érte. De ez az élet.... Csak nehogy már én, az eladó, akinek igazából semmi köze semmihez legyek a ludas, én, aki hat hetente hosszabítgatom a szerződését. Persze én is másképpen csinálnám már. Én sem engedném fel őket.
kicsi80

Sziasztok Lányok!!

Neharagudjatok,hogy ilyen sok időre eltűntem,de családi zűrök voltak,költöztünk is,nem volt időm netezni sem.
Nem is tudom mikor voltam fent utoljára(de nagyon rég), úgyhogy neharagudjatok,hogy nem tudom kivel mi van,de kiváncsi lennék nagyon.
Nálunk minden rendben, közben kiderült,hogy Lilink lesz,vasárnap már 6 hónaposak leszünk,úgyhogy már nincs sok hátra.
Remélem mostmár semmi nem jön közbe és olvashatlak titeket!

KépKép
KépKép
nyuszi81

csak gyors be kukk.
Kicsi nem semmi amin ti keresztülmentek :shock:
Melinda engem is megnevettetsz minidig :lol:
Ha van valakinek névnapja/szülinapja Isten éltesse sokáig!!!
angie34 ez szép negatív olyan 2-3 napon belül pozitív lesz szerintem.
Én ma teszteltem LH-t negatív mint annak a rendje még fehér volt nem mint az angie34-é. Na mindegy lassan bele kell törődnöm abba, hogy nem lesz baba most sem. :evil:

Kép
Kép
melisch

szia nyuszi81 nem igazán emlékszem rád :oops: de gratula Lilihez, szép név nekem tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Kép
Kép
melisch

Szia!

Igen,bocsi,rossz helyre írtam. A Babaprojektbe szoktam írogatni!
De köszi!

KépKép
KépKép
nyuszi81

láttam én is írok oda is, de nem vagyok régóta jelen és nem találkoztunk még 8)

Kép
Kép
melisch

Szia Nyuszi! Gratula Lilihez. Most már pihenj sokat. Miért, hova költöztetek? Mesélj! :)
Húúúúúúúúúúú Kicsi! Ez nem semmi! én már tuti kihahítottam volna az ablakon! De jól tetted, hogy nem adtál kulcsot! hihetetlen mennyire kihasználják a helyzetüket. Mindenért mi vagyunk a hibásak, ők meg szegények, mindig hátrányos megkülönböztetésben van részük. Persze sokkal könnyebb a másikat hibáztatni mindenért.........Útálom az ilyeneket. Hisz ők mindig ártatlaniok. Jajj, bele sem kezdek, mert akkor nem tudom abbahagyni a szidásukat.... :twisted: :twisted: :twisted: A sok familiálisan hiperpigmentált egyedek :twisted: :twisted: :twisted: Mert nekik jogaik vannak! És nekünk? Ahhhhhhhhhhhhhhhhh Nem is csodálom, hogy nem jön az a baba. Na de reméljük most már hamar lezajlik a dolog és akkor nyugis leszel és akkor majd jön.
Melisch fel a fejjel és mit is mondtam a pozitív hozzáállásról? A gólyák is csak most jönnek majd!
Csajok képzeljétek! Meghívást kaptunk ide Salgótarjánba egy színházi előadásra. A Nógrád Volán ünnepli 60. évfordulóját és ebból az alkalomból hívtak meg minket. Elsősorban apát, hisz ott dolgozik. Na mindegy. Szóval Április 6-án megyünk. Ne kérdezzétek a darab címét, nem jegyeztem meg. Mondja Apa viccesen, hogy a kiváltságosak közé tartozik a meghívás miatt, szinte már a főnökséghez...erre én: ja, csak a fizetéseden nem látszik :mrgreen: Igazán az is közelíthetne a vezérigazgatóéhoz, nem :?: április 25-én is megyünk, akkor a Vidám Színpadra a Sas kabaréra.

királylány

Királylány irigyellek én is imádok színházba menni és már régóta nem voltunk, pedig volt előadás múlt csütörtökön csak elfelejtettük :evil:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Csak gyors bekukk!
Melisch, már teszteltem ma negatívat, de rá voltam készülve, mondtam is, hogy ez a hónap kilőve, mert most voltam nagyon lázas beteg, és lehet, még pé.-m sem volt....legalábbis nem lepődnék meg rajta.
Holnapután fog megjönni, úgyhogy készülök a műtétre testben, és lélekben.... :?
Csupán abban bíztam, hogy esetleg pont most valahogy "megszáll a szentlélek", és akkor megúszom a műtétet, de mindegy, már beletörődtem....ez van.. :roll:
Pussz!

betty615

nelünk is lili lesz ha csajszika lesz.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nyuszi!
Gratula Lilihez. Ide is irhatsz nyugodtan :)

Melish!
Jóslónak csináltad az lh-t? a 2-3 nap reális, mert pont akkor leszek 14. napon. Ez a csik azt jelenti, hogy lesz pé, csak még pár napot múlva? Ha nem közeledne a pé, akkor nem lenne második csik? Annyira nem értek hozzá :oops:

Betty!
Én azt hallottam/olvastam, hogy a lapar után sokan teherbe esnek. Hátha nálad is igy fog történni. Pontosan mikor lesz a lapar?

Dia!
Férjem s.tarjáni. Sokat járunk oda, min. havi egyszer. Ti gyarmatiak vagytok, vagy csak az üzletetek van ott? Pirinek teljesen vége?
Vendég

Csajok!Köszi a névnapi köszöntőket,de én Éva vagyok. :D Kicsi!Hát nem semmi mizéria az biztos,meg tudnám fojtani őket ahogy olvasom.Tegnap mikor mentem a fiammal a pulmonológiára,ott volt 2 ilyen fekete egyed a gyerekével,és én bekopogtam előttük,hogy beadjam a beutalót.Hát azok amilyen sipitozásba kezdtek,azt hitték be akarok menni előttük.Mondtam,hogy le lehet állni,nem akartam hamarabb bemenni.Erre berobogtak,pár pillanat múlva úgy kivágták az ajtót,hogy majdnem fellökték az 5 éves fiamat,és még a fajtánkat is szidták(szőke,kék szeműek vagyunk),hogy már az orvosok is csak velünk foglalkoznak.A fiam majdnem sírt úgy megijedt azt hitte megvernek.De hát már nekünk normális embereknek kell lapitanunk,itt tart a világ,hogy csak nekik vannak jogaik.Egyébként a barátnőmnek van igaza,aki nyomozó, hogy csak cigánnyal ne üzletelj,ezt már ősidők óta tudják.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: