A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Akire, én is nagyon sajnálom, de tudod, NEM SZABAD FELADNI!!

Sok puszi, ölellek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Akire!

Sajnálom, de fel a fejjel!

Koncentrálj a következőre.

Puszi

Kép

Kép
vevikk

Akire!

Őszintén nagyon sajnálom! Tessék magad megrázni, felállni és menni tovább, mert legközelebb biztos sikerül!!!!
Puszi!
Ildi

gyoreneildi

:( Szia Akire,sajnálom :cry: :cry: :cry: tudom mit érzel. :cry: Mikor mész legközelebb?
dobosancsa

Akire: őszintén sajnálom!!!!!!! :( Próbáld meg magad túltenni rajta!!!

Kép

puszi Trix
trix78

Köszi a vígasztalást, nem vagyok magam alatt annyira, éreztem hogy így lesz! Csak az UH fülkében sírtam el magam majdnem, mert Szöszi útmutatásai alapján tudtam, hogy nem sikerült!
Főpróbának tekintem, majd a következő sikerül. Szerencsére nem maradt cystám, így rögtön kezdem a következőt!!!!!!!

Sajnálom, hogy megszakítottam a sort..
Mostmár Vevikken, Vickyn és Rony-n a fórum szeme :lol:

Kép
akire79

Akire!
Nagyon sajnálom... Akkor két hét múlva várható megint a beülti, vagy előbb?
Állj pozitívan a dolgokhoz! (mondom én, aki azóta is nagyon elkeseredett és depis, nem tudok ebből kimászni sajnos)

rozus

KépKép
rozus

Én is próbálok + lenni, elég nehéz, de NEM ADOM FEL!
Csak lesz egy baba, aki kiválaszt minket!
Ilyenkor még érzékenyebben érint, ha azt látom, hogy olyan helyre kerül baba, ahol nem becsülik meg, ütik, verik, intézetbe adják, stb...

Na mindegy, ezen nem tudunk változtatni.
Rozus fel a fejjel, öleld át a gyönyörűséges gyermekedet és ne keseredj el!

Kép
akire79

Sziasztok!
Akire! Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de ahogy Ildi is írta próbáld magad megrázni és nem elkeseredni! Az viszont jó, hogy ha megjön kezdheted is tovább! Menned kell 2.cn nap uh-ra? Vagy csak kezdened kell a szurikat? És igen én is nagyon remélem, hogy egyszer bennünket is kiválaszt egy kisbaba. Hinnünk kell benne!!!!! Fel a fejjel!
szöszi1977

Szia Szöszi!
Szerencsére nem kell mennem, majd csak a 10. napon.
Most várom, hogy megjöjjön, aztán a 3. napon kezdem a Merionalt.
Szerintetek, ha ma reggel használtam az utolsó UTRO-t, akkor kb. mikor fog megjönni? 2-3 nap?

Amúgy minden úgy alakult, ahogy mondtad.
Nagyon sokat vártunk, aztán végre az asszisztens mondta a nevemet és ahogy felálltam már jött is oda Hozzám, hogy : Ha ez most nem sikerült, akkor folytatja? Ekkor már tudtam mi a helyzet!
Aztán Sz. doki mondta, hogy nem sikerült, erre én válaszoltam, hogy tudom. Megkérdezte, hogy - Honnan tudja tesztelt vagy megjött? Mondom nem, csak ha a vetkőzőbe hívnak, akkor az negatívat jelent. Erre elmosolyodott és mondta, hogy tényleg így van!

De képzeljétek el, reggel Mártika a recepción annyira aranyos volt, hogy teljesen elérzékenyültem...
Nagyon jó érzés volt, amiket mondott, még utánunk is szólt, hogy nagyon drukkol :lol:

Kép
akire79

Akire!
Nekem is csütörtökön kellett abbahagynom az utrót és szombaton már meg is jött. Úgyhogy szerintem kb. hétfőn v.kedden már kezdheted is a merionalt.
szöszi1977

Akire!
Ó, de sajnálom, pedig annyira siettem haza hogy megtudjam már mi van Veled. :cry: :cry: Most ilyeneket nem írok, hogy ne add fel, menj tovább stb mert úgyis tudod, hogy ez egy buktatókkal teli út, aminek a végén ott a cél. Én azt kívánom, csak addig legyen meg benned a kellő kitartás.

Kakti!
Okés, nem nyugtatgatunk :D :D Jó ötlet lenne ez a tali, de SENKI SEM aktivizálja magát úgy vettem észre. Ejnye csajok. :cry:

Vicky!
Nem akarlak felidegesíteni, de konkrétan az, hogy pipilési ingered van, az önmagában jó jelnek számít, ezt olvastam a neten. Ha viszont ez a vese miatt azt már nem tudom minek számít. Van egy recept nélkül kapható gyogyi, ami szétporlassza köveket kb 2 hónap után el is tűnnek a neve rowatinex (vagy rowantex??)ha jól emlékszem.

Dita!
Látom elő-előkapkodod azt a pozitív tesztet. Jó hogy megosztod velünk, elbambulok rajta milyen gyönyörű látvány 8)

Rozus!
Gondolom, milyen nehezen lehet elviselni ezt a várakozást. Lehet nem jó ötlet, de mi lenne ha addig kihasználnál minden olyan dolgot amit utána nem lehet? pl hajfestés, bicikli, szauna stb

Szöszi!
Akkor megnyugodtam. Lassan Neked is lehet majd drukkolni.

Vasikáé!
Igen, igen!! Itt is kérünk beszámolót, szerintem mindenkit érdekel :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

akire: Nagyon sajnálom. :( Az elsőnél én is nagyon bíztam benne, hogy sikerülni fog. Most már tudom, hogy több kell ahhoz, hogy minden szerencsésen a helyén legyen. Majd legközelebb. Ha ez az inszem sikerül, akkor fel tudok ajánlani neked 7 merionalt. 27-én megmondom.

rony: Rovatinexet én is szedtem már, de legutóbb úgy tüntek el a köveim, hogy azt sem tudtam nagyon, hogy voltak. Szóval csak egyszer volt vele gondom, a tegnapiról nem tudom, hogy tényleg ez okozta-e. A rovatinexet lehet terhesen szedni?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre.

Most is csak gratulálnék a pocakosodóknak és ölelést küldök azoknak, akik még mindig várják babócát.

Velünk semmi nincs.
Letettem a bébi-témáról.
Annyi gond jött elő, h most (ha csúnyán, de egyértelműen akarnék fogalmazni, akkor azt írnám:) a púpomra sem hiányzik most egy bébi. - persze, ez így ebben a formában nem igaz.

Most újra nekiállunk a háznak, ahogy a pénzünk engedi.
Egyik nap megcsináltuk a fürdőben az álmenyezetet, meg a hálónkba felszereltük a polcokat és beüzemeltük a házimozit.
Szóval, éldegélünk.
Igazából sokat is dolgozunk, alig vagyunk együtt. Örülünk, ha ahhoz van erőnk, h átöleljük egymást és úgy aludjunk.

Ígérem, h jövök még.
Puszi
és egy kép, h lássátok, én is dolgoztam ám :lol: :lol: :lol:
Kép

babszika

Rony!
Mér', talán nem jó a hajam színe, hogy befessem? :wink: Próbálok egyébként kikapcsolni, csak hajat festeni nem szoktam, szaunázni nem szeretek, a bicajhoz hideg van, viszont voltam tegnap moziban! (Azt sem lehet ám terhesen, mert a baba szétrúgja a hasad a hangoktól). Az Árkádban van most olyan akció, hogy ha 10ezer fölött vásárolsz bárhol, akkor kapsz két mozijegyet ingyen. Így megnéztük a nem kellesz eléggé című filmet, ami amúgy lehet, hogy jó, de valahogy a gyerekre vágyókat nem az köti le leginkább, hogy sok amerikai szingli hogy randizik, vagy csalja meg a másikat. De amúgy jó volt. ---bocs az offért, csak gondoltam elmesélem, hátha az Örsön jártok, és amúgy is kell vásárolnotok, érdemes kihasználni---

Vasikáé!
Veled mi a helyzet? Rendes a doki?

rozus

KépKép
rozus

Halihó!

Akire:
Kép

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült...
Az viszont jó, hogy nem volt cisztád és rögtön újra kezdheted. Én tudom, milyen ilyenkor kihagyni egy ciklust, a vackos ciszta miatt.... Szoáré, de nagyon.

Sting:
Most láttam a videót és itt bőgtem a két kutyám társaságában, mint egy zizzent tyúk. Köszi (de tényleg :))

Kakti:
A találkozó tényleg jó ötlet, én támogatom! Szerintem akit érdekel, az sikítson itt egy nagyot!
sajt@

Velem jó dolgok nem történtek, a piros betűk töltik ki a napjaimat, lassan egy hónapja.... Baromira unom. Pénteken kaptam v.csillapítót, de nem használt - ezért Utro-t szedek orálisan (ez sem használt még) 10 napig, remélem elv-ni nem fogok.
sajt@

Akire! oszinten sajnalom....nekem 28 napos a ciklusom mindig,es az utroval a multkor 30.napra jott meg,ez aznap voltam eredmenyhirdetesen,ugyhogy nalam 2 napot csusztatott!De hogy ez most az utrotol,vagy ugy az osszes hormontol volt e,azt nem tudom! Babszika! Azert jo,hogy beneztel! Udv mindenkinek Zoe
zoe33

Csajok!

Az természetes, hogy nekem majdnem minden este 36,9-37°C a hőmésékletem. Tök vörös a fülem és nem is érzem magam a legjobban. olyan émelygős vagyok. Meg mindennek olyan fura íze van. Most például savanyúnak érzem a túrót. pedig tuti, hogy jó.

Remélem nem leszek beteg!!! :cry:

Kép

Kép
vevikk

Végre bejelentkeztem egy endokrin-hoz, aki május végén/június elején tud fogadni OEP-alapon; vagy a magánrendelőben kedden. Asszem az utóbbit választom, de még azt sem tudom mibe fáj egy ilyen?
Valaki tud mondani árat?
sajt@

Szerintem beteg nem leszel, csak terhes vagy. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vevikk:
ez tetszik! ++++
sajt@

sajt: Sajnos én nem tudok, én oep alapon jártam az enyémhez.
vicky79
Budapest III. kerület

Egyébként az inszemek után mindíg kiválasztottam egy babanevet és azt gondoltam, hogy Ő van a pocimban. Aztán, ha nem sikerált, úgy gondoltam, hogy biztos nem tetszett neki a kiválasztott név. :)
De ezt csak ti tudjátok :wink:
sajt@

Remélem igazatok van.
Igaz semmim nem fáj, de soha nem lehet tudni.

Csak nekem túl korainak tűnnek ezek a tünetek. meg nem is biztos, hogy terhes vagyok.

Kép

Kép
vevikk

Vasikáé!

Nagyon várlak a hírekkel! 8)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Rozus!
Ha nem is hajfestés, akkor legyen pl kozmetikus v pedikűr. De persze ez nem erőszak, csak ha Neked is van kedved hozzá. Ez a mozi is tök jó ötlet, mostanában nem is találni más filmet, mint ilyen szingliset. Neked ez első lombik volt ugye?

Vicky!
Azt nem tudom, hogy akkor lehet-e szedni. Patikában tuti megmondják. Egy ismimnek volt veseköve, állandóan görcsölt neki, ezt szedte +ivott vesevédő teát (ez a neve) minden nap 1,5 litert és úgy elmúlt, hogy azóta semmit nem érez. De UH-on is kimutatták, hogy eltűnt.

Babszika!
Jó hogy jelntkeztél! Lakásfelújítás eléggé fárasztó, nemcsoda ha lefoglal 100%-ban Titeket. Szép színes, fiatalos a lakás a képen. :D

Sajt@˘!
Ezt az utrót már a doki írta fel? Nem veszélyes az, hogy ilyen sokáig tart? Mit mondtak erre?

Akire!
Utroval kapcs: amelyik nap már nem használom, kövi nap jön meg nálam

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Vevikk: ez nagyon jó jel!!!!!!! :D
Nálam is épp ezek vannak (bár én az ébredési hőmet szoktam mérni) és állandóan fáradt is vagyok!!! Sajnos, én abba a típusba tartozom, akit nagyon megszenvedtetnek a hányingeres tünetek, lehet Te szerencsésebb leszel valamivel!!! Szorítok a nagyon +++++ teszthez!!!!!!!!

Kép

puszi Trix
trix78

Kösz Trix!

De nekem még nagyon korai lenne a hányiger!! Mi lesz később????
Főleg, hogy még csak alacsony volt a hcg. Tudom, hogy gyorsan nőhet, de azért mg óvatosan élem bele magam a kismama szerepbe.
Nagyon szeretném, ha igaz lenne, de nem akarok kedden óriásit csalódni.
Azon is gondolkodtam, hogy essetleg csak magamba beszélem az egészet,és nincs is semmi bajom. (bár a hőmérő nem csal).

Kép

Kép
vevikk

Vevikk!
Szerintem az hogy változott az ízérzékelésed, az nagyon jó jel.
Tényleg csak lusta a hasadban a babó, de kedden óriási HSG-t fog mutatni a teszt!!! :lol:

A talit én is támogatom, szerintem akkor kéne, ha már kicsit jobb az idő. Mondjuk április-május körül.
Tőlem lehet hétvégén is, de hétköznap is (csak akkor 17:00-ig dolgozom)! Budapesti helyszín megfelel mindenkinek?
Ja és elhívhatnánk a babásokat is, hogy adjanak sok erőt nekünk!!! Mit szóltok :?:

Én miután hazaértem megittam egy Jagert (most lehet, mivel nem vagyok kismami :cry: ) és már mindjárt nem látom olyan borúsan a dolgokat! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Én úgy tudom, hogy ammónia nélküli festékkel/szinezővel festhető a haj terhesség alatt is!

Kép
akire79

Bocsánat HCG-t akartam írni!
Hatott a Jager :lol:

Kép
akire79

Babszika!
Örülök, hogy jelentkeztél. azért néha nézzél be hozzánk! Persze ha spontán sikerül akkor is!

Vevikk!
Szerintem ezek nagyon babás tünetek! ++++++++++++++

Én is támogatom a talit.

Vasikáé!
Hol vagy már?
szöszi1977

Sziasztok!
Na, megjöttünk. Marha nagy szerencsénk volt, mert korán kellett mennünk a BMC-s leletek miatt. Utána nem tudtunk mit csinálni. Három órakkor már tényleg nagyon kivoltunk, és még mennyit kell várni.... Egyszer csak csörög a telcsim, hát ki volt az? -Ciris. Valaki vissza mondta a négy órásit és gondolták megkérdezik hogy nem-e akarunk korábban menni. Édes Istenem, hát annyira örültünk.
Borzasztóan kedves ott mindenki. Mindenki mosolyog, pedig ott is van meló. A doki is mosolyogva fogadott, kezet fogott velünk és többször is megkérdezte hogy van-e kérdésünk. Adott egy névjegyet, bármikor hívhatjuk. Fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon tetszik. És segíteni fog, érzem. Megkérdezte még azt is hogy mennyire vagyunk optimisták ez ügyben. Mondtam hogy nagyon. Én biztos vagyok benne hogy hamarosan kismama leszek.
Jövő héten már megyek is vérvizsgálatra, szednem kell megint egy hónapig a fogamzásgátlót és megint meg kell csinálni a nőgyógyászati vizsgálatot, a páromnak pedig a sperma vizsgálatot. De, ez két napot vesz majd igénybe. Utána már jön a stimu. Azt mondta hogy nagyon gyorsak leszünk.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sajt@, sikítottam. Remélem hallottad.

Vevikk, ez tényleg szép terhesség.

Akire, borzasztóan... :cry: Hajrá következő. Tudod, mint én. Megráztam magam és már jövő héten kezdem elölről. Puszi, és sok erőt a következőhöz. Most írta valaki a másik topikban az Aspirin Protektet (méh vérbőséget okoz, így könnyebb a beágyazódás)

Babszika, borzasztóan örülök hogy jelentkeztél. És főleg hogy megajándékoztál minket ezzel a fotóval. A hugi is így lett terhes. Lemondott róla és bummmm! Sok sikert a lakás felújításához. Nekem is nagyon tetszik hogy ilyen szép színes a fürdőtök. Ja, és az is hogy ilyen ügyi vagy.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé!
Ez nagyon jó hír! Gratulálok!
Majd írj mindenről részletesen, hogy tudjuk mi történik Veletek!
Ha jól értettem még csak bemutatkozó találkozás volt? Mit mondtak a BMC-s leletekre?

Sajnos én (többek között) pirin érzékeny vagyok (fulladásos allergia roham- bedagad a torkom) így én ezt biztosan nem próbálom ki.

Kép
akire79

Vevikk, szerintem is ott vannak a babák.
Trixnek is két babával már 5. héten elkezdődtek a tünetek.

Nekem nagyon nincsenek tüneteim, azért bízom benne, hogy minden ok odabent.

Nálam ma már megkérdezte a főnököm, hogy visszamegyek-e még, vagy csak 3 év múlva? Hát nem tudtam mit mondani, csak azt, hogy a 14. hét után meglátom. Szerintetek fogok dolgozni én még szülés előtt?

Akire, nagyon sajnálom, és tudom milyen érzés, de amint tudod kezd újra, mert akkor könnyebb, mint rágódni rajta. Talán könnyebben átvészeled.

remény73

Rony!
Dehogy is első... harmadik. Viszont az első az sikerült, abból lett verus :lol: És a negyedik, a fagyis is sikerülni fog remélem! Megfogadom a tanácsod, és elmegyek kozmiba (ha már én az vagyok, engem sose kényeztet senki, majd most)
Remény!
Ne dolgozz, pihenj! Ha a munkahelyen fölidegesítenek, az csak rossz...
Vasikáé!
Örülök, hogy kedvesek voltak, és szimpik!
Sajt!
A tali jó ötlet szerintem is! Cukrászdában esetleg? Bevallom, én már voltam talin a régi babásokkal kb. 2 éve, és nagyon jó volt. Az mondjuk bölcsiben volt, béreltünk egy termet hétvégén, a pici babák miatt.

rozus

KépKép
rozus

hello lányok!

Akire:sajnálom.......... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( de örülök hogy nem nagyon vagy magad alatt és cisztád nem lett igy már rögtön tudod folytatni!
egyébként milyen fura az élet:aki igazán szeretné és jó helyre kerülne a gyerek annak sokszor sokat kell várni rá és vannak akire meg csak ránéznek és terhes lessz!
és persze vannak olyanok is aki nem érdemli meg az élettől hogy gyermeke legyen és mégis potyognak belölé a gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!
néha nem igazsságos velünk az élet!
DE NEM ADJUK FEL!

Vasikáé:örülök hogy sikerült minden a cirisben! a legkevesebb legyen ha megint mindent meg kell csináltatnotok!de a lényeg hogy normálisak és igenis igyekezni fognak hogy mihamarabb megint kismama lehess! :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Vevikk:én azért drukkolok neked mert te még nem "mersz"arra gondolni hogy talán kismami lettél!!!!!!
de nem iszunk előre a medve bőrére! :shock: :shock:
majd kedden akkor megtudjuk! :lol: :lol: :lol:
de a tüneteid jók!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
sting1982

Szia Akire!
Sajnálom :( hogy nem sikerült de viszont örülök hogy nem adod fel és folytatod tovább nem soká babás lesz itt mindenki!Pusza :!:
Sting:
Örülök hogy tul vagy a hsg és nem viselt meg annyira!Bár az az igazság a babocikért mindent el viselünk :!: Mikor mész leg közelebb dokihoz :?:
Vasikáé:
Örülök neki hogy igy fogadtak a cirisben és hogy az orvos ilyen jól áll a dolgokhoz :!: Majd irod mikor mész leg közelebb :D Pusza
Remény:
Szerintem ne dolgoz szülés ellött.Maradjál otthon élvezd a terheség minden percét és sokat pihenjél :!: Az biztos hogy én miest meg tudom azzonal tápénzre megyek mert olyan helyen dolgozom hogy veszélyesztetem a terheségemet!Bárcsak ott tartanék már :!: Puszi
rózsa11

Vasikáé!

Örülök, hogy jó helyre kerültél! Várjuk a további híreket.

Lányok!

Köszi a drukkot.

Dita!

Hogy érzed magad? Mikor is mész uh-ra?

Kép

Kép
vevikk

Remény!

Én sem mennék vissza a helyedben.
Mondjuk így utólag már akkor eljönnék táppénzre, mikor elkezdem a stimut.
Egyébként aki meddőségi kezelésre jár, az a teljes kezelési időtartamra kiírható. A pihenő időben is (pl 2 lombik közötti 3 hónapban) :!: :!: :!:

Kép

Kép
vevikk

Sziasztok Lányok!

Vagyok ám, de néha csak olvasgatok.

Vevikk
Az a Hcg is hcg, fog is nőni jövő hétig, csak vigyázz magatokra.

Akire
Úgyis tudod, de fel a fejjel és szuper, hogy nincs cysta és kezdhettek. Új remény....

Vasikáé
Tényleg jó kezekben vagy, fő a szakértelem és a siker.

Dita
Az első tesztet a vv előtt vagy után csináltad?
Tök jó látni. Én besz..i vagyok és nem merek hétfőig csinálni. Majd meglátjuk mi lesz.
Semmit se érzek, melleim már visszamentek, egy kis szurkán kívül csak a tegnapi hasmars lehet jel.. De hogy jó-e?

Tilli
Írtam pü-t a gyógyikkal kapcsolatban, hahóóóóóó.

Enikõ
vacak2

VACAK
Utána csináltam a vonaton! :wink:
Nekem is hasmenésem van ha a napi kétszer rohanást annak lehet venni. :?

VEKIKK
Megvoodooztam a hcg-det jó magas lett majd meglátod! :lol:
Vonalzóm mutatja, hogy mikor lesz a Bogyókukucska! :wink: 8)

VASIKÁÉ
Örülök, hogy örülsz, sztem is fognak tudni segíteni! Tök jó hogy ilyen + vagy, ezt csak így lehet, shogy másképp!

REMÉNY
Hát én dolgoznék gondolom te is csak a pénz miatt, mert baromi kevés a tp. Nekem olyan is a munkahelyem, hogy nem kell megerőltetni magamat, csak mivel egyedül voltam felvettek egy csajszit hogy ha hetekig nem tudok menni nem maradhat az iroda üresen csakhogy szó szerint kitettem a lábam és kiszórta minden cuccomat iróasztalostul mindenestül, így meg már nem megyek vissza mert lehet hogy nagyon megtépném a kiscsajt, pedig én aztán mindig kedves voltam hozzá és nem bántottam soha. Ki is voltam nagyon amikor megtudtam, és még most is ki vagyok, mert ezáltal elestem miatta nem kevés zsétől.

dita75

Sziasztok lányok!!!!

KAKTI, RÓZSA, DITA mizujs? Később tudok csak sajna visszaolvasni.

Szia STING!

Bocsi hogy ilyen ritkán jelentkezem de alig van időm mostanában. Na szóval:

Ma voltam a 20.napi véren, borzalmasan fáj mindkét karom / pedig nem vagyok finnyás/ mivel mindkettőből vettek vért, iszonyú tömeg volt a BMC-ben és a kp-i laborban is. Alig vártam hogy hazajöjjek.
A második vérvétel után ahogy elkezdtem a kabátomat felvenni, mivel már hívják is a következőt, elengedtem a gézt a kezemről és elkezdett baromira folyni a vér a karomból mire jól leb...-ott a vért vevő nő hogy : mondtam hogy szorítsa le !!! Na de kérdem én hogy szorítsam le és még öltözzek is ha mindkét kezem foglalt???? Az egyikkel fogom a másikra a gézt, és már ül is le a következő a helyemre, és vegyem így fel a kabátomat, táskámat, és az orvosi papírokat, netán a kémcsövet amit a kezembe nyomnak. Na mindegy ez nekem magas volt, de lehet hogy csak én vagyok ilyen hülye.
Amúgy kedvesek voltak a vért vevő nénik, csak ők is mondták hogy iszonyat tumultus volt ma, gondolom elegük is volt.

Ma a nőgyogyi vizsgálatom is megvolt, minden rendben volt az uh-n hálisten, ja még nincs dokim és így a Koncz doki csinálta, nekem szimpi volt bár tény hogy nem sokat tököl senkivel, főleg ha ilyen tömegnyomor van mint ma, de ezt meg is értem, ők is dögfáradtak lehetnek.
Jövő héten a 24.napi vér lesz még aztán végre eredményhirdetés, és talán már kezdődhet utána az inszem !!!! Bár nekem azt mondták orvosok hogy ne nagyon bízzak benne mert nem sokkal több esélye van mint a sima teherbe esésnek. Na mindegy, meglátjuk, a remény hal meg utoljára!
csézjang

DITA!

Most olvastam és eszméletlenül gratulálok!!!! követed Nellike nyomdokait!!!! :lol:
Azt lehet tudni hogy egy vagy több bébi ? Hányat ültettek be???
Írd le az eredményhirdetés hogy történt mert nem látom leírva, lécci, lécci nagyon kíváncsi vagyok!!!

STING!

Tényleg, milyen volt a hsg? Nekem borzalmas, neked? Mikor lesz az összesítő konzid?

KAKTI!

Hogy álltok, hol tartotok???

RÓZSA! Írj te is mizujs veletek, hogy álltok?

VASIKÁÉ!

Minden érdekel majd, írjál ám mi lesz veletek!!!!
csézjang

CSÉZJANG

Én mindenemet kint szoktam hagyni a székben! Igy legalább foglalom a helyet, hogy ha vv. után kijövök legyen hová ülnöm, mert elég ájulós vagyok! :oops:
Örülök, hogy minden rendben volt!

Itt részletesen leírtam, hogy mi volt: www.dituli.blogspot.com

dita75

Sziasztok!
Szia Csézjang!

Most semmi nincs - legnagyobb bánatomra tényleg SEMMI! :D
Apa megy hétfőn Csipetcsapat vizsgálatra. Aztán ha minden jól megy, a hét második felében mehetünk konzultálni.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ohh!
Végre nekem is sikerült egy laptetőt elcsípnem! :wink:
Remélem, tényleg sikerrel járunk, és gyorsan eredményes lesz a BMC-vel való együttműködésünk. :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szióka Mindenkinek!

Kómásan, de törve nem - bekukkantok, majd este (ha még bírok) visszajövök. Most az uramé lesz a gép egy pár órára :(

Rony:
Persze, h. a doki írta fel az Utrot. Még bírom cérnával, pont ma mentem vissza, mert tegnap este kis Niagarát produkáltam és nagyon bepánikoltam. Azt mondta, hogy emeljük meg az utrot napi 2 x 2-re, ha még van türelmem. Hát van! Nem akarok kapirgára menni... Jövő péntekre el kell múlnia, különben kórház... Ma már picit jobban vagyok, remélem ez tartós lesz.

Rozus:
a tali időpontjához és helyszínéhez alkalmazkodom, babások - mekkora ötlet! Sok erőt adna :)

Vasikáé:
Nagyon drukkolok nektek és szép a hangod - beleremegtek az ablakok! :wink:
Na nekem nem kell Aspirin Protectet szedni, a vérbőségem kolosszális! Túlságosan is!

Vevikk:
az inszemre is jár tp? engem hátfájással szokott felvenni a dokim.

Dita:
Milyen szemét húzás volt a k.nődtől, de ne félj, visszakapja az élettő még!

Csézjang:
én megkértem, hogy ragasszák le a szúrás helyét.
Csak pozitívan! Van akinek már elsőre sikerült!

Pá!

Ma még lehet, h. bekukk...
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: