A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

A párom kérdezte miért nem treadmill-et írtam, azért mert maga a folyamat a mindennapi szuri+ uh az inkább egy mókuskerék. A treadmill meg kimondottan a futógép csak.

Kata,
már kiváncsi vagyok én is, hogy milyen módszert javasol majd Dévisz, úgyhogy siettesd a vöröseid!
miciona

Miciona!

A szelet leállítani sajnos nem tudom! :( Bár már szerintem nem fúj annyira, mint reggel! Vagy csak én nem látom! :?: :idea:
A vörösök úgyis jönnek! Nem kell őket "siettetni"! De egyébként én is kíváncsi vagyok mit fog javasolni, és hogy mit fogunk majd látni?!

Kép

KépKép
ercsikati

Nem merem felhívni Apánkat :( még erőt kell gyűjtenem!
rencsi79

Rencsi!

Küldök neked erőt! ...................................................................
És most......Irány a telefon, és hívd Apánkat, utána pedig írj, hogy mit mondott! Lécci! Léccci! Lécccci! :):)

Kép

KépKép
ercsikati

Délután jövök és válaszolok a kérdésekre, de most Fanni türelmetlenkedik, mennem kell... :)
s.mónika

Rencsi! Nincs értelme várni. Hívd fel a Dokit! Ez parancs. 8)

Ercsikati: ha félsz a fájdalomtól, akkor érdemes altatást kérni. A szenvedés a legfeleslegesebb dolgok egyike. Mivel a fájdalomnak itt semmiféle diagnosztikai jelentősége nincs (hiszen az UH mutatja meg a tutit, nem az élménybeszámolód alapján készül a lelet), megér néhány perc szunyókálást az ügy. Sok rossz élményt olvastam már ezzel kapcsolatban és a véleményem az, hogy ha ez megelőzhető, akkor meg kell előzni. Mivel nem tudhatod előre, hogy jó lesz-e az eredmény, tehát hogy fájni fog-e a vizsgálat, ráadásul nem csak Téged, őt is stresszeli valamelyest, ha Te látványos agóniával reagálsz a ténykedésére, mindenkinek egyszerűbb, ha közben hortyogsz egyet, aztán annyi lesz az élménybeszámolód, hogy "bementem, aztán kitoltak." :D A korral haladni képtelen helyeken, pl. kórházakban altatást kérni esélytelen, de normális esetben ez a Te alkotmányos alapjogod, amivel élni kell. Persze ha ez nem érdekel (néhányan leszívásnál sem kérnek altatást), akkor nem szóltam, de nem árt, ha az ember mindenre felkészül. 8)
Igazuk van azoknak, akik szerint nem valószínű az inszemmel történő indulás. Ez már a 3. lépcső és nem lehet egyből ott kezdeni alapos indok nélkül. Ha mindkettőtöknél minden a legnagyobb rendben van, akkor először meghatározza majd a Doki az együttlét ideális időpontját, aztán rásegít a peteérésre és csak ezt követi az inszem, mert ha a párodnál minden rendben, akkor ezt semmi sem indokolja. Persze ha az átjárhatósági rossz eredményt hoz, akkor az is elképzelhető, hogy egyből lombikkal indultok, de ha az egyik oldal még átjárható, akkor is inszemmel indulnátok, szóval az ICSI kivételével bármi lehet.
Az injekcióval történő rásegítés annyit jelent, hogy hormont kapsz, de ez is csak a 2. lépcső. Először tablettával szokás próbálkozni, hiszen külső hormonra csak akkor van szükség, ha a sajátod nem eléggé "turbózható".

Miciona: a párom kb. 2 órát fut így naponta, ráadásul egész nap egyenletesen, tehát mondjuk óránként 10 percet reggeltől estig. Szimbánénak tetszett a szójáték, bár (szerencsére) nem tartja a történetet egyfajta mókuskeréknek, inkább egy lehetőségként tekint rá. 8)

Rólunk, de nem túl részletesen: az UH-n 5 normális méretű tüsző volt látható és egy, talán még nem aktív. A méretek alapján - a Doki szerint - a helyzet egész jónak tűnik még rövid protokollhoz is és azzal is nyugtatgatott minket, hogy Cetrotide mellett a nagy tüszők eldurranásának a valószínűsége kellően alacsony. (Tény, hogy nálunk korábban a 35 mm-es sem durrant el.) Utána vette csak észre, hogy a 90 nap csak áprilisban jár le, így a halasztást ajánlotta, de mi úgy döntöttünk, hogy önköltségi alapon belevágunk. Annyit előre leszögeztünk, hogyha a helyzet nem alakul valami jól, akkor inkább megállunk és folyt. köv. a következő hónapban. A jobb oldalon az egyik már most is egy hangyabokányival nagyobb volt a többinél, ami önmagában még nem nagy baj. Persze ha ez érzékenyebben is reagál majd a hormonokra és az adott oldalon a többi elől eleszi a "kaját", ezért a többi nem nő megfelelően, akkor inkább leállunk, legalábbis most megpróbálunk megfontoltabbak lenni a korábbiaknál. Abban is újítunk, hogy a Doki ajánlására most hagyományos hormonkészítményekkel stimulálunk, konkrétan a Fostimon-Merional páros lett a befutó. Lényeg, ami lényeg, hogy belevágtunk, de legkorábban pénteken derül csak ki, hogy jó döntés volt-e. Szerencsére a párom melóhelyén sikerült elintézni, hogy a stimu alatt se kelljen bent, a gép előtt ülnie, ami valljuk be, nem igazán serekenti a vérkeringést. Ehelyett fut, nem is keveset. 8)
szimba

Szimba!
Köszönöm szépen az infókat! Sokat tanultam belőle! Hogy mivel kezdünk tényleg nem tudom, mert a doki is azt mondta, hogy az átjárhatósági fog "dönteni"! Szóval én csak találgatok! A fájdalomtól nem félek igazán, szerintem ennél többet is ki kell, hogy bírjak majd! :) Örülök, hogy újra belevágtatok, csak az nem világos, hogy Apánknál vagytok újra önkölcsibe is? Vagy elmentetek máshová? Szorítok Nektek nagyon!

Rencsi!
Ezek szerint kevés volt az "erő" amit küldtem, és még mindig nem hívtad Apánkat! Hívd fel, mi bajod lehet?! Szerintem nem fog lenyelni telefonostól együtt! Hidd el! Csak hívd fel, márcsak saját magad megnyugtatása végett is!

Julcsi!
Felkészültél már? Kellő képpen izgulsz már? Nekem még messze van az átjárhatósági, de együtt érzek veled, és remélem ha én oda kerülök, akkor te is szorítasz majd nekem! :)

Kép

KépKép
ercsikati

[quote="rencsi79"]N írta:rencsi79em merem felhívni Apánkat :( még erőt kell gyűjtenem!

Hívd fel! :? :shock:
Miért ne hívnád fel? Van erre valami okod? Persze, tudom, félsz attól, amit mondani fog. (Nem ismeretlen...) De mi lesz más holnap, vagy hétfőn, vagy bármely másik napon?
szimbáné

Annyira aranyosak vagytok csajok és Szimba! Olyan megható, hogy bíztattok!!!!
hogy mitől félek? hogy talál valami újabb "dolgot" vagy még elküld vizsgálatokra és csúszik a kezdés hónapokat, meg ráadásul a héten nem tud elkisérni senki......ezért gondoltam, hogy hétfőn reggel hívom, akkor a férjecske tudná fogni a kezem és eltudna jönni ha Apánk azt mondja, hogy menjek.
rencsi79

Sziasztok!

Velem semmi új nincs. Fekszem, vagy kicsit főzöcskézem - ma épp rakott krumplit.

Rencsi,
ha gáz van, akkor jobb lenne, ha minél előbb kiderülne. Lehet, hogy előbb, mint mondjuk hétfő be sem tud rendelni a doki, mert annyian vannak. Ha meg nincs gond, akkor azt is jobb előbb megtudni, mint utóbb. Ha meg úgy lenne, hogy előbbre tud időpontot adni, még mindig mondhatod, hogy neked a jövő hét jobb lenne. Más szóval minden jobb a bizonytalanságnál! No, indíts ahhoz a telefonhoz!!!!!

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Rencsi,
én attól félnék, hogy mi lehet, én már rég telefonáltam volna.
Remélem már túl vagy a híváson.

Szimbáék,
nekem is ez a koktél volt. Nekem 3-3 ampulla ment.
Szimbáné szerencsés vagy a munkahellyel ( bár végül nekem is szerencsém volt). Nehogy végül elindulj az Atlétikai VB-én :)
Holnap megyek úszni. Ajánlom azt is mert a futógép kemény és terheli a térdízületet, úszásnál ez kizárva. Meg ugye később nem tudsz úszni csak majd babaúszásra mehetsz legközelebb:))))
miciona

Modrooka,
a rakott krumplit a Férjednek főződ, mert Neked ugye husi dukál párolt zöldséggel :))))
Bocsi :)))
miciona

Szimbáék, nagyon szurkolok nektek is!

modrooka

Miciona
nem:-))) magamnak is. Raktam bele rengeteg füstölt husit:-)))) és még ott figyel a hűtőben a csirkemell. Gondoltam azt meg megsütöm alanatúr - kicsit fűszeresen:-9 Hogy azért a husi adag meglegyen...de már kell más íz is!:-))))

modrooka

Hú de mennék úszni!...szerintetek az egész 9 hónap alatt eltiltják a kismamikat a víztől?

modrooka

Modrooka!
Azért fürdeni fürödhetsz a 9 hónap alatt! :):):):):)
A víztől nem tiltanak el! :D:D:D:D

Bocsi, de nem hagyhattam ki! :)

Szorítok, hogy 16 nap múlva zebra csíkosat tesztelj! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Modrooka,

Elvileg a kismamiknak az úszás lenne a legjobb sport, mert nem kell cipelni a plussz kilókat, persze ehhez az kell, hogy tiszta legyen a víz, teljesen zárt a méhszáj stb.

De hol van baci mentes víz?
Nekem egy kolleganőm extra szűz oliva olajba mártott tampont használt. Lehet, hogy egy doki ettől elájulna és leordította volna a fejét.
miciona

modrooka:

Ha Apánknál maradsz majd terhesgondozáson, akkor el kell felejtened az úszást, az uszodát, de még az otthoni ülőfürdőt is!!! Kizárólag a zuhanyzást engedi meg a 9 hónap alatt. Kapsz majd írásos tájékoztatót a kismamaság alatt követendő dolgokról, alá kell majd ezt is írni. Abban benne lesz, hogy csak zuhanyozni lehet.
s.mónika

VJULCSI:
Örülök, ha segített a leírásom. A lényeg, hogy ne stresszelj! Minél jobban el tudod magad majd engedni, annál könnyebb lesz. Apánk vigyázni fog rád.
Ha megvan az eredmény, utána NAGYON fel fognak gyorsulni az események!!! :)
Ha jól emlékszem, akkor a műtét napján teljesen éhgyomorra kellett mennem, még folyadékot sem lehetett inni. Előző nap viszont rengeteget ittam, arra emlékszem. :D

MICIONA:
Igen, én lettem egyszerre babás Bodza előző babájával. Terhesgondozáson rendszeresen találkoztunk, azóta e-mailben és telefonon tartjuk a kapcsolatot.

ERCSIKATI:
A szurikat az UH-s napokon (hétfő, szerda, péntek) Ágika adta be az Intézetben. Egyéb napokon nekem kellett megoldani. Az elején még kértünk segítséget (házi orvos, asszisztens, stb), de mindig azonos időben kellett beadni a szurit, illetve ott volt a hétvége, úgyhogy a sok macera miatt inkább férjem szurta meg a hasamat. :roll:
Nem, neki semmi köze az egészségügyhöz. Ez olyan "magad uram, ha szolgád nincs" dolog volt. Én Merional injekciót kaptam, azt nem nehéz beadni. Inkább akaraterő és elhatározás kellett hozzá részünkről. :D
s.mónika

Ági!

Az ikreket a rota-vírus döntötte a lábukról vagy más?
Örülök, hogy rendbe jöttetek!!!
Te beoltattad őket a rota-vírus ellen?
s.mónika

[quote="miciona"]H írta:micionaolnap megyek úszni. Ajánlom azt is mert a futógép kemény és terheli a térdízületet, úszásnál ez kizárva. Meg ugye később nem tudsz úszni csak majd babaúszásra mehetsz legközelebb:))))

:lol: Bár már látnám...
Nem szeretem az úszómedencék vizét, mindig túl hidegnek tartom. Régebben, ha úszkálni akartunk, mindig olyan helyre mentünk, ahol volt meleg víz (is). Mostanában nem nagyon; félek, hogy esetleg összeszedek valami dinoszauruszt. Most nem kockáztatok. :roll:
szimbáné

Ercsikati,
KÖSSSZ!:-)))))))))) ez tuti infó volt:-))))))))

s.monika,
biztos,hogy nem Apátok lesz a terhesgondozó dokim, mert most sem hozzá tartozom, hanem Iron dokihoz:-)

Amúgy már most dilemmában vagyok, hogy mi legyen ezzel az egész terhesgondozásos szülős dokival, mivel a sima nőidokim is nagyon rendes és alapos, de Iron dokival már többször találkoztam, mint vele....na mindegy, majd csak kitalálom, mikor erre kerül a sor...

Miciona,
ezen a tamponos dolgon már én is gondolkodtam..de az extra szűz olivaolaj ilyen vonatkozásban még nem jutott az eszembe :D

modrooka

Miciona,
nekiálltam a neten keresgélni...és már a második cikk ezt az olivaolajos cuccot ajálja-)))
Akit esetleg érdekel (kedves zugolvasó sorstársak!:-) )
http://ideal.hu/2/baba-mama/kiadvanytol ... -uszodaban

modrooka

Sziasztok.
Gyors bekukk.

Kép
Kép
melánia

rencsi:áh dehogy, nem szedem.Ez már 5-6 éve történt amikor abbahagytam a fogigátlót és ez bezavart a ciklusomba.40 napra jött meg.Nem tudom már az adagolást.

s.mónika:hát ez itt történt Szegeden.De most nem mesélném el mert itt a lányokat nem akarom ijeszgetni.Doki hibája volt.

Kép
Kép
melánia

Jó reggelt Mindenkinek!

Az idő kint - szerintem - szép, bár hideg. A nap szépen süt, de azért a lehelletem látszott. :( Úgy gondolom, hogy már március közepén nem ilyen időnek kéne lennie! :(

Rencsi!
Felhívtad már Apánkat? Ha nem akkor mire vársz?! Ma is azt fogja mondani, mint tegnap mondta volna, de hétfőn már lehet lecseszés is lesz, hogy miért nem hívtad előbb!? :?:

Melánia!
Részemről leírhatod, én nem parázom, mert tudom, hogy Apánknál biztos kezekben vagyok, és szerintem Julcsi is ezen a véleményen van! :)

S.Mónika!
Azt írtad, hogy ha megvan az eredmény felgyorsulnak az események! Neked hogy gyorsult fel? A műtét után mi volt a következő lépés? Arra egyébként én is gondoltam, hogy majd próbálom magam minél jobban elengedni, és persze 100%-ban Apánkra bízni magam! Akkor nem lehet baj! :) Arra nem emlékszel véletlenül, hogy a monitort te is nézhetted, vagy csak ő látta? Csak azért kérdezem, mert engem nagyon érdekel ez a dolog, és lehet hogy szeretném is látni ezt az egész dolgot! :oops:

Legyen szép napotok! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Jaj, már nagyon izgulok! :) Úgy örülök, hogy túl leszek rajta hamarosan :) És utána már tényleg nagyon menni fog minden a maga útján, legalábbis remélem.
Azt találtam ki ma reggel, hogy jövő héten csinálok egy méregtelenítést néhány napig, még így gyorsan az inszem/lombik előtt :) Tavasz is van, meg teherbeesés előtt amúgy is ajánlott. Fő a pozitív hozzáállás.
Már megfőztem a másfél liter teát, ezt délelőtt be kéne dobnom, mert ma meg kell lennie a 3 liternek. Este 9 után már sem kaja, se pia...

Modrooka,
Örülök, hogy jól vagy, csak pihengess, főzőcskézz :)

Kata,
Köszi, hogy így drukkolsz nekem, persze h én is drukkolni fogok neked, amikor te leszel a 'soros' :)
vjulcsi

Jó reggelt Mindenkinek!

Julcsi,
szorítok nagyon, ha megjöttél holnap írj meg mindent, ha lesz erőd!
Szerintem vigyél egy kis fehér zoknit is a műtőbe, ha fázós vagy, mert nem lesz ott meleg. A túrát végképp el kellett halasztani, vagy tudtok menni jövőhéten?
miciona

Na végre negyedszerre sikerült elküldeni!

Képzeljétek tegnap asztrológián pont a Jónás módszer és a meddőség volt a téma. El is határoztam, hogy ebből írok szakdolit is. Van egy nőci akivel eddig nem sokat beszéltem és kiderült ő természet gyógyász és már több nőnek sikerült asztrológia alapján tanácsot adnia, olyannak is aki orvosi meddőségi kezelésre járt ( mint mi). Szóval megyek hozzá konzultálni, hogy megtanuljam a módszert. Bár szerintem a csajszi látó is ,mert nekem mondott vmit amitől majd' elájultam, de addig míg nem derül ki igaz-e nem írom le babonából.
miciona

SZiasztok!

Monika. Nem rota volt, valami baci, de még tenyésztik a székletüket, így még nem tudni mi volt az. Nem oltattam be őket, mert horror áras sajnos.
50000 Ft-nk nem volt épp rá. De gondolkodtunk rajta nagyon, de mi a Prevenart adattuk be, ami októbertöl ingyenes lett, de mi még a fizetősbe estünk, de szerencsére nekünk olcsóbb volt a koraszülöttség miatt. De hát az is 3*15000-be került.

Na megyek pakolászni, mert épp sziesztáznak a manókáim.

Sziasztok

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok!

Bejelentkezem én is! Mosolygós napot! :-)

modrooka

Modrooka!
Szia neked is! Hogy érzed magad? Valami furcsaság?

Julcsi!
Szia! Szorítok neked Nagyon! És azt hiszem helyetted is izgulok picit! :? És persze a beszámolódra majd kíváncsi leszek. :)

S.Mónika!
Írtam neked privit! Remélem nem gond! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

tegnap annyit mondtátok, hogy hívjam fel Apánkat,( köszönet érte :D !!!!!!) hogy este megbeszéltük a férjemmel, hogy beszél a főnökével elmondja az egész lombikos dolgot és ha menni kell még a héten, akkor átadja a munkáját másnak! :D És a főnöke nagyon jól reagált.
Így reggel telcsiztem, de nem jártam sikerrrel. :(
DE képzeljétek 5 perccel ezelőtt MEGJÖTT!!!!!!!
Azóta megint telcsiztem, de sehol senki, ma szünnap van, vagy csak nincs szerencsém?
Kezem lábam remeg.......
sok puszi
rencsi79

elértem őket, ma tényleg szünnap van:( holnap kell majd mennem. A pontos időpont miatt meg holnap reggel 1/2 9 kor kell telcsiznem, Julcsi lehet, hogy találkozunk!!! :D Te hányra is mész?
rencsi79

Ma szünnap van. Hívd holnap reggel fél 8 után és estére fogsz kapni időpontot, hiszen ez lesz a második napod.
Relax. :D
Megértem, hogy nem akarsz a párod nélkül menni. 8)
szimbáné

De lassan írok... :D
szimbáné

Szimbáné,
nem is, csak én tárcsázok gyorsan! :D
minden csüt szünnap? és ha valakinek akkor kell leszívni, akkor ilyenkor mit csinálnak?
rencsi79

[quote="rencsi79"]m írta:rencsi79inden csüt szünnap?

Igen.

[quote="rencsi79"]. írta:rencsi79.. és ha valakinek akkor kell leszívni, akkor ilyenkor mit csinálnak?

Nem kell. Vagy előtte, vagy utána, csak időzítés kérdése.
Ha lehet várni (nem akarnak szétpukkanni a tüszők), akkor +1 nap, ha nem (látszik, hogy addigra elpukkannának): akkor -1 nap. 8)
szimbáné

köszi:)
a Szimba családtól sokat lehet tanulni! :D :D :D

valami jótanács holnapra?

Modrooka, hogy vagy? ugye sok húsit eszel?

Julcsi,
a méregtelenítés szerintem szuper én is csináltam és első napokban "kirügyeztem" tiszta patti voltam, gondolom ahogy tisztult a szervezetem, de aztán sokkal jobb lett!:) és fogytam is :D
Tényleg Miciona, te csinálod azóta is?
rencsi79

[quote="rencsi79"]v írta:rencsi79alami jótanács holnapra?

Gondold végig, mit akarsz kérdezni a dokitól, az sem árt, ha leírod magadnak. (Ott, vele szemben ülve úgyis elfelejted. :D :roll: )
szimbáné

Na végre!

Képzeljétek, kitiltott a rendszer, pedig isti-bizi a jó jelszavamat gépeltem be 5x...

Igen, jelentem, ma sok husit eszem. Gombapörköl lesz feljavítva sok husival:-))))) - mármint, ha sikerül befejeznem:oD

Tényleg érdemes listát írni a kérdésekről, mert ott a székben nem fog eszedbe jutni jórésze, az tuti.

modrooka

[quote="modrooka"]. írta:modrooka.. mármint, ha sikerül befejeznem:oD

Megkóstoltad a gombát??? :D
szimbáné

:-))))))))))
Még élek:-)

modrooka

Julcsi!
Szorítok Neked Holnapra! Ha jól emlékszem 9-re mész ugye?! Na akkor majd nagyon-nagyon szorítok és gondolok rád ebben az időben!

S.Mónika!
Örülök, hogy megismertelek! :) Köszönöm a válaszokat, és természetesen nem fogsz lemaradni semmiről! :) Jó hogy lehet nyiltan beszélgetni ilyen dolgokról! Jó, hogy vagytok Nekünk! :)

GMelcsi!
Hogy vagy? Mi van veled? Néha azért írj nekünk pár sort! :)

Modrooka!
Neked folyamatosan megy a drukk, és szorítok! Már csak 15 nap! Valami érzés?! Valami megérzés? ++++++++++++++++++++++

Mindenki vigyázzon magára!

Kép

KépKép
ercsikati

ErcsiKati,
folyamatosan érzem a pocimat. Ennyi. Fogalmam sincs, hogy ezjó, vagy sem...maj két hét múlva kiderül

modrooka

Rencsi,
a futást, úszást betartom, a méregtelenítés nagyon nehezen megy.
Most újra próbálok 1-2 napot beiktatni, viszont egy egész kosárnyi vitamint eszünk.

Ma voltunk a plébánosnál megbeszélni az esküvőt, nagyon jó fej volt. Tehát augusztusra fogyózni kell :)))
miciona

Jó reggelt!

Kint nagyon hideg van +2 és -2 fok között van a hőmérséklet. :)

Julcsi!
Lehet, hogy ezt már nem olvasod, de szorítok neked. Remélem mindent elpakoltál, viszel magaddal valami olvasnivalót, és zoknit, ha fázol. Én úgy döntöttem zoknit fogok vinni, mert én "fagyos szent" vagyok! :)

Miciona!
Most már akkor a fogyásnak is megvan tétje. ESKÜVŐ! Gondolom már alig várod! :) És egyébként mikor kezdtek újra?! :lol:

Modrooka!
Mikor tesztelsz először? 14 nap múlva? vagy azért előtte betesztelsz? Szorítok Neked nagyon, hogy sikerüljön! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!:-)

Vjulcsi,
remélem minden rendben, és jó hírekkel jössz!:)

ErcsiKati,
igen, 14 nap múlva tesztelek. muszáj kibírnom, mert két nap múlva még kell beadnom egy oitrelle szurit, amib 10 napig még bezavarhat a tesztbe, lehet, hogy fals pozitívat mutatna. Bár lehet, hogyha szeretnék biztosan egy kétcsíkosat eszelni, ki kéne próbálnom, mert olyat még úgyse láttam:-)))))

modrooka

Sziasztok,

beszéltem reggel Apánkkal, azt mondta, hogy most rögtön kéne indulnom, ez olyan 8 körül volt, mondtam, hogy sajnos a férjem csak du tud elkisérni, és nagyon szeretném ha a méhszondázás után ott lenne, így azt mondta, hogy rendben akkor menjek 6 órára..... Ettől a szonda cucctól nem kicsit tartok :(

KAti,
hú már csak 4 nap és telcsizhetsz, ez nagyon izgi, addigra már nagyon felkészült leszel az "átjárhatóságiból" (főleg ha este Julcsi is élménybeszámol)! :D

Julcsi,

nagyon drukkolok, abban bíztam, hogy korábban kell mennem és még bent vagy, már a férjemnek is mondtam, hogy majd bekukkantunk egy lányzóhoz, aki pont ott lesz, de majd talán egy másik alkalmommal...

Modrooka,
nagyon nehéz lehet nem tesztelni, de egy + után egy - teszt sokkal durvább szerintem, mert akkor már kicsit (vagy nagyon) beleéli magát az ember....
Miciona szerintem tudna mesélni.....bár nála jó volt hogy tesztelt, mert látta APánk hogy jó nyomon jár, elindult valami.....

Drukkoljatok!
rencsi79

Sziasztok.

miciona:esküvőd lesz,jaj de jó GRATULÁLOK!!!
Éld majd át minden percét mert nagyon jó dolog!!

Kép
Kép
melánia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: