A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Mindjárt van is egy szabásminta:
http://www.varrohaz.hu/main.php?menu=ot ... &olvas=127

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Tegnap voltunk 4D-n. Hát sokat küzdöttünk nagyon, teljesen belemászott a placentámba, de úgy hogy összenyomta a kis ajkát, meg orrát..kukacát 4D ben nem is láttuk, mert annyira összezárt, rúgott, hogy nem lehetett látni, és mindennek netovábbja az, hogy kis kezével matatta is!!
HÁt csajok, ez egy igazi kicsávó! :lol: Nem lehet elég korán kezdeni! tudja is mi a jó!! :lol: :lol:

Jah, s az elején (mikor még nyugi volt), úgy aludt mint az apja. Hihetetlen hasonlóság, ez a genetika, azért remélem belőllem is kapott vmit ez a kölök :lol: :lol:

És a NÉV!
Töprengtünk töprengtünk, két jelölt-re redukáltuk, aztán "most " maradt egy. Fontos szempont, hogy külföldön is ki lehessen ejteni, na s vezetéknevünk se egyszerű, szal sajnos kedvencünket a Zsombort kiejtettük (most :lol: :lol: )

DE azért maradt egy, fel is raknám a kis fejtörőt, Na okosok, lehet gondolkodni :lol: :lol: !!!:

Ide megyek oda megyek,
lábamat néha leteszem,
igaz kicsit odébb van mikor hasznát veszem,
de addig is a "kissebbik" nevét viselem.

Kép akispöcsös

KépKép

KépKép
ronmay

Az elmúlt két napban szaladgáltunk ide-oda a kölcsön miatt, bank, biztosító munkahely közjegyző stb.
Végre együtt volt minden szépen egy mappában és ma délelőtt bevittem a bankba. Persze az egész mappát vittem, biztos ami biztos. Miután végeztem, mappát a hónom alá csaptam és mielőtt hazaindultam volna bementem a Rossmann-ba vettem pár dolgot+egy csokikát. A csokikát majszolva elsétáltam a buszmegállóig, felszálltam a buszra és hazajöttem. A buszon teljesen elmélyültem a gondolataimban, elképzeltem hogyan fog elindulni a szülés, vajon napközben vagy éjjel, apa itthon lesz-e meg ilyenek. Leszálltam a buszról, és bementem a kisboltba. Akartam kiflit venni és hogy a zacskó letépéséhez szabad legyen a kezem le akartam tenni addig a mappát.

A MAPPÁT :!: :!: :!:

Ami nem is volt a hónom alatt :shock: :shock:
Ami tele volt számlákkal bizonylatokkal szerződésekkel és a létező összes személyes adatunkat tartalmazta...

Biztos bolondnak néztek, kiszaladtam a boltból irány a buszmegálló. Végállomásnál lakom, reméltem hogy még nem indult vissza busz. Már messziről láttam hogy áll be a megállóba. Mit lehet tenni, futás! Nem esett jól :(
Ráadásul bár a szám stimmelt nem az a busz indult vissza amelyikkel hazajöttem. Irány a buszparkoló. Rohantam, de akkor már erősen hányingerem volt. És abban sem voltam biztos hogy a buszon hagytam, egyszerűen képtelen voltam visszemlékezni.
Megtaláltam a buszt, nagyon rendesek voltak a sofőrök végignéztem de nem volt ott semmilyen mappa :(
Utolsó emlékem az volt, hogy a Rossmanban még megvolt, mert amikor fizettem akkor is útban volt.
Felengedtek egy visszafelé induló buszra (pedig nem is felszállóhely). A buszon már majdnem hánytam annyira rosszul voltam, próbáltam elképzelni hogyan mondom meg apának hogy elhagytam a mappát. Buszról le, rohanás a Rossmanig ééés
Ott várt a mappácskám a pénztárospult alatt :)
Valószínű hogy leraktam amíg elpakoltam a vásárolt holmit. Valaki észrevette és leadta a pénztárosnak.
Vannak még rendes emberek és a sofőrök is nagyon kedvesek és sgítőkészek voltak.

De mégegy olyan szitaagyú álmodozó szeleburdi mint én, biztosan nincs :!:
Vendég

Sillia!

De jó, hogy meglett :D ! Én ma nem voltam ilyen szerencsés: Elmentem postára, meg közértbe, és mivel a hozzánk vezető földút olyan göröngyös, hogy majd' leszakad a méhem, gondoltam kipróbálok egy másik útvonalat. Kár volt :evil: ! Ott most lett csatorna, és ugye csatornafedelek, ráadásul mivel homok az egész, az áttúrás miatt süppedt, mint állat. Láttam, hogy közeledik a fedél, beközöltem, erre bazinagy reccs :evil: :evil: :evil: ! Leért az alja! Kiszálltam, semmi. De mikor beálltam itthon a kertben, 2 perc múlva akkora olajtócsa volt a kocsi alatt, mint Kína :evil: ! Betörtem az olajteknőt :evil: :cry: ! Szegény apa totál kiakadt rám, hogy milyen béna vagyok :roll: ! És tényleg :roll: ! Ráadásul annyit szívott mostanában a kocsikkal, hogy rettenet, szóval annyira sajnááálom :( :( ! Viszont "büntiből" nekem kell elintéznem a javítattást, mert neki már töke kivan a rohangászástól :roll: . Szóval most várom a szerelőt, és olajfolt-eltávolítót vadászok a neten, mert ahogy láttam jobban kiakadt azon, hogy foltos lett (nem kicsit) a viacolor, mint az olajteknőn :roll: !
Lehet, ez egy ilyen nap :evil: !pffff...bek@phatja!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Húúú Ronmay, nekem ez nagyon nehéz, bár nagyon máshol is jár az agyam :roll: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

"Éppen babaneveken töröd a fejedet? Baba-numerológiára van szükséged! A gyermeked keresztnevének első betűje meghatározhatja egész sorsát!

Talán érdekes lehet számodra megtudni, hogy mely nevek rejtenek magukban pozitív numerologikus energiákat, és melyek segítik majd a nebulót egész életén keresztül. A név kiválasztása a gyermeked számára nagyon különleges pillanata az életednek, ebben nyújtunk most egy kis segítséget!

A numerológia hisz abban, hogy minden egyes szám és betű saját energiahullámmal rendelkezik. Az első és legfontosabb döntésed, hogy melyik betűvel kezdődjön a kiválasztott név!

Ha az első betű

A, J vagy S, akkor a gyermeked komoly sikereket arathat vezetői pozíciókban.
B, K vagy T, akkor a gyermeked nagyon kedves és megértő lesz.
C, L vagy U, akkor a gyermeked nagyon kreatív és intelligens lesz.
D, M vagy V, akkor a gyermeked nagyon szorgalmas és igyekvő lesz.
E, N vagy W, akkor a gyermeked nagyon attraktív, népszerű és sikeres lesz.
F, O vagy X, akkor a gyermeked nagyon szeretetteljes és család orientált lesz.
G, P vagy Y, akkor a gyermeked nagyon önálló és bölcs lesz.
H, Q vagy Z, akkor a gyermeked nagyon materialista lesz.
I vagy R, akkor a gyermeked nagyon érzékeny és érzelmileg intelligens lesz.

A második legfontosabb lépés, hogy megtudd, mit rejtenek magukban az egyes kezdőbetűk!

A = individuum, aki megtud állni a saját lábán.
E = nyitott természet, aki imádja a kalandokat.
I = együttműködik környezetével és mindig megértően viselkedik.
O = felelősségteljes és megpróbál mindenkit boldoggá tenni maga körül és megőrizni az egységet.
U =intuitív és érzékeny.
W = innovatív gondolkodású, mindig a jövőbe tekintő.
Y = analitikus és spirituális."

--------------------------------------------------------------------------------
Vendég

dodi

:(

Pedig nincs se péntek se 13..
Vendég

Ronmay!

Csudajó kép!! Jajj de édi!

Gergely???? Gergő....tekergő :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Dodi!

Sajnálom...vannak ilyen szar napok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sillia, legalább Te szerencsésebb voltál!!!

Utálom az ilyen napokat.....

Tickerplayground.com
breki76

ronmay

Az én párom is ugyanígy alszik :shock: :shock: :lol: :lol:
Vendég

Conversano

köszi!

Akkor Apa ezért nagyon kedves és megértő

én meg ezek szerint nagyon érzékeny és érzelmileg intelligens....tiszta lelkizős csapat :lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

:) :) :) :) :)

Lóci szerintem táncol! Vagy tornázik... De ENNYIRE még sosem rugdosott idáig mint most. Olyan jóóóóó..

:) :) :) :) :) :) :) :)
Vendég

Sillia!

Nem mondod, nekem is, pont most mondtam Apának! Úgy tűnik most ébrednek a Fiúk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

breki

nem nem, bevallom kicsit nehéz kitalálni, de ha már megvan tökre vicces.
annyit segítek, hogy becenevére (kissebbik neve) költöttem kis versemet.. :D

sillia

nekem is bokszol odabenn, de láttam tegnap, hogy ilyen izmos lábakkal, nem csodálom, hogy lerúgja az oldalam.. :lol: :lol:
de jó érezni, hogy megvan mindene.... :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Újabb magánakcióm volt mára :roll: :
A sötét programba belekeveredett egy piros törölköző (én nyilván erről nem tudok semmit :roll: ). Ez alapjában véve nem lenne nagy baj, de van a Ricsinek egy kapunicnis fekete felsője fehér mintával, és a kapucni belseje is fehér. Valami csoda folytán a minták tök fehérek maradtak, azonban a kapucni bájos középrózsaszín lett :evil: ! Előbb beáztattam vanishszappannal, majd biztos, ami biztos kimostam jó magas hőfokon (nem is tudom mire számítottam :roll: )! Az eredmény: a minták továbbra is fehérek, a kapucni belseje viszont sötétszürke, ami még mindig sokkal jobb, mint a rózsaszín (sőt, tök olyan, mintha eredetileg lenne szürke), szóval kiegyeztünk egy döntetlenben :lol: :lol: :lol: !
Asszem ma már nem nagyon kéne semmihez sem nyúlnom :roll: ! Ránézek a bablevesre, gyanusan erős az illata... :roll: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

HAJRÁ DODIIÍÍÍÍÍ :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Köszi Sillia, rámfér :lol: !
Viszont ha már rosszakról beszámoltam...
Olyan fincsi babalevest csináltam, hogy hováthrozi iparitanuló hozzám képest :wink: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Húha Dodi! :shock: Ez tényleg nem a te napod! Én tesóm több pulcsijával játszottam el azt, hogy beraktam 40 fokra, de rossz volt a mosógép tekerője, volt egy üresjárata, így amiről én azt hittem, hogy 40 fok, tulajdonképpen 60 fok volt. És ezt többször is eljátszottam. Azokon a pulcsikon már nem lehetett segíteni...

Sillia!

Ezért utálom én is a mappát külön fogni, inkább berakom mindig valahova, mert már én is hagytam így el. Szerencsére nekem is meglett hamar, de micsoda rohanásokat vittem véghez én is!! :lol: nekem kórházi leletek voltak benne, az sem jobb... :roll:

Szerintem , angolpólya=hálózsák :roll:

Köszi a tűzhely hozzászólásokat, ezek szerint még mindig nem vagyok előrébb... :lol: GAbi1 hozzászólása bezavart...bár én is úgy tudtam, hogy energiatakarékos (már ha olyat veszel, de azt érdemes)és arról is hallottam, hogy főzés közben is ki-be kapcsol ha eléri a megfelelő hőmérsékletet. Viszont tényleg semmi tapasztalatom nincs, mert eddig csak gázzal főztünk. Távlati terv, de szeretnénk napkollektort (vagy napelemet, sosem tudom melyik az amelyik áramot termel... :oops: ) és akkor már jobb ha több villany van, mint gáz, mert akkor takarékosabb nekünk. Meglátjuk...

Megjártam ma a terheléses vércukorvizsgálatot. Lányok, komolyan mondom, hogy nem is volt gáz. Egyáltalán nem. Összekeverte nekem is 3dl vízzel és a citromot én adagolhattam. Mondta, hogy próbáljam meg minél hamarabb meginni. Sok citrommal tényleg nem volt gáz és amikor éreztem, hogy már nincs benne citrom, nyomtam még hozzá. Amúgy meg a cukornak porcukor íze volt.

Dokinál is minden rendben ment. Méhszáj még mindig 3000, babu is szépen fejlődik, viszont még farfekvéses, de doki kihangsúlyozta, hogy még, gondolom elég ideje, meg helye van még hogy megforduljon.

Viszont kaptam kúpot (vagyis inkább valami golyót) mert nagyon folyok, de erre sem mondta, hogy baj lenne.

És a többi jó hír! :wink: Amint mondtam, elmentem utána vásárolgatni. Vettem pár rugit, meg kisgatyát, végre sikerült kissapkát is találnom. És a boltban rámfogták, hogy kisfiút érzek titkon, mert a legöbb ruci inkább fiús, mint lányos. Szerintem meg unisex... :roll: De majd hétvégén rakok fel képeket, persze ha lesz időm, mert egy csomó helyre kell mennünk mert Licitáltam!!!! :D Megvan a kiságy, a kenguru, és egy kiságyra rakható pelenkázófeltét. :D Lehet hétvégén megyünk értük. Sikeres napom volt!!! :D

Kép
Kép
tabati

Gratulálok Stahl Dodi :lol: :lol: :lol: !!!

Ne izgulj én a múlt héten kiválogattam, hogy na vajon melyik nyári cuccom jön még rám...háát örültem, mint majom a farkának, hogy azért talán akad majd pár....gyorsan csináltam egy frissítő mosást...fehérek közé egy halvány sárgát......szépen lesárgultak (na nem mind, de egy-két dolog) :twisted: :twisted: :twisted: mérges voltam, azóta már most fogom a 3. csodaszert kipróbálni hátha.....majd beszámolok. Nem is tudom mi ütött belém...fehéret bármivel is összerakni????? VÉTEK volt!!! Mea Culpa!!!!!

Viszont a laborom nagyjából jó...a fehérjéből már csak nagyon kicsi maradt a vizeletben (így toxémia remélem nem is lesz), viszont én is vérszegény vagyok a vastömögetés ellenére, haematokrit, meg a haemoglobin is alacsony kissé...szóval én is felváltva fogom szedni a dolgokat...még nem okoskodtam ki hogyan, de megoldom! Amúgy minden frankó, ahogy Dodi mondja juhééééé! Fruktózamin: 200...ez nagyon jóóóóó

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!
Bekukk kicsit.
Túl vagyok az első sokkon :shock: ...mármint, hogy elért a terhességi cukibetegség. Na nem attól pánikoltam be, hogy éhen fogok halni....vannak tartalékaim. :D Csak úgy, vagy mert ki tudja, hogy mióta magas a cukim, csak nem nézték eddig terhelve. Kerestem végül egy diabetológust, de nem Kecskeméten, hanem Szekszárdon. Kalocsán ugye egy van, viszont ő is kismami...tehát egy sincs. Naszóval előírták a 180 CH-s diétát és kell jelentkeznem időnként mérésen. Azért beszereztem itthonra is egy mérőt. Tényleg nem nagy cumi a mérés, a napi 5-szor étkezés annál inkább, főleg, hogy mindezt 3óránként. Vagy nem vagyok még kicsit sem éhes, vagy kopognak a szemeim. Tuudom...nincs most más dolgom úgysem.
Na...azért jó hírek is vannak ám.:) Drága kisfiam szétnyitotta végre a lábát és megmitattta a kukit és a zacsit is. 695g :shock: Nem csoda, hogy ennyit ettem az utóbbi egy hónapban. :oops: 8)

bertina

Sziasztok! :)

Na, megvolt a körutam. Eredménye: jól eső torna reggel, emeletes ágy kinézése (hurrá, fedezik a nászajánékba kapott utalványok :D :D :D :D :D :D ) és ebéd az Ikeában, majd jól meghallgattam az aktuális előadást a kismama tanfolyamon.
És a nap kérdése (aki tudja a választ, annak NEM ÉR válaszolni, mert elrontja a játékot :twisted: ): 10 darab húsgombóc, hasábkrumplival, barna mártással és áfonyaszósszal. Mennyiben volt az ebédem? Lehet tippelni! :wink:

Kép
Kép
200907?

sillia! :)

Hú, de mákod volt! :shock: :shock: :) :) :) :) :) :) :) Ilyenkor egy kicsit mindig visszanyerem a hitem, hogy vannak még rendes, normális emberek. Van remény a jövőre... :lol:

kicsidodi! :)

Bal lábbal keltem fel. Felvettem az ingem és leszakadt egy gomb.
Megemeltem a táskámat és leszakadt a füle.
Már félek kimenni vizelni...

:roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tabati! :)

A te napodnak viszont hurrááááá!!! :D :D :D :D :D

bertina! :)

A jó hír a rosszban, hogy ha tényleg csak terhességi cukorbetegségről van szó, akkor az szülés után elmúlik. Kitartás, menni fog a diéta! :wink:

Kép
Kép
200907?

ronmay! :)

Ööö... :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

007!

1000000000 ft -7 nulla.. ? :P
Vendég

Igen. :D :D :D :D :D :D Még a hó végéig ennyiért vesztegetik és nagyon finom. :wink:

Jutalmul a vendégem vagy egy adagra. 8) A kasszánál mondd meg, hogy írják az én számlámra. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Wooow! Köszi :):):)
Vendég

Sziasztok!

Most voltak a barátaink a Fókuszban :D ! Trefán Sanyi, Báti Szilvi, bullmasztifftenyésztők és övék most a világ legszebb kutyája (az összes fajtát beleértve), mert Zebike megnyerte az angliai világversenyt :mrgreen: ! Olyan büszke vagyok rá :wink: !

Na, visszaolvasok :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Boo!

Éppenhogy értetted félre a mózessel kapcsolatos kérdésemet! :D
Igazából az volt a kérdés, hogy a babakocsihoz szerintetek mennyire szükséges a mózes. Mert nem tudom, hogy nem felesleges pénzkidobás-e, ha lehet kapni vízszintesig dönthető sport babakocsikat (pl. chicco, én azt néztem ki).

Megkóstoltad a kalácsot?

Tabati! Örülök, hogy jól viselted a vérvételt!

Dodi! Csak óvatosan!!!

Járókát én biztos fogok venni, mert a konyhából én se látok rá csak az étkezőre, ott meg nem hiszem, hogy örülnék, ha szabadon tudna garázdálkodni majd, így szeretném én is járókához szoktatni.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

breki76! :)

Június 23.-án Depeche Mode koncert lesz a Puskás Ferenc stadionban. :wink: (És lógsz nekünk egy DM-es korszakos képeddel... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )

A mai kismamatornán volt egy csajszi, aki azt hiszem a 35. hétben van és sikerült megfordítania a farfekvéses babát homebogyóval, 2-3 nap alatt. :shock: : "Pulsatilla C200, kizárólag a Remedia cég gyártmánya, 1x5 golyó, aztán 12 óra múlva még 1x5 golyó" :idea:
A Remedia-nak van egy nagyon jó kis kiadványa, ami kifejezetten a terhességgel és a szüléssel kapcsolatos dolgokra ad tanácsokat, hogy mikob, miből, mennyit kell szedni. Homeos boltokban lehet próbálkozni, hátha sikerül fellelni. De ha emilt küldtök vagy felhívjátok őket, akkor lehet, hogy küldenek is.
A honlapjuk: http://www.remedia.at/homeopatia/index.html

(Találtam egy oldalt -nem olvastam végig :oops: -, de amin megakadt a szemem az alapján egész jónak tűnik.
http://www.tothboglarka.hu/images/babamama_tippek.doc)

Egy kis mankó a mikorhovamikellhez:

Kép

Kép

Ez pedig szintén egy mankó szeretne lenne, de igencsak bicegős. :oops: :oops: :( :( Bocs, de nem tudok jobbat kihozni belőle. Ha lementitek és nagyítotok rajta, akkor azért jobb valamivel (?) :roll: :roll: :roll:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.03.19 20:54-kor.

Kép
Kép
200907?

Tabati!

Gratula a jóhírekhez, meg a sikeres vadászathoz :wink: ! Nem is értem miért mondja a doki még ilyenkor, hogy milyen fekvésben van :shock: ! Az én kisfiam tuti, hogy 10 pontos salto mortale-kat nyom odabent, szóval ez még semmit nem mond szerintem :roll: ! :wink:

Breki!

Ha fehérek, akkor miért nem hipózod ki :roll: ? Vagy akkor hagyd a mintásakat, az egyszínűeket meg hipó, oszt csókolom :wink: ! Most úgyis divat a sárga, a mediterrán típusoknak meg amúgyis jól áll :lol: :lol: !
És nem is tudják mitől van a fehérje? Semmi hólyaghurut, vagy gyulladás, csak úgy van és kész? Vagy terhességnél ez előfordul, hogy nincs is más tünet? A többihez gratulálok :wink: ! Vasat szedem én is, kiváncsi leszek majd vérképben hogy mutat, de a fejfájásom teljesen elmúlt :wink: !
A fructosamin normál tartománya 205-285-ig, szóval még túl is teljesítettél :lol: ! Viszont akkor a HbA1c-d még mindig kicsit alacsony, nem? Mert nekem a 241-hez volt 5,4. És megint kezdtem "lecsúszni", mert 2,8-tól éreztem csak a hipót, pedig 3,5 alatt, már a babának is rossz, szóval gyosan visszábbvettem, és most 3,5-3,7 körül érezni kezdem, ha megy lefelé:wink: . De szerencsére nem gyakori, csak megszakad a szívem, mikor arra gondolok, ilyenkor azt érezheti, amit én :( !

Bertina!

De szép nagy fiad van :D ! Én ugyan már nem vagyok diétán, de évekig nekem is tartanom kellett, és hidd el, nagyon hamar megszokod :wink: . Meg be lehet osztani úgy, hogy jó legyen. Amit a dietetikus ír, nem szentírás :roll: , szóval, ha undorodsz a tízórai almától, legyen az 11 órai körte :wink: (remélem érted mire gondolok :roll: ). És megehetsz egy almát, vagy pár kekszet, ha éhen akarsz halni :wink: ! Hála Istennek nagyon távol van ez a cukorbetegségtől ám, csak rámondják, hadd rémüljön halálra a kismami :evil: . Többnyire arról van szó, hogy normál esetben a szervezet több cukrot választ ki terhesen, mint alapból, mert a babának ( főleg az agyának) glükozra van szüksége a fejlődéshez (ezért kell figyelni, hogy ne legyenek tartósan alacsonyak sem a cukrok, mert az is ugyanolyan rossz, mint a magas!). Viszont vannak nők, akik olyan lelkes mamik, hogy a szervezetük túlteljesít :D . Ezért jelenhet meg cukor a vizeletben. Ennél "súlyosabb", ha a vércukor is eléri a felső határt, de ettől te még nem leszel cukorbeteg, és jól működik a hasnyálmirigyed, csak azért kell jobban odafigyelni, hogy segíts a szervezeted a cukortöbblet feldolgozásában! Azért kell háromóránként enni, hogy ne legyenek nagy ingadozások a vércukorban. De ehez nem kell megfeszülni, nyugodtan formáld kicsit magadra a diétát! Ha meg soknak érzed egyszerre a szénhidrátmennyiségeket, vagy hízásnak indulsz, szólj bátran a dokinak, és akkor lejjebbveszi a szénhidrátadagodat. (Breki 140-et eszik, én kb. 140-160-at)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy!

A miénk is dönthető, nem vettünk hozzá, mert sokan lebeszéltek (gyakorló szülők). Viszont altatáshoz tényleg jó lehet, de ennyi erővel altathatom a kocsiban is, nem :roll: ? Mondjuk, amíg jó az idő, én tuti a kertben fogom altatni, kocsiban. Itt lakunk közvetlenül az erdő mellet, vétek lenne kihagyni :wink: !

Képzeljétek, annyival oxigéndúsabb itt a levegő, hogy mikor kiköltöztünk egy hétig csak aludni akartunk, és fixen álmik voltunk, a jó kis erdei levegőtől :D ! Mikor kijött vmi hivatalos XY vizsgálódni, azt mondta az erdőre mutatva "ez megfizethetetlen" :mrgreen: ! Naszóval kint fog aludni :wink: !

Boo!

Igen!!!!! Pocakfotót! Én is olyan régen csináltam :roll: !
Szóval hajrá :wink: !

007!

Anyu is most kapott (vagyis én) az egyik betegétől mindenféle olajakat, amikkel a gátat kell már előre naponta kenegetni, meg homeos bogyókat, meg teákat, amik jók szülés előtt! Asszem Gabi mondta, hogy ő ivott (talán) málnalevél teát, meg szedett valami bogyót is... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vasárnap bababörze lesz a Hungexpo-n!
http://www.babaruhaborze.hu

Én kinézek délelőtt, mert van egy házaspár, akik Ausztriából meg Németországból hoznak be mindenféle babadolgot, a legtöbb cucc teljesen új. Rendeltem tőlük utazóágyat, meg hálózsákot, meg kismamafarmert. De ezen kívül nagyon sok jó és szerintem olcsó dolgot tartanak. Én alapvetően miattuk megyek ki, de gondolom, hogy sok akció lesz, nagyon sok bababolt kint lesz.

Kép
katy76

Íme:
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Meg egy tavaszköszöntő avatar :lol: (narancs-rózsaszín :wink: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

A Príma Péknél van, és gyümölcsös kalács a neve!

Én a mózest csak a sétához gondolom, nem jutott eszembe, hogy abban aludjon itthon.

007! Nem is említsd a Depeche Mode-ot, mert a szívem vérzik! Pont az utolsó héten kell jönniük! :evil: :evil:

Nagy Depeche Mode-os voltam tini koromban, Fekete Lyukba jártam, tiszta elvetemült korszak volt, de nagyon jó visszagondolni rá!
Bár most, hogy anya leszek, nem szeretném, ha a lányom is átesne egy ilyen korszakon, mert veszélyes, könnyen el lehetett volna sodródni. Sokan lettek abból a társaságból drogos, depressziós felnőttek.
Mára már csak a zene szeretete maradt meg, az egyetlen a Pál Utcai Fiúk, aminek a terhességig minden budapesti koncertjén ott voltam. Ennyi maradt az alter korszakból.
De a Depeche Mode az biztos kurv@ jó lesz! Mindig az.

Majd a bababörzén körülnézek babakocsi ügyben is, hátha látok valamit. Picit szomorú vagyok, mert a párom nem tud velem jönni (még mindig egy helyben toporgunk térd ügyben), de megkértem anyukámat, hogy jöjjön el velem.

Kép
katy76

Katy!

Én a DM-et 17 évesen ismertem meg, csakhogy az nálam 2005-öt jelent :lol: ! Tudtam persze, hogy kik ők, de nem igazán ismertem a zenéjüket. Viszont mikor a Ricsivel összejöttem, sokszor az szólt a kocsiban és nagyon megszerettem :D ! És ha most DM-et hallok visszahozza az első randik emlékét és oooolyan jó :P :D :D !
Apa modjuk sose volt igazi DM-es, de mindig szerette a zenéjüket :wink: !

Nálunk se nekem, se apának nem voltak kirívó korszakaink, sose voltunk szélsőségesek, legalábbis nem viseltük az attribútumokat. Kíváncsi leszek, hogy a gyerek majd mit talál ki magának, de ha 12 évesen csajhajat növeszt, és csőnacit vesz, mondván iiimóós lett, úgy tarkónverem, hogy kipakolja a protkót az asztalra :lol: :lol: :lol: ! Felőlem azt csinál, amit akar, de határok vannak :roll: ! :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok

Igen én ittam a málna levél teát. A 36. héttől lehet inni, és segíti a méhszájat a tágulásban. Én azt mondom hogy nekem bejött. MErt ugyan a második szülésem sem volt nehé, de a harmadik az könnyebb volt. Eleve zárt méhszájról indultam, és 3/4 óra alatt kitágultam bő 3 ujjnyira. És meg volt 3 óra alatt. Bogyókat nem szedtem. Viszont a gátat kenegette a szülésznő a vajúdás közben.

Depeche Mode-t én is nagyon szerettem, meg most is.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Dodi!
Igen, ilyenkor érzem, hogy öregszem..., köszi, hogy emlékeztettél! :lol: :lol:
1989-ben szerettem meg a Depeche Mode-ot, '90-ben már a Lyukba jártam vasárnap délutánonként.
Amúgy a Lyuk nem volt olyan elvetemült, mint ahogy az emberek gondolták. Persze Anyu nem tudta, hogy lejárok, neki mindig mondtam, hogy megyek Cure klubba, az volt minden vasárnap, általában 5-10-ig. Én csak 9-ig maradhattam, ha jól emlékszem. A pókhálós és egyéb elvetemült sminkek sem otthon kerültek fel, sőt a millió kereszt a nyakba sem.... :lol: :lol: :lol:
Kb. 10 éve meséltem neki el, hogy Lyukba jártam. Már nem haragudott. :D :D

Kép
katy76

Nem semmi társaság vagytok! :shock: :shock: :shock: :shock: Teszem itt fel a jobbnál jobb tippeket, linkeket, leírásokat, hogy mindenki juhééééééééé legyen a terhessége alatt, és mire cuppan rá mindenki? A Depeche Mode-ra... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Köszi lányok a jó tanácsokat cukker ügyben, azt hiszem megfogadom a tanácsokat és keresek én is egy dietetikust. :?

Írtátok többen is, hogy a 6,7 nem annyira magas, ami igaz is, csakhogy nekem a reggeli első vizeletben is volt. Hogy mennyi, azt nem tudom.

Kérdésem lenne, hogy nekem a dokim azt mondta, hogy 75 g cukrot oldjak fel vízzel és citromlét is tehetek bele, de sokan gyógyszertári glükózt vesznek és azzal csinálják. Ugyanaz lehet a hatás? Tudom szőke kérdés volt. :oops: A másik, amit nem értek, hogy nekem itthon kell meginnom és két óra múlva a kórházban vérvétel. Tehát előtte nem lesz vérvétel, csak a cukros lötyi után 2 órával. Ezek szerint az éhgyomri cukrom jó lehetett?

Egy s.o.s kérdésem lenne, hogy én most tejet ihatok, vagy sem? Mert sokan azt mondják, hogy az nagyon viszi fel a cukrot, ehhez képest a diétás könyvem szerint csak 5 g ch van 100 g tejben. :? És a teljes kiőrlésű kenyér? Azt lehet? Mert mi szinte csak azt eszünk. Ha lehet, akkor kb. hány szeletnyit egy nap?

Na most már kussolok. :oops:
nellike

ronmay! :)

Végig nyálaztam a férfi keresztneveket erről az oldalról:

http://keresztnevek.hu/

Arra nézvést vannak tippjeim, hogy milyen betűvel NEM kezdődik, de arra, hogy miről szól a versikéd nincsen. :oops: :oops: :oops: De valamiért "D"-s a benyomásom. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Katy!

Én értem a mózeses kérdésed! :wink: :lol: Anno sokat filóztam én is rajta, mert nekem meg pont ellenkező tanácsot adtak, mint Dodinak. Azt, hogy szegény baba úgyis csak nyiklik nyaklik, jó neki a mózes még pluszban a ledönthető kocsiban. Aztán én átgondoltam, hogy nyáron főleg minek, aláteszek egy takarót oszt annyi, télen meg már az is lehet, hogy ülni fog, akkor meg azért elég egy lábzsák. Úgyhogy nekünk sem lesz.

Nellike!

Szerintem porcukor volt a gyógyszertári is. :lol: De amúgy nem volt drága én a helyedben megvenném inkább, száz ft. körüli volt asszem.

Kép
Kép
tabati

Találtam egy érdekes cikket az angolpólyáról:

http://gyogytornasz.lilimode.hu/cikkek.htm

Tabati! Én is valahogy így gondolom, csak nem tudom, hogy amikor már emelgetik a fejüket, és hason vannak, akkor elég biztonságos a másik kocsi?

Kép
katy76

Sziasztok!

Huuu ennyimindenre nem tudok reagalni....nagyon lemaradtam :oops: :oops: ...pedig csak 2 nap! :shock:

Lorca:Nagyon koszonom a felajanlasodat angol ugyben.Sajnos elkeseredtem,mert az alapveto dolgokon gyorsan athaladtunk,es hat azok nagyon hianyoznak ahoz hogy belemeruljek a komolyabb nyelvtani reszekbe...semmi gyakorlas,szoval nem haladok.Keresunk magyar nyelvu angol tanart,eddig keves sikerrel.Annak viszont orulnek igy hirtelen,ha tudnal ajanlani valami hasznos kezdo konyvet,illetve gyakorlo fuzetet.Elkuldetnenk otthonrol,ha tudsz ilyet,itthoni tanulashoz.

Nellike:Csak ugyesen,ahogy olvastam a lanyokat,es a tanacsaikat,biztos megoldod!

Sajnos itt nem kaphato fabol keszult jaroka...pedig olyat mi is szeretnenk.Az azert is jobb lenne,mert fel tud kapaszkodni az oldalan...

Mozes:Nekunk sincs a kocsihoz,mert vizszintesig dontheto...Es hat nyari babak leven,nem szerettunk volna venni,mert tenyleg nem sokaig hasznaljuk...Eppen ezert lenne jo a bolcso,de majd kitalalunk valamit...

Ronmay:Nehez a feladvanyod....!

Gyerc:Szia!Udv koztunk
:wink: !

Dodi:Ez tenyleg huzos egy nap volt!Aludj ra egy nagyot!
Gratula a kutyusnak!!!

Lattam en is a Depeche koncertet :lol: hogy lesz otthon!
Anno en is jartam Lyukba,es Cure-t is szerettem 8)
Mi most keszulunk Prodigyre,marc.25.-en lesz,pasikam most mutatta a jegyeket!Erdekes pillantasokat kapok majd az tuti :lol: :lol: Remelem birni fogom,es Kismonyok sem ugrik ki a bugyimbol...de hat szoknia kell 8) !!!
Nekem azert sikerult kiakasztani anno anyukamat egy-ket huzasommal...szoval fel vagyok keszulve elegge...magambol kiindulva...

Tabati:Ugyes voltal!!!

Kép
Kép
ancsurti

Hogy jó kedvvel bújjatok ágyba:

Lemegy a vendég a hotel recepciójára és így szól az angolul nem túl jól beszélő portáshoz:
- Good morning! Please call me a taxi!
- Oh, good morning mister Ataxi, how are you?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
Bocsi,hogy bekotyogok,csak olyan jót mosolyogtam itt magamban :lol:
Katy!És anyukád elhitte,hogy a Cure klubb jobb mint a Fekete lyuk?? :lol: :lol:
Még jó,hogy a dalszöveget nem értette,no meg nem látta A Cure-os emberek fizimiskáját :lol:
Húú,én a Fekete lyukat kihagyta,viszont minden nap ott lebzseltünk a Vörösmarti téren.No meg a Pecsában hétvégén :wink:

mimi12

Nellike:
Lehet tejet inni, de csak napi 1, max. 2dl-t és azt sem reggel. Reggel tejterméket és gyümit nem lehet enni. :( Legalábbis nekem ezt mondták.
Szerintem vedd meg a gyógyszertárit, tényleg nem egy vagyon. :D

Köszi Dodi!:)

Gabi:
Mákod van, hogy kimaradtál ebből a CH számolgatós buliból. Viszont...a lányod szülinapi tortája nem feküdte meg a gyomrodat...gondolom. :roll: :( Igen sajnáltalak, mert nagyon gusztán festettek még így fényképen is. :D

bertina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: