Mi volt a gond az Avent-el???? En eddig mindenkit superlativusban hallottam rola beszelni (Avent Isis),a noveremnek is az volt es epp most probalom beszerezni olcsobban.Meginogtam...az sem jo mindenkinek?
Dehat honnan tudjam elore mi jon be? A korhazbol nem kuldhetem majd apat, mert o aztan vegkepp nem fogja tudni.Jaj,jaj... chello!
Ez jo hir...sutit egyel ehlyettem is, en erdekesmod meg most sem az edeset kivanom,hanem a zsirosat,sosat,fustoltet!!!
zsuzsa!
1.-a rubeola az nem a himlo? hany fele is van ebbol? mert en mar nem ertem:van aki azt mondja a rozsahimlo=baranyhimlo es van holyagos is.van aki szerint a 3 harom fele+kanyaro.Na es melyik a rubeola ezekbol?
2.-latom vkinek ajanlottal gepet.Mar en is kerdezni akartam toletek, nekunk nincs digitalis gepunk es nem tudjuk eldonteni,hogy erdemes-e osszekombinalni handycam-el vagy sosem lesznek az allokepek kello felbontasuak igy?Jo lenne egy geppel meguszni,mert ugye fenykep az kell, de a gyerek elso lepeseit meg szavait sem lenne utolso megorokiteni.
szoszi