A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

AKIRE!!!
NE ADD MÉG FEL!!! NE KESEREDJ EL!!! MÉG BÁRMI IS LEHET!!! :):):)

BÖBE!
Köszi! :lol:

HENI!
Köszönöm Neked is!
Amúgy nálam nem a várakozás verte ki a biztosítékot, de valószínűleg nem írtam le elég egyértelműen. Mindegy! Ne vesztegessük erre feleslegesen az időt! Én - részemről - lezártam a témát, és a továbbiakban sem kívánok erre több szót fecsérelni!

Puszi Mindenkinek!
:wink: :wink: :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok! Vevikk a babaragacsok mennek, hogy szép hcg-d legyen.
Akire holnap nálad várjuk a pozitív híreket az energia megy hozzád.

Tegnap délután óta nem voltam fent, annyit írtatok nem győzöm olvasni. Amire tudok reagálok.
remény73

Áfonyácska, akkor lehet találkozunk aznap. Szerintem 10 körül megyek.

Akire, még ne add fel. Ha csak barnázol, az még nem gond. Az egyik lánynak is volt 1-2 csepp és mégis kiderült babás. Ha nagyon megjön, akkor sajnos tudod a választ, de én drukkolok, hogy csak ijeszgetett és sikerül holnap a hcg-d.

remény73

Akire:még nem kellene elkönyvelni magadban a sikertlenséget mert mint az elöttem lévő remény is irta még van esély! :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok csajok,el vagyok veszve lányom tegnap kapott oltást és nagyon belázasodott :cry: :cry: :cry: Akire drága ne add fel.Én a lányommal úgy mentem vérvételre hogy megjött!!!Friss piros vér,na gondoltam megint nem sikerült erre W doki mondta baba van 98 a hcg :lol: .Mondtam neki a vérzést azt mondta az a beágyazódási vérzés. :roll: :roll: Süni,sajt@,heni köszi az eggyüttérzést.Rozus meg kell várnom a három hónapot mert nincs annyi zsé hogy kipengessem. :oops: Sting nekem második inszemnél láttak vmi halványat a teszten és utána elküldtek vv-re.7 lett a hcg/persze mire hazaértem a piroska is jött. :evil: Rony pihenj sokat!Ditta én is bekaptam valami vírust a vv és az uh között a lányommal :shock: ./házipraktikák ezerrel/én is aggódtam de az uh-on minden rendben volt megnyugodtam. :wink:
dobosancsa

dobosancsa:köszike az infót!!!remélem kicsi lányod jobban lessz!!!!!!!

egyébként mi az a hcg szint amiből látják hogy sikeres volt a beavatkozás?
sting1982

Vevikk drukkolok neked ezerrel!!!+++++ :lol: :lol: :lol:
dobosancsa

Ezt én sem tudom igazából .Nekem a 7-es hcg-re mondta a doki hogy ebből bármi lehet:baba,mensi v méhen kívüli is :shock: de látott ő már hét-nyolcnál is csodát.Persze aznap megjött de erre ő azt mondta hogy valszeg beágyazódott csak mégse volt vmi ok genetikailag vagy a méhnyálkahártyámmal. :evil:
dobosancsa

Akire!

Fel ne add!!!!
Most a cél előtt kell a legerősebbnek lenned!
Mindenki neked drukkol. Te sem fogod megszakítani a sort!!!
:) :) :) :)

Kép

Kép
vevikk

Kakti, szeretném küldeni Korda Gyuritól az örökzöldet

NEM VAGYOK IDEGES, FŐ A NYUGALOM 8) 8) 8) és ezzel télleg lezárva

:lol:

Akire megy a drukk ezerrel +++++++++
kpn

sting1982

érdemes megnézni!!!!!!!!!!akire:holnapra küldöm a sok +++++++++energyt ezzel a videóval is!!!!!!!!!
sting1982

[url]http://www.youtube.com/watch?v=OOB_ZSW1SdA

2rész.[/url]
sting1982

[/url]ww.youtube.com/watch?v=OOB_ZSW1SdA
sting1982

nem adta ki a 2.részt! :? :?
sting1982

Sting!
Köszi a videót, jól megsirattam :oops:
Én is akarok ilyet!!!!!!! Mondjuk pont 36 hét múlva!
(Mondjuk én a Mónika show-n is képes vagyok könnyezni, ha olyanom van. :lol: )

Kép
akire79

sziasztok

a várakozáshoz én is tudnék mesélni, mikor az első konzultációra bejelentkeztünk akkor 12:00-re mondták hogy menjünk, ez "az" időpont, majd 14:30-kor már nem bírtam tovább , mivel én is nagyszájú vagyok és a férjem is kezdett türelmetlen lenni, hogy kb 2 percet leszünk bent és várunk 3 órát, ráadásul fél órával hamarabb odamentünk, hogy biztos odaérjünk..... szóval közölték h van aki reggel 7:30 óta ott van és záróra vár stb....
a múlt héten pedig 9-re értem oda és a dossziékat úgy teszik a doki mappájába hogy az utolsó van felül... bekerültem 15 perc után, amin nagyon meglepődtem /első pozitív élmény volt, mert itthon volt a beteg gyerek az apjával, aki menni akart dolgozni/
lukacsne
Fót

AKIRE
Lehet, hogy csak kevés a progi igyál palástfűteát. Az progipótló! Nyugi holnap te is jó hírekk jössz +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ANCSA
Ma már mindenkinek elpanaszkodtam a történteket, mindenki próbált nyugtatni, de ha hiszed ha nem ahogy elolvastam a hsz-edet nagyon megörültem, hihetetlen paramama lettem, mérem a lázam, szinte semmit nem merek csinálni, ma is csak összesöpörtem és felmostam, boltban voltam ennyi. Annyira fostos lettem (szó szerint :oops: :lol: ) hogy valami baja lesz Bogyónak. Próbálom alkalmazni a titkot, de azért most már másabb amig csak vágytam a babóra, most már itt van, és nagyon kell rá vigyáznom.

HENI
Küldtem privit!

dita75

nagyon aranyos a videó, köszi hogy megosztottad velünk.

Aki holnap megy annak sok sikert és várjuk a beszámolót :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Dita!
Minden reggel iszok egy bögre palástfű teát.....

Jó éjt mindenkinek és kidőltem, majd holnap jövök!
Drukkoljatok......

Kép
akire79

akire: Akkor most ki lesz az én párom???? :( Mert én még reménykedem. Direkt ezért küldtem páros zebrát.

Megint fáj a hasam. :( Babások: volt valakinek ilyen, hogy nagyon görcsölt a hasatok alúl? Vagy csak a sok pisi nyomja a hólyagomat?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nem volt ma netünk jól lemaradtam:(

Akire! nyugi!! Nem egy olyan lombikos estről hallottam, hogy megjöt, görcsölt stb aztán mégis szép kis hcg lett!!! Nálad is ez lesz, majd meglátod!++++++++++++++++

Vicky!
ezt neked is írtam!!! :lol:

Remény!
De jó akkor hátha talizunk :wink: mi kicsit korábban megyünk mert apának utánna melózni kell.
Szerintem megismersz majd, mert visszük Annát is :lol:
De hogy én is megismerjelek adhatsz v.mi ismertetőt :wink:

Dita!

Hogy vagy???

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Dita, csak nyugi, pihenés, semmi megerőltető dolog.

Áfonyácska. Szerintem nálam egy barna bőrszerű kis hátizsák lesz és fent leszek az emeleten, na jó előtte bejelentkezek. Barna félhosszú haj, farmer, tudom ezek nem tuti ismertetőjelek.

Vicky, nekem sokszor görcsöl, de amiatt mert a beleim görcsölnek, másrészt a pisi ha nyom utána picit érzékenyebb.

remény73

jó éjt lányok!

csajok holnap irjátok meg mi volt bmsben!
Akire gondolok rád!!! :D :D :D
csak pozitiv gondolatok!!!!!!!tudjátok mit a TITOK című könyvben!elkezdtem olvasni!nekem nagyon tetszik és már most megfogott!na pihizzetek!jó éjt :lol: :lol: :lol:
sting1982

Szerintem meg főleg azt írjátok le Böbének hogy a BMC-ben mi volt. :lol:

Kicsit fáradt lehetett.

Böbe, örülök hogy nem hagyott mély nyomot benned a hsg. Most már hamarosan iszonyatosan begyorsulnak nálatok is az események.
A linket fel raktad, én hülye megnyitottam, és szarrá bőgtem magam. No, bocsi hogy ilyen szépen fejeztem ki magam.
Egyébként nagyon jól vagyok, küldtem neked is képet Petra Flórácskájáról. Voltam a kórházban és megnéztem és lefotóztam. Fantasztikus érzés volt.

Jó éjt, mindenkit puszilok, holnap este fél hatkor nagyon szorítsatok ám nekünk. Most nagy szükségem lesz rá. Remélem el vállal a doki.
Zsuzsa.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Visszatértem. Olyan szinten begörcsöltem, hogy nem bírtam kiegyenesedni. A meleg víz és még egy magne b6 segített. Pisilni is alig tudtam. Már délután is fájt, de ez most nagyon rossz volt. Remélem nem rosszat jelent, de szerintem ez már akkor sem normális. Nem hiszem, hogy ezért felhívnám a dokit, de amikor megyek tesztelni, akkor meg fogom neki említeni. Ha sikerült, ha nem. Azért köszönöm a biztatásokat, jól esett.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!

Mikorra tervezitek azt a találkozót, amiről egy-két hete szó volt?
Csak mert akkorra tudnám szállítani a NatGeo-s filmet! (Élet az anyaméhben) :)
Elképzelésem sincs, mi más módon tudnám eljuttatni a címzettekhez! A Magyar Postában nem bízom! :)
Mindenkinek jó éjszakát!

És bocsi mindenkitől, ha kicsit zizi voltam ma! :oops: Nem tudom, mitől lehetett! Csak „mikulás” előtt szoktam hülye lenni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

jó reggelt mindenkinek!

Kati:semmi gáz!elbirtuk a tegnapi napodat ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Akire:+++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:
irj majd mihamarabb!

Csézjang:te megint eltüntél!!!!!!!!!!!!
sting1982

Vasikáé:nagyon kedves töled hogy küldtél képet nekem is a kis Flóráról!aranyos a kicsilány nagyon!Petra sem néz ki rosszul! :lol: :lol: :lol:
gomdolok rád 5.30kor de én tutuira tudom hogy minden okés lessz és hozzátok is nem sokára jön a gólya :lol: :lol: :lol: :lol:
csak +++hozzá állás mint a könyvben is van!(Titok) :lol: :lol: :lol:
engem nagyon megérintett!!!
jah és már csak a párom van de bizom benne nála sem lessz semmi gond úgy mint nálam!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
puszillak irj majd mi volt :lol: :lol: :lol:
sting1982

AKIRE
VASIKÁÉ
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyertek azonnal ha tudtok a jó hírekkel!

ÁFONYÁCSKA
Köszi hogy kérded. Jól vagyok, tegnap még este volt egy kis hasmenésem, de amúgy semmi. Inkább délután jönnek rám a fura érzések, olyan mintha lázas lennék, kóválygok mint libafos a levegőben! Totál paramami vagyok, mert folyton mérem a lázam. Apci meg lebiggyesztett szájjal mondta, hogy ha délután vagyok rosszul az nem jó mert akkor lány lesz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pedig nekünk pont az jó és nekem is minden vágyam egy kislány!
Már csak azért is mert nővéremnek inkább lányruhái vannak a Vivien után!

Ma is csináltam tesztet, a felső még a hétfői vonatos:

Kép

dita75

sajt@:te is nagyon eltüntél!mizus nálad is!

Vasikáé:jah a parirt nem sikerült elintézni a hivatalba ott is azt mondták hogy ezt közjegyző végzi és nem ők!!!!!
hát igy jártam! :shock: :shock: :shock:
sting1982

Dita:nagyon jó érzés látni ezt a pozitiv tesztet!én már mások sikereinek is tudok örülni bár tudom még nekem várnom kell a ++++tesztre!
örülök hogy nem vagy már olyan rosszúl!!! :lol: :lol: :lol: ez is csak biztos átmeneti időszak volt! :lol: :lol: vigyázz magatokra!!!!!!!!!!!!
sting1982

Jó reggelt Mindenkinek!

Akire!

Jelentkezz mihamarabb a jó hírrel! +++++++++++++++++++++

Vasikáé!

Nektek is hajrá! Nagyon várom majd a többiekkel együtt, hogy mit mondtak Nektek a Cirisben!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

vicky79:remélem már jobban vagy!egyébként mikor megjött a mensid görcsöltél?vagy szoktál?egyébként ez ilyen helyzetben normális?mármint inszem kezelés alatt!vagy most nagy hülyeséget irtam mert lombikos vagy? :oops: :oops:
sting1982

sting: Inszemes vagyok. Nem tudom, hogy normális-e a görcsölés, de nekem már egyszer volt a 2. inszem után. Akkor majdnem ugyanilyen erős volt, de nem tartott ilyen sokáig. Egyébként mensikor egyáltalán nem szoktam görcsölni. Ma a hátam fáj, olyan izomlázasan, úgyhogy lehet hogy a vesém szórakozott velem, talán a köveim mozdultak meg. De nem örülnék neki, ha rámenne a baba. A cicimet ma is érzem, de legutóbb a görcs után elmúltak a terhes tünetek. Remélem most nem így lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Akire!

Várunk nagyon! ++++++

Dita!

Nekem ugyan még nem mondték, hoy terhes vagyok, de esténként én is elég szarul vagyok. Lüktet a hasam, és hányingerem van.

Kép

Kép
vevikk

Sziaztok!

Vicky, vigyázz magadra. Szerintem egy nospát beszedhetsz. Azt a kismamák is szedik. Ja, és B6 vitamint. Az is jó a görcsökre.

Böbe, köszönöm. Örülök hogy örültél a képeknek. Valahogy csak megoldottam.

Dita, drága. Köszönjük a teszt csíkokat. Én is hamarosan dicsekszem ilyennel. Furi, de mindenféle álmaim vannak és a könyv hatására-e vagy a hatalmas vágy miatt-e, nem tudom, de borzasztóan vidám vagyok és érzem hogy kismama leszek hamarosan.

Megpróbálok este jelentkezni, de nem ígérek semmit mert fél hatra kell ott lennünk, ki tudja mikor érünk haza.

Mindenkinek pusszancs.
Zsuzsa.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

vevikk: szerintem ez jó jelnek számít, nem?
vicky79
Budapest III. kerület

vasikáé: B6-ot vettem be, meg a melegvíz jót tett. Ma már csak olyan izomlázas fájásom van, de az meg inkább a hátamban. Nem tudom mire vélni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, sajnálom.
Fogalmam sincs mi lehet ez. Én még soha nem éreztem ilyet. Nekem is volt vese kövem, de összesen egy napig görcsöltem. Igaz, ez épp éjszakás műszak után volt, de a lényeg hogy este a kórházban kipisiltem. Nagyon ügyes voltam.
Senkinek nem kívánom azokat a görcsöket.
Remélem neked nem ez van és hamar elmúlik.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Akire! Siess! Nagyon várunk a ++++++++++++++++++ hírekkel! Ennyi laptető után csak az lehet!

Vicky!
A múltkor amikor voltam a BMC-be volt ott egy lány aki inszemes volt és az uh. előtt pár nappal korábban jött be mint ahogy a doki visszahívta, mert nagyon görcsölt. A doki szerint ez jó jel, mert tágul a méhe. Úgyhogy nyugi. Pihizz, de azért ha nem javul akkor nem árt ha a doki megnéz.

Vasikáé!
Mindegy, hogy mikor jössz este csak gyere és mondd el, hogy mi volt. Nagyon várunk!!!!! Szerintem mindenki nevében mondhatom.

Rony!
Itt vagyok ám, csak olvasó üzemmódban. Nem mindig van kedvem írni, nagyon fáradt vagyok mostanában. Biztos érzem a tavaszt. De azért szorítok mindenkinek és persze akinek összejött annak szívből örülök. Néha még meg is ríkattok. Hétfőn megyek uh-ra, aztán szerintem szerdán inszem.
szöszi1977

Akire,
Nagyon izgulok érted. Nagyon várom az estét. Az én randimat is a dokival, és a te híredet is csak akkor tudom elolvasni.
Olyan szar hogy én leszek az utolsó aki megtudja. :roll:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Igenis kérem. Este jelentek!
Most már ideje neki állni főzni valamit. De, előbb telefonálok a BMC-be.
Legyetek jók, és nagyon vigyázzatok magatokra.
Egyszóval mindenkinek terhes tüneteket kívánok. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Akire!
Hol vagy? Nagyon várunk!
szöszi1977

vasikáé: Nekem általában eltünnek a köveim, de egy nagyon erős görcsöm nekem is volt, mikor lement a vesemedencémbe, de ki nem jött. Akkor egy hétig kínzott folyamatosan utána. Most nem tudom, hogy ez lehetett-e, mert ahhoz képest nem tartott olyan sokáig. Én azóta se pisiltem ki a követ, de szerintem már nincs meg. Szét szokott porladni, így meg nem tudjuk mitől képződik. Várunk ám este. Remélem neked is szeerencséd lesz a cirissel. Egy csajszi átment oda a bmc-bő és neki elsőre sikerült. Nem tudom, mit csinálnak ott másképp.

szöszi: Köszi a biztatást, remélem nálam is ez lesz. Nem tudnám igazán behatárolni, hogy hol fájt, mert az egész hasam ajla görcsbe volt. Reménykedem.

Ma már egész jól vagyok. Nem fáj igazán semmim, de a tegnapi eléggé megijesztett. Próbálom jó jelnek tekinteni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, hogy mostanában keveset jelentkezek, de kínoz az egész napos hányinger és most nem túlzok.
Épp most vagyok túl az első hányáson, amit ma ettem, az ki is jött. Kb. úgy 5 perccel ezelőtt. :? :oops:
Nagyon dolgoznak ezek a kis Prüntyik. :D :D

Akire: már nagyon várunk az eredménnyel, remélem jó hírekkel jössz!!!!

Vasikáé: Érted is nagyon drukkolok!!!!!!!! Hajrá terhesség és hányinger!!!! :D :D :D

Kép

puszi Trix
trix78

AKire hol vagy már?!++++++++nagyon várlak a jó hírekkel!
dobosancsa

Akire!

Egész nap Rád gondoltam és DRUKKOLTAM, hogy ennyi laptető után biztos +++++ teszttel jössz majd!!! De mikor jössz már? Már nagyon várjuk a beszámolódat!!!

Vasikáé!
DRUKKOLOK ám Nektek is ma este, hogy minden oké legyen a Cirisbe. Remélem a doki bácsid azt mondja, hogy na Zsuzsa mikor is kezdhetünk? És azon veszed észre magad, hogy kismami vagy!!!

Trix!
Nagyon sajnálom, hogy meglátogatott róka kóma, de nem baj, mert legalább tudod, hogy a babáid jól vannak!!!

Puszi!

gyoreneildi

Sziasztok!

Megjöttem, 7-12-ig ültem a BMC-ben :cry:
Köszi a drukkokat!
Sajnos meg kell, hogy szakítsam a sort.....
Nem sikerült.........
Miért is gondoltam, hogy pont nekem fog sikerülni elsőre, na mindegy megyünk tovább.
Majd még este írok, most próbálom utolérni magam!

Kép
akire79

AKIRE

Kép

szívből sajnálom!!!!!! :cry:

baráti ölelés és buksisimi megy neked, következőre pedig ezt kívánom:

Kép

dita75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: