Sziasztok!
Csibb, nagyon örülök a biztató híreknek és a sikeres műtétnek! Drukk Máté gyors felépüléséhez!
Katka, Peti úgy tünik kissé lusti, de bele fogtok jönni ebbe a szopi dologba, hiszen - mint írtad - van, amikor nagyon ügyesen megy neki. A bentmaradt büfi (Vica tippje) pedig tényleg magyarázhatja az elkedvetlenedést... Danifiú hozzáállása szerintem nem a te hibád, emiatt nem érezd tiszta csődnek magadat. Ezen csak anyukája tudna változtatni, de amíg mindent szabad neki nála, addig ezt te nehezen tudnád koorigálni... Érthető sajnos a kisfiú reakciója. Hátha ott is lesz kistesó előbb-utóbb, és megszünik az elkényeztetett egyke lét.
Marq, kitartás! és tök jól csinálod. Nem tudja Lucát elvinni valaki, aki szintén jár zeneoviba?
Fürdetés: nem lehet megoldás hordozókendőben magadon tartani Hannát addig, amíg Lucát megfürdeted? Ott biztos nem sírdogálna.
Kukli, gratulálok a lakáseladáshoz! És merrefelé nézelődtök? Maradtok a környéken?
Nagyon aranyosak a babafotók! Nico a szöszi hajával teljesen levesz a lábamról! Pulcsi, elhiszem, h büszke vagy a kisfiadra, ő is gyönyörű. Szonjalány is nagyon bájos, tök jó haja van! És meg kell állapítanom, hogy a Katababák is nagyon szépek
Nálunk Katalány továbbra is tündér, az elmúlt éjjeleken egyszer kelt csak enni, éjjelente 4-5 órát alszik két szopi között. Mondtam is, ilyen nincs. Persze nem lesz ez mindig így

Napközben egyre többet van ébren, délelőtt is bő két órát fent volt, praktikusan kihagyott egy alvást két evés között. És nézelődött, meg küzdött a kakival, de nem ordítva, csak kicsit nyűglődve. Nagyon más, mint Samu volt. Ha engem meglát, akkor rögtön szopira nyílik a szája, érdekes, hogy apjától nem kér szopit, csak tőlem. Elég gyorsan összekötötte a dolgokat. Párom meg itt szívat: meglát Kata, eltátja a száját, párom meg aláfestésként nyom egy "múúúú'-t

Totál lökött.
Ja, és Kata menstruál. Tegnap a doki mondta is, hogy szegényke elég korán kezdi. És hogy a szakirodalom szerint ez újszülött csajoknál gyakori, de azt mondta ehhez képest 10-ből 1-2 babánál találkozik ő csak hasonlóval. Lányos anyukák, nálatok is van/volt ilyen? Doki szerint az lehet az oka, hogy Kata nagyon korán elkezdett intenzíven szopizni, és jó adagot kapott a szülés utáni hormonjaimból.
Eldugulok, meglesem a kiscsajt.
RÉ