A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

[quote="petricsek"]C írta:petricseksajok, mi van a zárt fórumozással? Vanda meg Pasi mán annyira nyilvánosan intimkednek, hogy már csak ezért se ártana :wink: … pcsa exnek tekerném a nykát amíg le nem esik a feje! Hívjátok csak meg Hévízre! :evil:

imádlak, te csaj:-)
1szálpasi

szamy! koszi, majd holnap kuldok kepet

banika! en az elso feleben ettem a magneB6, es harom ho utan 3/nap, meg is maradt 3 doboz belole, 2 oda adtam a keresztanyukanak es 1 megy a jovo heten a hugimnak

anny! de hat hogy tehette hogy meg a terheseg elejen sem volt velekek :roll: :roll: es 1 ilyenek adtal 2 egyforma gyonyoru kiscsajszit :roll: :roll: :roll: :shock: :shock:

petri! hat egyenlore hogy varjak a holnapi labor eredmenyeket, remelem jok lesznek, nekunk sem volt mozes, de nem is hianyolatm :D :D

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

húúúú, ez ma a második laptetőm:-)
és lapaljám is van!!!!!:-)

petricsek: vanda üzeni, hogy csak annyi ezzel a baj, hogy annyit kapnál érte, mint egy normális emberért....
1szálpasi

Hallod Pasi, nekem is vannak olyan sztorijaim, hogy még! :roll: :shock: Nálunk apuka trükkje, hogy alvásidőben jó neki csak (1 éve ugyan akkor alszanak), majd kikéri magának, hogy honnan kéne neki tudni, hogy alszanak a gyerekek, meg különben is mivel ő most ért rá, most jött. Régebben volt, hogy fölkeltette a csajokat! Na erről piszok gyorsan leszoktattam :lol: :twisted:
Vendég

:roll: :oops: :lol: :lol: na hát ezaz! én felelnék a tettemért, de őnaccsága mér nem felel azért, hogy elcseszi a lánya életét a hülye viselkedésével? ááá, nem értem én az ilyen embereket ... kihoztátok belőlem a vadállatot ezzel a sztorival! :twisted:

Petra
Kép
petricsek

gilmore, ez a Te exedre is vonatkozik :evil:

Petra
Kép
petricsek

anny: jól tetted, hogy leszoktattad róla....

és igen, az böki a leginkább a csőrömet, hogy balut az apja nem látogatja, pedig ő aztán tényleg akkor jöhetne, amikor akar, a bíróság megállapította ugyan a kéthetente hétvégét (balu kétéves korában!), de anno sokszor volt, hogy szólt, hogy egy óra múlva jön a gyerekért, addigra készítsük el....azért mondjuk ennél már rászólt vanda, hogy lesz szíves legkésőbb előző este szólni, és akkor úgy készülünk az esetleges külön programjainkkal....és mindezek ellenére júniusban lesz két éve, hogy egyáltalán nem látta a fiát, és soha nem is érdeklődik utána még egy telefon, sms, email formájában sem.....
na ezt én nem tudnám megtenni....
a szívem szakad meg, amikor ott kell hagynom laurát, de 6 ökörrel se bírnának visszatartani, hogy ne menjek hozzá....
1szálpasi

[quote="petricsek"]: írta:petricsekroll: :oops: :lol: :lol: kihoztátok belőlem a vadállatot ezzel a sztorival! :twisted:

az milyen?:-)
1szálpasi

OFF

dikmán de jó a fukszod tessá
Kép

ül,pislog
Kép

kamu pucérseggű
Kép

Petra
Kép
petricsek

petri! gondolom apa nem banja ha neha tigriske vagy :lol: :lol: :lol:

anny! hat szegeny honan tudna o hogy mikor alszanak a lanyok, bizti te is direkt le fekteted :wink: de hulyek tudnak neha lenni, tenyleg nem lehet konyu dolgod, de a csajokon nem latszik hogy dili apjuk van, es majd ha kel menyel melozni meg tudod oldani a mindennapokat?

Kép

demoniq13

Ezért nem értem én sem apukát. Heti 1x itt lehet majdnem egész nap, de neki mindig dolga van, és marad max 2-3 órát. Az alatt se csinál semmi értelmeset a lányokkal.
Meg apuka nem jön BKV-val (szerinte ónos esőben az nem is közlekedik), nem jön ha dugó van (és itt visszatérünk a bkv-hoz, mert ide lehet jönni metróval és villamossal vagy hévvel,ahol garantáltan nincs dugó), de ő nem azért vezet, hogy bkv-zon... Mondtamneki,ha tényleg érdekelné Őt a lányok sorsa, akár gyalog is eljönne!
Vendég

Demoniq: Mondjuk onnan tudhatná, hogy már párszor leordítottam a fejét emiatt, mikor a szép szó már nem használt :D
Vendég

és tudod az a baj, hogy tele van a világ ilyen "szülőkkel" és nem véletlenül lett közhely, hogy "minek az ilyennek gyerek!" (és itt természetesen nem Rólatok van szó, hanem a másik félről) :?

én milyen vadállat lenni? jobb, ha nem tudod meg! 8)

Te itt topikolsz, miközben Vanda gyűri az ipart a gyerekekkel meg a háztartással???

Petra
Kép
petricsek

Petra: megzabálom Őket! A dobozban ülőt/ szégyen de nem tudom ki az, nekem tök egyformák/ adhatod is postára. Várjuk. De jöhet mindkettő. Majd ha kész a szakdolid visszakapod Őket! :D

Bicskanyitogatók ezek az exek! :twisted:

Mentem feleségeket nézni. Jó éjt!

Tünde
Kép

Kép
myra77

petri! le stoppizom ulo makit (na nem tudnam meg mo ndani a nevet :oops: :oops: vagyis de Bendi/Zsombi, ugye el talaltam ? :lol: :lol: ) te meg egy jo kis anyos lennel 8) 8) (neha kis vadalat)

Kép

demoniq13

anny, akkor pusztán kötelességből jár a csajokhoz?

Petra
Kép
petricsek

olyan gyorsan eltelt ez a délután :)
csajok extra adagot ettek, repetáztak délután és csoda történt így 180 és 190 volt az uzsi :lol: este már csak Laúr volt zabagép, Tami inkább bealudt :lol: és most is már alszanak 9-től...nem is értem, talán a sétától vagy az időtől, kíváncsi vagyok reggel mikor lesz ébredés:) gyorsan csak 1-2 amire emlékszem...
Nyulasz: hát ennyi az ára Herkinek használtan :? nekünk van hozzá az a duolift, abban vannak, és annak darabja 25, szóval még így is olcsóbb azért...DE ez kényelmesen befér a liftbe és a lakásba is, sajnos 9. emelet és panel...:(
Szamy: csajok tündérbabák, nagyon ügyik! :lol:
Demoniq: drukk tesódnak, reméljük minden rendben lesz! Nem tudom írtad-e, most hány hetes?

Én is imádom feleségeket, de inkább alszom egy órácskát, nem tudom mi van velem, de egyre kevésbé bírom a napi 6 óra alvást... :? musz vagyok este aludni egy picit :?
Ja, én imádtam a terhességet, persze az elején nem, mert ugye sokat láttam rókakomát, de aztán szuper volt, főleg mikor már nagyon mocorogtak, esti program Apával az volt, hogy nem filmet néztünk, hanem pocit, nagy bunyók voltak, imádtam, ahogy hullámzott :lol: persze voltak kellemetlen dolgok is, pl. bordafájás és vizesedés a végén, de nekem szerencsém volt, egy percet nem voltam kórházban és feküdnöm se kellett orvosi utasításra, ja meg rengeteget aludtam, minden nap délelőtt és délután is, bármikor tudtam aludni, na az persze más kérdés, hogy hány párnával és milyen pozícióban :) talán az utolsó két hét volt kényelmetlenebb, de az se volt vészes jöttem-mentem-vezettem (ezért ne utáljatok), de tényleg jól éreztem magam és azért pihentem is szerintem eleget :) én sajnálom, hogy ezt nem élhetem át még1x, hacsak nem nyerünk a lottón, mi itt befejeztük, pedig 1 vagy 2 :lol: fiút bevállalnék :lol: :lol: de hát sajnos...pedig lottózunk :lol:
na reggel majd jövök, írjatok sokat :P

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

[quote="petricsek"]
írta:
petricsek
Te itt topikolsz, miközben Vanda gyűri az ipart a gyerekekkel meg a háztartással???

ikrek alszanak, a nagynak pedig vanda kell most, altatás van.....
1szálpasi

:lol: :lol: hát ha a menyem ilyen dinka lesz, mint az említett exek, akkor nem sokáig lesz meny!

tünde, móni, gyereket nem vágom szét a kedvetekért, bocs! :lol: egyébként Bandita!

Petra
Kép
petricsek

Edit
[quote]M írta:ármint,hogy lesz 4menyem!(merthogy ma már sose tudhassan az ember....

Ez nekem is eszembe jutott, csak nem mertem leírni :oops: :lol:

Tünde Nagyon jó lett a vonalzód, én is ugyanezt hoztam volna ki :) Az elmosódottság esetleg attól lehet, hogy nagyon le volt kicsinyítve a kép.

Petra Ők jól birták a cumizást, tök jól kialudták magukat kaja közben. Csak nekem lettek hatalmas karizmaim, mert úgy etetek, hogy az aktuális kiscsaj a karomban fekszik. És azért 6,5 kg-ot egy órán keresztül tartogatni... :D
Azt a részt én is nagyon szerettem a terhességben, hogy mindenki nézte, hogy mekkora a hasam, meg az arcokat, amikor megmondtam, hogy ikrek :D

Anny Nálunk a húgom nagy rajongó. De mióta a Viasaton megy én is nézem. Nagyon tetszik a stílus, de élőben nem hiszem, hogy sokáig elviselném őket :D

Pasi Az exed szerintem megkapja majd a méltó büntetést Laurától pár év múlva.. Valahol értem én, hogy mit miért csinál, csak éppen bele kellene gondolnia, hogy neked különösebben nem árthat (azon kívül, hogy felbosszant), viszont tönkreteszi a saját életét, a lányáét meg megkeseríti, és nagy eséllyel elüldözi magától.
szamy

Petra: Ha a véleményemet kérdezed,akkor csaka szülei nyomására,és mer nehogymá korlátozzák őszentségét! Azt mindig mondja,hogy neki fontosak a lányok. Mondom, de azt a szót, hogy szeretlek, még az életben nem mondtad nekik! Na mindeeeeegy...
Vendég

myra! pont elottem 1 percel irtad hogy kel az ulos maki :( :( igaz neked csak 2-3 hora kel :wink: :wink:

Kép

demoniq13

a pszicho nem azt mondta, hogy Balunak Rád van szüksége ? :lol:

Petra
Kép
petricsek

a pszicho azt mondta....balu véleménye erről más:-)
legalábbis altatás stabilan anyáé és akkor senki más.....balu majd kap belőlem nap közben, amikor elmegyünk csajozni meg más pasis programokat csinálni:-)
1szálpasi

[quote="anny81"][ írta:anny81color=darkred]Petra[/color]: Ha a véleményemet kérdezed,akkor csaka szülei nyomására,és mer nehogymá korlátozzák őszentségét! Azt mindig mondja,hogy neki fontosak a lányok. Mondom, de azt a szót, hogy szeretlek, még az életben nem mondtad nekik! Na mindeeeeegy...

akkor még szerencse, hogy csak heti 2-3 órát marad ... találsz Te száz másikat ehelyett a jóember helyett, ki méltóbb apjuk lesz :wink: de lehet, hogy PASI is bevállal a 4 gyerek mellé pótapaságot?! :lol:

Petra
Kép
petricsek

Petra!
Zabálom őket!!! :P Én is gurultam vizsgázni...vicces volt, mikor szülészet gyak-os vizsgán kaptam egy ikerterhest! :lol:

Én azért is szeretnék még EGY gyereket, hogy kiélvezhessem minden percét, mert nekem nehéz volt ez a terhesség, melóval, vizsgákkal, aggódással, rohadt nyári meleggel, elefántlábbal, 90 kilóval..... :roll: szal a végén annyira én sem szerettem már...

Liliputi: kocsicipőnek szerintetek vegyek Pediped-et? Nagyon tetszik!!Lehet benne később járni normálisan? Mostanra kéne, de a Liliputi olyan vékonynak tűnik kintre, nem?

Binyek, táblába:

Léna: 8660 g
Levi: 9260 g :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Kaja: reggeli 6/7h--at
tízórai 9h-- 120 ml gyümölcs
ebéd 12h-- 200 ml főzelék
13/14--at
uzsonna 16/17h--200 ml gyümölcs+gabonapép/túró/pehely
vacsora 19.30--at
Ébredés: 6/7h
Elalvás: 20h
Nappali alvás: de 1-2h, du 1-2h
Ülés: Léna 8 hó

Mégis mit csináljak szerintetek Levente gyerekkel??? 1 hó alatt 72 dkg-t hízott! :shock: , basszus..Léna meg 30-t, igaz ő baromi sokat mozog, Levi meg fekszik a hátán/hasán, röhög és rugdos vmit állandóan. Teljesen ugyanazt eszik, mennyiségileg is.
Nem hiszem el, lesz egy dagadt gyerekem??? :shock:

Kép
riddencs

Petricsek: cukifiúkák :lol:
Tünde: szupi a vonalzód :lol:
jóéccakát :wink:

babusok
Budapest

[quote="petricsek"]d írta:petricseke lehet, hogy PASI is bevállal a 4 gyerek mellé pótapaságot?! :lol:

pótapaság? még két lány mellé? nem hangzik rosszul:-)
állítólag (és szerintem is) eléggé lányos apuka vagyok..... :lol:
1szálpasi

az a jó, hogy Vandával ennyire szeretitek egymást és FONTOSAK Nektek a gyerekek! (Vanda Jolie és Pasi Pitt és! :lol: :lol: :oops:)

léptem, iszom egy altatófelest (mert szétfagytam netezés közben) és lefekszem! 8) jóéjt! :arrow:

Petra
Kép
petricsek

myra! szep a vonalzod :D

szamy! le irod legyszi az e-meiledet, hogy ne keressem, koszike :D

babus! 6 het + 3/4 nap, koszi a drukkot

anny! egy ilyet minek kel nyomi hogy mennyen ha nem akar :roll: :roll:

petri! na jovan na... nem kel szet vagni, eleg ha tunde le mond rola, igaz neki elsobsege lenne mert 3 csajszija van :D :D na jo lesz nekunk Zsombika is :lol: :lol: :lol:

Kép

demoniq13

Riddencs: Neked is szupivonalzód van
és mostmár tényleg jóccaka

babusok
Budapest

[quote="riddencs"][ írta:riddencsb]Petra!Nem hiszem el, lesz egy dagadt gyerekem??? :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: ridike, tiéd a nap vicce!
hogy lenne már?! majd lerugdossa a fölös (ha ugyan tényleg fölös) dekákat! fiúk asszem egyébként is jobban híznak, mint a lányok, nem?!

Petra
Kép
petricsek

köszi babusok!

petra, piázol ájszaka? :lol: :lol:

jó éjt!

Kép
riddencs

[quote="petricsek"]a írta:petricsekz a jó, hogy Vandával ennyire szeretitek egymást és FONTOSAK Nektek a gyerekek! (Vanda Jolie és Pasi Pitt és! :lol: :lol: :oops:)

léptem, iszom egy altatófelest (mert szétfagytam netezés közben) és lefekszem! 8) jóéjt! :arrow:

ezt vandának ne áruljátok el, de ha ő nem lenne, nem tudom, hogy bírnám.... :oops:

és igen, minden gyerekünk fontos nekünk...merthogy akárki akármit mond vagy akar elhitetni, nekünk 4 gyerekünk van...

jó éjt petricsek
1szálpasi

ridencs! szep a vonalzod, es Levi szemei nagyon edik :D

Kép

demoniq13

petricsek (majd holnap), anny: mivel is járna pontosan ez a pótapaság? :lol:
1szálpasi

Huhhhhhhhhhh!Mennyi írás megint!

Köszönöm mindenkinek a skacok dícséretét!
A kozmetika fantasztikus volt és jövőhéten megint megyek!

Juci!
Szombaton nagyon jó idő volt nálunk,azért nyomták lengébe a skacok!

Babusok!
Reméljük a sok kajcsitól jól alszanak majd a gyerekeid!

Szamy!
Lakberendezőim nem is kapnak fizetést,de jól nyomják!Gyönyörűek a gyerkőceid!3-as terhességed volt vagy volt már egy előző bvabád,akit elvesztettél?

Myra!
Jó a vonalzód!

Móni!
Sajnálom a hugidat!Szorítunk neki!

Párizska!
Az egyes terhesség tényleg másabb,mint a kettes!Csak azt hallod mindenhonnan,hogy kisúllyal születnek,inkubátorba lesznek stb.Nem könnyű ezekről nem tudomást venni!No meg a teher a szervezetnek az sem pite!

Davandi!
nálunk Dóri a főzelékesből nyomja,Balu meg 4-es Aventből nyomja a tápot!

Banika!
Buláta az rostban gazdag ugye?Attól nem lehet sok a székletük?

Ancsi!
Mi volt Zsófival a pocakban?

Anny!
Örülj neki hogy csak 2-3 órát jön egy héten és nem egy napot!

Zsuzska!
Neked sem lehetett bent a kórházban leányálom.Én csak 5-6hetet voltam bent,de az bőven elég volt!

Petricsek!
Nagyon cukik a Makikák!

Vanda!
Exednek nincsen anyja?Az sem látogatja Balut?

Pasi!
Exed egy idióta!Képes volt elaltatni Laurát mielőtt odaértél volna?Megáll az eszem!Bízni kell benne,hogy Laura majd kiharcolja magának,hogy sokat mehessen hozzátok!
Vendég

Paris

Én sem rajongtam a terhességért. A pocakomat imádtam, de az utolsó 2 hónapban már nagyon nagy voltam, és nagyon csúnya is.Komolyan! A létező összes rejtett pattanásom előjött.Májfoltok stb….nem is ragozom.ááááááá

Mondtam is a férjemnek múltkor-mert azt merte mondani, hogy neki még kell egy fiú-hogy nekünk csak akkor lesz még egy gyerekünk, ha azt béranya hordja ki, és egyévesen adják  
De persze, hogy ez az ára.és nem is sírok én emiatt, csak akkor is elég volt.és tényleg csodálatos dolog, ezt aláírom!!!!!

És van Isten, mert 2 kis lurkót adott egyszerre!!! (tudta, hogy most nem szülnék még egyet, pedig kettőt szerettem volna)

Cumi

Enyémek már nagyon rég 4 es cumiból isznak-Avent.kb fél éve.akkor már nem bírták szívni kettesből.

Buláta
Mi az?

szanet

Riddencs!
Dagigyerek :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

benszi: vanda exének anyja még annyit se törődik az unokájával, mint a kedves fia.....akkor sem tette meg, amikor még lehetett volna neki.....
1szálpasi

[quote="benszi"]
írta:
benszi
Pasi!
Exed egy idióta!Képes volt elaltatni Laurát mielőtt odaértél volna?Megáll az eszem!Bízni kell benne,hogy Laura majd kiharcolja magának,hogy sokat mehessen hozzátok!

mi is ebben bízunk.....
1szálpasi

mármint hogy kiharcolja magának:-)
1szálpasi

jaj olyan rossz ez a sok hülye idióta ex!!! :twisted: szegény gyerekek :( én komolyan nem értem miért ilyen idióta valaki, hogy a saját gyerekének is árt, csak , hogy nei legyen igaza, vagy , hogy bosszút álljon :evil:

szanet

Petra: Ok! Akkor küldd Zsombékát!

Köszi a vonalzódicsiket!

Szamy: igen, túl kicsi volt a kép. Nagyítottam rajat, így jobb.

Benszi: elfelejtettem megdicsérni a szépségeidet! :oops:

Riddencs: szuper a vonalzód!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Ridi,
8 hósan Barni se mozgott sokat és végig elég dagi volt mindkettő. Most monadnám, hogy nézd meg a picasámat, de levettem a profilomból. Most meg egyáltalán nem dagik. Ne aggódj emiatt. Boldog hófordulót nektek! Végülis hol tanulsz? Nem emlékszem, csak arra, hogy nem orvosin, ugye?

Banika,
enyémek meg kölesgolyót bármilyen mennyiségben bármikor! Bulátát is szeretik, de Barni egyben bevesz mindent, a 10 centis kenyérhéjat is képes, és elnyamnyogja jó esetben, rossz esetben meg öklendezik tőle, mert lemegy a tokáig. Így kénytelen vagyok darabolni, akkor meg már egyszerűbb a kölesgolyó :D

Enyémek is sokat kakilnak, van olyan kaja, ami simán kijön pár óra múlva.

Szanet,
buláta=extrudált búza

KépKép
lili73

na lépek aludni, épp ideje, hogy egy kicsit összebújjunk
jó éjt
1szálpasi

Myra! Köszi! Tiéd is, látom, már a két kicsi is sikerült! :)
Móni! Köszi!

Lili! Nyugszom... 8) De, oda járok, még... :roll:

Benszi!Tök jó képek, jó lengén voltak öltözve, nálatok ilyen jó idő volt?

Pasi! Hajrá! :P

Én egyedül vagyok, ill. hármasban :?

Kép
riddencs

Most csak gyorsan annyit, hogy
Banika, Utólag is boldog szülinapot! :wink:
Képek szuperek!

Binyek-Dóri, Örülök, hogy sikerült tisztázni! :wink:
Szanet, Csajok gyönyörűek ezekben a rucikban, el vagyok ájulva tőlük! :D
Edit, Szia! Nagyon helyesek a fiaid! Hű, spontán hármasikrek! :shock: Na ez nem semmi! :lol:
Lanyané, Hogy vagy csajszi?
Szandra, Közös képetek nagyon jó! :wink: Kicsinek nekem annyira hasonlítottak a fiaid, most meg simán megkülönböztetem őket! Mi még mindig a HA-s Milupa tejpépet esszük, szeretjük! :D
Anny, Csajaid nagyon cukik!
Ja, és minden további kép szuper, babák édesek, de már nem írom mindenkinek külön! :wink:

Én imádtam terhesnek lenni, de ezt már írtam is. :wink: Minden nehézség ellenére. Annyira szép dolog, és úgy szeretnék még lenni, de sajna apa már nem akar többet. :wink:

Csatlakozom a kakálósok táborához, napi 3 az mindig megvan! :wink: :lol:

Voltunk ma dokinéninél (Binyek táblába írd be légyszi) :D
Zsani 74cm, 9,6 kg
Blanka 71cm, 8,5 kg

Ja, és látom Blanka egyik felső fogának a csúcsát! 3 fogú lesz a drágám! :lol: Na jóccakát!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sehol senki ma reggel? Mi fél hatkor keltünk, kicsit még gyűrött vagyok.
Ami az exemet illeti: ez a nem látogatom a gyereket náluk családi hagyomány. A bátyjának 3 nőtől van 3 gyereke, de amelyikkel nem él együtt, azt nem is látogatja. A volt anyósomat meg hagyjuk...
vovanda

De-de, itt a reggeli szekció :lol:
Megint nyertem :evil: 5:18-kor keltett Milcsi, na meg éjjel 3-kor Márkó. Kezd elegem lenni. De tényleg. Majdnem 9 hósan folyton ébren van valaki, én meg hulla vagyok :( Szerintem napok kérdése és Márkó is bekerül a gyerekszobába, 1 hétig bejárok hozzájuk, aztán jön a sírni hagyás. Erőm végén vagyok :evil:

Pasi :P
Én exemmel jóban vagyok, igaz, nincs gyerek, csak 1 kutya, aki már 15 éves. DokiApuval sok szívességet tettünk már neki, meg lényegében fordítva is, távolról tisztelik egymást. Ex sógornőmmel sosem voltunk puszi pajtások, de ritkán is találkoztunk hozzá. 19 évesen ismerkedtünk meg exemmel, s akkor ő (mármint Dóri) még csak 16 volt. Ez nagyon különbség volt akkor... Volt már, hogy véletlenül összefutottunk, pár mondatot váltottunk, ennyi. Szüleink szoktak olykor beszélgetni.
Szóval én nem csak anyósommal, hanem az exemmel is szerencsés vagyok :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xandra_73 2009.03.18 07:30-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: