A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Sziasztok!

Ma reggel mentünk a kórházba, hogy befektetnek. Megvizsgált a dokinő, a méhszáj teljesen zárt, még éretlen. Nst eredménye: nuku fájás. A doktornő azt mondta, hogy menjek holnap reggel, úgy hogy ott maradok, mivel ma egyáltalán ne szülünk. Kialkudtam, hogy kedd reggel legyen. A zárt méhszáj miatt nem lehet magzatvíz vizsgálatot sem csinálni. :cry:
Tegnap a dokinőnél három kismama szült, mondta is, hogy még jó, hogy mi nem mentünk.
Hát nekünk ide melegfront, oda hidegfront Krisztián még nem akar kibújni.
Ja mint később kiderült azért nem akartak ma befektetni, mert nincs hely. Jó mi?? Ez úgy derült ki, hogy azt mondták kedden reggel legalább 8-ra menjünk, hogy legyen hely....
Amikor mentünk Gergőért sírva fakadt, hogy nem akar haza jönni, mi menjünk a kórházba.

Nemlajos: nagyon édi Döme! Jóóó a pelusos ötlet!!!

Csibb: olyan jó hogy Máté már nincs a gépen. Van kilátás, hogy mikor mehet haza??

Moncsi: sajnálom az anyós-dolgot. Remélem férjed hozzáállása változik. Livi baba nagyon édi!!

Kukli: szorítok, hogy meg legyen az a lakás, amit szeretnétek.

Gabka, Zazzy, Masut: További kitartást!!!!!

banokla

én úgy tudom, napi fél liter mehet, több nem.

banokla, örülj neki, hogy nem fektettek be! Ilyen hamar minek is? Van, ahol egy hetet várnak :shock:
Mondjuk az indok elég durva... :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nekem azt mondta a doki, hogy csütörtökön kellene befeküdnöm, azaz a terminus utáni 8. napon. Én meg húztam a számat, hogy pont hétvégére hagyjam itt a fiúkat, úgy, hogy nem csinálnak akkor még semmit, max vizsgálnak minden nap. Mert a szülést csak a 10-12-14 napon indítják meg. szóval saját felelösségre maradhatok otthon.
szerdán találkozom a dokival, hogy megbeszéljük mi legyen.
Én azt szeretném, hgy hétfőhöz egy hétre befekszem, de akkor úgy, hogy akkor indítsák is meg a szülést
De azért még nem adtam fel a reményt, hogy magától indul be. :roll: végülis még van egy teljes hete a kiscsajnak.

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok!
Rszg!
Én is napi max.fél litert tudok!Hajrá turmix! :wink:

Én is hallottam, hogy eleve bebugyolálva altatják el a manót, és utána úgy teszik be a kiságyba, nyilván senkinek nem esik jól a hideg ágyikó.Mi ilyenkor télen még a nagylány takaróját is előmelegítjük lefekvés előtt! :D

Erpé!
Köszönöm kérdésed zsibbadást illetően, szerintem mindkettő.Nyilván meg is szoktam valamennyire, de talán jobb is egy fokkal.

Banokla!
Nekem is azt mondta a doki, hogy egy hetet minden gond nélkül várnak, van hogy kettőt is.De én azt nem akarom megvárni!!!!!

Én ma anyukámmal számítógépasztalt szereltem össze(gondolhatjátok, 2 nő :lol: , egy pasinak biztos feleannyi idő lett volna, de tök ügyik voltunk!)a hasam folyamatosan kőkemény volt, Lara hol jobbról, hol balról akart kimenekülni, hiába mondtam, hogy lefelé van a jó irány! :lol:
Szóval semmi...

Nem tudom, mit akartam még, híg az agyam, ja!Babák gyönyörűek, ennivalóak meg minden!
Ma állítólag melegfront :roll: de úgy látszik, csak a kinti babákra hat :?

Kép
Kép
zazzy

Gabka!
Nálad biztos jó a kiírt időpont?Én már megzakkanásom közepette elkezdtem bűvölni a terhesgörbémet újra, de nem lettem okosabb ennél a dátumnál.Pont olyan lehetetlen hónapban jött össze mindenféle szempontból, hogy hihetetlen.De a 2 4d-sen is hajszálpontosan annyi időt mutatott, amennyi eltelt a kettő között, meg görbéből is ez a 31 a legvalószínűbb, úgyhogy emiatt nem kéne aggódnom.
Meg üssetek már le, mit parázok, hol van még 31-e??? :twisted:
Na jó, lelőttem magam...

Kép
Kép
zazzy

Nemlajos: én NAGYON ÖRÜLÖK, hogy nem kellett ottmaradnom!!!!!!
Kedden lesz uh, és ha minden rendben, akkor várunk, azt mondta a dokinő, ha úgy van 2 hetet is. Na én ezt nem szeretném!!!
Szerintem annál rosszabb nincs, amikor semmi bajod és a kórházba malmozva várod, hogy mikor indul be a szülés.
Hátha beindul addig magától.
Van valakinek ötlete arra, hogy mi segíti a méhszáj érését???
Amúgy az is tetszett, a dokinő nem akarja mindenáron beindítani a szülést. Azt mondta az csak szenvedés lenne, ha most indítana.

banokla

Banokla kitartás

Bocsi, ha nem reagálok mindenre, nagyon fáradt vagyok, tegnap éjjel nem aludtam(szinte óránként szopizni kért :o ), nappal se sokat, hőemelkedésem volt, fáj a varratom, szóval... :? de mindegy nem panaszkodom, mindjárt töltök képet Majáról, gyerkőcök, csajszik, Lívia, Kata aranyosak, meg a kis Boti is apával :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Banloka: Engem indítottak Zsófival éretlen méhszájjal... Zsófi val 10 napos túlhordásba. Engem 4 napon keresztül indítottak, mire végre meg is szültem. Egyébként a többiből csak enyhe fájásokat éreztem. Viszont érzelmileg borzasztóan megterhelő.
Méhszáj érlelő: kispapás szülésindítás és málnalevél tea, meg van homeopátia csak már nem emlékszem pontosan....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

én is a málnalevélteát mondanám

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kép Kép Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

micsoda test, micsoda száj :D
Szép Majácska :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszönöm :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Gratulálok Bea! Maja csudaszép!!! És gratula a többi már megszültnek is! Sajnos nem tudtalak visszaolvasni titeket nagyon, csak fel akarok dobni 1-2 új képet :) Kép Kép

Jó éjt neketek!!!

A még nem szülőknek kitartás!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hűűűűűű! Micsoda szép kislányok! :P :P :P
Nagyon helyesek! ;)

Katka

katka22

Micsoda szép csajok!!! Nagyon aranyosak!!

Köszi csajok a tippeket. Málnalevélteát döntöm magamba. :lol: :wink: eddig eredmény nincs. :cry:

Katka: elhiszem, hogy lelkileg megviselt Zsófinál.Nem semmi 4x indítottak???!!! Zsófit is megviselte szerinted?? Nem emlékszem, hogy mit is írtál, hosszú volt Zsófival a vajúdás?
Úgy gondolom Gergőnél is azért húzódott el, mert nem volt még érett a méhszáj. Ott ugye a magzatvíz folyt el.

banokla

banokla, ne döntsd!!! :shock:
Meghatározott mennyiségnél többet nem szabad inni (csak nem tudom, mennyi az annyi)

Ma összeraktuk a babakocsit, két percig (miután a kendőben elaludt, és beleraktuk) jól is érezte magát benne.
(bocs a minőségért, nincs elem, így telefonnal fényképeztem)
Előtte még egy fotó a celebfiútól, aki nem nyilatkozik :D
Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Csodaszépek ezek a csajok: Kata, Maja, Lizanna :) Olyan jó nézegetni őket. És persze Botifiú is édes.

Kukli, nálunk Samu nem lett anyásabb a kórház óta. De mondjuk előtte is anyás volt inkább, szóval változás ilyen téren nem történt. Inkább csak szófogadatlanabb, meg elereszti a füle mellett a kéréseinket...
Ja, és öcsémék kisfia volt olyan, hogy sokáig (az első hónapokban)egyáltalán nem sírt...

Bea, ahogy erősödsz, egyre jobb lesz. Tejcsid beindult rendesen?

Nemlajos, hosszú estét sajnálom, de a pelus nagyon jó ötlet.
Rszg, a testmeleg takaró is - ezeket elraktároztam szükség esetére... Horoszkópot szívesen, de én csak közvetítettem :) Egyáltalán nem értek ehhez... Tej: én is a napi fél litert hallottam.

Banokla, örülök, hogy a dokinő nem fektetett végül be. Te Gergőt szintén a kiírt időpont után szülted? Én is a málnalevélteát és az "apás" szülésindítást tudom, ami a méhszájat előkészíti.

Gabka - a mai napod is elég aktívan telt :) Csak megjön ennek is az eredménye. Azért a jóslófájások arra jók, hogy szépen lassan készülödjön a méhszáj. Gondolom szerdán doki megvizsgál...

Ma elmentünk családilag a Kopaszi gáthoz. Nagyon szépen sütött a nap, Katát hordozókendőben vittem. Fiúk hajóztak és repülőztek, én meg fagyoskodtam, mert nem öltöztem fel rendesen és sajnos elég éles szél fújt. Kata meg kummantott.

erpé

Nemlajos: én sem tudom, mennyit lehet inni. Eddig akivel beszéltem mindenki mást mondott. Volt, aki 2dl, volt aki 2 bögre, és 1 liter/ nap mennyiséget mondott. Na most légy okos! :roll: :roll:

Erpé: Gergő 3 nappal a kiírás előtt született. Kata szeret a hordozó kendőbe? Mennyi idős kortól lehet kendőbe tenni a kicsiket?

banokla

[quote="banokla"]N írta:banoklaemlajos: én sem tudom, mennyit lehet inni. Eddig akivel beszéltem mindenki mást mondott. Volt, aki 2dl, volt aki 2 bögre, és 1 liter/ nap mennyiséget mondott. Na most légy okos! :roll: :roll:

Banokla! Nekem a szülésznő azt mondta, hogy akár napi 1 l-t is nyugodtan ihatok, az sem baj, ha esetleg valamivel több. Szóval nincs szigorúan megvonva a határ.
Szerintem annyit igyál belőle, amennyi még jólesik.
Én még nem kezdtem el, de holnap talán már elkezdem. Odáig már eljutottam, hogy előszedtem. :lol:

Masut
masut

Erpé ma nekünk si a Kopaszi gát volt a másik alternatíva. :lol: Aztán mi maradtunk a hüvi miatt. Nem készültek képek? Nekem Boti is 4 hósan a kocsiban sírt először. Visszaemlékeztünk, épp Érdre mentem vele.... Reméljük Kata is marad ilyen. Samu most otthon marad kicsit, vagy bölcsibe megy továbbra is, mintha mi sem történt volna?
Banolka, szupi, hogy nem marasztaltak bent. Az indok nevetséges, de még ráérsz, na meg sztem is ha be tud az ember járni, minek egészségesen bezárni.
Nagyon édik a manók! Micsoda szeme van Majának! Asszem a pasiknak annyi lesz!
Katka elfelejtettem, ez a kenguru az, ami újszülötteknek van:
http://www.tutijatek.hu/hu_termek_egy.p ... szint_id=1
Vica és Csibb is nézte anno. Nem tom mire jutottak. Eléggé elveszik benne még Kata, de a pocakpózt (magzati) veszi fel benne.
Wicca hogy vagytok? Gondolom Apát is ápolod most.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

meg állítólag a baby björn active

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Kenguru, kendő: Én Bulcsúnál vettem egy Nandu kendőt, aztán egy-két próbálkozás után rájöttem hogy nekem nincs hozzá türelmem és kedvem hogy megtanuljam a kötözgetését. :?
Most mindenképpen akartam valamit amit gyorsan fel tudok rakni magamra, és ráleltem a mamami.hu oldalra, ahol találtam egy olyan kendőt, amit nem kell kötözni. Így meg is rendeltem pont ma este a csajtól, remélem egy-két nap múlva itt lesz. Ha valakit érdekel: http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=1686

Tej: Én is fél litert hallottam

Kukli, nálunk továbbra is nehezen megy az elalvás este és du. de végülis más tünet nincs :) , habár elég hisztis lett Bulcsú, meg akaratos, de szerintem ez csak a dackorszaknak tudható be, amibe ugye most igencsak beleértünk. Úgy tűnik ő sem lesz könnyebb eset mint Panna :?
Ja és Kata nagyon aranyos, jól látom hogy az apukájára hasonlít? :)

Gabka, Banokla, Zazzy, Masut: kitartás!!! Nemsokára babázhattok. :wink:

Bea, Papillon: nagyon aranyosak a lányok!

Nemlajos: Döme is nagyon aranyos és milyen jó húsban van. Az én Nimródom még olyan kis vékonyka, talán az arca kezd egy kicsit pufibb lenni, de a keze közel sem olyan mint Döméé. :D
Majd holnap lefényképezem és rakok fel képet.

Panna holnap megy oviba 3-4 hét kihagyás után. De már mondogatta tegnap is és ma is hogy ő nem akar oviba menni. :? Mondom neki, hogy a többiek már biztos nagyon várják és örülni fognak neki, erre ő azt mondta, hogy biztos nem fognak neki örülni :( Meg azt mondta anyósomnak hogy ő nem szeret ebbe az oviba járni és inkább egy másikba szeretni menni. Úgy sajnálom szegényt, valami bizti bántja, és lehet hogy ezért olyan hisztis, akaratos. Ma komolyan elgondolkoztam a lehetőségen, hogy másik csoportba vagy oviba átvigyük-e :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

tegnap éjjel kínomban én is kidolgoztam, hogy ezt:
http://www.babakozelben.hu/hasznalat/kendo_felveves.htm
hogy lehet megkötés nélkül le és felvenni.
sikerült :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

már nem tudom, ki kérdezte, hogy mikortól lehet, mi kendőzünk 12 napos kora óta, a fenti kötéstípussal, így:
http://www.babakozelben.hu/hasznalat/kendo_ulo.htm

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!
Nemlajos ügyes vagy. A kényszer nagy úr. :wink: Éjszaka jobb volt?
Vica nagyon kíváncsi vagyok, mert Kata ebben nem maradhat sokáig. 3 hótól épp kengurukat néztem, de ez tetszik. Főleg, hogy állítható. Várom a tapasztalatokat majd. Bulcsú pedig reméljük csak meg van zavarodva, és könnyebb lesz Pannánál. Lehet a csajszinak tényleg jót tenne egy váltás. Van neki itt bnője, stb?
Kata és Boti is ilyenkor apára hasonlított, igen. :)
Kísérleteztem: ma kint aludtunk Katával a nagy kanapén. Egy szava nem volt, fél egykor keltünk 5 percre, nem nyüszög, stb.... (a meleg pelus takaró sem jött be az ágyába). Szval csak azzal van a gond, hogy én kellek neki 8vhol érthető). Ha Botit nem keltené hagynám kicsit, de így, nem tom mi lesz. Napközben majd küzdünk vhogy, hátha belejövünk, mert a különalvás nem megoldás. Nekem apa mellett a helyem, Katának pedig a szép kis ágyában. :roll:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Szép reggelt!

Nemlajos, nagyon édes Döme a babakocsiban! Hordozókendőt én is úgy kötöm, ahogy mutattad a linken.

Vica, nekem szerencsére bejött a Nandu kendő, mondjuk én Samu születése előtt elmentem egy hordozókendő tanfolyamra (ugye a lelkes, első szülöttjét váró anyuka...), és ott nagyon megtanultuk, mire kell figyelni, hogy lehet jól használni. És mivel Samu antibabakocsista volt (csak függőlegesen érezte jól magát), ezért áldottam a nevét a hordozókendők kitalálójának. Ez olyannyira bevált, hogy most egyelőre nincs is babakocsink. Itt Pesten legalábbis (anyuéknál dekkol).
Sajnálom, h Panna nem akar ovizni. Azért mielőtt váltanátok, érdemes lenne kideríteni, hogy tényleg az oviban van-e valami, ami zavarja. Lehet, hogy "csak" azért mondja ezt, mert szívesebben van otthon most veletek. De persze simán lehet, hogy valami miatt rosszul érzi magát az oviban. Beszélj az óvónőkkel, hátha van valami ötletük. Vagy - amit Katka ajánlott egyszer - szerepjátékozzatok. Talán elárulja, mi bántja.

Kukli, és Katát nem szeretnéd magaddal vinni a nagyágyba apa mellé? Vagy ezt Botka venné rossz néven? Lehet, hogy az első 2-3 hónapban ez jó megoldás lehet, aztán ahogy egyre többet alszik, szépen átszoktatod a kiságyába.
És nem tudom, hogy hány szobátok van, de egy ismerősöm azt csinálta, hogy nagyfiú (2 év körüli) maradt a saját szobájában a tesó születése után, a szülők a halóban, a kiságy pedig az első hónapokban a nappaliban volt - ott alakítottak ki egy mini babasarkot, így a nagyobbik gyerköcöt nem keltette fel a pici a nyüszögéssel. És érdekes, pl Samut egyáltalán nem zavarja az alvásban, ha Kata felébred és sír vagy csak nyüszög. Simán alszik mellette...

Nálunk is elég jó volt az éjszaka, pontosabban a második fele. Az elmúlt napokban a csajszi naponta fent van egyhuzamban 4-5 órát (meg ezen kivül az etetések alatt, ezek olyan egy-egy órás ébrenlétek). Ezzel önmagában nincs baj, csak az időzítéssel. Ha napközbenre esik a hosszabb ébrenlét, az tök jó, de előfordul, h estére időzíti a bulit.
Tegnap is egész délután itt volt velünk a nappaliban, ébresztgettük időnként, de tojt a fejünkre, úgy aludt, mint a bunda. Aztán este fél 8-kor kipattantak a szemei, és kb féléjfélkor csukódtak be újra. Onnantól fél5-ig aludt, az jó volt :) Aztán sajnos nem csak egy szopinyi időre kelt, hanem másfél órán át szórakoztatott, de sebaj - most megyek visszafeküdni, csak a fiúkat még útnak indítottam...

erpé

Jó reggelt!
Itt vagyok, egyben :roll:
Elkiabáltam tegnap a zsibbadást, a ma éjszaka megint nagyon durva volt :(

Kép
Kép
zazzy

Mutatok én is néhány képet az elmúlt napokból.

Kata 4 napos
Kép

Kata ráfókuszál a csupasz falra és hosszasan szemléli
Kép

Kicsi párduc másfél hetes (farsangoztunk itthon - Samu aznap ment farsangos házibuliba :) )
Kép

Tesók
Kép

erpé

Kukli nektek nem fér be a hálóba a kiságy vagy nem akarjátok? Nekünk ott van Nimród ágya, igaz hogy épp befért, így most faltól falig ágy van :) Ez a módszer bevált mindegyik gyerkőcnél, kb fél éves korától vittük külön szobába őket, vagy mi szorultunk ki a nappaliba aludni egy-két hónapra :?

Erpé Samu mennyire nagy fiú már :shock: ahhoz képest ami a vonalzójánál van kép :)
Nem semmi hogy Kata mennyit van ébren, szerencsére Nimródnak nagyon jó az alvókája nemcsak éjszaka de napközben is jó sokat alszik.

Panna-ovi: Hát a párom szerint anyósom így konkrétan rákérdezett, hogy: Panna mi a baj, nem szeretsz oviba járni és inkább másikba mennél? És hát erre persze hogy igent mond. Szóval lehet hogy anyósom sarkoson adta elő ezt az egészet, amit ki is nézek belőle.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jó reggelt!

Kuklika jelentem a megérzésed sajnos nem jött be :(
Tegnap már direkt nem írtam, mert nem akartam a fájásokat elkiabálni. De sajnos megint leálltak :(
Ma megyek uh-ra és nst-re. Majd este jelentkezem.

Remélem mindenki jól aludt!

Kép

Kép
gabka77

Nem sikerült aludnom. Vasalok...

Vica, no igen, ideje lenne lecserélni a vonalzó fotót Samunál :)
Ezen kb másfél éves vagy tán kicsit több.
Talán te kérdezted (ha nem, akkor bocsi), hogy Samu megy-e bölcsibe. Ma és holnap igen (apja hozza, viszi), aztán szerdán jönnek anyuék, akkor itthon lesz, a hét további részét még nem látom :)

Zazzy, kézzsibbadást sajnálom :( Most már nem sokáig kell vele küzdened.

Adryn, veletek mi van? Anyukád veletek van még, vagy már hazajött? Sikerült megállítani fincsi ennivalókkal a fogyásodat?

erpé

Erpé!
Nagyon édes Kata, és a tesós kép is nagyon jó!!!

Én ma már ágyneműt húztam, átforgattam egyedül a 180x200-as matracunkat(dög nehéz)tettem-vettem, mert nemsoká jön még utoljára a védőnő, hátha ő kivuduzza belőlem Larát :wink:

Ja!Azt akartam még az előbb, hogy ha én annyi málnalevélteát innék,amennyi jól esik, akkor már rég nem innám! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Na tiszta vizet öntök a pohárba. :) Azért költözünk, mert itt van két bazi nagy szobánk, és inkább akarunk 3 kisebbet (nappali+háló+kinder). Szval van egy nappalink, és egy 30 nm-esben alszunk hálóként. Én ragaszkodom, hogy a nappali nappali legyen. Így egy légtérben vagyunk éjjel mind. A mi ágyunknál van Katáé, de akkor is a nyöszire is ébred Boti (nem tom, hogy csinálja). Ma a nappaliban aludtam a csajjal. A nappali kicsi ahhoz (20 nm, de teli - mert a 30-as volt régen, és átcserélve ez zsufi), hogy külön sarok legyen, bár az utazó ágya kint van. Csak mivel sosem sír (ez tényleg így van), tök halk, nem merném kint hagyni, mert nem hallom ha ébred. Ha lábánál lógatnám sem sírna. De lehet kitelepítjük mégis bébiőrrel. :roll:
Apa elment dolgozni. Boti kb. már 20x megkérdezte hol van, de elment a de. Én lelkesen (tiszta zizi vagyok) megpucoltam 2 ablakot, kisikáltam a wc-t, fürdőt, konyhát) vasaltam, és porszívóztam. Nagyrészében Boti részt vett (portörlés, porszívó, vasalásnál a ruhák adogatása, stb...) most fog aludni, Kata épp fent van, úgyhogy asszem a gátam lerakom kicsit mellé, mert jelzi, hogy nem kéne strapálnom magam. :oops:
Adryn magához képest nagyon eltűnt. Remélem minden ok.
Bocsi Gabka, nem mondok semmit. Hátha az jobban bejön. Egyszer biztos. :wink: Marha jó lehet a pocakodban lakni. :wink: Kata csak úgy kimenekült nekem..... :o
Jah Erpé.... édesek a manók. Remélem nem sértelek meg, de a merengő Katád, nekem kicsit hasonlít az én Katámhoz. :oops: Lehet, hogy a frizkó miatt. Mintha egy fodrászhoz járnának. :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Zazzy a héten van ideje Larának. :wink: Akkor épp időben jön. Zsibit meg elmúlasztja. :wink: :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok

vagyok csajok, csak depi van apumeló miatt.. de azért olvasgatok ám :). ma ment egy állásinterjúre 12-re.. szorítsatok léci :roll:

Erpé: anyumat tegnap reggel vittem ki a reptérre, Nico meg ahogy betettem a lábam a szobába kérte is a jól megérdemelt cicijét.. addig amíg nem voltam itthon békésen aludt apájával :)

jövök majd még bővebben is. Babók nagyon szépek!!!

KépKép
KépKép
adryn

sziasztok

vagyok csajok, csak depi van apumeló miatt.. de azért olvasgatok ám :). ma ment egy állásinterjúre 12-re.. szorítsatok léci :roll:

Erpé: anyumat tegnap reggel vittem ki a reptérre, Nico meg ahogy betettem a lábam a szobába kérte is a jól megérdemelt cicijét.. addig amíg nem voltam itthon békésen aludt apájával :)

jövök majd még bővebben is. Babók nagyon szépek!!!

KépKép
KépKép
adryn

annyira nem volt fontos hogy duplázzak...bocsi :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Jelentem megjöttem.

Kicsilyány, uh szerint 3,5 kiló környékén van, szerencsére "csak" 33-as a kis buksija (Levié 36 volt). Lepényem erőssen érett, de még bírja.
Voltam nst-n is, ahol Kukli jutott eszembe. néztem a papírt és most már mutatott (nem kicsi) fájásokat, bár én épp nem érzetem semmit :) Mit mutatna akkor, amikor fájok? :)

Viszont, hogy azért ne érezzem magam jól, az előttem nst-ző kismami kedvesen otthagyta a rágóját, a széken. Szóval a fekete nadrágomon jól mutat a fehér rágó :(

Adryn, szorítok apájának, remélem sikerül. mikor derül ki?

Kukli, Nektek hajrá a lakással. Arra még én is kíváncsi leszek, hogy hogyan fog Levi reagálni az éjszakai müsorokra

Kép

Kép
gabka77

Csajok! Megvan a kecó! Felhívtak, mienk annyiért amennyi pénzünk van! (felveszünk így is 1 milla hitelt hozzá). Már csak a vevőnket kell lepapírozni, és akkor júniusban költözünk! Héten dől el, de sztem meg fogunk egyezni. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Gratula Kukli!
Na most már csak Nicoapunak kell az állást kidrukkolnunk, na meg a gyereket az én hasamból :)
gabka77

Nicoapu elvileg túl az interjún. Reméljük sikerült.
Lilianna meg csak nem marad bent. :shock: :lol: Nemsokára ez a pár nap nyüglődés el lesz felejtve. :wink: Mi pedig pezsgőt bontunk a csajszira. :wink:
Felkelt Boti, szupi kedvvel. Hiszti hiszti hátán....... szval megyek túlélőset játszani. :?
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nicoapu hazajött az állásinterjúról. 132 jelentkezőből 4-et hívtak be... reméljük Ő lesz a nyerő... :roll: köszi a drukkokat.. ne hagyjátok még abba :) azt mondták a héten kiderül ki a nyerő.

Kukli: gratula a kécóhoz :D kérünk ám majd képet ha tudsz ! :)

Gabka: Neked meg továbbra is mennek a drukkok. én tippelek egy holnapi szülésre... mit szólnál hozzá? egy nagyon kedves barátom szülinapja lesz holnap... hátha bejön ;)

KépKép
KépKép
adryn

Adryn, én ráérek holnap :)

Kép

Kép
gabka77

na akkor majd Rádhatok :D

KépKép
KépKép
adryn

Kukli, hurrá!!! Ez gyors volt - meglátni, megszeretni és úgy tünik megszerezni is sikerült néhány nap alatt :) Ügyesek vagytok. 1 mila meg nem sok, ha lakást vesz az ember, hamar visszafizetitek.
Ja, és Kukli, persze hogy megsértődtem, h a lányodat az enyémhez hasonlítod :D :D Azért lehet köztük hasonlóság (a sérón kívül), mert enyim csaj is farkaslány: szőrös a homloka, van pajesza, ami összenőtt a szemöldökével :) Szerencsére a hátáról már lekopott a szőr. (szegény kislányok...) Ja, és mindkettő Kata :)
Egyébként én azt vallom (és biztos sokan nem értetek velem egyet), hogy újszülöttként a babák leginkább egymásra hasonlítanak :) , én egy ennyi idős babában szinte soha nem látom az apai-anyai vonásokat - eltekintve a szélsőséges esetektől.

Adryn, párodnak megy a drukk továbbra is. Biztató a 132-ből benne lenni a 4-ben. És ami a nőknél hátrány, az a férfiaknál kifejezett előny: a kisgyerek a családban. A munkáltatók szeretik a kisgyerekes apukákat, mert ők tuti nem mondanak fel könnyen és állnak odébb. Bár lehet, hogy Dánia értelmesebb ország, mint a mienk, és nem is derülnek ki az állásinterjún magánéleti dolgok (pl. hogy van-e gyerek a családban).

Gabka, a 33-as körméretű buksi és a 3,5 kiló jó méretek :) A fájások meg biztatóak. Továbbra is szorítok, hogy Lilianna mihamarabb megszülessen.
Rágós nőci :evil:

Kata délelőtt 10-től mostanáig ébren volt, kivéve azt a fél órát, amíg leszaladtam vele a boltba. Hordozókendőben jött velem, és közben aludt. Most én is ledőlök. Nem nagyon sírt, de "szórakoztatni" kellett :)

erpé

Jó reggelt!
erpé, Döme pont így alszik, hogy van egy alvás, amit kihagy (vagy másfél), és sose tudni, hogy mikorra időzíti! :shock:
Szerencsére tegnap estére, így tudtam éjjel aludni, bár egyre gyakrabban ébred ez a fiú :roll:
Kata lányka gyönyörű!!!

Kukli, gratula a lakáshoz!

Adryn, megy a drukk!
Mint ahogy a nem szülteknek is :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok,

Luca csütörtökön bárányhimlős lett. Már túl van a nehezén, a mai nappal végre elkezdtek leszáradni a pöttyei. Volt három horror éjszakánk: kb. tíz percenként simogattam/kentem valahol, hogy ne vakarja el, de annyira viszketett hogy dobálta magát. Nappal meg tiszta hiszti volt a kialvatlanságtól. Észre se veszem szinte, hogy van még egy gyerekem. Éjjel 2x kel, de ez már üdülés a himlőhöz képest.
Most már csak azért izgulok, hogy Hanna ne kapja el, dokinénink szerint ez a tejmennyiség is védi, amit kap. Úgy legyen!
Bocs lányok, de csak ezt az oldalt van időm elolvasni, így csak remélem, Csibbékkel minden rendben!

Gabka: látom, te még egyben :wink:

Kukli: új lakás? Ez izgi! Hány nm, beosztás???

Bea: Maja csodaszép, sok tejjel készült capuccino. :D

üdv.

marq
Kép
Kép
marqueza

és a babafotókat a nép nevében köszi! Édes kis emberpalánták, mindegyik egy külön csoda. :)

marq
Kép
Kép
marqueza

Sziasztok!

Gratula minden újdonsült anyukának és babónak :) Látom, már nem sokan maradtak egyben ;)

Csibb
Gyors gyógyulást Máténak!!!

Babók gyönyörűek... Maja meg egyszerűen csodálatos. :)

Már mi sem vagyunk egyben :)

KépKépKépKép
rebi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: