Tinik:
Én azt hiszem, elég szelíd tini voltam.

A max olyan volt, hogy fél évig nem jártam be tesiórára, mert összerúgtam kicsit a port a tanárral. Mire rájött, hogy átvertem, már év vége volt, osztályzás. Választhatott, hogy nem enged érettségire (igazgató megöli), vagy lenyeli a békát, hogy nyuszi kislány hülyét csinált belőle. Azért jó volt látni a fejét, hogy semmit nem tehet ellenem.

Én inkább a passzív ellenálló kategória vagyok. Rajtam viszont elég sok aktív ellenálló gyakorolt már.
Dodi,
[quote]& írta:quot;hátnélküli" (csak fűzős) felsőben mentünk suliba, mert az ofőnk kategórikusan megtiltotta"hátnélküli" (csak fűzős) felsőben mentünk suliba, mert az ofőnk kategórikusan megtiltotta
Ofőd nem tudta jól kezelni a tinidivatot és a saját buta fejét dugta a hurokba.

Soha nem szóltam bele, hogy ki hogy öltözik, de ha akartam volna

... helyében megjegyeztem volna az osztály előtt, hogy kihívó akartál lenni? A középkorban volt az is divat, hogy a nő felöltözve nem takarta be a mellét, hogy bizonyítsa egészségességét. Fordítva vetted fel a pólód, nyugodtan átöltözhetsz, engem nem zavar.
Ronmay,
Nagyon tetszik a sportos szerkód.
Breki,
A fotót nézve nekem elég nőiesnek tűnik.

Már csak azért is, mert
van hajad.
Nellike,
Nem tudom, hogy még időben írom-e.

A 75g cukornak gyógyszertárinak kell lennie, tiszta glükóznak, azaz szőlőcukornak. Az otthoni kristálycukor/porcukor az szacharóz (répacukor vagy nádcukor) de az két molekulából áll, egy fruktózból és egy glükózból. Ennek a lebontása egy vízigényes kémiai folyamat, nem kerül olyan gyorsan a véráramba mint a glükóz, tehát hamis eredményt ad a 2 órás teszt, az nem répára van kitalálva. A gyógyszertárban tudni fogják, mit kell adniuk, szépen kimérik, te meg megihatod.
Éhgyomorra a cukord biztos jó volt, mert ha nem, akkor elvben meg sem szabad csinálni a tesztet. 6.5 talán a határérték...