A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

[quote="sotske"]B írta:sotskeenszi
Mit tud?Mindent!Szávának sokáig csúnya,piros pöttyös volt a puncija,mindent mondtak és adtak és javasoltak rá,de semmi nem használt.Aztán Banika ajánlotta a popókenőcsüket és azóta hűlt helye a csúnya pöttyöcskéknek,csak ilyenkor fogzáskor jön elő 1-2,de közel sem olyan durván,mint anno és leginkább csak pirosabb a popójuk,de a kenőcs helyre teszi.

most írattam egy újat :lol: :lol: :lol:
a vitaminos+koleszterines
Ez se rossz.Cserélgetni kell,mert hozzászoknak a neogranormonhoz és akkor em használ.

Lanyané
Lecsekkoltad a dm-eket?Uram Bogláron talált még 2 dobozzal :lol: :lol: :lol: :lol: Talán kap vacsorát. :lol:

Párizska
Tényleg szólj
Vendég

lapaljaaaaa!:-))))
és pasi húúúúúz haza végre.....:-)
további szép napot mindenkinek, vandának üzenem, hogy ha olvassa az oldalt, akkor nagyon szeretem...és hiányzott egész nap.....

ja, és persze a masnit ne felejtse a hajából meg legfőképpen a meleg ebédet!!!!

a desszertre meg majd teszek javaslatot;-)

na pá, a kiskakas elhagyja egy időre a szemétdombját :lol:
1szálpasi

Pasi!
Akkor van esély,hogy eléri a kiscsaj,hogy többször menjen hozzátok :lol: :lol: Igazi ikrek :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszti, jelentkezem, megvagyok!

Csak, sokat vagyunk kint, délelőtt meg főzünk, takarítunk a csajokkal tízig, aztán go ki, délig, aztán ebéd és szunya, utána van egy kis időm, de abban még mosogatni kell + ma kenyeret sütök...

Lányok szuperül elvannak Lillával, tegnap volt itt az anyukájával játszani, ma délelőtt náluk kerteztünk, de anyósék közbeszóltak, úgy utálom, hogy indulás előtt szól, hogy otthon vagyunk-e, de kurvára nem érdekli hogy ráérünk-e. Nem tudom, hogy miért nekünk kell folyton a két kicsivel alkalmazkodni hozzájuk :evil: :twisted: :twisted:

Képzeljétek feltettem a csajokat brahiból a Modellvilág.hu-ra, erre Dorka ma kapott egy levelet, hogy március 28-án személyesen szeretnék látni egy válogatáson. Szerintetek???

Na megyek dolgozok kicsit, aztán jövök még.

Judit

jucicuki

Juci!
Én személy szerint nagyon nem szeretem, ha kicsi gyerekeknek "modellkarrierjük" van. Szóval én nem hiszem, hogy jó ötlet az ilyen, annyira nem, hogy az ilyen "keressük a legszebb babát" meg "baba-mama" fotópályázatokra is alapból nem t mondok. Szóval én semmiképp, egyszerűen nekem nagyon rossz érzés ilyen szituban látni kicsi gyereket, nem nekik való...
vovanda

Juci
Hűha :shock: Egyébként én sem szeretem valamiért az ilyet :roll: :roll: Nekem bőven elég,hogy nekem/nekünk a legszebbek,aztán ha már serdülnek úgyis menni akarnak... :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Juci: Szerintem jópofa dolog. Az öcsém és én is színészkedtünk, szinkronizáltunk gyerekkorunkban. Jó, nem voltunk ilyen kicsik, de sztem semmi rossz nincs benne.
Vendég

Eszti,
kicsit más akkor a számozása ezeknek a cipőknek, mert az enyémeké biztosan nagyobb 18-asnál, viszont 12-12,5 cm a talphosszuk, ha jól mértem. Nekem nem tűnnek elég komoly kidolgozásúnak.

KépKép
lili73

Látom, megoszlanak a vélemények, nekem is vannak ellenérzéseim, nem is tudom, hogy mi legyen. Lehet elmegyünk erre a bemutatkozásra, aztán körülnézünk, hogy mi újság...aztán legfeljebb nem megyünk tovább a dologgal.

Judit

jucicuki

Juci,
attól függ, mit akarnak velük csinálni. Ha csak be kell ültetni egy pár fotóra, az biztos nem nagy dolog. Gyereke is válogatja, ki mennyire bírja. De gondolom, hogy a peluscsomagon vagy bébikaja címkéken lévő gyerekeket is így válogatják. Na, ha én elvinném Alizt és Barnit, úgy ordítanának, hogy menekülnék ki velük, az biztos :wink:

KépKép
lili73

Juci: Ezt a kérdést már én is föltettem töbször magamnak. Hogy miért mindig én alkalmazkodjak. Van egy barátnőm. Mikor gyereke lett, és én "'csak" dolgoztam, hozzá kellett igazodni, mert neki családja van. Most, hogy ő visszament dolgozni, nekem meg lettek a csajok, most is hozzá kell igazodni, mert ő dolgozik, én meg csak itthon vagyok. :roll: :roll:
Vendég

Lili, gondolom nem a kifutóra küldik őket egyből :lol: nem tudom, gondolom reklámfotózáshoz keresnek ilyen piciket...

jucicuki

Anny, anyósom nyugdíjas, apósom kamionos, ma itthon van, "ügyeletben", de nem tudtak volna fél órával később jönni, hogy ne kelljen berángatni a lányokat az udvarról, mert őt bármikor behívhatják :roll: :roll: :roll: én meg ettől a falnak megyek, és nagyon erősen kell ilyenkor arra koncentrálnom, hogy ők a Párom szülei és a gyerekeim nagyszülei :?

jucicuki

Barátnőd se semmi :shock:

jucicuki

Juci,
nem tudhatod. Járni tudnak, gyerekruha-bemutatók is szoktak lenni. Miért nem hívod fel, és kérdezed meg, mire lehet számítani, egyáltalán mire keresnek gyerekeket. Lehet az arcfotó, egész alakos, akár bemutatóra is.

KépKép
lili73

De amúhgy tényleg nem történik semmi, ha elviszed őt, aztán majd ott eldöntöd, akarod-e vagy sem...

KépKép
lili73

Ma de. elvittem őket egy nagyon közeli játszóházba, hogy próbálkozzunk, és nem jutottam be, mert nem volt senki, aki segített volna bevinni őket (keskeny kapu, lépcső lefele, utcán se senki járókelő). Kaputelefonra senki nem reagált csak vadul nyomták, pedig nyitva volt. Mobilszámot hívtam, erre közölte a csaj, hogy épp foglalkozást tart, nem tud segíteni. Kicsit csodálkoztam, hogy egyedül van. Aztán már itthon felhívtak, hogy valami félreértés történt, bocsássak meg...

KépKép
lili73

És Barnus már megint öklendezett egy sort, megint megállás, vészvillogás. Szerintetek mi lehet ez? Egyszerűen nem bírja az autózást? Már félve ülök velük autóba, mindig azt lesem, nem akarnak-e hányni.

KépKép
lili73

Lili: Ez aztán a tuti játszóház :shock:
Vendég

Anny,
ugye? Valami kicsi, családias a képek alapján, amit a neten láttam. A csaj azt mondta, hárman vannak, és ő tartotta a foglalkozást, és nem érti, hogy a másik miért mondta, amit mondott, és majd jól rákérdez erre. Sűrűn elnézést kért, és szeretettel vár minket legközelebbre...ő lehetett ott a főnök.

Most azon agyalok, hova menjünk délután...már csak ezen jár az agyam, menni, menni, menni. De hova???

KépKép
lili73

Lili: Fölteszed a linket? Mármint a játsziét. Így be kellett jelentkezni, hogy tudták a számod?
Vendég

Halihó!

Megvan a végleges a pólókra!Feltettem mindent a táblára,kéretik aszerint eljárni! :wink:

A kaját szervezem még a csávóval,pár nap és az is konkrét lesz,akkor majd egyeztetünk adagszámot!Aki pizzát akar enni,az max. nem kér innen enni,hanem pizzázik.Itt mindent lehet!

Lili!
Én 3 éves koromig hánytam végig minden autózást!Nincs szőr vagy birkabőr az üléseken?Én attól hánytam,csak nem tudtam elmondani... :roll:

Juci!
Dorkád még majd híres modell lesz! :wink:

Tonti!
Tényleg jól eltűntél,hugom! :evil:

binyek

Itt a tábla: 1237559421.1407.htm

binyek

És itt a póló,hogy tudjatok tervezni: Kép

binyek

Juci! neked az nem furcsa hogy csak egyik lányt hívták be? engem tök zavarna, hogy akkor miért nem mindkettőt, sztem úgy még jobb is. én nem szeretem az ilyeneket, minden bunda. Keresztlányom is volt egy ilyenen, de ott is minden meg volt bundázva. és az igazán szép kislányok nem tudnak érvényesülni.

Lili! tök jó lehet pedig az a játszóház. a kocsiba egyedül cuccolsz be? Itt is van egy a közelben játszóház, meg is nézem mikor mehetünk egyet játszani, talán má vége az infulenza-járványnak.

Annyi! mit szinkronizáltál? tök jó :)

zsuzska80
Szombathely

És itt vannak az álló törpök frakkban: Kép

binyek

Binyek, de aki fő ágyakon alszik azoknak lesz ágynemű? arra csak huzatot kell vinni?

Húú tök izgi, már csak két hónap sem...
ott azt hiszem nem lesz napirend :) vagy akinek mondjuk déltől 3 ig alszik az kimarad mindenből? vagy senki nem tartja be az alvást?

zsuzska80
Szombathely

Binyek
Tutin csinálsz mindent 8) 8) 8) Törpök édesek!
Vendég

Lili
Írtam,hogy minden méret nagyobb. :wink:
Vendég

Lili
Játszóház :shock: :shock: :shock: :shock: Lehet,nem mennék többet.Nálunk is van egy,dolgoztam is ott,de nagyon nem bírom a főnököt. :?
Vendég

Judit :P
Nekem csak az nem tetszik benne, hogy csak az egyiket hívták. Nem lesz ebből balhé?
Hát, én is tettem fel fotókat a fiúkról babaszépségversenyes lapra, de ott az nyert, akire a legtöbb sms-t küldték :evil:

Lili :P
Nekünk még pl. nem számít a kidolgozás. Kocsi és szoktató cipőnek pontosan jó lesz :D

Binyek :P
Szuper vagy, mindjárt nézem a táblát! Köszi mindent!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Anny,
http://www.nefelejcs.net/
Nem kell bejelentkezni. Onnan a kapuból telefonáltam mobilról, onnan tudták a számom. Csak mondom, másik nő hívott vissza. Nem értem az egészet.

Eszti,
óvónéniként is dolgoztál?

Binyek,
nincs szőr vagy bőr. Gratulálok az álláshoz. Felállni is maguktól vagy csak megállnak?

Zsuzska,
egyedül pakolászom őket be-ki, ki-be. Csak az indulásnál, érkezésnél segít, mert azt nem tudom egyedül, nem akarom magára hagyni egyiket se, míg a másikat hurcolászom le, föl az emeletről/re. Pont az lenne a cél, hogy uramat hagyjuk itthon dolgozni, ezért is kellettek az új kocsik, itt a tavasz, tudjak velük egyedül is menni. Influ szezonban én sem akartam sok gyerek közé menni velük.

KépKép
lili73

Lili
Dolgoztam 8)
Vendég

Lili! tök jól néz ki a játszóház! na errefelé nem ilyenek vannak....

zsuzska80
Szombathely

Eszti,
hány évet?

Zsuzska,
ugye jó? Pont jó kis kezdés lett volna, mielőtt messzebbre merészkedem.

KépKép
lili73

Lili
Miért :?: Amúgy 4-et.
Vendég

Mentem uzsiztatni, már nagyon rosszalkodnak, verik a radiátort.

KépKép
lili73

Eszti,
egyszerű ártatlan kíváncsiság :).

KépKép
lili73

Köszi csajok!Igyekszem!

Lili!
Egyedül állnak fel.Most már az ülőgarnitúra is elég nekik hozzá,nem kell kapaszkodni,csak támaszkodni.

A felnőtt ágyakra huzat se kell,azokon lesz!Csak a bébiknek kell a plusz ágynemű huzattal.

binyek

Lili
Értem :D Amúgy az utolsó fél évet utáltam. :( :(
Vendég

4 évet pedig csak 25 vagy :) tanítottál is? vagy a másik diplomád nem az?Mármint tanítói?

Lili! sztem szuper! mentetek volna valami foglalkozásra is, vagy csak simán játszóházba?

zsuzska80
Szombathely

csóközön királylányok 8)
na olyan jó lenne ha hévizen lennénk annyi mondandóm van de nincs kadvem gépelni pedig tök vicces is van közte :D meg nem is :cry:
na mindegy
binyek kircsi vagy :D akkor fekete polo storno megyek citrongysárgát vadászni :wink:
lehet reggel gyüvök
ja pasi lanya benevez a vizespolos versenyre de nem bizti pénzel kenyerez le 8)

lanyané

Eszti,
miért utáltad meg?

Zsuzska,
nem mondom, azért elég drága ahhoz képest, h Anny két órára 1500-at fizet a két lánynak. Vagy egy órára?
Nem mentem volna foglalkozásra, tényleg csak azt akartam, ismerkedjenek az új szituval.

Lanyané,
légyszi írd le ide is a mondandódat, naaa!!! a vicceset is, meg a nem vicceset is! Gratulálok az új hasidhoz!

Ma már nem jövök, mert újabban mindig megnézem a Tűzvonalbant, egész izgi.

KépKép
lili73

Hát hol van a sok ráérős,szóf...os ikres mami :?: :wink: :wink: :wink:

Lili
A főiskolán is kellett oviba járnunk :lol: Ezt nagyon szerettem,pedig nem volt egy egyszerű ovi.Klinikák-Thaly Kálmán utcai ovi,99% kisebbség,de imádtam.Aztán diploma után Újpalotán a Molnár Viktor oviban dolgoztam.Előtte is voltam itt,gyakorlati időn,ez nagyon jó volt,aztán miután beleláttam a vezetőségbe...Totálisan megutáltatták velem ezt az egészet :( :( :(
Szívesen elvégezném a tanítóképzőt is..
A másik diplomám Gyógytestnevelő és egyben Óvodavezető-lesz.Még nem fejeztem be a sulit.Mikor terhes lettem,nem engedte a doki a sulit,a suli meg nem engedte,hogy csak vizsgázni járjak,így halasztanom kellett :cry: :cry: :cry: :cry: Pedig májusban diplomáznék :( :( :( :( :(
A legnagyobb gáz az,hogy ez a szarvasi főiskola kihelyezett képzése,Kecskemétre kellett járnom.Így viszont,hogy halasztanom kellett,már Szarvasra kell majd járnom és ott úgy működik a dolog,hogy 1 hét alatt adják le az anyagot,reggel 7-19-ig,tehát egy hétre oda kell utaznom :( :( :( :(
Annyira haragszom erre az egészre.Ráadásul ugye eltörölték a gyed alatti ingyen tanulást és Szarvason még a szállásért is fizetnem kell majd.Csak bosszankodom,de muszáj befejeznem...
Vendég

Lanyané
Én is örülnék,ha leírnád 8)

Hahó :!: :!: :!: :!: Hol van mindenki?
Vendég

Esztikém,
Szerintem fürdetés, altatás van :wink:
Enyémek már nyomják a szunyát. És szerintem Apa is, mert nem jött le :shock: 8) Annyira nem csoda, 4-kor keltünk... úgyhogy én is elballagok. Remélem, nyugis éjszakánk lesz. Milcsinél szerintem további fogak jönnek...

Jó éjt, Lányok!
Reggel jövök!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Paris!
Bocs az őszinteségemért,mert az óvodai-óvonős hsz-ed bicskanyitogató volt.Számomra nincs semmilyen indok,ami legalizáná,hogy egy számomra/számunkra idegen ember (lehet ez óvonő/tanárnő/ orvos/szomszéd stb.) begázoljon a gyerekem lelkébe!!!! :evil: :evil: :evil: Ha ezt most még nem is érted,akkor is el kell fogadnod!

Lilli!
Én adnék nekik mégegy esélyt.Tényleg lehet valami félreértés is.Ha nem lesz szimpi következőnek sem,akkor nem mentek!
Mág bébihordozóban ülnek a törpök?Háttal menetiránynak?

Binyek!
Nagyon ügyik vagytok!

Anny!
Én ilyenkor anyósnak,apósnak megmondanám,hogy kint levegőzünk és örömmel várjuk őket egy közös sétára.Tuti nem változtatnék a gyerekek napirendjén!Beszélgetni ott is lehet,babázni meg majd akkor tudnak,ha felmentetek.Később még azt is el fogja várni tőled,hogy felébreszd a gyerekeket,mert ő akkor ér rá meglátogatni. :roll:

Juci!
Én is körbejárnám ezt a modellkedést,mielőtt elviszem őket egy ilyen helyre.Nekem se túl szimpi,mert általában nem tudnak alkalmazkodni a gyerekek életritmusához.És azért ez 1-2-3éves gyerektől nagy áldozatot kíván!

Nyugodalmas éjszakát mindenkinek!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Semmi baj csak ido nulla, de. pakolok, fozok stb. du. kint vagyunk mert gyonyoru ido van. Csutortoktol nincs se suli se bolcsi, szoval nem unakozom. Gep szar, lassu, alig megy, billentyuzet alig mukodik, par sort 10-15 perc alatt sikerul begepelnem.
Jovok majd ha tudok, hetvegen nem valoszinu. Ujra kell formalni a gepem. :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Binyek!
Édesek a kis álldogálók!

Szöcske!
Mikor akarod folytatni a sulit?Egy hétre elmenni?Uhhhh,sajnálom.

Juci!
Amikor anyósék nálatok vannak,akkor legalább foglalkoznak a kölkökkel vagy csak ade szép vagy,juj de ügyes vagy megy?

Xandra!
Fogzásmentes jóéjszakát!

Lili!
Rendes ülésben vannak már a skacok vagy még hátrafelé néznek?

Lanyáné!
Nem válaszoltál a privimre!

Anny!
A szinkronizálás klassz lehetett!

Holnap nem leszek,mert vendégség lesz nálunk,úgyhogy ne írjatok sokat!Ja és vasárnap is vendégség lesz,tehát akkor se írjatok sokat!
Vendég

Tonti!
Mi van a pszihomókussal?Jó,hogy jöttél!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: