mai hírek:
Mátét lecsapolták kétoldalt, mert valami folyadékot láttak az uh-on. ennek több oka is lehet, most azt vizsgálják. lehet fertőzés, de az nem annyira valószínű, mert kap antibiotikumot. és lehet, hogy a nagy beavatkozásra reagál így a szervezete. laborban van a folyadékból minta, meg a véréből is, nemsokára kiderül. de ez nem komoly dolog, legalábbis nekem nagyon lazán adták elő... és holnap, ha az uh nem mutat több folyadékot, akkor lehet, hogy le is kerül egy emelettel lejjebb. (az emeletek száma a komolysági fokot is mutatja! ) ez azért is lenne jó, mert ott többször lehet látogatni egy nap. minden etetésre (3 óránként) és 3-6-ig van a hivatalos látogatási idő, de ott laza a személyzet és lehet tovább is maradni.
az ápolónő, aki már tegnap is ott volt, mikor mentem nagyon szimpatikus. annyira kedvesen bánik Mátéval, hogy tényleg úgy érzem, hogy nem is lehetne jobb kezekben. ugyanakkor kicsit rossz érzés is, mert úgy éreztem, hogy ők már összeszoktak, én meg kívülről figyelem őket... na, de erre most inkább nem gondolok, majd összeszokunk mi is!
és összeszaladtak páran a nővérek közül, és majd megzabálták, hogy milyen kis formás, és milyen aranyos! dagadt a májam.
ja, és olyan nyugis, hogy csodájára járnak! pl. mesélte az ápolónő, hogy nem szeret büfizni, nem is nagyon szokott, de hogy szerinte nincs is mit, mert olyan szépen, komótosan csúsztatja le az anyatejet az üvegből, hogy nem is nyel közben levegőt.
amíg nála voltam 2,5 órát, addig 10 percet volt ébren, ezalatt bevette az orvosságokat és evett anyatejet, utána kiterülve újra elaludt.
hű, de szépek a gyerekeink!!!
Marq
szegény Luca! drukk, hogy Hanna ne kapja el!
Kukli
gratula a lakáshoz!!!!
Adryn
drukk apának!!!
na ezt a feladványt majd nekem is meg kell oldanom... még nincsenek tapasztalataim...
Gabka
én is ettem szalámit...
Bea
Majácska nagyon édes!!!
Wicca
fiúknak jobbulást! a kép azért vicces!
Katka
hajrá szopi!!!! és köszönöm az érdeklődést!
Rebi
nagy gratula a kislányodhoz!!!
Erpé
nagyon nagyfiús Samu!!!

és szerintem hasonlítanak Katával!
csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni...