A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Na itten, törpök csak nasiztak kicsit..

Pasi! Ha nem akarod olvasni is, amit elmondtam, ugord át...
Szóval Laura... Kezdhetjük előlröl, hogy megszokja nálunk a terepet meg Balut, meg engem meg az ikreket...
Balu játszott volna vele ezerrel, a kiscsaj nem sokat foglalkozott vele, amikormeg Balu elkezdett oroszlánt játszani (morgott és négykézlábazott) hogy felhívja magára a figyelmet, megijedt tőle, kifejtette, hogy Balu bántani akarja. Eddig ha Balu vadult, Laura elfogadta tőlünk, hogy nem akarja bántani, most nem lehetett ezt sem megmagyarázni neki. Rossz volt nézni, komolyan. Még Bea (a szitter) is azt mondta, hogy Laura olyan, mint egy kis felnőtt...Ráadásul látom benn az anyja gesztusait, hallom a szájából az anyja szavait és kiráz a hideg.
Ja, és van egy olyan rossz érzésem, hogy az anyja nem ellenem vagy Pasi ellen hergeli, hanem Balu ellen. Ami komoly támadási felület, mert Pasi is meg én is körmünk szakadtáig védjük a gyerekünket...

És ha ez mind nem elég, mehetek ma balhézni az oviba. Nem először hallom a szittertől, hogy ha Balu még nem akar rögtön indulni, amikor érte megy, akkor az egyik óvónő egyszerűen kicibálja a csoportból... és ez annyira nem tetszik. Előttünk nem meri megcsinálni, nagyon remélem, hogy elég lesz elbeszélgetnem vele. :twisted:
vovanda

Sziasztok!

Binyek! nagyon ügyik a Kislurkók!

Lanyané! Ez komoly, hogy még álmában is tapsol. Meg kell zabálni!
Írok privit!

Kehidát még nem döntöttük el, bár Lanyané mellé nem szívesen megyek!
Nálunk, ha meglátnak minket így négyesben, azt hiszik majd eleszem a csajaim elől a kaját. Mi apával jó nagydarabok vagyunk, a lányok meg kis vékonykák, főleg Zsófi a 7 kg-val. A végén majd gyerek nélkül kell hazajönnünk, mert ránk száll a gyámhatóság:-(

Szanet! Szupik a képek! Nagyon ügyi vagy. Én is letöltöttem anno a programot, de még bele sem néztem.

Benszi! Már akartam írni, de eddig nem jutottam hozzá. Zsófinak rossz volt a keringése az anyaméhben, és ezért nem fejlődött. A dokik nem hittek benne, hogy életben marad, és azt sem tudták megmondani egészséges lesz e.
De nekünk baromi nagy szerencsénk volt.:-) Most meg csodababának tartják.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Csajok!

Bírtok termelni 8)

Andi a csjok is "kicsik" 85 cm és 11 illetve 10 kilósak 2 évesen :roll:
De olyan kis formásak :P

Poló tök jó lett, majd át olvasom mi kéne.

Szanet!

Ha anyukád alkatát örökölted, akkor nem kell hasplasztika :lol: új cicik nekem sem ártatának :roll:

Szandra!

A porszívónál nem a felvett, hanem a leadott teljesítmény a lényeg :!: ez olyan 250-400 W körül van.
Gratula a fogakhoz.

Dóri
bubikák

Sziasztok!

Ma nem leszek netközelben,majd csak este,így később nem tudok hozzászólni.

Vanda!
Ovi :evil: :evil: :evil: Sok hülye dolguk van,de általában egy kis kommunikáció szokott segíteni.Legalábbis nálunk.Csak higgadtan!
Laura: én nem hiszem,hogy a viselkedése Balu ellen irányulna.Csak épp nálatok mindenki rossz-legalábbis ő ezt így kapja.Tudom,hogy nagyon nehéz ez.Főleg neked!!!!Mert azért te mégiscsak másképp érzel Laura iránt.Légy nagyon türelmes vele és magatokkal is szemben (ezt nekem könnyű kérni,neked meg baromi nehéz kivitelezni).Évek múlva vissza fogod kapni Laurától!!!
Van egy kor,amikor már nem lehet akármit mondani a gyereknek,mert már van szeme és van esze hozzá.

Kép

Kép
edit73

Edit!
Direktbe nem mond neki semmi olyat az anyja, ami az apja ellen, vagy ellenem irányulna. Pontosan tudja, hogy ilyen esetben a gyerekelhelyezés megváltoztatását is lehetne kérni. Balu meg az ikrek viszont támadási felület... Laura alapból elég mimózalelkű, az anyja meg rátesz. Eddig jól érezte magát nálunk, valószínűleg ez szúrta leginkább az anyja szemét. És most sikerült összehoznia, hogy a kiscsaj nem volt egy hónapig. Meg is van az eredménye... :twisted:
Amúgy félreértés ne essék, aharagom elsősorban Laura anyjának szól, másodsorban a helyzetnek és semmiképpen a gyereknek. Ő nem tehet semmiről. Szeretnénk, ha jól alakulna a velünk való kapcsolata, már csak azért is, mert ugyebár az ikrek az ő féltestvérei is...
vovanda

[quote="edit73"]B írta:edit73anika!
Közben a táblácskátokban meglestem!
Milyen keresztségűek lesztek?Nálatok hogy zajlik a keresztelő?Egyben lesz a szülinapi bulival?Ott szokás a keresztelőre is ajándékot vinni?Szülinapi ajándék ötletek már vannak?

:shock: Na szóval
Római katolikus.
Nálunk semmi extra nincs a keresztelőn(mint Móniéknál a vízbe merítés)9 órás mise után,egyszerre több gyereknek is van keresztelője.Olyan templomot választottam,ahol kicsit "lazábbak"8pl nem ncsinálnak belőle gondot ha a gyerek nem üli végig a szertartást :lol: )
Egyben lesz a szülinapi bulival és király dolgom lesz,mert abban a panzióban tartjuk ahol tavaly az esküvőt.Nem kell főzni,takarítani...........stb.Lehet tortát kenni :lol: :lol: :lol: :lol:
Szokás ajándékot vinni keresztelőre,de nem aranyláncot és hasonló dolgokat aminek majd talán 20 év múlva lenne értelme.Olyan ajándékot amit most tud használni a gyerkőc.
Ajándékötlet passz :lol:
Mindkettejüknek más lesz a keresztszüleje.

Mi azért szerettük volna megkereszteltetni őket,mert később olyan bután néz ki amikor felnőtteket keresztelnek :oops: :oops: Ez az én véleményem,remélem senki lelkébe nem másztam bele.
Szóval keresztelés oké,aztán majd eldöntik akarnak-e a hittel komolyabban foglalkozni.

Szanet
Nagyon ügyi vagy

Vanda
Nem egyszerű az élet nálatok sem.
Vendég

Lanyané
Az én uram is csak 4 karton pelust hozott(Marcaliból :lol: :lol: :lol: )
Délután még elmentünk az itteni dm-be,de már egy darab sem volt. :evil: :evil:
Mondtam neki,haza ne jöjjön ma minimum 3 karton nélkül.Akárhonnan is,de szerezzen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zugolvasóinkat elfelejtettem tegnap üdvözölni :oops: Bocsi
Vendég

Banika!
Jól emlékeztél, mi kértünk reggelit!
Törpöknek még nem tudom, lesz -e keresztelő vagy csak névadó. Attól is függ, hogy tesómék vállalják -e a keresztszülőséget. Merthogy vagy ők, vagy senki. Annyit segítettek. Egyrészt rengeteg cuccot örököltünk (kiságy, ruhák meg nem is sorolom) másrészt amíg kórházban voltunk, Doki napjában 5ször beszélt a PIC főnökével (aki neki is főnöke volt sokáig) és folyamatosan érdeklődött a törpékről, nekem is magyarázott, meg még azt is elintézte, hogy tesóm bejöhessen hozzám, amikor már velem voltak a kölkök és nem jöhetett senki, csak Pasi.
vovanda

Hali!

Jelentkezem :) ,bár nem vagyok valami fitt ,teganp elött este hányás hasgörcs,stb.Tegnapra hányinger reggel!,napközben menszesszerű görcsök,majd besz@rtam.Nekem akkor szokott lenne ilyen amikor megjön.Na most már két napja nem jött meg,kezdek elég para lenni.Szerintem kiugrom az 5.ről ha nem jön meg. :( :( :(

Van jó hirem is Lia felült magáról :D

Lanyané !Nagyon szép lett a hasad, :D
Szandra:dicséret a dokiapunak is :D

Most hirtelen ennyi ,majd jövök még, csak szuggerálom a hasam

[Kép
amonré

Nah most nem írtatok olyan sokat :)

Banika! én is így gondolom a keresztelőt. aztán ha ők úgy döntenek hogy tovább is mennek (konfirmáció, evangélikus vallás) akkor tegyék, ha nem nem. ebbe már nem szólok bele.
Jah aztán nekünk is lett tápunk, 9 dobozzal hozott az uram. Volt 9 kuponom is a nő csak lesett honnét van, mondta mindenkinek egy jár :) de mondja apjuk hogy ikrek :) :):)

Tegnap tök jó volt a moziban a film! a Marley meg ént néztük meg. de ez nem vígjáték hanem kemény dráma. Bőgtem is a végén! Binyek most már tudom milyen érzés kibőgött szemekkel kijönni, de úgy néztem más is így nézett ki :)

Binyek! akkor hogy lesz a kaja? sztem étteremben jó lenne. beszélgetni meg úgy is tudunk, ha kaját kén csinálni lehet nem is lenne rá idő. meg kivitelezni sem egyszerű.

zsuzska80
Szombathely

Amonre

jaj, remélem megjön! :) én is ezen aggódtam múltkor.hát kivert a víz rendesen....

Vanda

nem irigyellek, de negyon tetszik, ahogy hozzáállsz a dolgokhoz, mármint Laurához. ez tök normális, hogy őt is szeretitek .na ez most kicsit hülyén hangzott, -mármint, hogy normális, h szeretitek-de érted.

szanet

Én csak azért nem akarom megkeresztelni őket, mert én ugyan meg vagyok, de nem tartom a vallásom, és bevallom az egyházzal sem vagyok kibékülve :? a vallással semmi probléma, csak az egyház kissé erőszakos hozzáállásával nem értek egyet.pont. de nem akarok ebből vitát nyitni, csak leírtam.mindenki azt csinála gyerekével , amit akar :wink: :D

szanet

[quote="zsuzska80"] írta:zsuzska80de mondja apjuk hogy ikrek :) :):)

.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="szanet"] írta:szanetn csak azért nem akarom megkeresztelni őket, mert én ugyan meg vagyok, de nem tartom a vallásom, és bevallom az egyházzal sem vagyok kibékülve :? a vallással semmi probléma, csak az egyház kissé erőszakos hozzáállásával nem értek egyet.pont. de nem akarok ebből vitát nyitni, csak leírtam.mindenki azt csinála gyerekével , amit akar :wink: :D

Miért lenne ebből vita?
Vendég

köszi a dicsiket :D
banika bazzeg reggel óta telefonálgatok melyik dm-ben van még :twisted:

lanyané

ha találsz vehetsz nekem is :lol: :lol: :lol: :lol: bevállalom a postát
4+-os is jöhet :lol: :lol:
Vendég

Maryska Nagyon cukik lehetnek a tapsoló kislányok :D A bébiőrrel kapcsolatban apám anno valami olyat magyarázott, hogy ha van a közelben másik kisgyerek, akkor érdemes valami fórumokon utánanézni, hogy hány féle frekvenciát lehet beállítani, mert előfordulhat, hogy a szomszédtól kapjátok a jeleket :D

szanet Nagyon szépek a képek, én is kedvet kaptam, tegnap éjjel le is szedtem a programot :D

piros betűs napok Valamelyik nap azon gondolkodtam, hogy milyen fura, hogy védekezni kell. Az elmúlt pár év alatt hozzászoktam a jóhoz :D

Nálunk biztosan nem lesz keresztelő, nekünk még templomi esküvőnk se volt :D A katolikus egyház nekem nagyon-nagyon nem szimpatikus, a református az még oké, de én másban hiszek, és az olyan hamis dolog lett volna, hogy csak azért legyen templomi esküvő, mert szép :) A fél család persze kiakadt.. :lol: (remélem, nem bántottam meg senkit)
szamy

Amonré!
Húhhh,ez izgi!Teszt?Grat a felüléshez!

Vanda!
Akkor mi lenne,ha idegen terepen,mondjuk játszótéren engednétek össze a gyerekeket?

Binyek!
Nekünk is lesz majd keresztelő,de én sem eröltetek semmit nekik ,majd megmutatom milyen a vallás,oszt eldöntik akarják-e.

Ancsi!
Ez a bizonytalanság szörnyű lehetett!De a vége jó lett!

Móni!
Szuper,hogy volt szívhang a tesódéknál!
jó a vonalzód!

Szanet!
Gyönyörűek a csajok!

Binyek!
Grat a felálláshoz!Nem lehetne egyik nap csirkés kaja?Van egy nagyon jó pizzéria a fő utca végén a dombon.Pont neki megy az út,kúva jó a pizzájuk!

Enyém kölkök,főleg Balu fogzik mint állat.Kibújt a vérömlenyes rágója végre,de az alsó szemfoga bedurrant!A legjobb,már egy hónapja rászoktattam őket,hogy peluscsere után kidobják egyedül a szemétbe a pelust!Tök jó fejek!
Ma reggel meg etették egymást párizsival és sajttal és közben röhögtek egymásnak.
Vendég

Banika-csakl azért írtam, hogy tisztázzam, csak leírtam :) na ezt jól megmondtam :)

szanet

húúúú, nem akartam reagálni, csak visszalovasni (mert az is elég, ha botor módon egy teljes napot kihagyok belőletek....), de muszáj....

binyek: kajadologgal egyetértek.....mi biztos vevők leszünk az éttermi kajára, mert pihenni mennénk oda:-)
de akkor nem kellene mindkét napra? akár étlapról is, ha ilyen jó árakkal dolgoznak és tényleg jól főznek :-)
póló: örülök, hogy sikerült megegyezni, és tetszik:-)
apró javaslat vagy ha nem javaslat, akkor vélemény: névcserélők és névnemmegjegyzők kedvéért....hátulra nevet (nicknevet) nem-e lehetne-e???
és asszem, mi kértünk reggelit...
programterv: hiányzik a vizespólós szépségverseny!!!!

lanyané: szééép a hasad;-)
de azért a vandáé nekem jobban tetszik

davandi drága: nézz már utána....március 19 józsef nap, nem sándor...a havat józsi hozta....nálunk 18-án napsütéses, szép idő volt....

vanda: balu-laura...tudod az én véleményem, csak annyit tennék hozzá, amit eddig neked nem mondtam...és itt idézet következik egy élő klasszikustól: mondhat neki akárki akármit, ha az ellenkezőjét tapasztalja és nem azt látja....

benszi: idegen terep: az jól szokott működni, csak sajnos télen, este nem műxik:-(
1szálpasi

[quote="banika"]
írta:
banika4+-os is jöhet :lol: :lol:

mekkora??????? mi még 3-ban nyomjuk...simán!!

zsuzska80
Szombathely

[quote="1szálpasi"]
programterv: hiányzik a vizespólós szépségverseny!!!!

quote]

Pasi!!ikres anyukák találkozója lesz, nem playmate válogatás !! :):)

zsuzska80
Szombathely

3-as? :shock:
Kilóra jó lenne,de az higanykáknak olyan rövid,hogy kicsap kaka.Néha még a babylove-osból is,pedig az nyakig felér.
A 4+-os nem nagyobb,csak többet szív :wink:
Vendég

Banika! nekünk van egy csomó tescos, de már 4-es, de azon gondolkoztam jó lenne még a 3-as is.... nekünk simán jó :)

tényleg hány cm-ek vagytok? a kilokat már tudom :)

zsuzska80
Szombathely

CIPŐK
Marc,valódi bőr,2750/pár
Mivel ezek "tanuló" cipők,csak 16/17/18-as méret van belőlük,de picit nagyobb méretek.
16-11,5cm
17-12,5cm
18-13cm

Egy példa:az én csajaim lába most 12cm,tehát nekünk jelenleg 17-es kellene.

Képek:

barna tépőzáras
Kép

fehér fűzős
Kép

kék fűzős
Kép

okker fűzős
Kép

rózsaszín tépőzáras
Kép

Aki szeretne,az írjon privit mérettel,színnel,darabszámmal,címmel,névvel együtt.
Úgy tudjuk megoldani,hogy átutaljátok a pénzt postaköltséggel együtt-ez kb. 600ft-én pedig megveszem és postázok.
Vendég

3-án mérték őket 72 és 70 cm.Én itthon nem méregetem,mert nem tudom nyugton tartani őket

Eszti mérek,de inkább mailt írok,az egyszerűbb.Ez betétes végülis?
Vendég

Benszi!
Pasi válaszolt. Így marad a lakás, ezért lenne jó, ha legalább szombaton jöhetne egész napra a kiscsaj. Iszonyat nehéz 2 és fél órára programot tervezni... Próbáljuk őket nem egymásra erőltetni, de iszonyú nehéz ez az egész. És tudom, hogy főleg Laurának az...
vovanda

Banika
Mail is jó.Na látod,ezt elfelejtettem megnézni,de úgy rémlik ,nem betétes.
Vendég

[quote="zsuzska80"]
írta:
zsuzska80Pasi!!ikres anyukák találkozója lesz, nem playmate válogatás !! :):)

ha playmate válogatás lenne, akkor vizespóló nélküli verseny lenne.....

és csak a zsűrielnöki pozíciómat és ezzel járó plusz juttatásokat féltem :lol:
1szálpasi

Pasi!
Nem elég neked, hogy majd ülhetsz Lanyanéval a sarokban, ahogy megbeszéltétek? Illetve: én hagyom, de hogy Lanya mit fog szólni, azt nem tudom... :P
vovanda

Hali! Csak gyors bekukk!

Binyek
Ha megoldható, támogatom davandi ötletét a szombati rendelős kajára is! Póló tök jó így! :lol:

Marys
Szép a pocid … bocs, deszkahasad! És vazze, Te milyen vékonykarcsú maryska vagy! :shock:

Móni
De jó lett a vonalzód! :lol:

:arrow:

Petra
Kép
petricsek

Eszti :P
Nagyon cukik, de a 18-ast már kinőttük szerintem. Azért mérek. Milyen a súlya a cipőknek? Mert nekünk inkább csak kocsicipőnek és beszoktatónak kellenének. Na nem dekára kérdem, csak hogy elég könnyű-e. S ez most akció, vagy ez így marad?

Bosszús vagyok, srácok a teraszon, de 2 háznyira folytatják a tavaly kezdett építkezést :evil: :evil: Naná, hogy arra néz a terasz :evil: :evil: :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

vanda: az, hogy lanyanéval ülünk a sarokban és hallhatunk, az természetesen marad programpontnak (binyek, légyszi belevenni a táblázatba)....ezen kívül lenne még a vizespólós szépségverseny, amiben természetesen én lennék a zsűri elnöke...
és a külön juttatások....a kenőpénzzel te is jól járnál, lehet beszállnék belőle a mosogatógépbe :D
1szálpasi

Szandra!
Privi ment!
vovanda

Pasi!
Ne vedd zokon, de nem tolongtak a versenyzők... :P
vovanda

Vanda
látom nincs elég bajotok, kifogtátok az óvónénik gyöngyét is! én előre félek az ilyenektől, félek, nem fogom tudni higgadtan kezelni, ha így bánnak a gyerekemmel. :roll: De majd Hozzátok fordulok tanácsért! :wink:

Petra
Kép
petricsek

petricsek: ha én látom, akkor seggbe rúgtam volna az óvó nénit.....szóval tanácsért gyere hozzám bátran:-)))))

ha nem tolonganak a versenyzők, akkor az binyek és a szervezők hibája...nincs eléggé propagandálva....
1szálpasi

:lol:
1szálpasi

ha tarisznyaversenyt hirdetett volna, beneveztem volna! :oops: :lol: viszont a vizespólós költségesebb, mert dokiapuval nem kicsit kéne átszabatnom magam. 8)
Egyébként Hefner babérokra akarsz törni, vagy miért viseled ennyire sziveden a versenyt? :wink:

Petra
Kép
petricsek

[quote="petricsek"]h írta:petricseka tarisznyaversenyt hirdetett volna, beneveztem volna! :oops: :lol: viszont a vizespólós költségesebb, mert dokiapuval nem kicsit kéne átszabatnom magam. 8)
Egyébként Hefner babérokra akarsz törni, vagy miért viseled ennyire sziveden a versenyt? :wink:

Tarisznyatrófea az enyém bocsi :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Cici: nekem kicsi volt mindig (nem extra kicsi, de kicsi). Egyszer mejdnem megcsináltattam eg ypasi kedvéért, aztán inkább a pasit dobtam. Ha csak nagy mellekkel kellek valakinek, azt menjen a sunyiba. :evil: (ja, nem szoptattam, tehát olyan amilyen volt. Picit nagyobb, mert dagi vagyok. :oops: :wink:

Bébiőr: nekünk valami alap darab volt, de piszok rossz!. 2 sávos volt, és kb. 5 hónappal ezelőtt egyszer csak egy másik családot vett éjjel-nappal mindkét frekvencián. Onnantól használhatatlan lett. Azóta apuka vissza is kérte, mert ő vette, nekem nincs jogom magamnál tartani. :roll: (ugyan ez vonatkozik a mérlegre, vérnyomásmérőre, mellszívóra, gyerekek kinőtt ruháira (ezeket nem is ő vette)...stb. :roll: Kép
Vendég

[quote="anny81"][ írta:anny81color=green]Azóta apuka vissza is kérte, mert ő vette, nekem nincs jogom magamnál tartani. :roll: (ugyan ez vonatkozik a mérlegre, vérnyomásmérőre, mellszívóra, gyerekek kinőtt ruháira (ezeket nem is ő vette)...stb. :roll: Kép

azt a szarrágó mindenségit! :evil:

Petra
Kép
petricsek

mondom, hogy rossz a propaganda....akkor vizespóló ÉS tarisznyaszépségverseny:-)
1szálpasi

Anny!
Váláskor/vagyonmegosztáskor a gyerekek cuccai NEM KÉPEZIK VITA TÁRGYÁT, függetlenül attól, hogy ki vette. (ha jó a memóriám, a Családjogi törvény is ezt írja elő, de a bírói gyakorlat tutira ez.)
vovanda

anny: szerintem dobjad ezt a pasit is :P
és halkan jegyzem meg, cicinagyobbítás vs pasi kérdésben igazad volt....
1szálpasi

anny: szerintem dobjad ezt a pasit is :P
és halkan jegyzem meg, cicinagyobbítás vs pasi kérdésben igazad volt....
1szálpasi

Petra: Én is ezt szoktam mondani Neki :lol: Jól ki is akad ilyenkor! Múltkor rendelt magának kaját ide, és mivel kajajegye volt, azt mondta kérhetek én is vmit. Úgy egyeztünk meg, hogy a borravalót KP-ban én adom. Erre mikor azt hitte nem nézek oda, eltette a pénztárcájába a borravaló felét! :shock: Múltkor ő ment be a pazikába a csajok gyógyszeréért, de nekem kellett fizetni, erre még a visszajáró majd 1 ezrest úgy zsebre vágta mint a pinty! Azóta se láttam! Jó fej, mi? :evil: :shock: :roll:
Állati rossz ékszakánk volt. Most is nyűgik nagyon. A netem meg napok óta 5-10 percenként lejelentkezik. Dühítő. És fáj a torkom is... :roll: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Bár megfogadtam, hogy írni nem fogok, csak olvasni, de ma nem tudtam megállni, óvodás témára muszáj reagálnom. Szóval biztos már Judit írta, hogy anyukánk óvónő, ezért én óhatatlanul is a másik oldalról IS látom a dolgokat és ezt nem ártana megpróbálni néha a szülőknek is. Egy óvónő nem 2 meg 3 gyerekkel foglalkozik egész nap, hanem 30-cal, mert persze a létszámot betartani nem lehet, annyi a gyerek...és egy óvónő nem választja meg, hogy milyen gyerekek legyenek a csoportjába, eszi, nem eszi, nem kap mást. Náluk nincs szimpatikus, nem szimpatikus, sem szülőben, sem gyerekben nem tehetnek különbséget, pedig néha mennyivel könnyebb lenne Nekik...senki sem tagadhatja, hogy mennyi idióta barom szülő van, akik azt hiszik az óvónő valami cseléd és nekik mennyi idióta barom gyerekük, akiket az óvónő próbál "helyrehozni", de egy hétvége után ugyanolyan hülyén kapja vissza a csoportba, mert épp anyuka vagy apuka ordibál, káromkodik stb. a gyerek ezt tanulja otthon meg ráragasztja a másik 29-re is a hülyeséget. Az óvónő meg érezze csak, hogy a nevelése mit sem ér, de anyuka meg apuka vérig van sértődve, ha esetleg nevelési tanácsadóba küldik gyerekestül, mert az ő gyereke aztán nem hülye...de maga a szülő olyannyira, hogy még azt sem fogja fel, hogy a nevelési tanácsadó nem elmegyógyintézet, hanem SEGÍTSÉG. Szóval biztos van hülye óvónő is, aki nem alkalmas a hivatására, ugyanígy van orvos, nővér, gyárigazgató, autókereskedő, könyvelő, tanár stb. aki nem alkalmas meg SZÜLŐ aki nem alkalmas gyereknevelésre, ezt mégsem kötik se iskolához se IQ meg EQ teszthez (pedig azt kellene Magyarországon) és az óvónőnek az ilyen szülő gyerekét is kutya kötelessége nevelni, tanítani, a seggét törölni, biliztetni, etetni stb. a legjobb tudása szerint...ezen kívül az óvónőnek is lehet rossz napja (ahogy mindenki néha rákiabál a gyerekére vagy ráüt a kezére vagy türelmetlenebb), van férje, gyereke, unokája, lehetnek gondjai, lehet beteg, de, de bemegy dolgozni, mert nem akar kicseszni a váltótársával, hogy rámaradjon a 30 gyerek egyedül...az óvónő sem tökéletes, de a szülő sem, sőt a gyereke sem, pedig majdnem mindegyik ezt hiszi...ráadásul egy szülő jó esetben 20-25 évig "neveli" a gyerekeit, egy óvónő meg 20 éves korától 40-45 éven át a másokét!!!
Vendég

Szandra
Nagyon könnyűek a cipők és puhák.
Vendég

Paris
Az egyik diplomám nekem is óvónő :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: