A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok!

Magdolna! Hát szelektív a hallása, de rettenetesen, addig, amíg el nem veszítjük a türelmünket, s fel nem emeljük a hangunkat, hogy pl. Mostmár irány fogat mosni!, addig meg sem hallja, semmi reakció, se bű, se bá. Amint meghallja az emelt hangerőt és érzi, hogy törik a korsó és szakad a húr..., elkezd sírni, toporzékolni, hisztizni, ajtót csapkodni...
Azt is próbáltuk, hogy: "Gyere, megmosom a fogadat!", "Gyere, segítek felöltözni..."
Az se megy hiszti nélkül. A legdurvább az, amikor kitör a vulkán. Huh! Ha még láttatok hisztit, amitől ki lehet borulni, na ez az... :evil:
Szóval mindent akar, mindenki vele törődjön, de csak úgy, ahogy, csak akkor, amikor, csak addig, ameddig, s még akkor sem jó semmi... :evil: :evil: :evil:

Más: én nem tudom, mi van, lehet, hogy a tavasz teszi, de én állandóan ennék.
Még a tejtilalmat is feloldottam, sőt, ettem két csomag TúróRudi Pontot, talán nem árt meg Borcsának a kis züllésem...
Eddig kínomban (olyan éhes voltam) három (!) tányér zöldséglevest ettem meg barna kenyérrel, egy kis tejföllel. (Igaz, hogy ma már túl vagyunk napközben 4 szopin, a hajnalt eg nem számoltam, elég sokszor evett Borka, 2 és 6 között tutira háromszor-négyszer kiszolgálta magát)
S most megint húz valami a kamra-konyha-hűtő régió felé :oops: :) Ti hogy vagytok ezzel?

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata: hm, nekem is elég jó az étvágyam :oops: bár a mai tízórai elmaradt... de sebaj, pótlom délután :D
Amit Julcsinál leírtál, nagyon ismerős :? azzal, hogy erősen javuló tendenciát látok Zazánál. Szóval kitartás.

Csöre
csöre74

Csöre!
Hát remélem, lesz, mármint kitartás, muszáj, mert neki is rossz, szegénykémnek...
Olvastam a jó kis hétvégéteket, nem semmi program volt! ;) 3 gyerekkel vásárolni... Hát nálunk az nem menne, mert ilyenkor Apa is hisztis lesz, s 4 gyerekkel... az már nagyon gáz... :)

Képzeljétek, szarkáék a házunk előtt nagyon élvezik a szelet, ökörködnek, hagyják, hogy sodorja őket, s közben műrepülőset játszanak. Tök jó - nekik. :lol:
Én azért ma kiszabadultam volna szívesen, de ez a szél még engem is képes elvinni - pedig az nagy teljesítmény lenne :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!
Én is vagyok csak nem mindig jutok a géphez.

A K vitamint nekem is havonta 1x kell adni, amíg szopizik a Joel, és a D vitamint naponta.
Most is elég jó volt az éjszakánk.
Este 1/2 9-től aludt 1/2 2-ig utána már csak 5 óra felé kelt föl evett és 1/2 8-kor kelt.
De mindenki csodálkozik, hogy milyen nagy baba a korához képest.
Van egy kislány ő most 5 hónapos és 7 kiló körül van, bár nem tudom mennyivel született.
De azt hallottam, hogy a kislányok nem is híznak annyira mint a fiuk?

Olvastátok a cikkajánlóba a családiról az írást?

A párom fia ott volt most hétvégén az anyukájánál.
Az anyja azt akarta, hogy hétfőn onnan menjen suliba, de a gyerekkel nem beszélte ezt meg, viszont a gyerek közölte az anyjával, hogy ő vasárnap este vissza akar már jönni hozzánk.
Meg hát sok mindenről beszélgettünk, a gyerek azt is közölte az anyjával, hogy örökre itt akar maradni nálunk.
Azért ez elég durva, meg is lepődtem ezen a mondatán a gyereknek, de szerintem az anyja is. :shock:

manocskak

Manocskák!

Hát ez tényleg durva, mármint, hogy nem akar visszamenni az anyukájához, de ez talán azért is jó, mert lesz előtte apa-modell.
Meg azért ez téged is dícsér, legalábbis ezt gondolom.
Le a kalappal előtted! ;)
Kösz, hogy mondod a cikket, mndjárt elolvasom. A főoldalt ált. átugrom, annyira sietek Hozzátok pletyizni, világot megváltani! ;)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata: nem lehet egyszerű :( Azt mondják, a középső gyereknek a legnehezebb. Idővel - talán - elmúlik. Apukád hogy van?

Manócskák: kemény lehetett a kisfiú anyjának, hogy ilyet kap a fejéhez! De ha ezt megkapta, valószínű, meg is érdemli.

Evés: nálam pont fordítva van. Nincs étvágyam. Mondjuk rengeteget híztam a terhesség előtt és alatt, szóval van bőven tartalék, de komoly erőfeszítés, hogy pl reggelizzek. (Többször elfelejtem) Egyetlen, amit kívánok, az a nutella :oops:

Családi pótlék: teljesen egyetértek!!! Vegyék is el attól, aki a kocsmába viszi és nem a gyerekére költi!
magdolnasz

Móni: hát, nem semmi a párod fia, de elég nagy fiú, biztosan megfontoltan jelentett ki ilyet.

CSP: én is teljesen egyetértek, azt arra kapják, hogy a gyerekekre költsék. Már régen lépni kellett volna ez ügyben.

Magdolna: igen, a középső gyereknek a legnehezebb, ez tény. Nagyon nehéz eltalálni, hogy hogyan lehet kezelni ezt a dolgot. Hosszú távon viszont nem biztos, hogy neki a legnehezebb, szerintem inkább csak az elején, amíg megszokja az új helyzetet :)

Batkata: enyém Apushoz is kell türelem vásárlás közben :) de szokni kell a közös kiruccanásokat, mert Húsvétkor megyünk Apósékhoz, május 1-én meg a Zemplénbe, nem lehet akkor beledobni Sacit a mélyvízbe. Így is sajnálom, hogy ma nem tudtunk elmenni csavarogni a szél miatt.

Csöre
csöre74

Csöre: én is egyke vagyok, lányom is az lesz, így csak hallomásból ismerem a középső gyerek helyzetet. Meg volt 1-2 tanítványom, ezzel a "problémával" :)
magdolnasz

Ó, Magdolna, én sok középső gyereket ismerek (bár én legnagyobb vagyok - kettőből), Apus is középső, legjobb barátnőm is az, stb... a történetekből nekem az jött le, hogy az eleje volt nehéz, a végén a családjukban ők a legtalpraesettebb gyerekek... a maguk nemében :D

Csöre
csöre74

A családival én is egyetértek. Jaj csak nehogy akokr jöjjenek ki családot látogatni mikor Máté nyakig sáros, koszos, egész nap csak túró rudit eszik vagy koszt és a játékok, papírfecnik, ruhák innen onnan, műanyag poharak tányérok és morzsa stb borít mindent :oops: :oops:
katuska79

Csöre: az biztos, hogy a legtöbb problémával nekik kell megküzdeni! (legkisebből középsővé válás, stb) :D
magdolnasz

Katuska: :D :D :D
magdolnasz

Huhh, egy percre elfordulok és mennyi mindent írtok! :D :D :D
NEm is lesz időm mindenre reagálni, mert ezer a dolog...

Valaki írta, hogy amint hasra teszi a gyerkőcét, rögtön veszettül üvölt. Nyuszi is ilyen, de védőnéni "parancsára" 2-3 hete minden nap gyakorlunk naponta többször picit. Tegnapra érett be, hogy végre hajlandó nem csak sírni, hanem fejet-mellkast felemelve kicsit nézelődni is. Azóta a hasra tevésből hol nézelődés lesz (s akár mosoly is!!!), hol a rég megszokott keserv. Remélem hamarosan lefelejtődik az utóbbi.

Móni, hiába, szuperek vagytok! Nem is hiányzik a gyerkőcnek az anyja? Ő mesél nektek arról, hogy otthon mi volt a baj? Tényleg, rablást-szenvedett barátnőd kiheverte már a sokkot?

Kád: lazán elférünk benne. Igaz, a mi kádunk az a nagyon régi hagyományos típus, nincs benne semmi babócákhoz igazított spéci kialakítás. És persze nem is vagyunk óriásbabák, 5 kg + egy icipici

CSP:
az elv okés, a gyakorlati megvalósításra kíváncsi vagyok.

Étvágy és plussz kilók: 13 kg feleslegem van, és farkasétvágyam. Na, vezetem a sort? :D

Szelektív hallás: anyámat a sírba vittem vele éveken keresztül (pedig nem is vagyok középső gyerkőc). Nem tudom lehetett-e volna valamivel hatni rám. Anyámnak nemigen sikerült :oops: :oops: :oops:
kisbogacs

Katuska: :D :D :D

Me-Tai: hát, múlt pénteken, amikor próbálgattam, Maszatmanó lába még túl rövidke volt, nem ért ki a Me-Taion kívülre. Ha meg begyűrtem (béka póz), akkor az nekem volt furcsa, aggódtam, hogy nagyon össze van hajtogatva- persze a pocakban még jobban be volt hajtogatva.

Kajálás: bakker, Csöre, tudom én, hogy a szakirodalom nem éhes, de a Babó igen... ami még cikibb, hogy ma reggel pl. próbáltam a lányomnak magyarázni, hogy "még nem lehetsz éhes", közben rádöbbentem, hogy egy időben reggeliztünk, és bizony, ÉN már éhes vagyok... akkor ő miért ne lehetne? De megpróbálok "törekedni" arra, hogy ne minél korábban tömjem a gyereket...

Járóka: a miénk 25 ezerbe került, akciósan a Brendonban- vannak olcsóbbak, de ez minden tudott, ami nekünk kell: stabil fa, kerekek, állítható magasság. Bár nagyon gondolkodtam azon, hogy veszek egy hiperolcsó ikeás fa kiságyat, vagyis kettőt, és abból összebarkácsolok egy járókát... akkor feleannyiba kijövök.

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Zitocs: Saci sejhaján is buggyos helyenként :) na, ha megszárad, tényleg dobok egy fotót, csak megrágta, gondoltam, tiszta cuccot rágjon. Nem koszos, csak olyan "új szaga" van.

Katuska: :lol: :lol: :lol: azért, ha ránéznek Mátéra, nem az jut először eszükbe, hogy ez a gyerkőc éhezik :wink:

Kriszti: Saci sem szeret hason lenni nappal (aludni viszont zömmel úgy), de csökken a tiltakozás hevessége, ha a lelkesedés hiányzik is még....

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Az én nagyfiam nem középső gyerek de tökéletesen szelektív a hallása 5,5 éve amióta él. Amit akar meghall amit nem azt meg nem. Akkor reagál amikor megemelem a hangomat akkor persze megjegyezni, hgoy "Nem kell kiabálni, nem vagyok süket" :shock: .
De amég szépen, halkan türelemmel szólok tizenötször egymás után meg sem hallja...........hát na....ilyenek ezek a mai kölykök.

Én is éhes vagyok és rajtam is van még plusz........11 kg :cry: :cry: :cry: . HOzzám képest a fehér bálna egy fejlődésben visszamaradt satnya tötörpe :oops: . Ma nagyon megfogadtam, hogy holnaptól nincs zabálás!!! Még az a mentésgem sincsen hogy Zétény szopik mert nem szopik. Hiába eszegetek, iszogatok...egy csepp tejem nincsen csak a seggem nő........Talán sportolni kéne....vagy elég lenne ha kevesebb sütit ennék? :wink: .

Manocska: állati durva ez a gyerek ügy....nem akar visszamenni az anyjához?? SZép kis eset.........a családi pótlékkal egyetértek én is!!

KépKép
peni

Peni :lol: :lol: :lol:
De egyelőre akkor is én vezetek! :roll: :D :lol:
kisbogacs

Kisbogács: sajna nem Te vezetsz! +16 (és már lement 16!) :oops:
magdolnasz

Egyébként arra gondoltam, hogy ez a plusz ennyi meg annyi nekem 11 is elég relatív.......én úgy sem vagyok éppen egy sovi...csak az az "átlag" súlyom.
Ha vékony szeretnék lenni vagy kéne fogynom 25 kilót vagy újra kéne születnem........asszem az utóbbi a sanszosabb....

KépKép
peni

:lol: :lol: :lol: Csajok, hízás témában ezennel befogtam a számat :oops: induláshoz képes +2 kg, az általam ideálisnak vélthez képest +6 kg...
Ha valaki rájön a szelektív hallás tuti kezelésére, tegye már fel a gyógymódot :wink:

Csöre
csöre74

Peni: hajrá újraszületés!!!! Ennek örömére behoztam a nutellás üveget :oops:
magdolnasz

Apropó: nutella: hogy bírják a gyerkőceitek, ha olajos magot esztek? Saci nem bírja.... igaz, mostanában nem próbáltam. Egy kicsit pehentessem a témát, ugye? Pedig egy jó kis sós mogyoró, kesudió vagy mézes dió :roll: :oops: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Zille továbbra is rapid alvó, vagy még az se.
Azt hiszem, nekem is kell egy Mei Tai...

Biga.csiga nem semmi a délelőtti 4 szopi, és hogy bírod ? én a 2 óránkéntitól is azt érzem hogy egész nap nem csinálok mást csak szoptatok.

Csöre jó kis progi lehetett én is mentem volna ide-oda, de apus örül, ha itthon lehet, hat ló is kevés volna, hogy kimozdítsam, egyedül még nem mertem belevágni.

Katuska Te kérdezted a cumit? én szívesen elpostázom, mert mi nem használjuk, csak kifőztem anno, de végül nem adtuk Zillének, mostmár nem is fogjuk.

Hasonfekvés Zille egy ideig elvan már szépen emeli magát,bár szerintem kicsit féloldalas, de aztán nálunk is sírás van.

Kép

Kép
lucus16

Csöre: Ne írj ilyeneket mert totál kísértésbe viszel.......ki kellett nyitnom egy zacskó sós mogyorót...úgyis holnaptól fogyózom...ami egyben azt is jelenti, hogy meg kell ma ennem az egész zacskónyit... :lol:

KépKép
peni

Peni: irigy vagyok... én nem merek :lol: :lol: :lol: hajrá :wink: remélem, nem kilós csomag :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Lucus: Zillét hogy becézitek?
magdolnasz

Csöre: DEHOGY KILÓS!!!FÉL KILÓS :lol: :lol: :lol: . Bár már csak múlt időben beszélhetünk róla :oops: :D .

KépKép
peni

Kisbogacs: nálam is +16 kg. :oops: Úgyhogy lentebb csúsztál a listán!!!!

Éhség: én próbálom moderálni magam, de én is sokszor vagyok nagyon éhes. Próbálom diétás dolgokkal csillapítani éhségem, de ez nem elég hatásos, hogy elinduljanak lefelé a kilók.

Ja! És utálom a melleimet!!!! Na és a tükröket!!!

Csöre: nekem a védőnő azt mondta, hogy elvileg csak a mogyoró van tiltólistán. Kesudiót szerinte óvatosan, de lehet enni.

Kép
jandrea

Lányok!
Szerintem én vezetek, mert 30 kiló plusz van rajtam - az ideális súlyomhoz képest. De ha engedélyezek magamnak egy kis pluszt, akkor is van min. 25 kilócska rajtam... :shock:
Most gondolkodom azon, hogy nyáron, amikor elekezd Borka mást is enni, niekikezdek a 90 napos diétának, egyszer már bevált (2 és fél hónap alatt 13 kiló ment le, degeszre ettem magam, mégis veszettül fogytam...)

csöre: a magvakat megtiltotta a dokinénink, szerintem pihentesd a témát...

Na megyek alukálni, nagyon fáradt vagyok. Engem is kicsinál ez a szél...

Jó éjszakát!

PS: bocsánat, nem dícsértem meg a fotókat! Szóval szépek, husik, aranyosak, olyan jó őket nézni. (Nemrég még azon izgultunk, kinek, mikor bújik ki a pocaklakó, s milyen lesz a szülés... ;) )
Annyira helyesek, s annyira látszik a szemükön a bölcsesség!
Úristen, mennyi mindent kell elveszítenünk, hogy felnőttnek nyilvánítsanak minket.
Nemrég láttam egy plakátot az aluljáróban a boldogságról, hogy hol lehet megtalálni, valami ilyesmi. Kép: két gyerek nézi a naplementét. Szöveg: akik tudják a választ, nem értik a kérdést. Hát szerintem ezek a babák is sokkal többet tudnak, mint amit el tudnak mondani... ;)

Na tényleg lefekszem, mert még a végén átmegyek filozófusba... :shock:
Holnap jelentkezem, szép és nyugod iccakát mindenkinek :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Andrea: a dió sem volt jó neki.... :roll: kesudiót már be sem próbáltam. De akkor szót fogadok Batkatának, és pihentetem a dolgot.
Peni: :lol: :lol: :lol: na csak azért ám... magamból indultam ki :oops: :lol: :lol: :lol:
Én is megyek csicsikálni, egyedül megetettem a három gyerkőcöt, megfürdettem őket, eltettem őket holnapra :D nagyon ügyi vagyok. Apus most ért haza a készbe :lol: :lol: :lol: (ja, és én is veszekedtem Zazával, csak hogy én se maradjak ki a jóból :?)
Jó éjt!

Csöre
csöre74

Lucus! az szupi lenne! írok privit!

Batkata! arra a 90 naposra én is benevezek majd! Egy tizest ledobnék...igaz akkor már nagyon vékony lennék de legalább a szupi farmerjaim újra rám jönnének! vagy marad a reinkarnáció....
katuska79

Csajok segítsetek!

Megint epegörcsöm volt éjjel, kaptam két adag no-spa-t, egy cerucalt, meg algopyrint. Ügyeletes doki nem mert semmit nyilatkozni hogy ezután szoptathatok-e, és mennyi ideig.
Reggel próbáltam Ágit cumisüvegből etetni, de félóra után sem sikerült egy kortyot sem adni, így feladtam és mellre tettem. (8,5 órát aludt, nem akartam tovább húzni az időt). De nem tudom merjem-e a következő etetésnél is mellre tenni, Nyuszi reggel 1-1,5 óránként eszik, nem biztos hogy kivárja a dokik rendelésének a kezdetét...

Tudja valaki szabad-e szoptatni ezekkel a gyógyszerekkel?
kisbogacs

Kriszti! Nézd meg mit írnak róla a házipatika.com gyógyszerkeresőjében! Ha ott kifejezetten tiltják a szoptatást akkor ne!
katuska79

kisbogacs!
Hát sajnos a barátnőm egy életre elment a kedve, hogy kasszába álljon, már csak árufeltöltőként fog munkát vállalni, más üzletben ugyanis itt beadta az azonnali felmondását.

A gyógyszerekről:
Az Algopyrint nem szabad szedni, mert kiválasztódik az anyatejben, és a no-spát sem javasolja, bár nem tudom melyiket vetted be.
De nézd meg a patika. hu weblapon és a gyógyszerkeresőbe írd be a gyógyszerek nevét és ott leírják a tájékoztatót is mindenről.

manocskak

Ja és szép jó reggelt mindenkinek.

Ha esetleg valakit érdekel szauna (bármilyen), faház és egyéb ami fából lehet készíteni, mert a párom asztalos és ezeket gyártja.
Prívátba megadom a párom weblap és e-mail címét.
De ilyen topikot csináltam a Kínálok és szauna portálon, ha érdekel valakit.
Móni

manocskak

Jó reggelt!

Kriszti: a kórházban szülés után az algoryrint ajánlották, bár tény, hogy erős gyógyszer. Én vettem be azóta is, amikor a fejem iszonyatosan fájt. A cerucalt nem ismerem. Én személy szerint a no-spa-t is be merném szedni, ha valaha is hatott volna nekem, de sajnos nem. Mit ettél, hogy megint begörcsölt? Egyáltalán: tuti, hogy az epéd? Neked is van kavicsod?

Lánykám nem aludt jól éjszaka. Az utóbbi időben átaludta az éjszakákat, max. egyszer kelt hajnalban, most meg 3-kor, majd 1/2 6-kor, de 8-kor véglegesen kipannat a szeme. Most bezzeg durmol. "Természetesen" a hasamon, kendőben. Mert amíg nem tettem bele, csak nyüszített. Amint hozzáért a kendő a kis fenekéhez, rögtön elhallgatott :shock: varázskendő :lol: :lol: :lol: pedig ezt is ki kéne mosni, mert kezd oroszlánszaga lenni :? csak most a mei tai volt soron, és még nem száradt meg. Lassan fog, mert a centrifuga nem teljesen tudott vele megküzdeni :?

Csöre
csöre74

kipannat=kipattant

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Kriszti: sajnálom az epegörcsöt....sajnos tudom mi ez, nekem is szokott lenni :( .
Az algopirin nem gáz, nekem azt mondta a doki hogy azt lehet szedni terhesség és szoptatás alatt is...persze mértékkel de az önmagában nem probléma. A másik kettő...a cerucal tuti szintén nem árt mert én szülésután 4 napig kaptam napi 3-at mert nagyon szar volt a gyomrom, epém mindenem.......a nospát nem tudom......
Hívd fel a Betesda gyerekosztályát vagy a korházat ahol szültél, hogy segítsenek....ott egy szülésznő biztos tud segíteni!!!

KépKép
peni

Sziasztok!

Iygekszem visszaolvasni,kicsit lemaradtam :oops:
Rólunk címszavakban: tegnap megvolt az oltás, Martin hős volt, észre sem vette,hogy megbökték, meg sem nyikkant (persze,én majd elájultam :oops: ).Dokinéni beszélt hozzá, hogy most jön egy kis szúrós pillangó,de nem fog fájni stb...Martin meg csak leste a plüssöket a vizsgálóasztalon :lol: El sem hiszem,hogy ilyen hős a fiam! Kicsi hőemelkedése volt még tegnap,mára úgy tűnik,elmúlt :D
Megmérték: 5220 g. De tegnap nagyon bekezdett,240g-ot evett! Ma azt hittem,hogy kis kómás lesz,fél 8-ig aludt, hangját sem lehetett hallani.majd szopizott 230-at. Most megint durmol,úgy látszik,nálunk is befigyel az aluszékonyság,mint oltás mellékhatás.

Kriszti: gyorsan reagálok! Általában azt szokták mondani (nem magamtól vagyok ilyen nagyon tapasztalt),hogyha gyógyszert veszel be, főleg,hogy nem egy Algopyrinről van szó,akkor elvben jó, ha egy napig vársz,míg kiürül. Persze,ha Ágnes nem kér üvegből,akkor nem nagyon tudsz mit csinálni.Gyerekorvit, vagy szülésznbődet nem tudod esetleg megkérdezni?

Pár kép:

Nagyon alszom

Kép

Érdekes ez a játszószőnyeg

Kép

Vigyor anya karjában

Kép

Kispasis szerkóban

Kép

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Nem vagyok pár napig, és mennyit írtok.

Plusz kilók: nekem a kezdetekhez képest +4 az ideálishoz képest +8

Én az ideálisat szeretném megcélozni.

Tegnapi szél minket is kikészített, bár gyermekem tökéletesen tudott közben aludni. Szóval inkább engem készített ki.

És férjem szerint egy anyatigris vagyok, vagyis inkább megmutattam a karmaimat.
Történt ugyanis, hogy az esti etetésnél keresi a telefonját, és közben gyakorlatilag ugrált rajtunk. Már ezt sem viseltem jól, mert Zsófi eleve nyugtalanl evett, nem úgy mint aki mindjárt el fog aludni.
Utána elmegy lefeküdni, és nekiáll olvasni. Ezzel nem lenne gond, de mivel még mindíg anyósoméknál lakunk (már látjuk a végét a felújításnak) Zsófi velünk van egy szobában.
A gyerek nem aludt el, szimplán jó kába volt ahoz, hogy elaludjon. Mondom, hogy ez így nem lesz jó hogy ég a villany. Erre férjecském, hogy nem érdekli, tudjon így is elaldni :shock: Na erre nyeltem egyet, mert ha szerencsém van, tényleg simán elalszik és nincs gond. Zsófit leteszem, és elmegyek zuhanyozni. Mire végzek azt halom, hogy Zsófi üvölt a szobában. Kimasírozom a fürdőszobából, és mit látok? Zsófi üvölt az ágyban az apja meg olvas az ágyban. :shock: Erre közöltem az apjával, hogy most azonnal kimegy a nappaliba olvasni, Zsófit pedig felkaptam egy pillanatra amíg megnyugodott, én meg elkezdtem zokogni. (azért kellett ehez az is, hogy kissé már kialvatlan vagyok az elmúlt két hónap után)Közben férjecském megszólal, hogy igaz a mondás, hogy anyatigrisek leszünk. Ha meg tudtam volna szólalni, akkor erre mondok valamit, de azt hiszem jobb hogy nem. Végül letettem Zsófit az ágyba be a cumi, én meg kimentem a fürdőbe, hogy jól kisírjam magam. Mire visszamentem mindketten aludtak.
Szóval nálunk ilyen történések voltak csak. :(

Kép
Kép
cs_erika

halom=hallom

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!
Én is elkezdtem fogyózni,a terhességem elött leadtam másfél hónap alatt 21 kg-ott,remélem most is sikerül.A terhességem alatt csak 7 kilót hiztam,de sajna azon felül van rajtam jó pár plusz kiló! :evil:
Én is kaptam könyves meghivót,ha valakit érdekel szóljon,mert felénk sajna elég fura kismamák laknak és nekik fölösleges küldeni.
Kár,hogy messze lakok,mert jó lenne részt venni a találkákon.Kár,hogy erre nem igazán lehett kismamákkal jókat beszélgetni és találkozni.A sógrnőm hiába terhes nem igazán kedveljük egymást,mert már több alkalommal megcsalta az őcsémet és én megmontam a véleményemet és ez nem igazán tetszik neki.Meg más nagyon sok vita is van,de nem untatlak benneteket vele,ezt is csak azért irtam le,mert megint szétrobbanok a méregtöl és nincs senki a közelemben akinek elmondhattam volna,estig meg nem birtam volna ki.Bocsi a panasz áradaté mégegyszer. :oops:
Győnyörüek a babákról a képek. :D

Kép
andi0716

Lányok nagyon köszönöm a segítséget!
Kata, Martin babáért még mindig olvadunk!
Csöre, fogalmam sincs mitől lehet :( talán túl zsírosat ettem tegnap :?

Többre most nincs erőm, még elég gyenge vagyok, éjjel nem aludtunk semmit. Szép napot mindenkinek!
kisbogacs

Halihó!

Én is jelen.

Algo az simán mehet szoptatás alatt is Kriszti! Én is azt használom, ha már szétrobban a fejem.
Megvolt a 6 hetes dokilátogatás nekem is, voltunk a Kaáliban is.
Szóval volt pörgés, bár én egy kicsit befordultam, mert nem éreztem a társadalom hasznos tagjának magamat. Már oké, csak Lacának baromi sok melója van és alig látom. :cry:

Olivérrel minden oké, már 5490gr. Növöget. :oops:

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Magdolnasz Nem becézzük sehogy sem. Amikor kiderült, hogy Zille lesz, anyósom hetente kérdezte, hogy lesz-e rendes neve, aztán meg azt hogy lesz-e második neve. :)

Katuska holnap megy a postával!

Hallottatok már kismama ekcémáról? hát nekem most olyanom van. Elvileg kesztyűben kéne pelenkáznom, de nem gumiban, hanem olyan hajfestősben, hát nagyon vicces volt kipróbáltam.
Így viszont sosem fog begyógyulni :cry: Már kezet mosni is fáj.

Kisbogacs
jobbulást!!

Kép

Kép
lucus16

Sziasztok!

Erika: nem vagy semmi...még jó, hogy anyatigris vagy!! Egy anyának a legfontosabb a gyereke...nyilván egy apukának is csak ők valahogy máshogy élik meg.......ha megélik egyáltalán jó esetben. Apát is rendre kell szoktatni nem csak a bébiket úgy látszik!

Az én gyerekeim apja nem is él velünk (talán már mondtam) a múlt héten elutazott külföldre 2 hétre pihenni...........tudnám miben fáradt el!?!?!? Mert az éjszakásban nem...meg másban sem nagyon..........
Az, hogy hogyan boldogulok itthon egyedül 2 gyerekkel az fel sem merült mint kérdés......én már nem bosszantom rajta magam, csak kikészülök, jobb meg nem lesz. Én is a fürdőben szoktam bőgni hogy ne lássa a nagyfiam :roll: . Amit tudok megoldok amit nem tudok megoldani az úgy marad........új szlogen az életemben Balázs Fecó után szabadon: ami félig van kész az ma félig marad.........
Ilyen az élet!

Az én fiam elég furán működik. Itt bent a bölcsőben nyekereg nem találja a helyét, ahogy kiteszem a babakocsiba a teraszra ebben a tomboló szélben egyből bevágja a szunyát és alszik is 3 órát. Más kiborul a széltől ő meg a legnagyobb szélben van elemében. Őrület :) .

KépKép
peni

Peni, igen egyszer már említeted, hogy apa nem él veletek. :(

Zsófi is remekül aludt a tegnapi szélben. Még most is fúj, úgy gondolom, hogy ha felébredt, és evett megint kimerészkedek egy kicsit az esővédővel együtt.

Kép
Kép
cs_erika

Moffli én jelöltelek iwiw-en

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Enyim Borka alszik, én DVD-t nézek, közben vasalok... És már túl vagyok 2 reggelin, 1 tízórain... És mér az ebéden gondolkodom... Borzalmas. Kezdem hibbant hobbitnak érezni magam... :shock:

Kata: Martin tényleg mintagyerek. Imááádom!!! :D

Peni: szurkolok! Szegénykém, nem lehet könnyű! :(

Lucus: jó a nevesdi... :) Eljátszogattam a névvel: Zillécske - innen már csak 1-2 ugrás a Csillécske, Csillócska, Csellócska... :oops: Bocs. Szerintem gyönyörűszép név önmagában.
Nevek: most hallottam egy szép nevet, lehet, hogy Borit átkeresztelem (a pocakosság alatt annyira nem szerettem bele, de most...) : Bodza. Lehet, hogy ki fogtok nevetni, de szerintem nagyon helyes név. (bár öregkorára: Bodza néni... ;) )

Katuska: OK, szólok, ha kezdem a diétát, nekem nagyon bejött, s tényleg nem kell koplalni alatta... :) Andi! Te milyen módszerrel fogytál?

Hanna! Olivér gyönyörűűű!

Én is küldök Nektek fotókat:

Kép Az a bizonyos mosdókagylós fürdés :)
Kép Az én anyukám! :D
Kép Szeretek nevetni!:D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: