A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

eszti és az ikejás az jó?
azért akarok mert volt az angelcare 2in 1 azt nem is használtuk eladtam,de azé kéne,ha alszanak a szobában én átmehessek a nagyszobába apához :oops:

lanyané

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:59-kor.
davandi

Maryska
Én úgy tudok aludni,mint akit agyonvertek,d emár arra ébredek ha csak nyöszörök valamelyik :lol:
Vendég

Ufók innét mentek :lol: :lol: :lol:
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:59-kor.
davandi

Itt már süt a nap!! reggel szakadt a hó!! sztem én vagyok legnyugatabbra Mo-on, küldöm arra a felhőket!! huuuussssss.

lanyané!! azta de jó a pocak!!! szuper csini vagy!! jöhet a kép! mizsuzska@gmail.com, vagy csak privit lehet írni??

Jó lesz a poló!!!

Kaja! sztem étteremben kéne kajálni mind a két nap...bármi lehet, én mindnet megeszik kivéve a mákos tésztát :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2009.03.19 16:31-kor.

zsuzska80
Szombathely

banika! jok lesznek a fiaid ferjnek (nem nekem, ne hogy maaan pedofilnak nezetek) hogy minden jo a pocijuknak :D :D

binyek! ne izgulj, bizti nem szedtettek osze semmit, nagyon jok a logok :D :D

mariann! csak bamulok :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: nagyon joooooooollllllllllll nezel ki, na de most mi lesz, szandra szerint nem kellet volna ide tedd fel :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

banika! hat mi miota meg kereszteltuk a pujakat, nem alszanak ejjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeellllllllllllllllllll, ertheto volt????, de lehet akinek adig nem alszik, alszik utana :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: de jo bulizast nektek :!: ja es valami jot csinal az anyos is... kajjjjjaaaaaaaattttttttt

mariann! most nem csak hogy ugy nezel ki mint egy tini, de meg ugy is akarod csinalni? :roll: :roll: :wink: :wink:

itt van 18.5 fok, de delben volt 20 :lol: :lol: ufok hetvegen jonnek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ma a hugim jobban van, mar a szivhangot is hallotak :D :D :D mindjart tancolok oromomben :D :D

Kép

demoniq13

Hali!

Szerintem is jobb ha mindkét napra kérünk kajcsit.

Itt is esett ma a hó! :shock:

Lanyané: szuper lett, gratulálok! :D Jaj, most kicsit összeszorult a szívem, hogy nekem már sosem lesz ilyen. :roll: De azért győzködöm a férjecskémet. Én kérek privi-képet , ha lehet. sarosine.ududtunde@t-online.hu

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sziasztok!

Minden babónak gratulálok a fogakhoz!

Lanyané! Szupi lett a hasad! És most nagyon irigy vagyok, mert én is szeretnék ilyet. :(
Nekünk Tescos bébiörünk van, tök jól működik. Anno 5000 ft körül volt.

Szandra! A Média Marktban tényleg nagy felhozatal van, de Tesco, Auchan stb. is kapsz már jó áron. Szerintem ne vegyél 1800 W alattit. Nem tudom milyet szeretnél, nekem a porzsák nélküli nem jött be. Tényleg olcsóbb, mert nem kell pórzsákot venni, de szerintem nagyon gáz takarítani, és azt meg kell, hogy jól szívjon. Ha könnyűt akarsz, akkor kicsit kell venned, de azok teljesítménye kisebb. Ja és a ki-be kapcs. gomb és kábel felcsévélő ne legyen egybe, kisebb a meghibbásodás esélye. Ja és a cső teleszkópos legyen, mert kevesebb helyet foglal.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Nekem meg a szemembe süt a nap :shock:

Andi Az alvás és a pogányság nem függhet össze, mert ahogy nézem, az én csajaim itt a legjobb alvók, és ők pogányok és azok is maradnak :lol: :lol: :lol: (kivéve, ha ők majd egyszer másképp döntenek)

Maryska Rá se birok nézni a hasadra. Én már arra sem emlékszem, hogy mikor volt nekem ilyen, nemhogy milyen érzés volt :lol: :lol: :lol: (na jó, azért nem kicsit irigyellek :D)

Hévízi kaja Azt akartam is írni korábban, csak nem akartam annyira belepofázni, hogy ennyi emberre sütni-főzni azért nem kis meló és főleg rengeteg idő. Az étterem vagy az egytálétel nagyon jó ötlet. Esetleg egy hatalmas pizzarendelés? :lol: :lol:

Móni A pedofilról jut eszembe :) Férjemmel ma poénkodtunk valamin, aztán mondta, hogy még jó, hogy nem homokos. Én meg mondtam, hogy az mostmár lehet, csak pedofil ne legyen. Vagy ha mégis, akkor homokos pedofil. Na jó, nem ragozom tovább :lol: :lol: :lol:
Húgodnak további problémáktól mentes babavárást kívánok :)
szamy

vonalzo proba :lol:

Kép

demoniq13

Móni :P
Igen, egyszerre jött ki a 2 fog.
A leragasztottat felteheti Maryska. Lehet, hogy csak ott a ragi, alatta meg nincs is semmi :lol: :lol:

Ancsi :P
Köszi. Én is pont így gondolom.

Most nem tudok többet írni, ma takarítottam, azt jól elakadtam a hülye porszívó miatt. De örülök, hgoy nem akkor romlott el, amikor a takinénink itt volt, mert akkor tök feleslegesen jött volna :evil:

Binyek :P
Szerintem jó lesz áthozatni, én sem látom át, ki fog főzni és hogyan ennyi embernek egyszerre!?
Póló tök jó így, mi csak hátulra kérünk mindent. GYerek neve is mehet. Lassan postázom is a pólókat.
Köszi mindent!

xandra_73

szamyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! imadlakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! orok halam, pusz

szamy! en irtam hogy nem alszanak a keresztelo ota :D nagyon visza sirom a pogany eletuket :lol: jot mosolyogtam a ragozason, es koszi a jo kivansagokat

Kép

demoniq13

szandra! orulok hogy eszt fel lehetet tenni

Kép

demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:00-kor.
davandi

demoniq: szuper a vonalzód! :D

Binyek : akkor most priviben írjuk meg, hogy ki mit kér a pólóra ? amikor postázzuk, szerintem írjunk hozzá kis levelet, hogyan szeretnénk.

Tünde
Kép

Kép
myra77

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:01-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:01-kor.
davandi

Vendég

davandi! koszi, ari vagy

myra! szamy csinalta :lol: :lol: :lol:

Kép

demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:02-kor.
davandi

Póló-dolgot be fogom írni pontosan a táblába és akkor mindenki puskázhat,hogy mit hogy kell küldeni!Mert látom,hogy itt erősen bejátszik a gyesen levő anyukák gyakori agysejtelhalálozásos vírusa!
Szájbarágós lesz,ígérem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MINDENKINEK FEKETE FESTÉKKEL LESZ NYOMVA,EZÉRT FEKETE VAGY SÖTÉT PÓLÓT NE KÜLDJETEK!!!

Andi!
Mi pl. úgy csináljuk a pólókat,ahogy a képen látod.Nevet nem iratunk rá,mivel törpök nem összekeverhetőek,így könnyű dolgunk van.

Kaját ezek szerint akkor rendelhetek?Egyik nap valami pörkölt másik nap meg gulyás vagy krumplipaprikás,amit jobban tud a vendéglő. :wink:

Mi biztos megyünk Kehidára!!!Aki jön,aki nem....

:arrow:

binyek

Ja:az ágynemű,amit vinni kell,az nem a huzatot jelenti,hanem magát a takarót meg a párnát!!!!!(huzattal) :shock: :shock:

Törpeim felállnak!Ülni még egyik se tud egyedül,de állni!Az már nagyon megy!Persze egész nap megy a nyafi,mert csak állni akarnak,de borulnak jobbra-balra és dominóként még egymást is elbombázzák! :roll: :roll: Csak a nagy durranásokat hallom egész nap,de fel nem kaphatom őket,mert Mikim a ridegtartásos gyereknevelés híve.A szivem meg megszakad.....

binyek

Binyek :P
Ágyat is kell vinni? :lol: :lol:

xandra_73

Egy csomó hiányzónk van!
Jönnek a fekete pontok :twisted:

xandra_73

Kajarendelés jó ötlet szerintem mindkét napra.
Pizzázást elképzeltem, amint ülünk a földön sokan, bazi papírdobozokkal és harmincegynéhány gyerek mászik rajtunk :lol: :lol: :lol:

Maryska, csodaszép a pocakod!
Hévizen tessék mindig a lehető legmesszebb állni tőlem, mert melletted még szarabbul nézek majd ki! Ez vonatkozik az összes többi véznára is :wink:

Tök jó ez az ágycucc, ugyanis mi Esztergomból megyünk, lehet lenyúlom onnan :roll:

Csajoknak még gondolkodom rajta, hogy legyen-e rajta név, de majd lehet leviszem a szép csillámos kimosható filceimet, aztán kreatívkodok :lol:

Judit

jucicuki

[quote="jucicuki"]K írta:jucicukiajarendelés jó ötlet szerintem mindkét napra.
Pizzázást elképzeltem, amint ülünk a földön sokan, bazi papírdobozokkal és harmincegynéhány gyerek mászik rajtunk :lol: :lol: :lol:

Mi barátokkal rendszersen így pizzázunk :lol: :lol: :lol:

hálózsák? :wink: (már akinek még elmarad benne a gyereke)
Vendég

igaz már válaszoltak, de leírom én is:
gesztenyét én is szoktam adni , de eddig csak üvegeset.imádják.van a fagyasztóban natúr, de még nem csináltam meg.kb 2 hónapja ott áll :roll:

Maryska
nagyon csini lettél!
irigy-irigy! mondjuk hazudnék ha azt mondanám én is szeretnék hasplasztikát.
nekem csak új mellek kellenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) :lol:

szanet

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:02-kor.
davandi

binyek! gratu a megkulomboztetheto torpoknek az allashoz :D :D

banika! pl en nem tudtam 2 hos korukba ra szoktatni a hallozsakra :roll: :roll: :wink: :wink:

tonti! meg a tobbi nem jelentkezo, please legalabb anyit irjatok hogy eltek, virultok

Kép

demoniq13

Davandi
Raktam fel új rucikat, és van egy kord gatyó, meg egy tündéri kis plüss kardigán, ami szerintem jó lenne nektek! ha gondolod nézd meg! :wink:

szanet

tényleg, hol vagy Tonti? még délután is eszembe jutottál!

szanet

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:03-kor.
davandi

Sziasztok!

Sikreült délután 3,5órát aludnunk,így most 100%-on nyomják a fiúk a az ágyukban.Én meg itt röhögök,ahogy hallgatom őket lamentálni meg a verseket mondani. :lol: :lol:

Céklás képek szupererk!!!Én a látottak miatt sose adtam nekik! :?

Poló szuper lett!nem tudom,kit kell érte dicsérni,de jó választás! :lol:

Binyek!
Hosszú távod az uradnak van igaza!Na persze csak ha nem folyik a vér! :roll: :cry:

Banika!
Ti mikor születésűek vagytok?Május 4v. 5v. 6?

Kép

Kép
edit73

Edit
én is azt várom már, hogy beszéljenek.majd biztos jókat derülök rajtuk :)

aki nem tud olvasni,annak rakok két képet .ma is unatkoztam :wink: :lol:
Kép KépJankusz
Annuska

szanet

szanet! meg lestem a rucikat, nagyon edesek es az itteni arrakhoz nagyon kedvezoek (de mi kapjuk ikrektol hasznalni es visza adjuk mikor kicsik, meg persze kapunk ajandekba is, meg en sem allom meg hogy ne vegyek mikor ar leszalitasok vannak) :D jo vasart neked :D :D

Kép

demoniq13

edit
Május 6
Vendég

Szanet!
A dumás sztorik megint hosszú oldalakat fognak majd betölteni!Az tuti!
Áruld már el nekem,hogy csinálod ezeket a képeket?Vagy ez a szakmád?Nagyooon jóóóóók!

Kép

Kép
edit73

szanet! tunderek, te is a a photoscape-et nyomod mokir uncsizol?

Kép

demoniq13

Banika!
Közben a táblácskátokban meglestem!
Milyen keresztségűek lesztek?Nálatok hogy zajlik a keresztelő?Egyben lesz a szülinapi bulival?Ott szokás a keresztelőre is ajándékot vinni?Szülinapi ajándék ötletek már vannak?

Kép

Kép
edit73

Jaj, dehogy ez a szakmám :lol: :lol: :lol:
a múltkor is kérdezte vki, hogy műteremben voltunk-e.nem.itthon beöltöztetem őket-hehe nem öltözünk eleget-és letarítettem lepedővel a hátteret.egyszerű kis canon fotómasinámmal meg lefotóztam őket.
aztán photoscape-pelmegszerkesztem kicsit.pl ezeket.nem nehéz.

amúgy Demoniq mondta, h ő ezt használja és jó.latöltöttem.azt sem tudtam, h eszik-e vagy isszák, és elkezdtem használni.aztán rájövök, hogy kell :wink:

szanet

és köszi a dicsiket, a végén még :oops:

amúgy tanító néni vagyok.ezt csak halkan írom.és megkérek mindenkit, ne vonjon le messzemenő következtetéseket az itteni helyesírásomból :oops: :roll: 8) (utálok gépelnio, csak ütöm, és mivel fel sem nézek, kicsit fura dolgok kerekednek ki néha.

még nálunk is volt tervben a lányok kereszetlője, de sztem nem kereszteljük meg őket.én elgalábbis már nem szeretném.majd ők megkeresztelkedhetnek, ha akarnak....persze a fél családom kiakadt ezen :roll:

el sem hiszem, hoyg a csajok is egy évesek lesznek jövő hét szerdán....Istenem, hogyrohan az idő.mindjárt férjhez mennek :shock:

szanet

Ezt a photoscape-t én is letöltöm (remélem,rálelek :wink: ).Bár nálunk a mutatvány ott megbukik,hogy beöltöztetem őket! :shock: :( De néha sikerül mindenféle előkészítés nélkül is jó képet csinálno.Csak kicsit feltupírozva s előhivatva szuper ajándék lehetne pl. anyák napjára a nagymamiknak,keresztszülőknek

Kép

Kép
edit73

de fotókra visszatérve, majd Sotske apu csinál mestermunkákat Hévizen :wink: :lol:
levihetném a tündérjelmezeket és mindenki csináltathatna képet benne a lányairól.de a fiaikról is lehet :wink: 8) manapság már nem lehet tudni :shock: :roll: :lol: :lol: :lol:

szanet

na jó éjt!puszi mindenkinek!

szanet

Jó reggelt!
Márkóm 4-kor megéhezett :? de 2-tűfogú Micsikém f7-ig aludt, este f8-tól :shock: :lol: Pedig szerintem jön a következő is, mert nagyon rágja a kezemet...
Nem termeltetek este, mi történt? :shock: 8)

Tonti, Dóri, Pasi, merre vagytok???

xandra_73

Szanet :P
Ügyi vagy nagyon. A lányok kire hasonlítanak? Apára? Vagy csak rég tettél magadról képet? :oops:
Keresztelőt én is ugyanígy gondolom. Majd ők eldöntik...

xandra_73

Reggeli szekció jelen!
5 óra óta ide is eljutottam. Zuhany, kávé megvolt, törpök ettek, Dani már lassan a második adagot kéri.

A tegnap délután horror volt. Először jól összerúgtuk a port Pasival (apróságon, a baj csak az, hogy ha eldurran az agya, legkorábban másnap lehet vele értelmesen kommunikálni).
Aztán 1 hónap után először jött Laura...

Mariann!
Dögös a pocid, Dokiapunak arany keze van.

Folyt. köv., lépek pocakokat tömni...
vovanda

binyek állnak :shock: :?: nagyon ügyik a kis husimanóid :D bazzzeg én má vettem feketéket magunknak :cry:
szanett profi vagy :wink: még nem irtak :wink:
gyerekeim itthon most a sláger hogy tapsolnak jázmin még álmában is :D :D beszartam olyan vicces volt :D
vettünk pamperst a dm-ben még a kuponkedvezmény -15százlék igy 19ft-ra jött ki egy az elég jó :D bánom hogy csak 4 kartont vettünk na mindegy :lol:
hasamra nem irigykedni tessék dokiapuhoz elmenni :lol: :D bevállalom brádör :D
jucikám mostanában olyan jó aranyköpéseid vannak :D :D :D tessék ilyen viccesnek lenn mindig :D :D :D :D de az össznépi pizza is jó megoldás :D
kehida minkismegyünkno.

lanyané

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: