Köszönöm az együtt érzést!
Nekem is jó a Népkert holnap.Ha nem esik!
Gyöngyöske!
Örülök ,hogy tetszett a portugál
Neva!
Lemaradtam arról ,hogy milyen korság gyötör , de tarts ki.Ugyancsak kitartás bimbózó művész leányodhoz.Lili egyetlen épp felületet sem hagy a falon,letépi a könyvek borítóját.A két másik nem ilyen volt.Folyamatosan dumál és ezer tűz!
Betti!
Video
Az én lányaim profin kezelik a sajátjukat (nekünk nincs)ahogy a tv is hozzájuk exportálódott.Lemondtunk mindkettőről ugyis csak azt nézzük amit ők(nincs uis kábelünk hál'isten)Az enyémeimtől már a számítógép sincs biztonságban!Meg előztek a recept írók a sárga túrót illetően(én is teszek bele cukrot)de én a fehérjét és a sárgáját külön verem fel. Zsuzsa!
Annával 16 kg-ot hztam!Én is kikaptam.De olyan jó kedvű és kiegyensúlyozott sosem voltam.Most két kilóval kevesebb vagyok mint az első terhességem előtt úgyhogy ne is törődj vele.Fő Ti jól érezzétek magatokat!
Forgi!
A lepkét leírtam!Drótból kell pillangó formát hajtani s erre ráfeszítenia harisnyát.Megmutatom bármikor ha akarod
Szia Erika!
Üdv köztünk!Jó hogy itt vagy nekem néha olyan sok ovinyúgöm van terhelhetlek?
Meg próbálok képet feltenni a pécsi Húsvátról.
Marika!
mail megy!

Nem tudom mi lesz utána. Most még annyira változékony az idő, akármi lehet, nálunk meg nem lesz fűtés. Legfeljebb megyek betegácsiba.

Ezek húsvét hétfőn készültek. A többit majd beteszem valamelyik albumomba.