sziasztok! nem tudom, emlékeztek-e rám...október tájékán voltam itt Nálatok utoljára...azóta sincs még kisManó, sajnos, túl vagyok egy nagy lelkiválságon(egyáltalán nem fórumoztam egy pár hónapig sehol), de azóta úgy érzem, visszajött a lelkibékém, helyreállt...
Ma voltam végre nőgyógyásznál, a Kútvölgyi Klinikán, Dr. Telekinél. Megvizsgált, közben rendesen izgultam, a gyomromban is béka volt, de nem talált semmit. Úgyhogy nagy kő esett le a szívemről...tehát nincs semmilyen szervi bajom...mondjuk jó lett volna vele hosszabban beszélni, lett volna több kérdésem is, de hát az sztkban egymás után jönnek a betegek...
Ez a 9. hónapunk, remélem, hamarosan kismanó is úgy gondolja, hogy minket választ. Az utóbbi hónapokban minden megpróbálok: aloe vera gél reggel éhgyomorra, firssen facasrt citrom leve, délelőtt délig csak gyümölcs, délben szénhidrát(tönkölyből valami), este fehérje meg zöldség vagy leves... hetente 2x járunk sztepareobikra a barátnőmmel is...pluszban cickafark-palástfű tea is... lelkileg meg jóga, relaxzene... ennyinek elégnek kell lennie...
Közben visszaolvasgattam, látom, szinte mindenki babás, aki meg még nem, annak pedig csak hetek kérdése...
Cat, jézus, nemsokára szülsz, én még arra emlkszem, hogy együtt nézegettük a tesztcsíkokat a fényképeken...
Asiye, Neked is megvan Yasemin!!!Gyönyörű kislány! Döméről meg ne is beszéljek, csípem a kisfejét nagyon. És Zsuzska, Pici, Gabi, nagyon-nagyon örülök, hogy már áldott állapotban vagytok!
Remélem, hamarosan nekem is siekrül csatlakozni....
Ja, egyet áruljatok el: hogyan lehet nem rágörcsölni a gyerek-témára? Mindenki ezt mondja, de hogy ezt hogyan kell, azt nem mondjuk hozzá
Remélem, visszafogadtok...