A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Akire!
Itt vagyok, csak megelőztél a hozzászólásoddal :D :D
Szóval ápr 2 lehet neked is izgi nap lesz? :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Veled együtt!!!!! :lol:
Ha máskor nem, akkor remélem talizunk....

Kép
akire79

Aki eddig használta a Nőivonal.hu-t (vonalzókészítésre, bármire..) annak rossz hírt, hogy március 28-án gazdasági okok miatt MEGSZŰNIK az oldal. :cry:

Kép
akire79

Holnapra sok szerencsét!

Kép
sajt@

VACAK!
Nagyon sok drukkot küldök holnapra!
Amint lehet jelentkezz, várunk a pozitív hírrel!++++++++++++++

SZÖSZI!
Sok sikert holnapra!
Legalább 3 tüszőt és vastag mnyh-t kívánok!

Kép
akire79

AKIRE
Találtam egyet, elég nehéz volt összehozni.
Nem az igazi de legalább elfér minden, még a blogom címét is kitudtam újra tenni, csak a mászkálós babától kellett megválnom! :cry:

Holnapra mindenkinek drukk aki megy!

Végre elment a barátunk, jól beiszózott, alig tudott felállni a székből.....mehetek pancsizni ........ aztán alszom már majd leragadt a szemem! :?

JÓ ÉJT

dita75

Kedves Lányok!

Bocsánat, hogy csak így betolakodok közétek, de segítséget szeretnék kérni. Utolsó éves pszichológus hallgató vagyok, szakdolgozatomat pedig a meddőség pszichés okai témában írom. Ha valaki kedvet érez, szívesen kitöltene 3 kérdőívet a témával kapcsolatban, nagyon megköszönöm a segítséget. Természetesen a kérdőívek szakszerű kiértékelését el fogom küldeni, remélem ezzel is segíteni tudok egy kicsit.
Aki vállalná a kérdőívek kitöltését kérem, hogy küldjön egy emailt a kispanka@yahoo.com címre és elküldöm a kérdőíveket.
Előre is köszönöm
Andi
kispanka

Jó reggelt!

Apa lassan odaér a BMC-be. Remélem, hamar végez!
Szöszinek (azt hiszem Te mész ma) hajrá! :)

Majd jelentkezem, ha már tudom, mi volt Apával - bár szerintem pikk-pakk elintézni, és jön haza! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a drukkokat, majd igyekszem az eredménnyel.

Enikõ
vacak2

Sziasztok Lányok!

Ma mindenkinek megy a drukk ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++++, várunk mindenkit a beszámolókkal!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Heni: rosszullétek vannak, róka koma volt még pénteken is. :D Állandó gyomorégés, illetve a torkomban érzek mindig égő érzést, már kezdek hozzászokni. Elkezdtem gyömbérteát inni, ami nagyon úgy tűnik segít nekem, ugyanis mióta iszom, nem volt hányás.
Ma UHU, köszi, hogy gondolsz rám! Jelentkezek majd a hírekkel. Veled mizújs?

Kép

puszi Trix
trix78

hello lányok!

csajok mennek nektek ám a drukokk+++++++++++++++++mindenkinek!!
vacak, szöszi :lol: :lol: :lol: :lol: irjatok mi volt!

Akire:most nem hozott szerencsét a laptetű de köv sikerül!

Kakti:szia!párod már rutinos !!!remélem már nem lesznek bacikák!

Vasikáé:annyira kedves csaj vagy és jól esik hogy igy biztatsz a párommal kapcsolatban!ő más mint a ti párjaitok!
vele nehezen lehet az ilyen dolgokról beszélni!sőt ő egyedül nem szivesen menne be mintát adni! :shock: :shock: ezért is olyannak tünik néha nekem mindha nem is igazán szeretne babát!
és már van olyan mikor mondom neki hogy keressen magának olyan nőt akinél pik pak összejön a gyerek és nem kell alávetni magát semminek!
egyébként ő olyan ember aki nem nagyon mutatja ki az érzéseit és mint az élet más területén igy itt is a baba témánál sem mutatja hogy ő igenis szeretné azt a gyermeket!

Bocs csajok hogy igy kidölt belőlem ez a kicsit "magán"ügy :oops: :oops: :oops:
sting1982

Apa jelentkezett. Már végzett is.
De az idő nagyon sokat számít!
Múltkor már fél hétkor ott volt, és kb az 5. volt a sorban. Ma valamivel 7 óra előtt ért oda, és már kint állt az udvaron, és negyed kilenc volt, mire bejutott a recepcióra. De onnan már gyorsan haladt. Már lassan haza is ér! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Böbe!

Ne keseredj el! Nem minden pasi olyan, hogy nyíltan beszél az ilyen dolgokról. Az enyém is olyan, hogy otthon, kettesben nincs ezzel gond, még az anyukájáéknak is úgy-ahogy elmondja, hogy mi van, de ezen kívül senki másnak. Múltkor még szedte a bogyót, mikor a gyerekkori barátaival találkoztunk, és csak annyit mondott, hogy nem ihat, mert gyógyszert szed. Mikor kérdezték, miért, azt mondta: azért, mert beteg volt, és még tart az antibiotikum-kúra.
Szóval próbálj meg vele keresni egy olyan alkalmat, amikor ki tudtok kicsit kapcsolódni. Amikor nem csak az étterem meg a munka jár a gondolataiban. És próbálj meg vele akkor beszélgetni! Hidd el, akarja ő azt a babát, csak nehezen beszél róla. És valószínűleg a saját kudarcaként éli meg. Szerintem az is fontos, hogy érezzék, attól még szeretjük és értékesnek is tartjuk őket, hogy ha véletlenül kiderülne, hogy gond van. Lehet, fél is kicsit attól, hogy kiderülhet valami hiba...
Bocsi, nem akartam beleszólni, csak talán segíthetek valamit! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti:kedves vagy nagyon!tudod nekünk már volt csapat vizsgálat egyszer és nem volt semmi gond!nem hiszem hogy az lenne hogy ő kudarcként éli át ezeket a dolgokat!
ő ilyen ember és őt igy kell elfogadni!csak ez nekem eléggé fáj :cry: :cry: :cry: hogy nem mutat magából szinte 5év alatt sem igazán semmit!főleg hogy nem egy pl új kutyáról van szó hanem élete legfontosabb céljáról!már ha neki van ilyen... :shock: :shock: :shock:
sting1982

TRIX
Drukk az uhuhoz!

STING
Enyim apci sem mutatja ki az érzéseit, de mikor kiderült hogy végre ott a babó a pocakban nagyon örült. Csak nagyon türelmetlen volt, mert már elég régóta próbálkoztunk, és mentünk orvosról - orvosra sok időt és pénzt vesztegetve.
Fehérváron mi mindig ketten voltunk bent a kiszobában, ráadásul egy sima vizsgáló volt, még leülni sem igen lehetett. Aztán később itthon is megtölthettük a poharat, majd a BMC-ben már egyedül ment 3 alkalommal.
Lehet, hogy durva amit írok, de azt hiszem ez a min. amit ők tehetnek, nem hiszem hogy ez olyan rossz lehet, sőt! :oops:
Biztos csak cikinek tartja, főleg a sok nő előtt, mert mindenki tudja mi folyik odabent és ez zavarja. De ezen túl kell lépni.
A párom (nem ezen vmi más hasonló dolgon) hisztizett és akkor közöltem vele, hogy érdekes én soha nem picsogok, hogy naponta 3x szúrkálom magam, és már tűpárna a hasam, szétfeszül a petefészkem, kétnaponta járok pestre tömegközlekedéssel, hogy véremet vegyék és ulrahangozzanak alulról, mindezért órákat várok, műtéti eljárással leszívták a petiket ami azért nem volt kellemes, és akkor még ne is beszéljünk azokról ami ezek előtt volt. A számtalan vizsgálat, inszemek, 2 fájdalmas műtét. Ha mindezt neki kellett volna végigcsinálnia már az elején feladta volna, ilyen áron neki nem kell gyerek.
Remélem belátja a párod, hogy ez semmiség és kicsit magába száll.
Nem bántani akarom, mert az én párom is néha olyan hülyén gondolkozik, hogy mutogatni kellene az állatkertben, de ha már az elején fennakad egy ilyen kis dolgon, mi lesz később? :roll:
Próbáljatok meg valahogy mégiscak beszélni erről nyugodtan, a cél lebegjen a szemetek előtt és hogy ezért mi mindent kell megtenni az már legyen másodkérdés. Kevés dolgot kapni manapság az életben áldozatok nélkül.

dita75

Sziasztok lányok!

Bocs, hogy eltűntem.
Péntek este bébisitter voltam. A sógornőm kát lánya volt itt. Bár inkább ők vigyáztak rám. Az annyuk a lelkükre kötötte, hogy most nem ugráltathatnak játék közben, és nem emelgetetek stb. Olyan kis tündérek voltak. Hozták nekem az ásványvizet, meg mindent, csakhogy ne erőltessem meg magam. Azt persze nem tudják, hogy miért kell ezt csinálni.
A kisebb 6 éves és állandóan kérdezi, hogy mikor lesz unokatestvére.

A szombat elszállt vaahogy. tegnap meg szinte végig aludtam az egész napot.

Még mindig minden este hőemelkedésem van. Ettől a hülye széltől meg állandóan fáj a fejem.

A holnapot már nagyon várom, bár megint kezd csökkenni a pozitív gondolataim száma, úgyhogy olvasnom kell!!!

Dita!

Ügyi voltál a kissráccal! Jó anyuka leszel.

Kép

Kép
vevikk

A vonalzóm rosszul számol :)
Hiszen honap van a magas HCG szint!

Kép

Kép
vevikk

VEKIKK
Nekem is este van mindig hőemelkedésem.
De úgy érzem magam mindig mintha legalább 39 lenne. Este több ftized fokkal is melegebb vagyok mint reggel, pedig az ébredési hőnek kéne a legtöbbnek lenni hát az alig éri el a 37-et nálam. :shock:
Fordítva vagyok összerakva.
Egyedül a cicimet érzem reggel, de délutánra az is fokozódik, és jön egyéb más tünet, de főleg ez a hidegrázás és magas hőérzet.
Már azon voltam becelluxozom a hónomaljába a hőmérőt. :lol: :lol: :lol:

Holnap nagyon fogok rád gondolni, sztem meg fogsz lepődni az eredményen, mert annyi hcg-növelő hullámot küldtem, hogy még a végén ikrek is lehetnek.
Itt van még egy kis adag: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tankolj fel és gyere holnap a jó hírekkel! :wink:

dita75

VEKIKK
Cseréld le, a nőivonal amúgy is megszűnik a héten mindenképp keresned kell majd új vonit, de most már vmi babásat keress :wink: :wink: :wink:

dita75

Na elég volt a fekvésből, megyek takarítani, mert akkora koszt csináltak nekem hétvégén a fiúk. :x

Kellemes napot mindenkinek, majd délután visszanézek!

dita75

Köszi Dita!

A babás vonalzót majd holnap megcsinálom!!!

Kép

Kép
vevikk

Sziasztok!

Böbe, én megértelek, mert 22 évig éltem ilyen férfival. Én azért bírtam ki ennyit, mert volt két csodálatos gyermekünk és bele temetkeztem a gyermekeim iránt érzett szerelmembe. Semmi mással nem foglalkoztam. Ő saját kis világában éldegélt, de néha eszébe jutott hogy élünk. Ha, nem lehetett volna gyerekünk és vele kellett volna végig csinálnom ezt a macerát, ő sem csinálta volna meg. Megpróbálhatod a beszélgetést, de tényleg semmi más és senki más ne zavarjon benneteket. Minden ember más, tehát előfordulhat hogy sikerrel jársz. Ámbár, ahogy téged ismerlek, te már túl vagy ezen. Én amondó vagyok hogy a dokit kellene megkérdezned az otthon elvégzett minta leadásról. Te úgyis közel laksz, nem kell sokat utaznod. Nekünk Vereczkey doktor úr azt mondta hogy ha nem megy az intézetben a dolog, megtehetjük otthon is, de a távolság miatt nem túl ajánlatos. Tehát, meg kell kérdezni hogy mennyi az az idő, amit utazhat. Sok sikert!!!!

Kakti, olyan jót nevettem. Azt írtad, hogy remélem hamar végez. Én vizuális típus vagyok és mivel cuccost adott le, elképzeltelek fekete szegecses öltözékben, ostorral a kezedben. :lol: :lol:
Gondolom láttátok a Magyar Vándort, abban pedig Somát. :lol: No, valami ilyesmit láttam most hirtelen. Persze, tudom mire gondoltál, hogy nem kell sokat sorban állnia. Bocsi.. :wink:

Trix, nagyon örülök hogy segít a gyömbér tea. Még nem hallottam róla, de a lényeg hogy segít. Én szeretem is a gyömbért. Közben mindig jegyzetelek mert hamarosan bennem is ott lapul a két kis élősködő. :lol: Egyébként már akartam tőled kérdezni hogy annak a Zsuzsának nem tudod-e az elérhetőségét. Például az e-mail címét vagy valamit. Tudod, nagyon sors társamnak érzem és irigylem amiért legyőzte a dokinkat (majdnem). Akkor lesz igazi győzelme ha meg is marad a babája.

Ditus, millió pusszancs neked és a pocakodnak.

Vevikk, csak pozitívan! A tüneteid csak a kismamaságra utalnak. Nagyon izgulok érted, remélem hamarabb jelentkezel majd mint múltkor. Pusza nektek is.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Hát Zsuzsám!

Most én röhögtem rajtad! Mert én is vizuális vagyok, és láttam magam előtt, amit írtál! :lol: :lol: :lol:

Lányok!

Bármilyen beavatkozás után KELL mérni a reggeli hőt? Vagy ez nálatok csak önszorgalom? Mert amikor a Closty-t szedtem, mérnem kellett eleinte, aztán mikor látta a doki, hogy nekem szinte sosem változik a reggeli hőm, és ha változik, akkor sem akkor, amikor kellene, leállított róla. Van ennek jelentősége a későbbiekben?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

babu Neked szeretnék írni , nagyon sajnálom ami történt, velünk tavaly ugyanez volt...
CSak az ad reményt, hoyg két lombikkal nem jött össze aztán egyszer csak spontán...

Mi most kezdtük volna a lombikot, de Konc tanárúr rábeszélt mégegy spontán hónapra (én már nem hiszek benne, de hátha ).
Egyébként a péntek tömeg szempontjából döbbenet volt...Férjem ki is borult nem kicsit, alig vártam hogy végre bejussunk a recepcióra mert már mindenki minket nézett :)
Mondtam is neki hoyg basszus 2,5 éveezt csinálom, sor állás, várakozás , türelem :)
madrin

Sziasztok!

babu Neked szeretnék írni , nagyon sajnálom ami történt, velünk tavaly ugyanez volt...
CSak az ad reményt, hoyg két lombikkal nem jött össze aztán egyszer csak spontán...

Mi most kezdtük volna a lombikot, de Konc tanárúr rábeszélt mégegy spontán hónapra (én már nem hiszek benne, de hátha ).
Egyébként a péntek tömeg szempontjából döbbenet volt...Férjem ki is borult nem kicsit, alig vártam hogy végre bejussunk a recepcióra mert már mindenki minket nézett :)
Mondtam is neki hoyg basszus 2,5 éveezt csinálom, sor állás, várakozás , türelem :)
madrin

Dita: köszi a drukkot, én is viszont kívánom Neked a nagyon bíztató UHU-t!!!!!!! Kivi vagyok hány babócátok lesz!!!! :) 8)

Vevikk: tényleg nagyon bíztató a magas testhőmérséklet!!!! :D Ma én is úgy érzem, mindjárt meggyulladok. Általában mindig meleg vagyok 37 fok körüli, ma reggel is pont annyi voltam.
A párom ma reggel zuhanyozás után odabújt hozzám, szereti hogy így 'lángol' a testem!!! Alig tudott elszabadulni, szereti a meleget!!!! :D :D :D
Holnapra mennek a drukkok ezerrel!!!! Remélem jó magas lesz az a HCG szint és a Pici(k) szépen fejlődnek!!!!

Vasikáé: nagyon sajnálom, de sajnos nem tudom az elérhetőségét a Zsuzsának. Annyit tudok róla, hogy Nagy Zsuzsanna a neve, iwiw-en nem találtam. :( Annak idején ő kérdezte tőlem, hogy tud elérni engem, én a babanetet mondtam neki. Viszont május körül szerintem újra neki indulnak majd a dolognak, ezért ha valaki közülünk májusban a Szűcshöz jár, akkor találkozhat vele. Hátha akkor valaki tud Neked tovább segíteni ebben. Jópofa csajszi, az biztos!!!!!! :D :D :D
Őszintén örülök, hogy kedvesek voltak Veletek a CIRIS-ben és nagyon drukkolok, hogy tényleg összejöjjön a baba(k)!!!!!

Kakti: ügyi volt a párod, lassan meg lesznek az eredmények is és akkor már többet fogtok tudni!!! Szorítok, hogy minden rendben legyen!

Sting: sajnos tényleg minden férfi más és más, ez ellen nem tudunk mit tenni és így nem is tudok nagyon tanácsot adni, mert nálunk pont az ellenkezője a helyzet. De teljes mértékben megértelek és remélem miután egy babó ott csücsül majd a méhedben, rendeződnek valamelyest a dolgok! :) Egyébként örülök, hogy túl vagy a HSG-n, nem annyira kellemetlen érzésekkel......

Kép

puszi Trix
trix78

Trix!

Köszike, csak még azt írd le hogy hol lakik, talán megtalálom. Megpróbálom az iwiw-en, skypon, hi5-ön. Hátha szerencsével járok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé: az biztos, hogy Budapesten lakik, valahol Pesten. Talán Erzsébeten, de nem biztos.
Hétvégenként pizzafutárként is dolgozik, hátha ezzel is tudtam segíteni valamelyest!!!!

Kép

puszi Trix
trix78

Köszike, cuki vagy hogy ennyire segítesz. Most elindítom a keresőt. Lesz mit dolgoznom.
Puszika és simi a picuroknak.
Zsuzsa.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!
Döbbenet, hogy mi volt ma a BMC-ben. Kint kígyózott a sor. 1/4 8-tól 1/4 10-ig sorba álltam. Aztán az emeleten kellemes csalódás ért, mert rajtam kívűl csak egy lány volt, úgyhogy utána már 10 perc alatt végeztem. 1 tüszőm van 19mm-es méhnyálkahártya 9. Holnap tüszőrepi és csüt. inszem.
Kicsit azért magam alatt vagyok. Megkérdeztem a dokit, hogy végig kell-e csinálni mind a 6 inszemet, hiszen mindkét petevezetőm el volt záródva (amit laparral oldottak). Erre Ő azt mondja, hogy igen, mert valószínű, hogy a stressztől volt elzáródva, hiszen mélyaltatásban könnyen átjárhatóvá lehetett tenni. Úgyhogy ennek az inszemnek sikerülnie kell, mert a következőre már se pénzünk, se energiám nincs. Csak azt nem értem, hogyha nem voltam elzáródva és semmi más problémát nem találtak akkor 3 évig miért nem jött össze???Úgyhogy jelen pillanatban ezt látom az utolsó esélynek.
Bocs, hogy kicsit hosszúra sikeredett, csak valakinek el kellett mondanom.

Kakti! A párod nem lett rosszul amikor meglátta, hogy mennyien vannak előtte? Iszonyú volt, nem is tudom, hogy a dokik, hogy bírják ezt? Szerintem néha már ők is rosszul vannak ha meglátják egy-egy reggel, hogy mennyi ember vár rájuk.

Vasikáé! Bírom, hogy mindig humorodnál vagy.

Vevikk! Megy a drukk holnapra! Siess haza, mert nagyon kiváncsiak vagyunk a hcgd-re!
szöszi1977

Szöszi!

Nem lett rosszul, mert ugyan kit állt az udvaron, de második volt (a kintiek közt). De mondta, hogy fél 8-ra már az úton állt a sor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

A vérvételen amikor voltam odementem olyan negyed 8 körül. Persze a sor kint volt már de csak néhány ember. Nem sokkal 9 előtt kerültem oda a vv-hez, de a végefelé már eléggé kivoltam, mert azelőtti napokban szinte csak punnyadtam.
Még jó hogy uhu-ra szerdán ráérek 10 körül is menni akkor már nem kígyózik a sor. Én sem irigylem a dolgozókat, sokszor úgy kell utat törniük maguknak reggelente közöttünk! :roll:

VASIKÁÉ
Voltál te valaha is rosszkedvű, pesszimista?
Nem is tudnálak úgy elképzelni. :D

A mintát sztem is a helyszínen érdemes leadni, nem érdemes kitenni a környezeti ártalmaknak. Nehogymá' ezen múljon, nemde?

MANDRIN
Hajrá spontánkodás, hogy ne kelljen többé a BMC soraiban töltenetek az időtöket.

SZÖSZI
Szép eredmények! Csüt-re drukk a nagy találkozáshoz! +++++++++++++++

dita75

Szióka Mindenkinek!

Szeretnék egy kicsit nyafizni: még mindíg mikulás van, már r....-tul unom! Péntekre el kéne tűnnie, mert különben lehet, hogy kórház lesz a vége. :((((

Kakti:
Én eleinte hőmérőztem, de nagy váltizás sosem volt, úgyhogy abbahagytam.

Sting:
Sajna tényleg vannak olyan pasik, akik othon is pókerarcot vágnak, meg nem tudom fejteni miért! Illetve rengeteg oka lehet: gyerekkor, családi háttér, az érzelmesség nem macsós, régi rossz élmény, kudarc - hiába adta ki magát anno v.kinek, szülők szeretet-kinyilvánítási képessége)... Lehet, h. ő nem kapott olyan mintát, hogyan kell az érzelmeket kifejezni. Persze ezer más tőről is fakadhat. Mivel nem vagyunk egyformák, az érzelem kimutatása mindenkinél más-más szinten működik. Remélem megtörik a jég és amikor meglesz a bébi, meglásd nem bírja majd begombolni az ingét a büszkeségtől!
sajt@

Sziasztok

Kicsit mostanában elvoltam veszve, de még idáig az első inszem sikertelenségét "sirattam" :cry: :cry:
Most már jól vagyok, és ha tudok jövök majd gyakrabban :wink:

Lányok, akiknek maradt vissza az inszemből cisztájuk!!
Azoknak nem csúszott a mensije? ÉS, volt abban a ciklusban peteérésük? Nekem reggel óta szúr a jobb oldal, de most nem tudom eldönteni, hogy a ciszta miatt vagy esetleg lenne ott tüsző??
ma vagyok a 15.cn on. Nekem álltalában a 18. naptól várható a peteérés. Most nem tudom mi lehet :roll:

Szöszi: Nagyon szorítok, hogy sikerüljön az inszem.
Megértelek, hogy se pénz se energia, egyszer ezek is elfogynak :cry:

Ditta: Ne, idegeskedj sokat, te csak a pocaklakóddal foglalkozz!!!

Trix: Szorítok az esti uh-hoz!!! Aztán majd gyere és mesélj, na meg képet is kérünk a babákról 8)

Kati: Örülök, hogy a férjed túl van rajta, reméljük nem lesz baci, és ti is elkezdhetitek.

Akire: Neked mennek az drukkok. Mutass egy kétcsíkos tesztet :wink:

Vasikáné: Örülök, hogy "jó" helyre mentetek, remélem te is minnél előbb mutatod nekünk a pozi tesztet :D

Vevikk: Magas HCG eredményed lesz :D

Bocsi akit kihagytam.

Lányom már három hete itthon van, szegénykém bárányhimlős, de már a nehezén túl vagyunk. de, még mindig nem vihetem őt oviba. Pedig már annyira menne, mert itthon unatkozik.

Puszi mindenkinek.

Kép

Kép
edinka

Böbe!

Ne gondold azt, hogy Neki esetleg nem olyan fontos ez a dolog, csak vannak pasik, akik máshogy állnak a dolgokhoz. Az én párom sem erőlteti az ilyen témájú beszélgetéseket, ha nem sikerül, megyünk tovább, nem lelkizünk ezen. Sőt, mondhatnám, hogy inkább kerüli ezt a babás témát. Mindenki máshogy rendezi le ezeket a dolgokat, van aki ilyen dolgokban nem nyílik meg semmi pénzért.
Múltkor megkérdeztem a drágám, hogy örülne ha most már sikerülne, erre azt mondta, hogy igen nagyon, mert végre nem kéne többet szurkálnom magam :shock: Hát nem ezt a választ vártam..... :roll:
De abban biztos vagyok, hogy amikor sikerülni fog, Ő lesz a legjobb és legbüszkébb apa a világon. És örülök, hogy ezt velem fogja átélni.

Vacak!
Mesééélj....

Szöszi!
Jó hamar végeztél, hétfőhöz képest, ügyi vagy.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

sziasztok

nekem nem volt olyan szerencsém mint szöszinek...
későn mentem és ezren voltak... a recepció vezetője azt mondta én már ne engedjek be senkit, mert így is sokan vagyunk /na jó csak viccelt azt mondta/
én még ennyi embert nem láttam a BMC-ben, mondjuk nem is voltam még hétfőn.
Na a lényeg, nem lesz a héten inszem, mert még 4napig 1,5 merionalt kell szúrnom / és felet a csapba minden nap/és pénteken visszamenni, majd meglátjuk mit mond. nem volt vmi bőbeszédű ma, azt sem mondta van-e vagy nincs tüsző... láttam a uh-on hogy 1 db 11mm van, azt diktálta, a b-be meg nincs ennyit mondott.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sziasztok

nekem nem volt olyan szerencsém mint szöszinek...
későn mentem és ezren voltak... a recepció vezetője azt mondta én már ne engedjek be senkit, mert így is sokan vagyunk /na jó csak viccelt azt mondta/
én még ennyi embert nem láttam a BMC-ben, mondjuk nem is voltam még hétfőn.
Na a lényeg, nem lesz a héten inszem, mert még 4napig 1,5 merionalt kell szúrnom / és felet a csapba minden nap/és pénteken visszamenni, majd meglátjuk mit mond. nem volt vmi bőbeszédű ma, azt sem mondta van-e vagy nincs tüsző... láttam a uh-on hogy 1 db 11mm van, azt diktálta, a b-be meg nincs ennyit mondott.
9:30-ra értem oda és 11:30-kor jöttem el.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

iwiw-en megtaláltam pár emberkét és bejelöltelek benneteket, remélem nem baj, csak így legalább archoz is tudlak kötni benneteket :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok Lányok!

Szöszi
Lukácsné
Nekem is volt szerencsém a mai sorhoz. Hát az kriminális, a lépcsőn állt a sor vége amikor odaértem.

Vevikk
Sorstársam, nálam a hcg 14,1 lett.

A doki szerint még bármi lehet, utro, progi szuri megy tovább, vv jövő hét hétfőn.
Lányok úgy szeretném ha babó velem maradna. Mit csináljak, hogy így legyen?????

Enikõ
vacak2

Én is fenn vagyok az iwiw-en, akit érdekel priv-be megmondom a nevem :wink:
sajt@

Vacak, ez annyira jó. Legalább van remény hogy az vagy. Sokat pihenj, szedj femibion 800-at és egyél sok-sok halat. Az állítólag nagyon jó. Még a palástfű tea is jó, mert segít a megtapadásban.
Hú, tiszta boszi vagyok már. :wink: Én is szedek egy csomó mindent. Biztosra megyek. Nagyon izgulok érted. Mennek a babaragacsok. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lukacsne, kösz a jelölést, jó hogy végre láthattam legalább a fotódat. Én meg felvettelek a skyp-ra. És ne aggódj, meg fog nőni a tüszőcskéd. Egy is elég lesz, meglátod sikerülni fog. Csak vigyi magadra nagyon.

Zsuzsa.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vacak!
Mindenekelőtt ne izgasd magad! Gondolj szépre, képzeld el a babódat a pocidban, vele kapcsolatban a pozitív gondolatokat helyezd előtérbe.

Edinka!
Nekem volt már többször cisztám, de a következő mensivel távozott és a peteérést nem befolyásolta. Csak éppen amíg cisztácska volt, inszemike nem :(
A ciklusod szerintem változhat, mivel mindenféle hormongyogyót kaptál te is (bár ezt nem tudhatom, nem vagyok nődoki).
sajt@

lukacsne: Másnapig eláll a bekevert merional! Nehogy már kiöntsd. Nekem a doki mondta, mikor 1/2 eket meg 3/4-eket kellett szúrnom. Tedd vissza a hűtőbe és nem lesz semmi baja másnapig.

vacak: Ezek a babák már a későn érő típusba tartoznak. Nem baj, drukk hétfőre. Sajnos nem tudok jó tanáccsal szolgálni, én még nem jártam így.
vicky79
Budapest III. kerület

Vasikáé:
A Femibion 800 patikában kapható? Mire jó?
sajt@

Vacak:
egy kis babaragacs :)
Kép
sajt@

Áfonyácska! Én ma voltam dokinál a pajzsmirigyem miatt, így nem megyek csütörtökön, majd 4 hét múlva kell mennem legközelebb.
Vevikk és vacak drukkolok a magas HCG-hez. Dita pihenj sokat, és lazíts, sokat segít. Amit bírsz csinálj, de ne vidd túlzásba.

Söszi, drukkolok, hogy most sikerüljön.
Rony remélem nálad is pozitív lesz az eredmény, éd szorítok neked.

Vasikáné remélem sikerrál jársz a másik helyen....drukkolok.

remény73

A Femibion egy új terhes vitamin és szerintem a patikákban van.
vicky79
Budapest III. kerület

Madrin!

Köszönöm kedves soraidat!!!!!!!!!!!! Sajnos nagyon nehéz lelkileg ez a veszteség, de előre kell tekinteni és hátha....
Drukkolok nagyon nektek a spontánhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Húúú lányok sok drukk a tesztelőknek!!!!!!!!++++++++++++++

Vacak próbálj meg optimista lenni!! VELED kell h. maradjon a baba!!!:) DRUKKOLOK!!!!!!!!!

A femibion 800-at nekem is ajánlották a lombiknál. Én már előtte el kezdtem szedni, most ez a legjobb terhes vitamin, és ugy tudom jód is van benne:) És folsav ami ilyenkor nagyon kell!!!
babu69

Na akkor majd én is rácuppanok.

Most vettem észre, amíg kutyát sétáltattam, lemaradtam a laptetűről :)
sajt@

Remény:
endokrin dokinál voltál?
Nekem szerdán kell mennem először...
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: