Tabati
Én az első porontyommal kb 6 hétig feküdtem ( 8.-9. hónap) bent... No hát nem vagyok én rasszista, félreértés ne essék, de hát a kórházakban ugyebár két osztály "roskadozik" a romáktól: a balaeseti sebészet és a szülészet. -úgyhogy én is tapasztaltam egyet s mást... (ÉS ÉN MOST ITT NEM A TISZTA, RENDEZETT, BEILLESZKEDETT ROMÁKRA FINTORGOK, HANEM CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A MOSDATLAN PRIMITíVEKRE!!!)
De hát legnagyobb meglepetésemre találkoztam már olyan kórházzal (saját szememmel láttam), ahol külön kórterembe fektették a hasonló beállíottságú, unintelligens kisebbséget.
És kérdem én: ez rasszizmus lenne??? Amikor szerintem nekik is így A jobb, nem??? Egymás között ők sokkal jobban elvannak, mint köztünk, "parasztok" között, nem???? Azonos kultúra + közös nyelv + hasonló illatanyagok = sokkal jobban megértik egymást.
Hiszen egy tiszta, ápolt, tanult roma sem érezné jól magát lecsúszott honfitársai között, nem? És egy tiszta, ápolt romával nekem sincs SEMMI BAJOM.
Na jó, hagyom is a romázást, mert a végén még fejemet veszik.
007
Mosogatószivacs: amikor már foszladozik

Pfúúúúúj!

Én amúgy (sajnos) nem vagyok egy rendmániás, de a konyhai dolgokkal + a WC-vel kapcsolatban tele vagyok rigolyákkal, amiket annyian, de annyian megmosolyognak! Pedig ezekről nem tehetek, ilyen vagyok és kész. Pl. külön vágódeszkám van a nyers húsokhoz, amiken semmi mást nem vágok, csak nyers húst, halat, amit aztán majd hőkezelek. De még hosszasan sorolhatnám, pl. a külön-külön fakanalaimat stb. A WC-nek is mindig tisztának kell lennie, illatosnak. Amúgy meg ha most körülnéznétek a szobánkban... inkább ne... Szóval nagyon ellentmondásos személyiség vagyok...

Ezért sem szeretem a váratlan vendégeket - mert a lakásunk nem mindig szalonképes... Enyhén szólva. Pedig imádom, amikor csillog-villog a lakás, a lelkemet is símogatja! De miért rühellem a takarítást????????
Tudtátok amúgy, hogy a rend iránti igényesség, meg a takarítási képesség szintén nem nevelés kérdése, hanem genetikus?