A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Sziasztok!

Az én fejem is fáj :(

Márk már alszik, bele sem merek gondolni,hogy hánykor fog holnap kelni.Hivtram apát,hogy siessen haza,mert 11 körül tuti lée kell ,hogy feküdjünk.
Egyszerüen bealudt mellettem a földön és már úgy tettem tisztába ill. öltöztettem át,ohgy aludt.
Holnap nem fogom engedni 1 előtt aludni délután,mert a játdszin nagyon lefárad.

Itt eléggé lehült a levegő délután annyira nem is fújt a szél.

Nika.tök jó,hogy ennyi mindent el tudtál intézni.Gege veled volt végig?Hogy birta?
Vendég

sziszi dehogy volt velünk nem bírta volna :):):):) papával volt itthon elég későn értünk haza fél kettő volt mire elaludt és fél négy mikor felkelt este alig tudtam elaltatni

nika70
Salgótarján

Jó reggelt mindnekinek!

Tegnap háromszor is kidobott a rendszer és nem küldte le a hsz-at. :evil: Így a végén fel is adtam.

Most pedig rohanok, mert Apa korán akar indulni.
Ma megyek diabétesz rendelésre, és megpróbálom előkeríteni a hepatitis eredményemet. Nem szeretném, ha Marcit rögtön antibiotikumokkal bombáznák születése után.
Vendég

Jó reggelt Neked is! és mindenkinek.
Én ma is korán ébredtem.
Viszem anyukámat mammográfiára.
Utána Bp.
De még lustizom picit.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Jó reggelt

Én 3 óra óta fent vagyok..4-ig 10 perces öszehúzódásaim voltak aztán megint abbamaradt :cry:

Apa nemoskára indul Kecskemétre,de siet vissza ..azt mondta mire megyek a dokihoz (13 óra) itthon lesz :?

És annyira hányingerem van..lehet tudat alatt kicsit ideges vagyok????

Pici nagyon csinos vagy,a bálnától meg eléggé messze..hány kiló vagy 40 :?: :roll:

Asiye megkaptam a csomagot köszönöm szépen..az enyém ezek szerint elveszett...ma próálok feladni egy másikat,de most okos leszek és ajánlva adom fel :? ne haragudj...én hülye amikor 10 évig postás voltam,tudhattam volna,hogy valakinek meg fog tetszeni :oops: :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt Törpiri!
Hogy érzed? Szerinted már ma megszületik Lili baba??

Nagyon izgulok már érted.

Sajnálom a csomagot, de durva :shock: :shock: :shock:

picimami

Hát én már sehogy sem érzem :wink:

Tegnap egész délután a derekam szurkált,azt hittem hajnalban,hogy most majd beindul rendesen...de hát biztos fázik a drágám és megvárja a jövőhetet amig meleg lesz :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ó szegény. Már jó pár napja szenvedsz pedig.
Sajnállak.
Nekem is már 120 nap van hátra.
Izgi. :D

picimami

Annyira nem gáz..csak már nagyon várom :wink:

Most meg már a fiam is mondogatja...tegnap mondtam neki,hogy jövőhéten már tuti lesz tesód...nézett nagyokat :shock: :lol:

Pont azt néztem a múltkor,hogy már túl vagy Te is a félidőn és lassan engem is utolér mindenki :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Arról nem is beszélve,hogy akárhova megyek (Kutyasétáltatás,közért)már csak azt hallom,hogy"Úristen Te még egyben vagy??" :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok jó Reggelt :lol: :lol: :lol:

Picimami!
Nagyon szép vagy és naná hogy a pocid is cuki (nem vagy bálna :wink: ) én viszont az vagyok :wink: :wink: :wink:

Nem tudtam képet csinálni tegnap majd talán ma. :oops:

Kép
Kép
minimano74

Törpiri!
Elhiszem, hogy várod. Nekem még van időm bőven, de én is iszonyúan várom már hogy megszülessen.Szépen sorban jövünk majd.
Én Gabi után következem :wink:

Gabi!
Várjuk a fotót. Tuti nem vagy bálna.

picimami

törpi: úgy látszik lánykád nem tudja eldönteni hogy akar vagy nem akar még kibújni jól érzi odabent magát de azért most figyelj rá sokat :)

lassan elkél már újjabb kismamai mert zsuzska egyedűl fog szülni :D:D:D:D:D:D:D eddig közel mindenki párban van ugye?? talán asiye nem :) de hát ő volt az első ez járt neki :):):)

ma mergpróbáljuk elintézni a gázt is drukkoljatok és akkor minden bürokratikus papirmunka el van intézve :):) és teljes jogú lakáshasználók leszünk :):):) hétvégén be lesz téve a függöny meg a szőnyeg is akkor majd csinálok képet :)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt lányok!

Törpiri! Nagyon szívesen!
De ne merészelj nekem még egy csomagot feladni! :twisted:
nem Te tehetsz róla ha elkavarodott, ezért ne szedd el a fiad összes autóját! :)
Köszönjük hogy gondoltál ránk, n eemészd magad, :? :?

Remélem tetszenek, és ne haragudj, hogy annyira belegyűrtem a csomagba, nem fért másképp, és nem akartam két részben feladni! :? :oops: :)

Nika! "Teljes jogú lkáshasználók leszünk"- Jól hangzik!! :) :) :)
szórítok!

Kép Kép Kép
asiye

Siisi!
Na végül is mikor kelt fel Márk?
És mikor szokott eleve elaludi normál esetben?
Nekem délután fél 2-től 3 ig alszanak mind a hárman, aztán este 9 körül alszanak a fiúk és fél10 10 körül a lány. viszont korán kelnek, fél7-7 körül, de nem baj, mert a férjem is korán kel és ő viszi Hamit oviba! :)

Pici!
Nagyon csini vagy :) :) :)
és ne haragudj, de nem javítottam ki a profilomba, de nem vipmail-os az email címeme, hanem freemail. A vipmail, már nem él. de ugyan az csak freemail-lel.elküldenéd oda a meghívódat :oops:
köszönöm! :)

Kép Kép Kép
asiye

Cat!

Ha végeztél gyere! :) remélem most nem zár ki a babanet! :twisted:
Igazad van nem kell Marcit egyből antibézni! :?
Hát meg ne lőzd itt Törpirit! :) :)
Bár tegnap azt mondták hogy még semmi jele ugye??
De Sissi mesélte, hogy mikor neki ezt mondták másnap megszült! :roll: :roll:

Gabi!!
Poci fotó?????????????

:) :) :) :) :) :)

Afra!

Egy kalappal neked!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

én ma küldöm apát, hogy beszerezze a díszeket meg lufikat, meg ilyenek Alper szülinapjára! :roll: :roll: :roll:
Tortát hugom intézi! Meg a főzni valót kell beszerezni. Bár eddig csak a rántott csirkemell a tuti rízzsel merg salival. még ki kell találni milyen leves legyen :?

Kép Kép Kép
asiye

Na jó mindjárt abba hagyom! :) :) :) :)

csak ezt muszáj felraknom: :)
tegnap esti! :)

Kép
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Asiye nagyon cuki Jázminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, látszik, hogy élvezi a fürdést :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Bocsi jól eltüntem! Minden rendben nálam csak itt a jó idő és jövök megyek mint a mérgezett egér! Hol csavizok erre arra hol pedig a kertet büvölöm! Most is készülök a kertbe ületetgetni csinositani!

Piri! Látom még egyben vagy! Nem jött be az első jóslatom csak nehogy a második, hogy Cattel eggyüt szültök!!!! :lol: :lol: :lol: Bár szép lenne, ha egyszerre 2 felé is lehetne zizgulni!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Jó reggelt mindenkinek!

Mi két napja nagyon rosszul alszunk. Hol a szél miatt, hol fejfájás miatt, vagy egyszerűen csak felébredek három körül wc-zni és nem tudok hatig vissza aludni. Szóval fáradtak vagyunk rendesen.

Asiye!
Nagyon édes Jázmin fürdés közben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!
Nem is vagy bálna.... nagyon csinos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Úristen, Yasemine-nek gödröcskéi vannak!!! :lol: :lol: :lol:
Gyöngyörű!

Lányok én kivagyok, egész éjjel ment a bál, fél 6-ig, most újra kezdődik (nappali hasfájásról nem is hallottam még) fé 10 óta...
Már zokogtam reggel :cry: :cry: :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Asiye..már feladtam..és elsöbbségivel,hogy holnapra mindenképp megkapjátok és meglegyen az szülinapi ajándék :oops: :lol: :lol:

Igen nagyon tetszenek,köszönjük szépen Lili nevében is :wink:
Azok a zoknik :roll: :wink: a fiam teljesen odáig volt :lol: :lol:

Yasemineon elolvadok,annyira édes....

Nócika nem bánom ha Cat-el együtt szülünk csak már szüljünk :wink:

Nika Te leszel a következő kismama vagy nem??? :wink: :wink: :wink:
Gratulálok a lakáshoz...gondolm már be vagytok sózva,hogy költözzetek...

Zsuzska pihenj napközben...én is 3-kor szoktam felkelni :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Oh szegény Nemlajos,próbálad neki maszírozni???
Biztos Dömécske is szenved nagyon..lehet ám,hogy a szél zavarja ennyire...nekem a fiam akkor volt mindig sírós ha szél volt :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

a szél, csak nem, ami kint van... próbáltam én már mindent... :? :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

:cry: :cry: :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Itt vagyok Apa irodájában.

Eltűnt a hepatitis leltem. :evil: :evil: :evil:
Most aztán nagyon mérges vagyok.
Felhívtam a védőnőmet, hogy kerítse elő sürgősen!

Ha megindul a szülés, abba kell hagynom az inzulint. :) Remélem utána sem lesz rá szükség. :wink: :)

Beszéltem a szülésznővel is, hogy 3 héten belül számítson ránk. De én azért kinéztem a jövő hét végét. :D
Vendég

Közben védőnő már már beszélt az ÁNTSZ-szel. A beküldő orvosnak elküldték már régen az eredményt. Újat nem áll módjukban postázni, de annyit elmondtak, hogy negatív.
Most felhívtam a kórházi kapcsolatomat, és azt mondta, hogy akkor megpróbálja onnan előkeríteni, vagy elhiszik bemondásra.
Vendég

Cat, pfffffffff :?

én meg húztam aludni, amíg módomban áll

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Törpiri!

Hányinger és hasmenés szokott az egyik jele lenni a szülésnek. :D
CSak nem készülődik végre valami?

Én ha lehet, kivárom a jövő hét szombatot.
Az olyan jó felemás nap. Hivatalosan munkanap, nem hivatalosan szombat... :D

Nemlajos!

Hőmérő a popsiban? Azt is próbáltad? Nekünk nagyon sokszor segített Beninél.
És kitartás! Lehet, hogy a szél az oka, hogy érzékenyebb.
Vendég

Asiye!

Látdszik, hogy Yasemin élvezi a fürdést. :D
Most is csak azt tudom írni, hogy gyönyörű.

Nika!

Nagyon ügyesek vagytok, hogy mindent rögötn átirattok a nevetekre. Nekünk a szennyvíz még mindig nincs... :oops:

Sissi!

Meddig aludt ma Márk?

Nálunk Beni reggel hatkor beállítot a szobánkba, közölte, hogy ébresztő, már nincs sötét. :D Én mondjuk nem díjaztam ezt annyira, de akkor is édes volt. :D
Vendég

Sziasztok. Hazaértem én is.
Bp-re majd kettő után indulunk.
Jó nagy szél van, de szép idő lenne.
Vettem magamnak pár csini nadrágot.
Lehet nektek nem tetszik, de én imádom.
Már tavaly is nagy divat volt.
Török bugyogó :lol:
Fettem még fehénreműket, és szines harisnyákat tavaszra. :D

picimami

Asyie!
Yaesmin nagyon édes, látszik milyen boldog, és igazi kis husi.

Nemlajos!
Sajnálom hogy rossz éjszakátok volt.
Szegény Döme.
Védőnő nem ajánlott valamit??

picimami

Pici!

Biztosan csinos leszel az új ruhákban.
Ezek a bő dolgok, csak az olyan vékony lányokon/nőkön mutatnak jól igazán, mint amilyen Te vagy.

Képzeljétk! Az APEH 3 héten belül utalta az adóvisszatérítésemet. :shock: :D :D :D
Jól jön most ez a kis pénz. :D
Vendég

Kép
Ilyesmi a nadrág. Majd lefotózom. Én nagyon szeretem.

Cat!
Köszönöm neked! Aranyos vagy!
Végül jöttök Egerbe hétvégén??

Örülök, hogy pénz áll a házhoz!! Kell az most nagyon nektek.

Az eredmény, hogy tünhet el?? És elvileg kellene adniuk másolatot. :shock:

picimami

Zsu!
Sajnálom, hogy te sem tudsz aludni, de szerintem változni fog.
Én is így voltam.
Most már jó pár hete, teljesen átalszom az éjszakát.

Nócika!
Örülök, hogy jelenkeztél. És hogy jól vagytok.

picimami

egyenlőre a gáz sincs :):):) majd holnap talán :)

törpiri remélem hogy én leszek a következő kismami ma délben annyira szarul voltam émelyegtem stb nem tudtam eldönteni igazából mitől de akár baba is lehet :):) de amjd hétfőn kiderűl

nika70
Salgótarján

Nika!

Megy a drukk!

Pici!

Nem megyünk Egerebe.
Nincs kedvem újra leírni mindent, mert a végén megoint nem küldi el, s akkor csak felhúzom magam,
Vendég

Cat, próbáltam.
Most dél óta alszik (és én is ezt tettem), aztán majd meglátjuk.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Megjöttem!!!

És gép szerint vannak már fájások!!szerintem meg úgy 2 órája fájdogál megint a derekam és egyre jobban,amúgy nem fáj semmim...Lili meg nyugton :wink:
Azt mondta dr bácsi,ha hajnalig nem lesz semmi akkor legyek szives holnap szigorúan feküdni,mert temetésre kell mennie és csak este 7 után lesz...

Hát én most nem fogok pihenni,inkább felmászom az emeletre gyalog..hátha hajnalig kibújik. :lol: :lol:

Cat ezek annyira érdekes dolgok...hogy tünhet el egy lelet???
Ha nem kérdezel rá akkor védőnő nem is mondaná,hogy nincs meg???? :shock: :shock:

Én is ma kaptam meg az adóvisszatéritést...hurrrrrá :wink: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Megjöttem!!!

És gép szerint vannak már fájások!!szerintem meg úgy 2 órája fájdogál megint a derekam és egyre jobban,amúgy nem fáj semmim...Lili meg nyugton :wink:
Azt mondta dr bácsi,ha hajnalig nem lesz semmi akkor legyek szives holnap szigorúan feküdni,mert temetésre kell mennie és csak este 7 után lesz...

Hát én most nem fogok pihenni,inkább felmászom az emeletre gyalog..hátha hajnalig kibújik. :lol: :lol:

Ha nem kérdezel rá akkor védőnő nem is mondaná,hogy nincs meg???? :shock: :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Megjöttem!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Látod Cat nekem háromszor is elküldte azt amit irtam..neked meg egyszersem :? :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri, drukkolok nagyon!!! :D

(nekem még a sulim meg se csinálta az adóbevallásomat, de fogadjunk, most se jár majd vissza semmi... :? )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát nem bánnám ha már tényleg megszületne...bár lehet addig jó amig idebent van???? :wink: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Ilyen ez a rendszer. A Te hozzászólásodat érdekesebbnek találta. :D

Lépcsőzés s egy kis összebújás gyorsan Apával. Hátha ez segít Lilinek.
Vendég

Éppen most ért vissza Kecskemétről még ezer a dolga...azt sem tudom mikor ér haza!! :shock: :shock:

Most megyek a fiamhoz a suliba..40 éves az iskola és valami előadás lesz...legalább addig is gyalogolok :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Gyerekek alszanak, iszom egy "nescafe: pont úgy mint a nagyok!" vaniliás gyerek kávét! :) :) :)

Lányok! Köszönjük a dícséreteket. Mostmár látjátok Ti is mennyit változott ,látszik a tekintetén, hogy kezdi felfedezni a világot maga körül! :roll: :roll: :roll: én meg nem győzöm élvezni, pedig nem először történik meg velem :) de magát a tényt, hogy kislány, csak most kezdem felfogni... :lol: :lol: :lol: és annyira jóóóóóóóóóó!! :lol: :lol: :lol:

Törpiri!
irgum-burgum!

:twisted: :twisted: :twisted:
de nagyon köszi azért, bizti nagyon fog tetszeni a fiúknak. ugye nem volt belőle baj, a fiaddal :oops: :?:

Nemlajos!

Annyira írnék valami hasznosat neked....de nem tudok. :( :( sajnálom!
Kitartás! el fog múlni ez is hidd el, csak a fáradtság miatt ennyire nehéz. Ez lehet hogy nem vigasztal, de tapasztalatból mondom, hogy hozzá szokik a szervezeted a kevesebb és össze.vissza alváshoz. és ha maga a helyzet nem is változik, de legalább nem fog annyra megviselni. mármint testileg.lelkileg meg......hát. Sírd ki magad amikor kell, és mikor alszik a kicsi te is aludj. semmi mással ne foglalkozz.

Nika! Mennek a drukkok! :) :)

mennem kell lányok bocsi! majd este felé jövök! :)

Kép Kép Kép
asiye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: