A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Akire:megint laptetőt kaptál!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: holnap ird meg mi volt!!!
puszika mentem dolgozni....

Kép
sting1982

jah vicky:bocs ha összetévesztettelek :oops: :oops: :oops:

Kép
sting1982

csajok!ha inszemnél összejön a kis nmanó akkor a doki mit néz elösször??vv van akkor vagy micsoda???????

Kép
sting1982

sting: Pisiteszt van. Ha az +, akkor nem tudom, hogy mi a következő lépés, de majd elmondom. :D
vicky79
Budapest III. kerület

sikeres inszemnél kaptok időpontot uhura :wink: :D

dita75

Most vettem csak észre a laptetőt!
Sajna dolgozom, így néha villámgyorsan le kell lépnem, hogy nehogy meglássák!

Sting!
Vicky jól írta, pisit kell vinni és abból néznek HCG-t (szerintem pisiből ne tudják a HCG mennyiségét, tehát lehet, hogy vv is van utána). Ha sikerült, akkor kapsz receptet még Utro-hoz és legközelebb amikorra visszahívnak, akkor van UH. Legalábbis nekem ezt mondták, akiknek sikerült!

Kép
akire79

Drága Böbe!
Örülök hogy túl vagy a hsg és hogy rendben van minden!!És neked mi következik milyen vizsgálat?Nekünk meg van minden csak a drnö nics,majd meg látom mit mond az eredményekre a jövöhéten állitolag akor már lesz.Pusza
Vasikáé:
Ird már le az imél cimed mert lehet hogy nem jó cim van meg és azért nem megy el az imél.Ha jól émlékszem ma mentél orvoshoz?Majd irsz mi volt!
Csézjang:
Veled mi van?
Puszi mindenkinek megyek az ebédé aztán melozni. :lol:
rózsa11

Rózsa!

Vasikáé holnap megy a CIRIS-be! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lányok!

Ha akartok édeset látni, nézzétek meg ezt:

http://videa.hu/videok/vicces/neveto-babak-XPgzATTF6mkLxnsj

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Rilla!

Köszi!
Bizakodom nagyon-nagyon!!! Én egy nappal később kaptam int te, úghogy bármi lehet :)

Dita!

Nekem beültetés előtt volt ilyen Hányós-fosós estém (bocs, hogy ennyire konkrétan leírom, de nincs rá más kifejezés).
de utána én is teljesen rendbe jöttem. Ne aggódj, nem lesz semmi baj.

Kép

Kép
vevikk

Kpn:irj ha megkaptad privimet!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rózsám:szia!örülök hogy vagy te is!majd ird meg mi volt a dokinéninél :lol: :lol: :lol: nekünk már csak apája van:)

csajok köszis az infót az inszem utáni állapotról :lol: :lol: :lol: és mért kell akinek nem sikerült (de nekem fog!!!!!!!!!)vetközöbe menni?uhun látszik vmi?

Kép
sting1982

Kati:most nekem nem adott ki hangot a videa...már láttam egyébként a 4 babát!édesek nagyon :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Tudna valaki segíteni, hogy mi alapján választja ki az orvosod, hogy melyik protokoll a megfelelő neked?

Melyik napokon indulnak pontosan? Esetleg a gyógyszerek ára?
(nem igazán találtam infót erről, előre is köszi a segítséget)

Én ennyit tudok:
1. Long protokoll (2 cikluson keresztül kapsz gyógyit+szurit)
2. short protokoll (1 cikluson keresztül kapsz gyógyit+szurit)
3. Antagonista protokoll (1 cikluson keresztül kapsz gyógyit+szurit)

Csak nyugalom lányok, az a lényeg!
Vendég

ez a téma engem is érdekel mert nem tudok róla semmit!
iszem vagy lombiknál használják ezeket protokollokat??
sting1982

Böbe, várom a privit naaagyon, de még nem ért ide :lol:
hol a helyes kis kutyád és mi ez az állat a helyén??? :D :shock:
kpn

KPN:AKKORA PRIVIT IRTAM MINT ÁLLAT!
olyan hosszú lett és már elégrég átküldtem!
ők szakállas agámáim:édesek nagyon barátságos kis állatok :lol: :lol: elmenti a gép az irt üzit?
sting1982

Böbe állata egy agáma - ha jól rémlik... :) (nem is egy). De a kutyi nekem is jobban tetszik. :D :oops:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Böbe!
Keresd az elküldött üzenetek közt!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

jah:köszi Katikám!már megvan! :lol: :lol: :lol:

KPN:átküldtem még vagy 3x :P :P :P :P :P
sting1982

lecseréltem őket!!itt Boriszka fonalammal elvan éppen... :lol: :lol: :lol:
sting1982

Mizu amúgy? Ilyenkor te már melózni szoktál, nem? :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Katikám:igen már ilyenkor melózni szoktam11kor nyitunk!
ma a másik tulaj van én ma pihi napos vaok!te melózol ma?
ti mikor mentek majd konzira?vmit olvastam hogy telóba nem adtak időpontot!jól fel is húzdtad magad!
most akkor mikor mentek?
sting1982

Szia Te pihinapos! :lol:

Szóval Apa megy hétfőn reggel, hogy adjon nekik egy adag Csipetcsapatot, amit kedvükre vizsgálgathatnak. Szerdán hívom a BMC-t, hogy mi az eredmény, és ha minden OK, kérek egy időpöttyöt - remélem, még arra a hétre. Csak attól félek, hogy már nem fognak adni, csak a következőre, de akkor nagyon mérges leszek ám!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2009.03.18 13:17-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kati:értem én hogy nagyon dühös vagy de még járni fogsz oda bmcbe reméljük nem sokáig és ne vágd magad alatt a fát!igy is rengeteget kell várni nem kell hogy esetleg szándékosan ki is szurjanak veled!ne csináld ezt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!legyél türelmes!ha köv hétre adnak idöpontot akkor sem dől össze a világ!!bár tudom nagyon rossz mert ua élem át de ténleg nyugodj le! :lol: :lol: :lol: kérlek!! :roll: :roll: :roll: :roll:
sting1982

össze fog jönni !!!!!!!!!!!!!!!!!!a kis manó!!!!!!!!!!!!!!!csak nyugika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!várd ki már nincs sok hátra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Kpn:nah átment végre????????????????????
sting1982

Böbe!
Ment a privi!
(közben moderálom magam :P )

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

basszus, baromira nem kaptam meg...
figyusz, lehet azt, hogy kimásolod innen és elküldöd azt a qrva nagy beszámolót a norka11@gmail.com-ra??? :lol:

nem győzök frissíteni :evil:
kpn

egyébként én is jártam úgy Sz. dokinál, hogy vizsgálatra vártam és
az utánam érkezők MIND bementek. ez jelent kb 3-4 lányt, aztán akkor a következő ajtónyitásnál odapattantam és megkérdeztem
az asszisztensét, hogy esetleg nem jutott fel a dossziém hozzájuk? Mire Sz. bentről, miután megmondtam a nevem, kikiabált, hogy de... szóval én sem tudom mi a rendszer :roll:
kpn

Kakti, Böbének szerintem igaza van. Nem hinném, hogy direkt bosszút áll az adott orvos/recepciós/asszisztens, de...emberek vagyunk mind, rajtuk óriási nyomás. Jó, tudom, mi meg ki vagyunk szolgáltatva :oops: , de "ne húzd ki direkt a gyufát"!

tuuudom, nekem is vannak olyan időszakaim, amikor baromi türelmetlen vagyok, most éppen nem, talán ezért ilyen birka a hozzáállásom :lol: :lol: :lol:
kpn

sting: A cisztákat keresik és ha nem maradt vissza, akkor kezdődhet a következő stimu. Ezek a lombikos protokollok.

ancsras: Én csak a longot tudom, mert a sógornőmnek olyan volt. 20.cn-en kezded az egyik szurit és a következő ciklus 2-3.cn-en a töbit. Árat nem tudok, de azt hiszem nekik olyan 150 körülre jött ki. Sok benne a drága szuri.
vicky79
Budapest III. kerület

köszi vicky! te mindent tudó :lol: sajnos mindent tudsz már ezekről! :? :? :?

Kpn:átküldtem 2levelet is! :lol: :lol:
sting1982

Tévedésben vagytok! :D
Én nem akarom kihúzni a gyufát! Egyszerűen arról van szó, hogy totálisan értelmetlen dolgok felett nem tudok elsiklani! És igenis én olyan vagyok, hogy kimondom, ha valami nagyon a bögyömben van! Lehet, hogy nem jó tulajdonság, de legalább nem lesz gyomorfekélyem! :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

A várakozással kapcsolatban: mindennek meg van a bmc-ben a napirendje. Reggel akik soron kívül mennek be nagy táskákkal, azok leszívásra jönnek. Nekik hamarabb be kell feküdniük. Utána a doki jön uh-zni és konzultálni. Aztán jönnek azok uh-ra, akik visszaültetésre mennek. Nekik meg kell nézni, hogy minden ok-e. Utána a dokik el. Leszívások és beültik. Utána visszajön vagy elmegy hsg-t csinálni. Utána eredményhirdetés a tesztelőknek. Ezután megint doki el, 12-13 között vannak az inszemesek. Amikor visszajön, akkor a ciklusfigyeléses uh-k és a zárójelentések kiadása. Később meg az új betegekkel a konzultációk. Szóval ha nem az megy be előbb, aki jött, az nem biztos hogy tényleg később is jött. Vannak persze kivételek, akiket soron kívül hívnak be, de sosem tudhatjuk hogy miért. Én sem mindig vagyok türelmes, de ez van. Kevesen vannak. Most még Újvári doktor sincs, úgyhogy még a hsg-ket is ezek a dokik csinálják. Szóval kitartás!
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Antagonista protokollom volt, a ciklus elején kezdtem el szúrni a szurikat, pontosan hányadik nap azt nem tudom, de ha érdekel valakit pontosan utánatudok nézni. Nekem 120-130 körülire jött ki az összeg, az utro val együtt, de ezt biztosan változik + / - attól, hogy ki mennyire reagál, és, hogy mennyire kell növelni / csökkenteni az adagokat.

Akire!

Nagyon drukkolok neked holnapra, holnap téged várunk nagyon gyorsan, háromszoros laptető!!!!!!! csakis jót jelenthet.

Vevikk!

Látod nem szabad izgulnod, Rilla is így kezdte, és lám, most nagyon boldog kismamaként van velünk.

Dita!

Te se aggódj, pihenj nagyon sokat, olvastam a blog odat és széjjel bőgtem magam, annyira megható volt. Mégegyszer nagyon gratulálok nektek. Bizti tök jó volt a vonaton amikor megláttad a tesztet, végre a kezedbe vehettél egy +++++++ at ! Mert ugye előtte nem teszteltél
:lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek

Akire, ezer drukk neked holnapra!!!!! Csuriban a kezem, lábam, miattad!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

én is nagyszájú vagyok szinte minden helyzetben és gondolkodás nélkül, de nincs mese, tőlük függünk/csak bennük bízhatunk vagy fogalmazzuk, ahogy akarjuk, szóval jó sok újság, könyv, hidegélelem...
na tessék, akkor ezt figyeljétek. a rendszer csapdájába én pl eléggé beleestem a bmc-ben :? minden vizsgálat megvan. majdnem. nekem még a hsg hiányzik, de 2xkatonavizsgálat, nekem nőgyogyi szűrés, terheléses cukor. SEMMINEK nem tudjuk az eredményét, csak annyit, hogy nincs uramnál baci, meg hogy nálam pajzsmirigy rendetlenkedik. el is kezdtem szedni a gyogyót rá, akár türelemmel várhatnánk is néhány hónapot, hogy hátha... de nem, el kell mennem a hsg-re, mert addig nem lehet konzultálni.

jóóóó mi? :lol:
kpn

Magam részéről én is leginkább a longról tudok beszámolni, bár az összes többit is ismerem a többi lány beszámolóiból.
Szerintem a hormonok alapján választják a protokollt.

A longot a ciklus 21. napja körül kezdik és 2 hétig kell szúrni injekciót (általában decapeptylt) majd amikor a 14, is megvolt ultrahang. (közben megjön valamikor de állítólag az sem baj, ha nem) A 14. napon( nekem ez volt hétfő) megkapod a többi gyógyszer receptjét ami majd kelleni fog (nekem merional + gonal volt) majd péntekre visszarendeltek még egy uhura, hogy megnézzék mizujs a tüszőkkel. Ezután viszont már kétnaponta kellett menni egészen a leszívásig és minden reggel vettek vért amiből a hormon szintjét nézték, valamint az ultrahangon megszámlálták a tüszőket és leírták a méreteiket. Ezek alapján változtathatják a hormonok mennyiségét, nekem mivel kicsit nehezebben vagyok stimulálható mint az átlag mindig feljebb vitték a másik lá nynak akivel kezdtem meg inkább leljebb.
Ez egyénileg változó, és ennek értelmében a gyógyszerek árai is. Mig annak a lánynak kb. 90-ből kijött nekem 150 lett a vége és ebben még az utró nem is volt benne csak egy dobozzal mert 4 maradt még az inszemekből.

Remélem tudtam segíteni.

dita75

Vicky!
Minden elismerésem, nagyon jól leírtad a sorrendet, pont ezt figyeltem meg én is. Hogy telnek napjaid az eredményig? Győzöd kivárni? (kérdezem én, 2 nap után :D :D )+++++++++++++++

Szöszi Drága!
El vagyol tűnve :cry: Sok most a meló?

Dita!
Nem hiszem, hogy gondot jelenthetne odabent ez a rosszullét. Ne is gondolj ilyenekre. Csak kapd elő azt az óriási pozitív tesztet és megnyugszol, okés?

Akire!
Húú, márcsak 1 nap. Jaj de izgulok :D :D ++++++++++++++++++++++++++++++++

Kakti!
Sajnos rengetegen vagyunk, csoda ha egyáltalán győznek minket. Valahogy bírd ki, hogy nem rúgod össze velük a port, mert nehézkes ilyen rossz szájízzel nekikezdeni ennek az egésznek. Lesznek még sokkal nehezebb megpróbáltatások, mint az, hogy 1 héttel későbbre kap az ember időpontot. pl végigszúrja magát az ember a stimu alatt, majd kiderül, hogy túl intenzíven/rosszul reagál a szervezete és kuka az a hónap a gyogyikkal együtt. Ez szerintem sokkal rosszabb várakozás. És erről senki sem tehet.
Egyébként eredményt nekünk se mondtak sose, csak azt hogy jó vagy sem. Amikor a párom eredményét ki kellett kérnünk másolatban, na akkor nézegettem és értelmeztem a dolgokat.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Én is csak azt tudom mondani, hogy próbáljatok megnyugodni, tudom nem könnyű. Mindenki sorra kerül egyszer ez BIZTOS!
Nekem is volt olyan, hogy nagyon sokat vártam, úgy gondoltam már mindenki bement előttem, aki utánam jött!
De volt olyan is, hogy alig ültem le a váróban már szólítottak is! Soha nem lehet kiszámolni, mert soha nem tudhatjuk, hogy a többiek éppen miért mentek......
Szóval csak nyugi, nem éri meg idegeskedni!!!!

Heni!
Köszi a drukkot, remélem nagyon hamar jövök a jó hírrel.
Ígérem hamarabb megírom, mint a többiek, mert jönnöm kell be dolgozni :cry:
Remélem legkésőbb 11-kor megtudom az eredményt, és akkor 12 körül már meg is írom Nektek.

Kép
akire79

igen csajok!
ténleg ki kell várnunk a sorunkat bár néha nagyon nehéz türelmesnek lenni de muszáj!!!!!!!!!!!!!!hamarosan mindenki babás lessz és vége lessz a várakozásnak!
hallod KATIKÁM!!!!!!!!!!!olvasod :lol: :lol: :lol:

Kpn:igen csak az orvossal beszéled meg az eredményeidet bár nekem a cukor vizsgálatnál telóban rendesek voltak mert mondták nincs semmivel gond!!de doki a lényeg! :lol: :lol:

henikém:útólag is Ngyon Boldog Névnapot kívánok neked!!!
sting1982

Akire:annyira drukkolok neked is holnapra!!!!!!!!!!!bár én nem leszek holnap gép közelben 12körül de majd este elolvasom! :lol: :lol: :lol: a magas hcg szintedet :lol: :lol: :lol:

Kati:nem mindig túl kifizetődő ha kimondod ami a szíveden az a szádon.......
persze az embernek legyen véleménye de sokszor le kell nyelni ...

Rony:te mikor is mész legközelebb bmc-be? hogy megy a szurkálás?már belejöttél?
sting1982

Lányok!

Ne haragudjatok meg rám, de azzal, ha itt mindenki nevelni akar („ne húzd fel magad”, „ne idegeskedj”, „türelmesnek kell lenni”, stb.) épp azt éritek el, hogy baromira ideges leszek! Pedig totál kiegyensúlyozott és nyugodt vagyok! MÉG!
Én is PONTOSAN TISZTÁBAN VAGYOK azzal, hogy várni kell! És meg is értem! Én csak a logikátlanságot nem értem! De lassan kezdem azt hinni, hogy nagyon kevesen gondolkodnak logikusan körülöttem.
És még valami: igenis, sok esetben meg kell mondani, ha valami nem jól működik, mert - véleményem szerint - csak akkor fog megváltozni (jó esetben), ha szóvá tesszük! Lehet, hogy akkor sem, de az esély nagyobb rá!

Tényleg senkit nem akartam megbántani, és köszönöm, hogy megpróbáltok nyugtatni, de NEM VAGYOK IDEGES! :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

rony: Egész jól, pihengetek meg dolgozgatok itthon. Mondjuk most eléggé fáj a hasam, lehet hogy a babának sok volt az ablakpucolás. De remélem elmúlik, szedem a magne b6-ot. Nem vagyok igazából türelmetlen, mert most jó érzéseim vannak. (még ha most kínoz is a kis szaros :) ) Neked mikor kell visszamenni tesztelni?

akire: Én is várlak ám nagyon holnap!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Küldök neked valamit:

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

kakti: Én is megértem, hogy logikátlannak látszik a dolog, sokszor én is így gondoltam/om. Csak amikor már túl voltam az első inszemen, akkor értettem meg pl. hogy hová a fenébe tünnek el ezek a dilis dokik. Addig azt hittem, hogy 2 órán át ebédelnek, miközben mi várunk. És utána még a magánbetegeiket is hozzák magukkal akik megint előttem mennek be. Szóval csak azt akarom mondani, hogy szerintem nem látunk rá az összes dolgukra és így elég nehéz logikát találni benne. Mi is megpróbálunk elég sok mindennek utána nézni, mielőtt megyünk, de még így sem értünk mindent amit csinálnak, vagy mondanak. Te se sértődj meg ránk, és remélem hogy nem kell annyi ideig a bmc-be járnod, hogy te is kitapasztald ezeket.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Privit küldtem! :idea:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kpn:küldtem e-mailt neked!
sting1982

Vicky!
Nagyon köszönöm a zebrás képet.
Sajnos úgy érzem nem fogok jó híreket hozni, mert most elkezdtem "barnázni" és mint tudjuk az nem jelent túl jót :cry:
És úgy érzem meg is fog jönni.
Na mindegy, így jártam, azért elmegyek holnap, de már nem hiszek a sikerben. :cry: :cry: :cry:

Kép
akire79

ok kakti:saját nevemben szólók:én nem foglak tovább"nevelni"! :roll:
sting1982

Sziasztok!

Mindenféle megbántás nélkül szeretnék írni Kakti neked:

Ha jól emlékszem pont te szóltál ránk a múltkor, hogy ne nyavajogjunk már a gyógyszerárak+ anyagiak miatt, tudtuk, hogy mire vállalkozunk.

Látod mindenkinél kiverheti valami a biztosítékot, mint például, most nálad, ez a várakozás, hiszen te is sejthetted, hogy mi lesz ott, mennyit kell várni, ami teljesen normális, hiszen rengetegen vagyunk.
És ez a fórum szerintem pont azért is jó, hogy mindenki elmondhassa a véleményét, akár pozitív, akár negatív, hiszen akkor jó, ha aki ide belátogat tudja, hogy mire vállalkozik. A lányok csak nyugtatni szeretnének, sajna, ha ezzel mégjobban felidegesítenek.
( ha ez megnyugtat én is ilyen vagyok, ha nyugtatnak, még idegesebb leszek, de utána belátom, hogy csak tanácsként mondják, amit mondanak és segíteni akarnak )

Mindenesetre kívánom, hogy túllegyél a kritikus időszakon, és mielőbbi siker koronázza a türelmedet.

Üdv:

heni77

ja, bocs, ha megbántottalak, nem volt szándékos, esküszöm, és nem nevelő célzattal írtam

Puszi

heni77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: