A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

BOO:Ez jó! :lol: :lol: :lol: :lol:
De ez is tetszett:
Elmentünk beoltatni a kutyát, de a költözéskor nemtom hová tettem, így kellett újat kérni.
Na én már ennél a résznél pukkadoztam!
Mármint a kutyát? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha belegondoltok milyen nevek vannak ,a Müzli igazán nem rossz!
Mondjuk lány névnek tudnám elképzelni.. :wink: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

boo! :)

Értjük a hablatyot. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kissé valóbam vad a kocsi színe (tényleg UV-s vagy csak úgy tűnik?), de nem baj, annál könnyebben megtalálod sötétben. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

" koponya-kutacs szellőztető rés "

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Tulajdonképpen minek vettetek babakocsit? Úgyis kamionoztok, nem? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.03.20 19:35-kor.

Kép
Kép
200907?

boo

nekem is az volt az első reakcióm, hogy a költözés óta nem találod a kutyát :D

a bébijárgány színe...ööö...érdekes :D
Vendég

Jelentem csokim épségben hazaért, de már meg is szűnt létezni szegény... :lol:

Kép
Kép
tabati

Apára remélhetőleg nem ugyanez vonatkozik. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Nem dehogy, szokásos napi második híradó adagját nézi.

Kép
Kép
tabati

Boo!

:lol: :lol: :lol: Hát te totál kész vagy ma :lol: !
tőlem egy csomószor megkérdezik idegenek (falun lakom), hogy "Mennyi idős?". Én meg sokszor nem tudom eldönteni, hogy most magázva a koromat akarja tudni, vagy a gyerek érdekli :roll: :lol: :lol: :lol: . (Nem mindig egyértelmű ám :roll: )
Bevallom nekem elég sztáártrekk-es a kocsi :lol: . Nem a színe miatt, a váza inkább. De cseles voltam, egyből stíröltem a weboldalt és kizárásos alapon erre tippeltem :wink: .

Keddre meg kell írnom egy beadandót rendezvényszervezésből ( a tárgy komolyságát mutatja, hogy nem tartanak belőle órát, csak írsz egy beadandót, osz kapod a kreditet :shock: :D ). Az enyém témája: Vidéki lagzi (mármint szervezése). Biztos nehéz lesz: májusban volt Veresen a lagzink, amit A-tól Z-ig én szerveztem :wink: :D !

Csajok, rám most így gyorsban felurott úgy másfél kiló :shock: :x ! Bár nem nagyon találom :roll: :lol: ! A combom fél centivel kevesebb ( :shock: :wink: ), mint múlt héten, szóval ott nincs, a hasam ugyan sokat nőtt (95-ről 99-re :shock: ), de csodálkoznék,ha mind oda ment volna, viszont az arcom kezd cipósodni :roll: :lol: :lol: ! édi lesz, ha felszedek egy 5 kilót arcra :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, kész Szörnyella!! :lol:

Boo!

Én elsőre sárgának mondtam volna a sportrészét. Amúgy nekem a mózessel tetszik a legjobban, színben is, és a sportrésze tényleg ufós, de nem a színe miatt, hanem tényleg a váz, meg az ülés maga.

Kép
Kép
tabati

kicsidodi! :)

Azért, mert rendezvény (esküvő) szervezőként remekeltél még mint megváltozott családi állapotú XX kromoszómás humanoid egyed sajnos még elbukhatsz... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: (Persze, nem fogsz, te kis...te! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Mondtam már, hogy plusz súly nem egyenlő a zsírral...? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Dodi,
Minek méred a combodat? :lol: A szülés után lehet, hogy leadod pikk-pakk, lehet, hogy nem. A szopinál lehet, hogy lekopik, lehet, hogy inkább gyűlik. Most még bőven jöhet a hízás java, 7-8 hó a csúcs, de lehet, hogy a nagy részén túl vagy. :lol: Úgyis lutri. :twisted:

Kép KépKép
lorca

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond!

Én nem értem a párhuzamot :roll: :oops: !
Csak örvendeztem, hogy végre nem kell megerőltetnem magam egy beadandóhoz, de ennek mi köze a mamisághoz? Én nem érteeem :roll: .

A plusszkilós mondatodra viszont ÁMEN :lol: :lol: :lol: ! Csak fura ilyen hirtelen... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

A Marsra hogy kell öltözni? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll:

"Mindenesetre Müzli menekül a lakásban a kocsi elől! Hogy fogunk így együtt sétálni "
A lehető legegyszerűbben: befogjátok Zebpelyhet a kocsi elé, oszt gyííííí!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

Nem a mamiságra gondoltam. Hanem, hogy már nem egészséges vagy, hanem feleséges. (Ááááááááááááá.......... :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

:oops: :oops: :oops:
jóvannnaaaaaaaaaaa, nem értettem :roll: !
de már igeeeeen :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

Még mindig a szkafandernél tartanak??? Nem túl izgalmas egy divat trend... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És milyen csoki van ott? Boci vagy Mars? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

"a gyereknek meg rajzolok egy paraszt bajszot "
Mármint, paraszthajszálat akartál mondani. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Mondatok, amiket nem szeretnél hallani egy tetováló szalonban...

Ön ha elront valamit zárójelbe teszi, vagy áthúzza?
Mélyebbre ütöm, mint kellene, úgy tartósabb lesz!
Azt hiszem, meggondoltam magam. Mégis engednék az árból...
Ööööö...Forever Love Bori? izé...Pali nincs a családban?....
Kifogytunk a vörös tintából, ezért rózsaszínt használtam.
Hubazmeg.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Na, most végeztem a visszaolvival:
nem semmi mennyiség volt.
Először is: Tabati,Agmano remélem már jobban vagytok!
Hál istennek nálunk is vége tán a kehességnek (bár apa még éjjel is költözött, mivel túl hangosan veszem a levegőt: :twisted: így legalább elférek az ágyon! :twisted: )
Orsi: utólag is boldog szülinapot.
Bertina: a fotó szupi, a babi nagyon édi.
Szkarabeusz: Próbálj egy kissé pozitívabb lenni: mindenki érdeke. Ezt saját tapasztalatból írom! :oops: Ja, és faji kérdésekben egyezik a véleményünk.
A pocakfotók is igen szupik voltak! Sillia! Irigyellek, remélem, 10 év múlva én is ilyen leszek (esetleg baba nélkül)!
A kutya-gyerek videó hatalmas volt! Az anyamnézia jegyében viszont javaslom, ne hordj semmit a hónod alatt.

Dodi: éljen, hogy megmaradt a "tartásod".
Sose értettem a pasikat, akik "megcsinálták" a gyereket, oszt onnan nyűg. Megvallom, néha ordítani tudnék, amikor az amúgy is sok kiadásunk mellé még "postázzuk" a gyerektartást. De többek között ez volt az egyik, ami miatt apába beleszerettem: tudtam, hogy a gyermekéért bármit megtesz: úgy anyagilag, mint minden más téren. Holott nálunk az ex... hát nem kis probléma. Finoman fogalmazva: elég ritkán mond igazat, és erősen lyukas a zsebe...

007: nem is gondoltam, hogy hasonló cipőben jártunk anno: apám kockás flanelinge hason megkötve, Guns'N Roses, Deák Bill, és az örökmozgó....
Ja: ha már kisvakond :javaslom a következő részét, ha még nem ismeritek, ami aktuális: kisvakond és a születés.

Kép
Kép]
hendegabi

Kép
Kép
200907?

http://www.youtube.com/watch?v=enJhZM02dPw

én kitenném a 18-as karikát!

Kép
Kép]
hendegabi

Jókor mondod, basszus! Most néztük meg HátráltatóTényezővel együtt. Most már mindent tud. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

na, most meséld el neki, hogy a gólya hozza :D :D

Kép
Kép]
hendegabi

Szerintem is erősen körberöhögné a fejemet. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viszont gyengébb idegzetű férfiaknak teljesen jó, mint szülésre való felkészítést szolgáló oktatófilm, ha jelen szeretnének lenni a nagy eseményen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo!
Nagyon jó kis babakocsit vettetek! Müzli miatt szerintem ne aggódj, az új bútorokat is nehezen szokják meg a kutyák!

Itthon vége a karanténnak, ma újra együtt alszunk, elmúlt a párom náthája, láz ugyan van, de most megint a térdétől. Fő a változatosság!

Ma mértem magam Anyunál, és a mérlege szerint nem híztam semmit az elmúlt 4 hétben. Ez ugye jó hír, mert előtte egy hónap alatt 4 kiló kúszott fel. Hétfőn megyek a védőnőhöz, kíváncsi vagyok, hogy az ő mérlege mit fog mutatni...

Timi! Elég gáz a védőnőd!

Visszatérve a tegnapi Lyukas témámhoz, nem csaptam be igazából az anyukámat, mert tényleg Cure-klub volt vasárnap délutánonként a Lyukban, tehát tényleg oda mentem, csak a helyszínt nem tudta pontosan Anyu. Bár ez is hazugság... :roll: :roll:
inkább nem is próbálom szépíteni...

Kép
katy76

van még valaki itt?
Párocskám elment "bulizni", lányom meg 2 percenként vinnyog: esélyem sincs, hogy aludjak.

Kép
Kép]
hendegabi

Én még itt vagyok, férjem a kedvenc sorozatát nézi, de én már teljesen lemaradtam, mindig elalszom, de most nem vagyok álmos...

Kép
Kép
tabati

És már jobban vagy?

Kép
Kép]
hendegabi

Én is itt vagyok (voltam :oops: ). Jóuram péntekenként kocsizni van (én meg ha van kedvem barátnőzök), de ma inkább unalmamban tételeket dolgozok ki nemzetközi kommunikációból :twisted: ! Kisnyúl mindenesetre nagyon érdeklődik a téma iránt: összevissza rúgkapál, vagy pont azt akarja tudatni, hogy fúúúj anya, ez nagyon gáááz, nézzünk inkább pókert ? :roll: :lol: :lol: :lol:

De amúgy is eddig bírtam (6 tétel) :? ! Bazira unalmas a kommunikációról elmélkedni :evil: , azt csinálni kell :wink: . Az jobban is megy :lol: ! (Vagyunk még így egy pár dologgal, igaz... ? :roll: :lol: )

Szép hétvégét (bár biztos benézek), és szépséges éjszakát :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Igen, köszi, már alig köhögök, cserébe állandóan fújom az orrom, de majd elmúlik ez is.

Viszont már nem sokáig bírom, csak lecsukódik itt is a szemem a gép előtt, olvasgattam össze-vissza. :oops:

Kép
Kép
tabati

asszem én is megpróbálok húnyni.

Nem tudom mi van a Nócival, igen nyugtalanul alszik ,sokat sirdogál.
Remélem, csak összeevett valamit (chips-re gyanakszom), és nem esik vissza.
Jó éjjt!

Kép
Kép]
hendegabi

Megyek is aludni, jó éjt, eddig bírtam... :oops: :roll:

Viszont erről eszembe jutott amikor még az egyetemen szinte minden nap hajnalig buliztunk, és úgy dőltünk ágyba, hogy a ruhák kiakasztva az erkélyre, áradt belőlük a bagó, mi meg fürdés után jöttünk rá, hogy hajat is kellett volna mosni, annyira bűzlött még az is, pedig nem bagóztunk csak a többiek. Na ez az időszak is elmúlt, már csak éjfélig bírom, tovább nem... Jó éjt!!

Kép
Kép
tabati

Hát ki adott neki chipset, enyje benyje!!! :evil: :lol:

Kép
Kép
tabati

Húúú mennyi éjszakai bagoly volt itt tegnap a fórumon :lol: :lol: :lol: ! Aztán majd lesz nagy rőköny, mikor Pocaklakó még hajnal 1-2-3 tájban sem fog aludni. Állítólag a legkellemesebb Nekik, ha anyuci már este 9-kor szuszmákol...na ja....

Hendegabi! Nagy Gratuláció a Kislányhoz!!!!

Boo! Mivel először a Stokke-t nézegettük, így nekem nem annyira furcsa az alakja a kocsitoknak...viszont a színe....remélem a bogaraknak sem fog jobban tetszeni, nehogy megegyék Zsirikét! Ilyen szempontból kicsit "veszélyes" lehet...muslinca fogó

Tickerplayground.com
breki76

Sillia!

Kísértetiesen hasonló alakú a pocink, lehet ezért rugdosnak egyszerre a Fiaink??? :lol: :lol: :lol:

Dodi!

Örülök, hogy kész lett a kocsid! Vigyázz Magatokra Kismama!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Jó reggelt mindenkinek!
Bekukkoltam főzés közben.
Nóci hasa már nem fáj. (valószínűleg tényleg a chips lehetett a ludas, amit a rendetlen anyuka előtte hagyott.....) Hozzáteszem: nem tartozom azok közé az anyukák közé, akik mintent megengednek, de nem is tiltom el mindentől. Szóval ehet chipset, csak mértékkel. Tegnap a mérték valahol elveszett....

Viszont a mandulái megint jól be vannak duzzadva, alig bír nyelni.
És:
anyuka leült vele reggeli után nyomdázni (királylány, sárkány, vitéz, róka, stb...). Míg kimentem megnézni a mosást,mondtam neki, csak a papírra! Visszajöttem: minden ujját végigmártogatta a tintába :shock: ! 5 éves! ennek sose lesz vége?
De lehet, hgoy csak engem akar szadizni!

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok! :D

A héten megdöglött a gépünk :roll: , de már egészséges, így vissza tudtam olvasni a heti termést- ami nem volt kevés :lol: A régi fotók nagyon ott vannak :lol:
Én szerdán voltam terheléses cukron, tettem bele citromlevet, s három kortyra lenyomtam. Viszont mondta a laboros néni, hogy most aztán két órán át se enni- se inni nem lehet. Én meg vittem magammal vizet, hogy legalább a szomjhaláltól megmentsem magam . A dokim aznapra mondta, hgoy ott lesz a terhesgondozóban, így a terv az volt, hogy cuki ivás :arrow: randi a dokival :arrow: vérvétel. Ehhez képest két órán át ücsörögtünk, a doki meg sehol. Levették a második kör vért, s mikor kijöttem, rá fél percre behívtak egy másik dokihoz. Elég hülye fejet vághattam, mert mindjárt mondták, hogy mivel a dokim még nem ért át a kórházból, gondolták, hogy akik rá várnak, menjenek inkább oda, ne várjanak feleslegesen :) Ok. Nem vizsgált meg ez a doki, csak szívhangot hallgattunk- bár elég nehezen találta meg. Mondtam is neki, hogy nekünk sem egyszerű, s csak Apa végzi ezt a műveletet, mert én ha nincs meg egyből, beijedek :oops: De legalább kértem csekket 4D- re :lol:
Aztán átmentem a kórházba, elkértem a TORCH- vizsgálat eredményét: negatív! :lol: :lol: :lol: Úgyhogy nincsenek bennem vírusok, csak ellenanyagok :lol: :lol: :lol: Másnap kellett mennem a kontroll genetikai uh- ra, így az eredmény birtokában már nyugodt szívvel ücsörögtünk a váróban :lol: . Nem is vártunk "olyan" sokat: kb. 45 perc múlva be is hívtak. A doki bácsi nézegette a babát, diktálgatta az adatokat a néninek, s mondta, hogy minen OK! :lol: "belső szervek echogenitása átlagos" :lol: :lol: :lol: Örömömben majdnem el is felejtettem kérdezni, hogy a neme látszik- e? Már tápászkodtam fel az ágyról, mikor eszembe jutott, s a doki bácsi azt mondta, hogy valószínűleg kislány! :lol: :lol: :lol: /ezek szerint anyukám beletalált a rózsaszínű rugdalózóval :lol: /
Ezután találkoztam a dokimmal, aki két műtét között kiugrott hozzánk, megnézte a papírokat, gratulált a kislányhoz :lol: , s megbeszélték a párommal, hogy mindenképp megtanítják kick- boxolni /együtt járnak edzeni/ :lol: Csak, hogy meg tudja magát védeni a gonosz külvilággal szemben :lol: Na meg a motorozást sem hagyjuk ki, azt majd szintén ellesheti anyától- apától :lol: :lol:
A motorozásról jut eszembe: a mocimat már nyár végén eladtam, amikor nekiálltunk a babagyártásnak, hogy biztos ami biztos, ne attól menjen el a baba. Sajnáltam nagyon, de a cél érdekében mindent :lol: Viszont tudtam, hogy a nemrég vásárolt bőrruhám nem lesz olyan könnyű eset, ugyanis extra kis méret - megvenni sem volt könnyű, két napig jártam Bp. motorosboltjait / 154 cm vagyok, nem sokan motorozunk ekkora "magassággal"/. Tegnap viszont csörgött a telefonom, hogy a Red Baronban vannak vevők a rucimra. Mentem is, mert épp ott jártam, s hamar nyélbe is ütöttük a bizniszt. Egy házaspár volt ott a kislányukkal, s anyának pont jó volt a bőrgúnyám. Akkor vettek mocit is, egy jófajta R6 -ot. Én azt hittem, hogy már rutinosak, amikor a pasi mondta, hogy ez az első motorjuk, majd kiestem a fejemből Háááát.... aki nem járatos a mocifajtákban, annak azt tudom mondani hasonlatképp, mintha repülőt szeretnék vezetni egyedül szimulátoros oktatás után :shock: Látta rajtama csodálkozást, s mondta, hogy közel a 40- hez nem fog száguldozni. Aha. Egy ilyen géppel biztosan.... Kívánom nekik, hogy ne legyen semmi baj, remélem ,hogy okos haverokkal indulnak majd túrázgatni, akik tudják, hogy kell kezdővel menni. Főleg, hogy mint mondták, a jelenlévő kislányuk mellett van egy 9 hónapos is. Na de be is fejezem, ez nem motoros fórum :lol:
Lassan készülődnöm is kell, mert beígértem magam két Rossmannba leltárba segíteni /csak az én "dolgaimat" segítek megszámolni/ , meg aztán kellene venni valami kajánakvalót is. Rántotthusi lesz, alighanem :lol: Abból több kiló sem sok :lol: - csak ne lenne tele minden bolt szlovákokkal hétvégén :( Miattuk hosszadalmas a vásárlási procedúra :(

Kép
agi125r

Sziasztok!

Eltűnt a plussz másfél kilóm :roll: :D ! Nem csak a testemen nem találom, da már mérlegen sincs, szóval vlsz. elmértem :wink: . Egyből jobb így a szitu :D !

Ági!

Férjemnek volt, egy elég komoly motorbalesete (nem ő vezetett), 74 métert repűlt, és csak az mentette meg, hogy nem a aszfaltba csapódott, hanem a susnyásba :? ! Na, azóta nincs motorozás (bár előtte se nagyon volt). Mi csak quadozni szoktunk néha, azt viszont nagyon szeretem :wink: ! Épp a múltkor beszéltük, hogy kevés dolog lesz, ami kategorikus NEM, lesz a gyereknek, de a motorozás az ilyen!!!! Ebből nem engedünk! Vesztettünk el barátot motoron, és sok komoly balesetről tudunk sajnos... :( ! Persze én is motoroztam már, és élveztem is, de ennyit nem ér az egész szerintem :roll: ! Ja, amúgy férjem autóversenyző (zártpályás), szóval jártas az "adrenalinban", de pont ezért a rizikófaktorokat is ismerjük!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Plusz másfél kg??? :lol: :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Ja, mármint az amit tegnap említettem :wink: ! A fokozatosan felszedett 5-nek még mindg a tulaja vagyok :lol: :lol: :lol: !
Azért ha össz. másfél kilót híztam volna, elgondolkodnék, z nem jóó :shock: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Atyaég!Még mindig senki!
Látom már megint csak én unatkozom itthon egyedül... :roll:

tímea83
Ajka

Sziasztok !

szia Tímea !

Nem, nem csak te unatkozol otthon :( , páromnak dolgoznia kellett, nem tudom még , hogy mikor végez, de már 1 órakor elment. Kaja megfőzve, rend van ( na jó, nem csillivilli , de rend ), vasalni kéne, de ahhoz most nincs kedvem, egyedül meg hová menjek ? Szóval unatkozom .

Kép
ikoka7

Végre jó kis tavaszi idő. Én meg itthon pihegek a bevásárlás után. :roll: De jó azért egy kis délutáni szieszta is. :wink:

Dodi,
Ha valamit kategorikusan megtiltasz... :lol: ld ofő.

Ági,
Átvertek. :twisted: Egy kis vizet lehet inni cukorterheléskor.

Hendegabi,
Az ujjával a papírra nyomdázott? Mert akkor szófogadó volt. :lol:

Tabati,
Gyorsan szokj vissza az északázásba. :lol:

007,
Én most akarom megnézni a nyulast Natival. Mégiscsak egyszerűbb válaszolni a hogy jön ki a baba kérdésekre egy ilyen kisvakond után. :lol:

Kép KépKép
lorca

Ikoka:Igen a helyzet itt is ugyanez volt.Igaz mostanra megjött a párom,de hulla fáradt.Sajna ez egész héten így ment.
Közben meg nem is néztem ide,mert elaludtam... :wink:
Na megyek,bár már fáradt nem vagyok,de egy kicsit odabújok! :wink:

tímea83
Ajka

Sziasztok! :)

Itt vagyok én is, de csak azért, hogy ez a nap se teljen el nélkülem. :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

katy76! :)

Legalább most már a náthával nem kell küzdenetek. :) Gyógyuljatok meg minnél hamarabb, de ne siettessétek, nehogy a végén az üssön vissza. :roll:

hendegabi! :)

Ha sokszor visszatér a mandula probléma és nem sikerült megoldani, akkor lehet, hogy műtét lesz a vége nagyobb korában(?).
(Lehet, hogy nem is a chips volt a ludas tegnap este...? :roll: Esetleg allergiás valamire, ami a chipsben volt és ezért megdagadtak a mandulái... Vagy ez nagy hülyeség? :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

"Míg kimentem megnézni a mosást,mondtam neki, csak a papírra! Visszajöttem: minden ujját végigmártogatta a tintába "
Azt mondtad neki, hogy csak a papírra nyomtasson. De azt nem mondtad, hogy az ujjait nem dughatja a tintába... Összenyomdázott valami? Nem. Akkor meg hol a gond? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

agi125r! :)

Én is úgy tudom, hogy sima vizet ihattál volna. :roll: Most már mindegy. A lényeg, hogy minden rendben van és éljen a hugi! :wink:

Motor vásárlás: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: :?:

lorca! :)

"Mégiscsak egyszerűbb válaszolni a hogy jön ki a baba kérdésekre egy ilyen kisvakond után."
"Nem Nati, nem a gólya hozza a babát. Hanem a Kisvakond. Emlékszel?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Egész délután itthon punnyadtam :evil: , most volt időm visszaolvasni, de sajna sehol senki :( :( :( .Remélem ez azt jelenti, hogy mindannyian jól éreztétek ma magatokat a kedveseitekkel. Az jóóóó :D :D :D
De mostmár nemsokára itthon van az én drága párom is és úúúgy megszeretgetem , már nagyon hiányzik, csak az a gáz , hogy tök fáradt lesz, úgyhogy szerintem eszik és alszik
:( :( :( , de legalább már itthon lesz. :roll: :roll: :roll:

Kép
ikoka7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: