A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Lányok mivel olyan aranyosak voltatok és szurkoltatok nekem, gondoltam mindenképpen megirom nektek, hogy végül SAJNOS
be kellett fejezni mütéttel a terhességemet. Öröm az ürömben,
hogy végül nem méhenkivüli lett, hanem belül halt el a 4-5.héten.
Nagyon szomorú vagyok, de legalább igy még van esély, hogy
sikerülhet spontán. AZt mondta a dokibácsi, hogy 3 hónap
múlva lehet próbálkozni, hátha...

Dita nagyon GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jó pocakosodást!!!:)

Akire a másik fórumon irtam neked, de itt is leirom, hogy HAJRÁÁ
következő hónap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DRUKKOLOK!!!!!!

Vasikáé nagyon jó helyre mentél. Nekem régen évekig volt
Kósa a dokim, most ő is ott dolgozik, csak jókat hallottam még
erről az intézményről!!! DRUKKOLOK!

Viky remélem jól vagy, és hamarosan te is beállsz a kismamik közé!!!

Babszika nagyon tetszik a lakás, ügyes lány vagy!! Hátha most
h. nem görcsöltök összejön a spontán:)

Szurkolok mindenkinek, hogy sikerüljön a baba!!! Kismamik vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!!!
babu69

Babu!
Nagyon vigyázz magadra, sajnálom, hogy így alakult... Fel a fejjel, messze van még a világ vége. addig mindent meg kell próbálni! Mi fórumosok megmutatjuk, hogy kell babásodni, nemigaz?

Bocsi kicsit úgy érzem, mintha berúgtam volna, sok ez a gyógyszer amit szedek, de mindent a cél érdekében! Nem is tudom mia a drágább hobbi, az alkohol, vagy a bogyók :)
sajt@

A fejem ólom, alig látok... Mi van veletek? Nézitek a jó kis sorozatokat? :)
sajt@

Egyébként bejelentkeztem magánendokrin-hez, szerdán megyek, 10 rugó, utána 8 miden alkalomkor. Remélem megbírjuk anyagliag, mert elég húzós - de legalább nem kell 3 hónapot várni, mint az oep-es variációnál.
sajt@

babu69: Sajnálom a babát, de tényleg kiderült, hogy sikerülhet spontán is. Nagyon drukkolok nektek. Jól vagyok azt a hét elejei görcsöt leszámíva. Az eléggé megijesztett, de még reménykedek. Majd írok és te is írj, ha van valami izgi nálatok.

sajt: Jó húzós az endós doki, de reméljük semmi komolyat nem talál és akkor nem kell sokat menni hozzá.
vicky79
Budapest III. kerület

Egy kis érdekesség - kikapcsolódásként (nem babás ):

Tárgy:FW: kisfilm 1936-ból! /Budapest/

Egy több mint hetvenéves, a magyar székesfővárost bemutató turisztikai filmre bukkantak a svéd közszolgálati tévé archívumában. A *Bada i Buda*, azaz Fürdőzz Budán című, tíz és fél perces alkotás 1936-ban készült, és van benne minden: légifelvételek, Halászbástya, díszőrség, Lánchíd, néptánc (már ezért érdemes megnézni!), Hősök tere, Nagy-Magyarország virágokból, Vajdahunyad vára. Budapest fürdői, melyeket a riporter a világ legszebb fürdőinek nevez Európa legszebb városában. A minősége nagyon jó, a képek hihetetlen frissességükkel azt a benyomást keltik, mintha ott, vagy inkább AKKOR itt lennénk!
Valóságos időutazás! Régi Böske-híd, régi autók, régi
fürdőruhák, régi hullámfürdő(!). Megjegyzendő
még, hogy üresek a dombok! Ahhoz képest ma már hogy teleépült
http://svtplay.se/v/1371245/oppet_arkiv/bada_i_buda
sajt@

Remélem, beválik a doki, majd referálok.
Már két ismerősömnek lett spontán gyereke, a kezelések hatására akik pco-sak (az egyiknek már a második) :)
sajt@

Szeretnék a nevemhez képet feltölteni, de valamiért nem megy.
Bementem a profilba, tallóztam (képmérek ok), feltöltöttem, majd elküldtem. Rosszul csináltam v.mit?
sajt@

Na jó, mentem ágyikóba...
Kép
sajt@

Sajt@!

Én úgy tudom, hogy minden meddőségi kezelésre jár, mivel olyan gyógyszereket szedünk, ami a teljesítő képességünket befolyásolja, és nyugalomra van szükség a sikerhez. :)
De ezt elvileg minden háziorvosnak kiküldték.
Ha a tiéd nem tud róla, akkor kérd meg, hogy nézzen utána. :lol:

Kép

Kép
vevikk

Sajt@
Lehet hogy túl nagy képet választottál nem?
Hát tényleg elég bunkó, de túlteszem magam rajta, mert muszáj lesz visszamennem dolgozni. Egyrészt ha nem megyek vissza még megélni is alig fogunk tudni, úgyhogy nincs mese dolgoznom kell. Remélem a főnök nem csinál segget a szájából, mert azt mondta, hogy nekem mindig lesz helyem náluk. Szóval az uhu után ha minden rendben lesz fel is fogom hívni, hogy visszamegyek dolgozni. Szerencsére nem megterhelő meló, mert egész nap a gép előtt ülök, a csajt meg leszarom magas ívből. Bekéredzkedek a művezető irodába hogy ne tudjon felfüstölni és csak munkaügyben beszélek vele, mert azt hiszem azok után barátok már nem leszünk!

Babu
Sajnálom a dolgot, de úgy emlékszem a dokid is azt mondta, hogy legalább van remény a spontánra, hisz eddig még a kezelésekkel sem mentetek sokra. Remélem az első újbóli próbálkozás már sikerrel fog járni! ++++++++++++

Vekikk
Mizujs? Odaértek a hcg-növelő hullámaim?

Az előző oldal már kiesett :oops:

dita75

Dita!
Nagy lelkierő kell ahhoz, hogy túllépjél. A továbblépés képessége fejlett IQ-ra utal (bocs, hogy átmentem pszihibe :)) - de tényleg.
A "kedves" kollegina pedig még alacsonyabb szinten tart, most pedig csak magatokra figyelj, hiszen ez a legfontosabb dolog. Ha el tudod magad szeparálni tőle, az csak jó. Dilisek mindenhol vannak, ne hagyd magad felhúzni, az élet ahhoz túl röpke :)
sajt@

Sajt@
Köszi! Kedves tőled! :D

Sajnos azt vettem észre hogy nálunk mindig van valami, ha az egyik problémát végre sikerül leküzdenünk jön még kettő vagy három!

Hát nem tudom másnál is így van-e de nálunk mindig. :roll:

Azt hittem milyen boldog leszek majd itthon terhesen erre tiszta depiben vagyok, mert tudom hogy ha nem dolgozom nem tudunk félretenni. A párom fia is egyre akkora hülyeségeket csinál, hogy égnek áll a hajam. Ma reggel pl. egész 1 óráig nem volt vizünk mert elzárta a főcsapot. Kimentünk vízért 5 km-re anyósékhoz, és kihívtuk a vizeseket és még akkor sem vallotta be hogy ő volt. Amikor kiderült hogy ővolt még akkor is tagadta és még neki állt feljebb, persze a párom mindent ráhagy és nekem kellett megint elmondani a szentbeszédet. Igazából nem is tudom, hogy mit koptatom néha a számat, mert egyik-fülén be a másikon ki, az első mondatom elején ugyanis rámvágta az ajtót, de akkor is elmondtam neki mert úgy gondoltam legalább a párom tanuljon már hogy kell egy gyerekkel beszélni. Nem igazán volt módja kivenni a részét a nevelésből mert elég pici volt a gyerek amikor elváltak, és hétvégi gyerek lévén minden megvan engedve neki és párom szerint ez így jó. Na hát ezen most változtatni fogunk, most már drasztikusan mert férjemnek is be kell látnia hogy lassan már többen leszünk egy babával és most már az ő érdekeit is figyelembe kell majd vennünk! Hát szóval nem egyszerű az élet. De ne haragudjatok hogy panaszkodtam csak kicsit másképp képzeltem el néhány dolgot az életemben, és kiakasztó hogy nemigazán tudok változtatni pár kérdésben, mert párom nagyon makacs a gyereke felőli témákban. Sok buktatón mentünk már át, remélem sikerül majd egy kis kompromisszumot kötni mert eddig még csak-csak kénytelen voltam elviselni egy-két dolgot, de ha már itt lesz a közös bébi nem leszek ennyire elnéző.

dita75

Célszerű még az elején meghúzni a határokat és azután következetesen betartatni/betartani azokat. Persze ezt nagyon könnyű mondani, de más amikor az ember lyánya benne van.
Sajnos azt is tudni kell elviselni, hogy nem játszhatunk jóistent=teremtőt, hogy a magunk képére formáljuk a másik egyént. Mindenkit el kéne fogadni olyannak, amilyen. DE! A véleményünket el lehet mondani és megkérdezni, hogy ha vele történne olyan amivel nem ért egyet, akkor mit szólna, vagy tenne?Nemtudom a párod fia veletek él-e, vagy csak hétvégén látogatja apucit?
sajt@

hoppá, sikerült feltennem a képet, csak az abaj, hogy nem mozog :(((
A photoshoppal kisebbre vettem, de így nem animált... Nemtudom, hogy kell kisebbre venni, hogy megmaradjon az animáció is :(
sajt@

sziasztok

Dita ne idegeskedj mert az árt mindkettőtöknek/hármótoknak/
sajna az elvált szülők gyerekei általában így nőnek fel, hogy mind a két szülő mindent megenged nekik, mert hát szegénynek elég rossz... tapasztalatból mondom/nem sajátból/ csak van egy pár eset körülöttem, de ha ez "vígasztal" ha megérkezik a közös gyerek, akkor egyre ritkábbak szoktak lenni a látogatások, mondván, hogy apa már mást is szeret nem csak őt :( nem foglalkozik vele annyit ...
remélem azért rendeződik a dolog nálatok.

én hétfőn megyek uh-ra és kiderül, hogy mikor lesz az inszemünk.
majd írok nektek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kép

Köszi lányok a hozzászólásokat a témában!
Ma reggel kimentem apus csinált reggelit! (nagyon ritkán szokott) Kimentem pipilni, tesztelni ( :) )látom hogy ott van a gyerek telefonja a wc mellett. Kivittem neki, hogy ne tartsa a fürdőben mert az egy vizes helység, gőz, pára van bent és tönkremegy a telefon. Megértette megköszönte, hogy kihoztam neki. Aztán témára rácsapva mondtam neki, hogy tegnap sem akartam neki rosszat, mint ahogy most sem a telefonnal csak meg kell értenie mit szabad és mit nem, és hogy ha hazudik akkor nem fog benne senki megbízni. Ha netalántán igazat mondana abban is kételkednék, vagy nem hinnénk el, és meg fogja majd látni hogy milyen rosszul fog neki esni, de csak magának köszönheti. Mondtam neki egy példát is a gyerekkoromból hogy nálunk mi volt, és még érdeklődött is, hogy meséljem el bővebben a történetet. Apja csak hallgatott mint a sült hal. Aztán amikor kiment a gyerek, mondtam neki, hogy remélem tanulsz hogy kell beszélni a gyerekkel. Nem szólt semmit ő is kiment. Amikor visszajött azt mondtam neki, hogy most pedig leülsz és végighallgatsz, elmondtam neki, hogy meg kell tanulnia szép szóval a gyerekkel beszélni, mert ha üvölt vele csak durci lezs a gyerek, és ha rácsapja az ajtót igenis akkor is utána kell menni és elmagyarázni neki olyan hangon hogy mit miért nem szabad és hogy kéne, hogy értsen a szóból, érezze hogy nem viccel, ez bizony komoly, de ehhez nem kell kiabálni. Aztán ha elmagyarázta kérdezze meg, hogy neki van-e vmi problémája, mert ha van akkor beszéljék meg azt is, aztán simizze meg a fejét, hogy most az egyszer nincs büntetés, mert nem tudtad mi a helyes de most már tudod és ha mégegyszer ilyet csinálsz akkor büntetést szabunk ki rád. Nem szólt semmit csak annyit, hogy most hogy kiosztottam segítek - e neki az udvaron. Én meg átöleltem és mondtam neki, hogy nem kiosztás volt csak tudom, hogy a férfiak főleg a hétvégi apukáknak nincs érzéke a neveléshez, és szeretném ha jól müködő család lennénk, és nem hülye a gyereke egyáltalán képes tanulni de ahhoz neki is fel kell nőni a feladathoz, azt hiszem itt az ideje! Aranyos volt utána tök szépen beszélt hozzám és simizett meg megpuszilt, pedig nem az a szeretgetős fajta. Remélem célt érek lassan de biztosan! Most tök jól érzem így magam! Minden bosszúságom elszállt.
Csak maradjon is így minden! Először páromat kell kezelésbe vennem, most már meg kell értenie, hogy ha eddig nem legalább most hogy már lesz még egy gyerek a családban változtassunk a dolgokon. Én egész másképp szeretném nevelni Bogyót és ha már most nem egyezik ezen a téren a véleményünk akkor gáz lesz és nem egy hanem két irdatlan rossz gyerekünk lesz! :shock: :?

Na majd meglátjuk (vak is ezt mondta)

SAJT@
Rossz hírem van a gif-fájlokat ha lekicsinyíted elveszti a mozgását keress olyan mozgóképet ami elég kicsi ahhoz hogy beilleszd. Mint az én boszim! :wink:
Nekem ez a banya hozott szerencsét! :lol: Remélem te is találsz olyat kicsiben ami illik az egyéniségedhez. :)

LUKACSNE
Drukk a hétfői uhu-hoz!

dita75

ja a mai teszt az előzőekkel együtt:

Kép

amúgy megint hoztam a formám mert csak azt láttam, hogy halványabb a csík, eltelt vagy két perc mire rájöttem, hogy kontroll csík halványabb ami a babát mutatja erősebb mindennél. :oops: :lol: 8)

dita75

Dita!!!!!!!

Gratulálok!!! :lol: Először is a csíkokhoz. Hamarosan én is ilyet produkálok. Másodsorban de nem utolsó sorban a beszélgetéshez. Nagyon-nagyon ügyi voltál. Látod, a türelem és a kedvesség mindig hatásosabb mint a hiszti. Most már ki találhatnál közös programot háromotoknak, mire meg lesz a kis bogyókátok már barátságos környezetbe kerüljön. Borzasztóan ügyi voltál.
De, a tegnapi sztorin én is felháborodtam. Igaz, nevettem is, mert olyan Denis-komiszos volt. Ez a gyermek egyáltalán nem tudja mit csinál. Azt viszont tudom, hogy nagyon jó kezekben van veled. Te majd megtanítod ügyesen. :wink: Sok sikert.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

sziasztok csajócák!
nem voltam megint 2-3napig itt felétek és nem nagyon győzők visszaolvasni!
remélem mindenki jól van főleg a kismamik!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vasikáé:mizus nálad?valami fejlemény!leirnád nekem mert kicsit lemaradtam.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pusszancs
sting1982

csézjang:szia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hát ténleg nem nagyon jársz erre felénk de mostanában én is kicsit el vagyok úszva!
vissza olvastam és láttam amit irtál!
nekem sem volt ez a v dolog pozitiv élmény!mert ahogy te is irtad nem lehet szoritani a vv helyét és még öltözzél is!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: én nem szoktam kint hagyni a cuccaimat még a kabátomat sem.
jah és nekem az lett az eredménye ennek hogy én sem tudtam szoritani a vv után a kezem hogy frankón belilult az egész alkarom!!!!!
hsg?hát nekem most nem volt annyira vészes de azért nem jelentkeznék hogy repetát akarok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nincs semmi gond és az a lényeg! :lol: :lol: sajnálom hogy nekem fájt de biztos jobban el voltál zárodva!!!!!!!

te és mit mondtak?hogy nem sok esélye van az inszemnek mint a spontán teherbe esésnek??????????nem is értem őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na puszika irj majd!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok!

Én is régen írtam, de minden nap elolvaslak benneteket!

Dita!

Nagyon ügyi vagy, így bebízonyítottad, hogy milyen nagyon jó anyuka lesz belőled. De ari vagy, hogy szinte miden nap tesztelsz :lol: Ezek szerint nincsenek rosszullétek, hogy nem hiszed el, hogy még mindig kismami vagy, és az is leszel,még vagy 8 hónapig tuti :lol: :lol: :lol: Kedden remélem végleg megnyugszol, akkor lesz a Bogyókukucska, ugye? Remélem illetve tudom, hogy minden rendben lesz!!!!! Te se aggódj már folyton!!!!

Vasikáé!
Annyira-de annyira drukkolok nektek. Azt akartam már kérdezni tőled, hogy mit szóltak a Ciris ben, elmesélted gondolom, hogy hogy jártatok itt a BMC ben.

Trix!!

Holnap este 6 után nagyon gondolok rád!!
Hogy vagy? Rókacsalád még mindig nálatok van látogatóba?
:lol: :roll:

Tudom, hogy valakinek még nagyon drukkolni kell holnapra, de sajna nem jut eszembe, hogy kinek, mert, hogy kedden Vevikk jön a tuti jóhírekkel, azt tudom!!!

Holnap ki a soros?
Puszi
Heni

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok, csajok!

Böbe, az 582-ik oldalon van a hsz-em. Az előző oldal. Minden rendben, jobban odafigyel a doki és nagyon hamar megcsinálja a lombikot. Asszem szerdán mehetek vérvételre és már aznap szedhetem is a fogamzásgátlót, egy hét múlva már mehetek ultrahangra és a párom cuccát is megvizsgálják ott is (mondta a doki, hogy én is bemehetek, vagy el intézhetjük itthon is, de képzeld, azt mondta ez a drága hogy neki nem okoz problémát :wink: , nagyon büszke vagyok rá) Utána már stimulálunk is. Nagyon hamar megcsinálja.

Heni, én mindent elmeséltem, de nem panaszkodtam. Annyit mondtam hogy szerintem nem voltak túl alaposak, mert szerintem meg tudták volna csinálni. De, ez csak az én véleményem, nem biztos hogy igazam van. Most legalább tudja a doki hogy mire kell neki figyelni és nem kell sokáig szarakodni. Az FSH-m az egyetlen bajom. Azt mondta hogy megnézi az aprócska tüszőket, mert ha az nincs akkor nem érdemes belevágni. Ennyi.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Dita:
Mekkora fazon vagy! A lehető legjobban csináltad, csak gratulálni tudok! Nemtudom mennyi idős lehet a gyerkőc, olyan 10-12 évesre saccolom abból, amit írtál. Érdemes foglalkozni vele, nem reménytelen. A lényeg, hogy értse, nem fogjátok utálni azért (vagy kevésbé szeretni) mert esetleg v.mi rosszat tett, nyugodtan megmondhatja. Az uradat pedig sűrűn dícsérd meg akármilyen kis apró jót tett. A pozitív visszacsatolás nagyon fontos mindenkinek!
Másrészt, a férjed gyermeke is a családhoz tartozik, szerintem pont nem kéne ritkítani nagyon erőteljesen a látogatásait - a végén még kivetíti ezt a kistesójára és rád = féltékenység. Az meg nem szül jót. Nekem is van "fél"tesóm, de jobban megvagyok vele, mint a másikkal akivel együtt nőttem fel. Nagyon szeretjük egymást és más nem számít. Ha nem lenne nekem, igen bánatos lennék... A jó oldalát nézve: lehet, hogy lesz egy csudajófej bátyja a picikédnek, a férjed boldog lesz, hogy béke van és szeretet - ez pedig neked is nagyon jó :) nemigaz? :lol: Mert TI vagytok most a legfontosabbak, ez jár NEKTEK!
Bocs, ha hosszú voltam.
sajt@

Sting:
Nagyon örülök, hogy nem voltál elzáródva, akkor nemsokára jöhet az akció!

Vasikáé:
Jó, hogy kedvesek és odafigyelnek rátok. Ennyi megpróbáltatás után... Szurkolás ezerrel! :)

Lukácsné:
Remélem minden renben lesz uhu-n és beindul a gépezet nálatok is.

Heni:
Veled mizu, hogy vagy?
sajt@

Egyébként a katonavizsgálatokra mindíg kértünk engedélyt és edénykét, hogy otthonról vihesse a ZURAM az anyagot, W. nem problémázott sosem. Szűcsnél ilyen téren mi a tapasztalatotok?
Különben megértem a pasikat, hiába szigetelt az ajtó, alul rés van és ott a labor, a női WC (2 is!) és a kávéautomatáról ne is beszéljünk!
Inszemkor meg szoktam dícsérni Zuram, hogy milyen ügyes és gyors volt - ennek örül, látszik rajta. Előtte egy héttel folyton kaviárral etetem és szokott kapni a nagyszeműből is, mert imádja. Egy kicsit így kellemesebbé lehet tenni, az "áldozatát".

Azért nagy szerencsénk van, sok férfi el se menne illyen helyre, mert cikinek tartja. Ezért meg is becsülöm a férjecskémet :)
sajt@

Sziasztok Lányok!

Az írásaitokat olvasva azt hiszem, nagy szerencsém van Apával. Ő nem csinál ebből a mintaadásból problémát. Tudja, hogy meg kell csinálni, odamegy és elintézi. Nyilván nem repes az örömtől, hogy „saját kezébe vegye a dolgok irányítását” ( :lol: ), de megoldja zokszó nélkül. :)
Remélem, hétfőn is hamar végez, és nem lesz semmi baci. Akkor talűn a következő ciklusban már kezdhetünk is!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti:
ez nálunk is zokszó nélkül megy, de hidd el, sokaknál nem így van.
Néha nálunk is van baci, azt útálom, mert ki kell hagyni :(
Remélem nektek már rendben lesznek a "fiúk"
sajt@

és jön az akció:

Kép
sajt@

Zuram a legelső inszem előtt magándokinál nézette a fiúkat és megmutatta neki az orvos mikroszkóp alatt a termést. Az nagy löketet adott, mert olyan boldogan jött haza elújságolni, hogy mennyi rengeteg és hogy milyen fürgék és és és ez az övé!
sajt@

Sajt@, ez azért túlzás! :lol:
26???? Nekünk egy is elég lesz, és kettőnek is nagyon örülnénk, de 26...???? :shock:
:lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Eddig úgy tudom mindenkinek a párja megtette, és ha nem is okozott túl nagy büszkeséget náluk, de megtették.
Szegény Böbe nem mondhatja ezt el. De, bíztassátok hogy kérdezze meg ő is a dokit, lehet-e otthon. Ő nagyon el van szontyorodva emiatt.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Köszi a dicséreteket, a virágokat az öltözőmbe kérem! :lol: :lol: :lol:

VASIKÁÉ
Jól belehúztatok! Én mindig úgy vagyok vele, hogy így kell ezt csinálni, nem kell tökölni semmin az idő drága! Az előző dokkeremnek még fél év után is könyörögni kellett hogy csináljuk már az inszemet, nem tudom mire vártunk még! :roll:

STING
Én általában szóba elegyedek valakivel, de ha nem akkor is megkérem a mellettem ülőt hogy arra az egy percre legyen szíves figyelni a cuccomra amig leveszik a vért. Örülök, hogy viszonylag jól viselted a hsg-t és nincs elzáródás.
Ha azonnal kezditek az inszemet nagy esélyekkel indulsz.

HENI
3 naponta tesztelek, méghozzá azóta amióta volt az a nagy görcsöm, azóta sem tudtam igazán megnyugodni, de most már elfogytak a tesztek.
Szerdán viszont már uhu lesz! 8)

SAJT@
12 éves a srác. Nem lenne rossz ha a szülei következetesen nevelnék, sajnos nincs tőle semmi megkövetelve még a tanulás sem. Minden hétvégén nálunk van de egy kezemen meg tudom számolni, hogy az évek során hányszor tanult, meg is látszik a bizijén.

Ó igen erre már rég rájöttem, hogy a pasik olyanok mint a gyerekek. Még azért is meg kell dícsérni hogy lehajtotta a vécédeszkát! Szóval ebből nincs nálunk sincs hiány! :lol: Lassan már túl nagy is az önbizalma a kelleténél. :?

dita75

Vasikáé:
Képes voltál megszámolni? :))))
Válasszatok belőle amennyi kell! :) Nem vagyok irígy!
sajt@

SAJT@
Vasikáé agya nagyon pihent! :lol: :lol: :lol:

nézd csak megtaláltam Lipit, meglátta a nickneved és már forog is a szeme:

Kép

dita75

Hát ez király! :)))

Vasikának szüksége is van a pihentségre! Szeretném, ha ő is csíkosat pipilne :wink:
sajt@

Ezt látni kell, aztán tiplizek:

Kép

Pá!
sajt@

Sziasztok!

Dita tényleg ügyes voltál. Na és a teszt tök jó.

Sting!
Az jó dolog, hogy nem vagy elzáródva akkor nálatok is indulhat a gépezet.

Akire! Megjött már?

Lukácsné!
Én is holnap megyek uh-ra. Szűcs dokihoz. Jó lenne talizni.
Mibe leszel? Hogy nézel ki?

Jön még valaki holnap????

Edinka!
Nagyon eltűntél, mi van veled????
szöszi1977

SZÖSZI hát akkor drukk holnapra!
LUKACSNE neked is. Gondolunk rátok holnap!

Szerdán ki jön?

SAJT@
ez is édi nem?

Kép

dita75

Dita!
Köszi a drukkot rám fér. Sz.doki vmiért lecsökkentette a merional adagom félre és most azon parázok,hogy legyen tüszőm.
Nagyon édi a kép. Elfogadnám szívesen.
szöszi1977

Sziasztok!

Én úgy tudom, holnap VACAK-nak kell naygon drukkolni, aztán kedden VEVIKK-nek, majd szerdán DITA-nak, majd pénteken Vicky-nek!
RAJTAM NE MÚLJON,küldöm a pozitív energiát a pozitív tesztekhez+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Lukácsné-nak szerda körül lesz az inszem.
Jövő hét elején teszek fel táblázatot a friss adatokkal.

Edinka tényleg elég jól eltűnt, gondolom pihizik....
Szöszi! 9-10. napi UH-d lesz?
Én holnap kezdem a Merional-t és szerény számításaim szerint ápr.1 (Bolondok napja :idea: :!: :!: :!: ) vagy 2-a lesz az inszem dátuma (ami egybeesik Rony tesztjével :!: :!: )

Kismamiknak sok pihit és boldog pocak-növesztést kívánok!
A tesztelőknek drukkolok!
A várakozóknak pedig sok türelmet kívánok!

Kép
akire79

Akire! Igen, hétfőn kezdtem a szurit, és holnap megyek megnézni, hogy van-e tüszőm. Nagyon remélem, hogy van. Én is úgy számoltam, hogy ha minden ok. akkor szerdán inszem. Szorítsatok, hogy összejöjjön, hiszen úgy szeretném, hogy ez már az utolsó köröm legyen.
szöszi1977

Én pénteken megyek tezstelni. Most nincs velem semmi, itthon vagyunk a szülőknél. Holnap megyünk haza.
vicky79
Budapest III. kerület

Szöszi!
Akkor drukkolok, hogy szerdán legyen legalább talizunk, múltkor úgyis elkerültük egymást.

AKIRE
Tök aranyos a vonalzód, én is találtam két szupert, de olyan a kódja hogy csak a blogomba tudtam betenni, de legalább ott megvan! :wink:

VICKY
Pénteken nagyon szurkolok!

dita75

Dita! Én is remélem, majd holnap megírom, hogy mi volt.

Lányok!
Jön még valaki holnap???????
szöszi1977

szöszi: Várunk holnap, bár nem tudom, hogy mikor tudok majd jönni, mert anyósék jönnek fel velünk. Majd azért megpróbálok benézni.
vicky79
Budapest III. kerület

Dita:
Nagyon édes! :)

Sajnos én még a várakozós időszakomat töltöm Kép

Olyan jó nektek, hogy már aktívan benne vagytok, nagy kalappal mindenkinek! :)
sajt@

Dita!
A Mamanet.hu-n csináltam a vonalzót, nagyon jópofák vannak, nézzd meg ha van időd!

Lányok!
Közületek utalta valaki az 1%-át a BMC-nek? Nekem visszadobta a bevallás, hogy nem létezik ilyen adószám. :?: A nonprofit.hu-n pedig nincs is ilyen alapítvány. Én hoztam a BMC-ből előre nyomtatott 1%-os papírt (IVF-Medical Alapítvány) és a rajta lévő adószám nem jó :cry:
Szerintetek hívjam fel őket holnap? Le kellenne adnom a bevallásomat....

Szöszi!
Nagy drukk holnapra!!!!!!
Akkor ha minden jól megy, akkor pont 1 hét lesz köztünk!

Rony, Vacak, Vevikk!
Merre vagytok????????

Kép
akire79

Vacak!
Mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++

Szöszi!
Neked meg természetesen a tüszőnövelők+++++++++++++++++

Dita!
Ismerős a helyzet, amikor egy probléma megoldása után jön vagy három. Hétvégén úgy felidegesítettem magam, hogy begörcsölt a hasam. Valahogy mindig úgy alakul az élet, hogy ebben a várakozós időszakban történik mindig valami. Első inszemnél is az eredmény előtt 3 nappal idegesítettek fel :evil: Persze Ők nem tudták mi a helyzet, de ettől függetlenül már nem tartom velük a kapcsolatot. Jobb is. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rony77 2009.03.22 18:39-kor.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Uppsssszzzz, elcsíptem a laptetűt (Dita után szabadon :lol: )
Most szívesen átadnám valakinek, mert nekem nem hozott szerencsét......
Bocsi, hogy elhalásztam.....

Kép
akire79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: