A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Kamilla,
ahány ember, annyi félét mond, hogy mit kell bentre, mit kintre. Mi liliputiban nyomjuk bent a parkettán egyelőre vagy ha csak a szobájukban vannak szőnyegen, akkor zokniban. Én is csak azért adnék esetleg szandit bentre, hogy tanulgassák a cipőben járást, mert az még nem megy nekik.

KépKép
lili73

Cipő: nekem egyet mondtak nagyon határozottan: lehetőleg új legyen, mert ami már ki van taposva, az felvette a korábbi tulaj lábának a formáját.
Amúgy a Siestát nekem sem javasolták, bár Balunak csizmából most az van, volt egy ajándékutalványunk.
Amúgy Balumnak nemhogy cipő, de amióta Pasi velünk lakik, zokni sincs itthon a lábán. Ugyanis Pasinak az az első, hogy hazajön, cipő-zokni le. És hát kit utánoz a gyerek? Naná, hogy nem az anyját, sőt tegnap még az én lábamról is leszedte a zoknit.
vovanda

Két órát szomszédoltunk, hintáztak, csúszdáztak, kerti szerszámosházat pakoltak. Zöldborsós pulykatokányt főztem, rizzsel, láttátok volna, hogy ették :lol: most alszanak :wink:

Mosogatnom kellene, meg kicsit rámolászni, de nem sok kedvem van...

Pasi, kérdezhetek?
Te mit láttál ebben a csajban anno???

Lili, tényleg a szuperfit cipők is jók, nekünk is volt tavaly nyáron szandink belőle.
Most anyunak van egy óvódása akinek a nevére kedvezményesen tudnánk csináltatni Salust, lehet, igénybe vesszük.

Kamilla, a lábtartás hibás, v. rossz izomtónus eloszlású gyerekeknél szokták javasolni bentre a cipőt, hogy rendesen tanuljon meg menni, mert az tartja a bokát, így nem dől ki-be. Ill, aki már megy, azt kell egy kicsit szoktatni hozzá, mielőtt élesben az utcán nekiereszted :lol:

Binyek, tábliba légyszi, leszoktunk a tízórairól, már csak négyszer eszünk, reggeli maradt a kakaó, ebéd amit mi eszünk, hacsak nem extra csípős, uzsonna gyümölcs, joghurt, v. házi sütésű pékáru, vacsi tejbegríz + egy kis táp.

Judit

jucicuki

Vanda
Még jó hogy anyukának a gyerek érdeke az első
Vendég

Vanda!
Hát anyám nem irigyellek titeket!És simán elnézi,hogy a gyereke üvölt apa után!Azon nem gondolkodik,hogy kicsit több időt ad nekik és akkor nem lesz gond a gyerek lelkével!
Azóta is tart a csak sex kapcsolatotok és ezt nehéz neki!Hihetelen,hogy egyes exek mennyire idióták tudnak lenni!Ja ő átélte a szülei válását és átérzi milyen lehet a gyereknek,de nem eléggé sajna!Ugyanazt csinálja,mint a kedves mama!
Vegyetek neki ajcsiba egy vibrátort :oops: :lol: :lol: :lol:

Juci!
4x esznek már és az elég nekik?
Vendég

Pasi, kérdezhetek?
Te mit láttál ebben a csajban anno???

Juci
Ha tudnád mióta érlelődik bennem ez a kérdés! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika!
nem hiszed el, de folyamatosan erre hivatkozik. Pasi ügyvédje már ilyet írt a múltkor a kapott irományra, hogy a gyerek érdeke mögé bújva ne baszogasson minket. Na nem szó szerint, de ez volt a lényeg.

Juci!
Az ügyvéd is csak annyit mondott neki, hogy rosszul választott feleséget...
vovanda

Lili! nem tudom, csak tetszés miatt! de van egy csomó cipőnk már, szandálok kellenek majd! Ismeri valaki a Brendonos Móci márkájút? annak hajlékony a talpa??

Juci! én is azt főzök, csak tésztával! de azért szétnyomkodod nekik villával nem?
Mi is 4szer eszünk, elég is nekik. Utálom mikor egész nap a kajagyártással ment el az időm. Most meg már magunknak is én főzök. szóval én nem bírnam ha napi 6-8szor kéne etetnem eltérő időpontokban.

banika! Hányadikon laktok? nálunk is hasonló az elindulás, de mióta mennek, azóta a babkocsiig saját lábukon jönnek. Ja és a cipőt az előszobában veszik fel szépen ülve!! olyan cukik.

Petra! hoyg álltok lakásvásárlással?

zsuzska80
Szombathely

Benszi!
Én megmondom őszintén, köntösön gondolkodtam a bugyi-melltartós produkció után... 8)
Ja és a csak szex kapcsolat tiszteletére rögtön szültem is két gyereket lombikprogram után. Jelzem, Laura is lombik, tehát pontosan tudja, hogy nem holmi besikerült terhesség volt...
És elnézi a gyerek kínlódását. Nekem baromi rossz látni, amikor itt van és szólunk neki, hogy indulni kell. Nem mondja, hogy nem, de látszik, hogy baromira nem szívesen indul.
vovanda

Juci
reggelire csak simán kakaó?És jóllaknak vele?
A salus mitől jobb mint a többi?
Vendég

Vanda!
Erre utaltam a csak sex kapcsolatnál :lol:
Hidd el a vibrátor hatásosabb lenne,mint a köntös! :lol: Nyugodt,kiegyensúlyozott,ránctalan és nem b...tlan pi..a lenn :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Mi az hogy nem egyszerre esznek?
Vendég

Benszi! ha az egyik gyerek 6kor kel, és eszik, de a másik meg csak 7kor, és el lesznek csúszva.
És sem tudom mi ez, egyik ismerősöm így csinálja...
Mi 2 hónapos koruk óta 4szer és egyszerre eszünk.

zsuzska80
Szombathely

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi az offért :oops:
Vendég

Benszi!
Tök cukik!!!
vovanda

Zsuzska!
Nem tudom miért hittem,hogy ti esztek külön! :roll: Bocsi :oops:
Mi 5x eszünk és a kajálások között kölesgolyó,ropi meg amit mi eszünk kuncsorgás! :lol:

Banika!
Uradtól mit kaptál?
Vendég

Vanda!
Köszi :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kaja: Balu akkor eszik, amikor szól, hogy éhes. Ez nem feltétlenül esik egybe a mi kajaidőnkkel, de azért próbálkozom. Amúúgy nekem korán meg kellett tanulni a bababarát főzést, mert Balumaci csakis ugyanazt volt hajlandó megenni, amit mi is ettünk.
vovanda

Gyönyörűségek!
Vendég

Benszi
Mi már rég befejeztük ezt az egymás között ajándékozást.Helyette igyekszünk "normálisan" viselkedni egymással.
De ott ült reggel az ágy szélén és várta hogy felébredjek,hogy boldog szülinapot kívánhasson mielőtt elmegy dolgozni.
Vendég

Banika!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem nekünk szólt :wink: :lol:

Vanda!
Én is bababarát módon főzök!Fokhagyma,fűszerek és só :lol: :roll:
De imádják! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma zsíros kenyeret reggeliztek,tegnap sült kolozsvári szalonnát :lol: :oops: :oops:
Vendég

Hali! Csak gyors bekukk!

Kamilla
Enyémek este már nem kívánják a tejet, de nem bánom, ha nem kell, akkor nem kell. Úgyis kapnak elég tejterméket napközben. Vacsira egyébként a lekváros vajas kenyér, kakaós kalács, v. egyéb szendvicsféle megy, mert akkor már kanalazni sem hajlandók. :roll:

Zsuzska
Köszi a kérdést, aranyos vagy! Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki nyélbe ütünk a héten egy adásvételi szerződést a lakásra! :wink:

Banika
Fapogácsa?! :lol: :lol: :lol: Oszt azt miben sütötted? Fasütőben?

Vanda, Pasi
Nem lennék a helyetekben, Lauráéban főleg …már, ami az exeket illeti! :roll:

Benszi
Jók a képek! :lol: Pucérkodósat én is csináltam múltkor a makikról, de apa közölte, hogy pedofiliával majd jól lecsuknak, ha felteszem! :oops:

Benti lábbeli: makik zokniban nyomják, bár nekünk is mondták a szandit, de egyelőre a kinti cipővel sincs semmi gond, nem akarják (még) levenni.

Lépek, megyek konzultálni a suliba! (hátha lebsznak valamiért! :lol: )

Petra
Kép
petricsek

Banika!
Erre mondják?Szép is a szerelem csak az a fránya b...s ne lenne benne :oops: :oops: :roll: :lol: :lol:
Vendég

Petricsek!
Nálunk is van egy csomó pucér kép,de amióta elolvastam a Tvrtko könyvét a Fertő-t,azóta nem teszek fel ennél durvábbakat!
Vendég

Petra!
Az én exem szerintem még rosszabb. Júniusban lesz 2 éve, hogy utoljára látta Balut...
vovanda

[quote="benszi"]
írta:
benszi
Pasi!

Ez milyen láthatás?5-7-ig?Beszarok!Mi van ha a gyerek belecsimpaszkodik a nyakadba és apa,apa,apa.....Kitépi tőled és mutat az órára,hogy go?

sajnos erre is volt már példa:-((((

a láthatással meg "csak" annyi a probléma, hogy a kedves nővérkéje (szintén lázító családtag) itt helyben a városi bíróság elnöke....szóval ha akar, akkor keresztbe tud tenni....és ahogy elnézem a helyzetet, ha bíróság elé kerülne a dolog (pl hogy a banika által emlegetett és általunk hőn áhított minden második hétvége apáé- helyzetig eljuthassunk), akkor akarna keresztbe tenni....úgyhogy marad a mostani helyzet, hogy ő kb szarral dobálózik, nekem/nekünk meg mindent tűrni kell.....

benszi: 3 év alatt, ha az anya tiltakozik, nem ítélik meg....ráadásul akkor mindenféle pszichológiai vizsgálatnak lenne laura kitéve, hogy mennyire kötődik hozzám, stb, stb, amit nem akarunk, úgyhogy a gyerek érdekében mi inkább tűrünk....amíg ki nem borul a pohár....de ahogy a mi helyzetünk áll, kb felnőtt korára jön majd el ez a helyzet....most pl. január 1-ig szólt az egyezség....elkezdtük, hogy akkor maradjon így, de annyival legyen több, hogy minden második szombat egész napos, és minden alkalommal elhozhassam laurát....nem elég, hogy egy nyavalyás levélre másfél hónap, mire válaszol (szóban a legértelmesebb, amit ki lehet húzni belőle, hogy beszéld meg az ügyvédemmel - ami azt jelenti, hogy a családjával), abban semmi érdemi dolgot nem ír, és elejétől a végéig anyáz, hogy legszívesebben egy atombombát dugnék a seggébe, de tűrnöm kell....laura miatt....úgyhogy elnyomok 1-2 "szarjon sün"-t, és próbálok emberi hangnemben válaszolni....nagyon nehéz...

látom,azért vanda már megírogatta a lényeget:-)

a kedves mama csak annyit foglalkozott a gyerekeivel, hogy amikor az apjuknál voltak, azzal várta őket haza: na, jól éreztétek magatokat, amíg szegény elhagyott anyátok egész hétvégén itthon sírt?...szóval volt kitől tanulnia....

jucicuki és aki nem érti még: nagyon röviden, mert nem tudom, milyen hosszú hsz-t enged elküldeni:-)
1szálpasi

Kakaó mellé kapnak kiflit, de nem fogy belőle mérhető mennyiség, meg az én zsemimből kuncsorognak.

Benszi, édesek!!!!

Ilyen jó idő volt felétek?

Banika, Salusban van vmi "ék" ami nem engedi rosszfelé dőlni a bokát, ha jól emlékszem...

Elég nehéz eligazodni, mert a két gyógytornász és a fejlődésneunk általában négyfélét mondanak :roll:

Judit

jucicuki

Halika!

Látom pörgés van :D

Zsuzska!

Jól értettem, hogy 2 hónapos koruk óta 4szer esznek?
Nálunk is 4 evés van .Paráztam is amikor mindenki irta hogy 5-6szor esznek ,megijedtem hogy kevés nekik a kaja ,de szépen hiznak és többet nem is esznek.Hánykg .-ak a gyerekeid.???

[Kép
amonré

Májusunk kicsinkét sűrűre sikeredett:

Május 1, Ati ma szólt, hogy várnak minket a céges majálisra.
13-15 Esztergom
15-17 Hévíz
Május vége esküvő, lagzi
PLus Benszi olyan sikeresen felélesztette a BMC-s topikot, hogy szervezik a talit, persze májusra :lol:

Judit

jucicuki

Ja május 10 sztepp fesztivál

jucicuki

adott egy egyetemet elvégzett, se munkával se lakással nem rendelkező fiatal fiú és egy biztos munkahellyel, ügyfélkörrel, lakással rendelkező nő. tehát adott volt, hogy én költöztem hozzá és nem fordítva. a családnak még tetszett is, hogy "orvos vana családban"...mert ugye főleg falun ez még nagy szó. és addig rágták a fülemet, hogy ha már úgyis együtt élünk, vegyem feleségül....én pedig már csak kényelemből is megtettem....mert ez nekem is nagyonkényelmes helyzet volt....amikor pedig laura megszületett, kb biztos voltam benne, hogy akkor ez most már örök időkre szól.....kb ennyi a történet nagyon röviden.

az utóbbi időben elég sokszor elsütöttem, de továbbra is tartom, hogy igazából akkor nőttem fel, amikor otthagytam.....de laurát nem fogom magára hagyni!!!!
ahogy elnézem, nálunk lesz igazán gyerek.....otthon egy kisméretű felnőtt, aki két évesen késsel-villával eszik, nem szalad, nem rohan, nem ugrál, csak ül a sarokban és mesét néz, esetleg énekel magának....és ez nem jó!!!!
igen, ezerszer inkább legyen olyan, mint balu...
és tudom, hogy ha ott maradtam volna, ez akkor sem lenne másképp....így legalább van kitörési pontja, nálunk lehet egy kicsit gyerek...
1szálpasi

hú, és pasi befejezte a szófosást:-)
1szálpasi

Pasi kicsit zavaros, úgyhogy kiegészítem: ő Miskolcról mindenképp el akart jönni. Akkor már egy ideje együtt jártak az exel, viszont távkapcsolat volt, kb. 200 km. Kéthetente taliztak. Az ex aztán szépen elkezdett felette anyáskodni, de Pasit nem zavarta, bebújt a számítógép mögé, csak hát ez nem mehetett tartósan. Aztán jöttem én, és rájött, hogy pasiból van...
vovanda

Voltunk sétálni, még nem esik, szél még mindig, de csajok szunyáltak, feljöttünk, kiságyba be és még ráhúznak :lol:
Benszi: cukibabók :)
Vanda: nem semmi sztori...
Petricsek: drukk lakáskához :)
Banika: hűha, Te is izmosodsz akkor ha séta van :)
Lili: cipőtéma szerintem kicsiknek is jól jön, csak megnövünk mi is egyszer :lol: :lol: csak majd szóljatok, hogy hova lapozzak vissza :lol: :lol:
Cipőtémában okos lettem általatok, csak még azt nem értem, hogy mi az a liliputi? :oops: :lol: :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

na, jól elfelejtettem a színezést :oops:

babusok
Budapest

És boldogan éltek míg meg nem haltak :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira bírom ahogy eldumáltok egymással

Juci
Akkor a salus a suppinált?Azt hogy lehet ingyé?
Vendég

Melcsi!
www.liliput.hu
Tök édes cipőket árulnak, én mei-thait akarok rendelni (hordozó, félút a kenguru és a kendő között). Veszünk kettőt, nyáron még cipelhető lesz a két törpe, könnyebben tudunk majd mozogni velük.
vovanda

Melcsi, bocs. www.liliputi.hu
egy i lemaradt az előbb.
vovanda

Szamy: merre vagy??? :lol: :lol: Ti voltatok már 4 hós oltáson? Nálatok hogy volt a forgás hasról hátra vagy fordítva? vagy oldalra először? ezt többiektől is kérdezem :)
Képzeljétek, Tami tegnap és ma is oldalra fordult, sőt ma Laúr is :D hátról oldalra...
van ennek /=forgás/ valami sorrendje???

babusok
Budapest

na igen, az ördög a részletekben lakik...köszi a kiegészítést cica:-)

szóval igazán akkor nőttem fel, amikor ezt megléptem...és igen, erre büszke vagyok!
1szálpasi

Melcsi!
sorrend nincs, gyereke válogatja, hogyan csinálják.
Balum először oldalra fordult, úgy, hoogy felemelte a lábait, ettől elbillent a feneke és húzta a többit.
vovanda

pasinak felnyílt a szeme, és rájött, hogy pasiból van...és annyira kinyílt a szeme, hogy még vandát is képes megregulázni, aki pedig eddig a pasiszerepet töltötte be a házasságában....most meg pasi játssza a kiskakast az ő "szemétdombján" :-)
jóóóó kis páros....

és igen: BOLDOGAN ÉLÜNK, AMÍG MEG NEM HALUNK!!!
annyi mindent csináltunk végig együtt, és annyit szenvedtünk egymásért, hogy ez a minimum:-)
pedig még nincs 3 éve, hogy ismerjük egymást.....másnak egy egész életen át nem jut ki ennyi:-)
1szálpasi

Pasi!
Miből nem jut ennyi? Gondokból? :P
vovanda

halkan jegyzem meg: törpék szunyálnak, mi meg Pasival e-mailezünk. :oops:
vovanda

Vanda: köszi, kattintottam és beraktam ezt is kedvencekhez, hát ezek valami zabálnivalóancukicipik :lol:

babusok
Budapest

Vanda: köszi, kattintottam és beraktam ezt is kedvencekhez, hát ezek valami zabálnivalóancukicipik :lol:

babusok
Budapest

bocsika, 2x ment...nem tudom miért én nem láttam :oops: na megyek etetni :)

babusok
Budapest

ezt még akartam Nektek: láttátok délelőtt a viasaton a dadás műsort? Ma űberbrutál volt, volt egy csüngőhasú malackájuk, aki a lakásban lakott, volt saját szobája, a gyerekek a macskatálból itták a vizet és malackaját ettek meg a földről és...ÁÁÁ, de persze a dada megoldotta még ezt is :lol: :lol:

babusok
Budapest

ez elég undorító
Vendég

Csajok!
Létezik 40 cm széles mosogatógép? A 45 cm-hez új mosogatót kellene csináltatni...
vovanda

Vanda
Én még nem láttam akkorát 45 vagy 60.
Nincs a mosogató mellett vmi másik szekrény rész amit ki tudsz iktatni?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: