Sziasztok!
Tegnap átjött anyukám, így tök laza napom volt, tudtam takarítani, pihenni, enni-inni, de a nap végén már hiányzott, hogy Lottikát én ölelgessem
Szöszke - erre 6+ van írva és azt olvastam, hogy jobb ilyen pohárra szoktatni, mint cumisüvegre
Éva - nem semmi Áron, ahogy felül, nagyon akarja már
Bababörzére tuti nem megyünk, Dunakeszire megyünk meglátogatni egy baráti párt és majdnem egy éves kisfiát, és felmérjük a terepet, ugye anno írtam már, hogy nagyon szeretnénk oda költözni, megnézzük, mi a helyzet.
Volt láz az oltás miatt?
Timi - nagyon édes a kis rombolód
Dalma - nálunk az alvás 22-től van, ált. 21-kor eszik utoljára, nálunk a füri is később van, fél 9-kor fürdünk. De 22-től alszik ált. 5-6-ig.
Ujjszopi, persze van, mint az őrült, de nem csak az ujját eszi, hanem mindent, amit elér, bármit is adok oda neki. Bár nekünk már kint van a két alsó fogunk, szerintem jön neki felül is
Clau - na én pont ettől félek, hogy ha elkezdjük a HT mi lesz, pl. hogy ilyen kakija lesz, mint nektek, én biztos beparázok majd
Pl. most, az elmúlt 3-4 kakija pont úgy nézett ki, mint a
SÓSKA Még olyan darabos is volt, szerintetek mitől lehetett???

Mert ugye ő kapja szopik előtt a sűrítő gélt is+vas és folsav és a kakija szaga is tiszta vasszagú, elég ocsi
Adri - jaj szegényke, elhiszem, hogy nagyon pocsék lehetett, nagyon rossz az ilyen hányós-hasmenős betegség, remélem már jobban vagy és a babód sem kapta el!!!
Először én is ilyen poharat néztem, csak nagyon rá vagyunk állva a TT márkára, azért vettem a végén másikat, de ez is nagyon cuki!
LKata - emlékszel, nemrég nekünk is volt náthánk, én nem vittem dokihoz, szívtam az orrát, fújtam bele a sós tengeri bigyulát, vettem Cebion cseppet, azt adtam neki és az 5. napon hívtam fel a dokit, hogy ajánl-e még valamit, mert egyelőre nem javulunk, de nem volt lázas Lottika, ezért nem akartam bevinni a beteg gyerekek közé. Doki mondott pár dolgot, ennyi, 1,5-2 hétig tartott a nátha, persze nálunk a fog miatt kapta el. Szerintem max. hívd fel a dokidat. Jobbulást Norbikának!
Bettyna - nézd:
Édes a body, bár a szöveget nem tudtam elolvasni, mi van ráírva?
Zsuzsu - Ábel belevaló kissrác, tuti megindul a beszéd, a végén azt kívánjátok majd, hogy bárcsak még kicsit csendben lenne
Ma megyünk oltásra, kapja a 2. pneumocooccust, aztán rákérdezek a még ajánlott oltásokra, úgy gondolom, hogy megkapja majd a meningococcust is.
Akartam még valamit kérdezni, de kiment a fejemből, bocsi, megyek is, mindjárt ébredés van.