A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Szopispárnátszeretnékdemégnincsen kismamák figyelmébe!
Az Anyák Lapjában (530.-Ft) most Brendon kuponakció van, amivel 8 rugóért lehet mikrogolyócskás szopispárnát venni. Ez ötezres megtakarítást jelent.

Kép
Kép
200907?

Konkrátan nem ezt kerestem, de ha már belebotlottam:

http://chege2.freeblog.hu/Files/Happy_Easter.jpg

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

907:Hát ez az!Nincs.Ez volt az ezeréves darab.Tudtam h hamarosan csináltatnom kell másikat,de kibírhatta volna még egy kicsit.
Most kurvára nem volt bekalkulálva ez a kiadás.
Kontaklencsét meg még nem próbáltam,mert allergiás vagyok,és olyankor viszket és könnyezik a szemem.Szemcseppet meg most nem használhatok rá.Passz.Azért utána nézek.
Az ember ha már új szemüvegre szorul akkor már olyat vesz ami újabb száz évet kibír na meg kinéz vhogy...vagy legalább is én így csinálom. :oops: De most lehet jön az SZTK-s! :lol:
Sebaj majd legfeljebb csak TV-zek,meg UH-zok benne.

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

tímea83! :)

Ez tényleg pech! :(

Allergiától még simán hordhatsz kontaktlencsét, ha meg tudod szokni.

Ma már nem gyártanak 100 évet is kibíró kereteket (vagy ha igen, akkor nem óccsóér adják... :x :x :x :x )

Tudom, hogy sz@r kép, de megismeritek? Én nem ismertem meg, pedig a kezemben volt az újság. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
Kép
200907?

Jaja:Ő játszotta a Barátok köztben (Bariban) Esztert.
Az igazi nevére nem emlékszem.

tímea83
Ajka

Igen, Konta Barbara. :shock: Nem is kell neked szemüveg. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Jaja bár már tök hozzáragadt az orrom a monitorhoz! :o
Egyébként távolra nem látok,uh elég mókás volt a házimunka ma.
(-4 -es a szemem)

tímea83
Ajka

Üdv a klubban! :lol: :lol: :lol: :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Neked hanyas? :P

tímea83
Ajka

Ugyanannyi.

Kép
Kép
200907?

Hello-bello :D !

Nekem múlt héten kitágították a pupillámat, szemfenék-vizsgálathoz, ezért nem tudtam fókuszálni, én tök homály volt minden :( ! Amúgy jó a szemem, és annyira fura volt!!!!! "Beleláttam" a világotokba :lol: ! Hát, őszinte részvétem, ez igaziból szar :roll: :evil: !
De állítólag a lézeres szemműtét tökéletesen megoldja! Ismerősömnek is volt és szuperül lát :wink: ! Vagy az ilyesmi nagyon drága :oops: ?

Most nézegetem a mellszívókat, és csak az Aventes győzött meg :roll: ! Mivel alapból szoptatni akarok, és csak ürítéshez, vagy szaporitáshoz kéne, bőven elég a kézi is, ugye?
Van valakinek tapasztalata ilyesmikkel :roll: ?
Anyuszkák?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, és én amúgy hiszek némelyik "falusi gyógymódban" :wink: ! Bár ezt a szöges-alma dolgot még nem próbáltam, de gyomorra tényleg nyerő az unicum, fülgyulladásra a hagymalé, szorulásra a szappankúp, gyulladt sebre a paradicsom....és most amúgy is aktuális: vérszegénységre a vörösbor :wink: !!!
Ma panaszkodtam apósomnak, hogy fáj a fejem és lehet, hogy emiatt, ezért vettem Ferrocento-t (vastabi), és elkezdtem szedni, erre ő jutatta eszembe, hogy a vörösbornál jobbat úgysem tehetek, és ezt még a nőgyógyász is javasolta a terhesség elején, mikor a görcs kapcsán beszéltünk a bor jótékony hatásairól :D ! Szóval, ha nem múlik a fájás, este kirúgok a hámból, és megiszok vagy 1-1,5 deci bort :lol: !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.03.17 14:06-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi!
Hát viszonylag drága a lézeres szemműtét.
anyum megcsunáltatta kb 3éve és 150 ezer körül volt szemenként.
viszont ő is szuperül lát vele,pedig nagyon rosszul látott és erős
szemüveget hordott...

én is az avent mellszívót néztem ki és engem lebeszéltek az elektromosról.
viszont tapasztalt anyukák véleményére én is kiváncsi vagyok...

Kép
Kép
csibe83

kicsdodi! :)

Otthon még elvaklászik az ember, meg ha közelre kell matatni nem gáz annyira, de minden más problémás. De részemről ezzel még inkább megküzdök, mintsem egész életemben a cukromat kelljen kontrollálnom. Bár nyilván mindent meg lehet szokni, de csak egyszerűbb felcsapni a szemüveget -már persze, ha megtalálja az ember :lol: :lol: :lol: :x :x :x :x - vagy berakni a kontaklencsét, mint folyamatosan szénhidrátokat számolni meg inzulinozni.

Lézeres szemműtét asszem most 200-250.000.-Ft körül van. Első löketre húzósnak tűnhet, de valójában elég hamar megtérül. Tulajdonképpen, ha nagyon akartam volna, akkor megcsináltathattam volna, de marhára nem szeretnék a műtéti kockázat kivétele lenni... Nem vagyok parázós alkat, de a szemműtéttől nagyon ódzkodom. :oops:

Nekem is Avent van, kézi. Szerintem teljesen jó. Gépit nem próbáltam, de azt tudom, hogy annak lehet állítani az erősségét, szóval nem fejőgép ( :lol: :lol: :lol: :lol: ) és nem tépi le melled. Mindazonáltal van, akinek nek jön be, de ez a világon mindenre elmondható. :wink:

Elküldjem még egyszer vagy elég lesz ez is? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo!
Ez egy úgymond családi cég,szóval jófejek a kolegák :lol: :lol: :lol:
nagyim alapította a céget a régi munkahelyéről pár kolegájával.
aztán a családtagokkal bővültünk...
szóval anyummal,nagyimmal és anyum tesójával dolgozom együtt...
de ebben az irodánkban csak 4en vagyunk...
tavaly májusban elment a koleganőm szülni,anyum az egyetlen aki heti
egyszer van itt,mert a többi nap azoknál a cégeknél van akinek más
a könyvelő progija és így ott kell könyvelni.
szóval anyum tesójára és rám marad kb 8cég könyvelése itt...
ezért amíg tudom és bírom segítek,meg persze jól jön a fizum is...

hát úgy röviden és tömören ennyi...igyekeztem érthető lenni :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

boo! :)

A Konta Barbara még decemberben szült egy kislányt (sehol sem hallottam, bár enélkül is jól aludtam :roll: :lol: :lol: :lol: )

"Kár hogy nem reggel írtad, mert voltam vásárolni"
...franc a pofámat! :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen, megveszed az újságot, kivágod a kupont és már mehetsz is:

http://www.anyaklapja.hu/?action=subcontents03 :wink:

A mikrogyöngyösön kívűl még tönkölyös van. Hogy miért olyan marha jó a tönköly azt nem tudom -manapság nagy divat, kicsidodi biztos meg tudja neked mondani :wink: -, de azt igen, hogy a mikrogyöngyös idővel összenyomódik. (Tudtommal lehet töltet is cserélni bele)

"Vas
én akkor le se írom, hogy minden reggel egy bögre kakóval eszem meg az összes bogyómat (vas, kalcium, folsav, supradin) "

Naaaaa, írd le azért lécciléccilécciiiiiiiiiii! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

007!
hát valamikor láttam a mokkába a Konta Barbarát nagy hassal.
asszem az utsó hetei voltak hátra...de mondani is hogy nem veri nagy
dobra.még a gyerek nemét se árulta akkor el.max az állapotáról tudtak
vele beszélgetni...

én 3500ért vettem a mikrogyöngyös szopipárnám a szopipárna.hu-ról

Kép
Kép
csibe83

007!

Persze, mindenkinek megvan a maga keresztje, amit megtanul hordozni :wink: !

Breki!

Így tényleg elviselhető a 70 Ch, de sztem minden áldott nap ennyit enni nem túl egészséges :roll: !
Én ugye a Lantus-Humaloggal azt eszem, és annyit amennyi jólesik, nem kell számolgatnom, mégis van három főétkezésem (minimum egy főttkaja), és azért közben befigyel valami gyümi, meg joghurt, ilyesmi, és nem ettől vagyok 60 kiló, hanem, mert kamaszkoromban túlinzulinoztak (70 kilósra híztam :evil: ), és csak ennyire volt akaraterőm lefogyni :roll: :lol: ! A vérképem mindig tökéletes, sőt a trigliceridem (étkezéssel bevitt vérzsírszint) inkább alacsony!
Persze vannak ilyen típusok, anyum is madárétkű, de 45 éves korára gyomorfekélye is kezdett lenni, szóval szélsebesen változtatnia kellett!
Nem cseszegetni akarlak ám, csak tessék egészségesen élni baba nélkül is :wink: ! Persze tudom, hogy odafigyelsz biztos, de az itteni kalkulátor szerint 250 CH-t kéne enned, ami azért tényleg sok, de te ennek a negyedét eszed :roll: !

Hú viszont ha tényleg visszaállsz, nagyon húzos lesz az elején, mert 9 hónap alatt tuti megszokja a szervezeted a dupla kaját :? !

KépKép

KépKép
kicsidodi

sillia! :)

Még a múltkor mondtad, hogy van ügyfélkapud. Többek között azt is le tudod csekkolni rajta, hogy a TB mit finanszírozott a te TAJ számoddal. Ebbe az orvosi ellátás éppúgy beleértendő, mint a receptek, amiket kiváltottál. Tételesen fel van minden sorolva, úgyhogy a múltkori csodakencének -vagy bármilyen más szernek, ami bevált, de már nem tudod mi volt az- a nevét onnan elő lehet bányászni, ha nagyon akarod. :wink: :!: :idea:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
Nem számít ám,de ami marha idegesítő h ilyenkor az ismerősök letámadnak h miért nem köszönök.. :roll:

tímea83
Ajka

Sziasztok!

Az Avent mellszívó szuper, csak ajánlani tudom, bár másikat nem próbáltam.

Szemüveg: én is az vagyok 16 éves korom óta - a legcikisebb kor, férjem 35 évesen kapta.
Eredmény: mindkét gyerek szemüveges Martinnál végleges, Norbi még elnőheti. Erősségben szerencsére az én -1,5-em a legerősebb.
Most tartunk Martinnál május óta a 2. komplett szemüvegnél, Norbi decemberben kapta, még talán pár hétig húzza. Az ára, hát inkább azt írom, hogy nem emlékszem....
Attól, hogy gyerekméretű még nem biztos, hogy olcsóbb, de az már biztos, hogy az extra karcmentes réteg sem ér semmit a homokozóban :? . A megrágott keret egy külön történet. Mire észrevettem késő volt.

Jaj ,de szép az élet. Ilyenkor mondtam, hogy de jó, hogy csak ketten vannak, lassan módosítanom kell a szövegemen.

Éva

KépKépKép
agmano

8) !

Köszönöm a szót :lol: , bár nekem is mikrogyönygyös van, Brekinek van tönkölyös :wink: !

Bond!

A tönkölyös úgy tudom antiallergén, felveszi a baba-mama-pocakformát, és nem tömörödik össze, mint a gyöngyös! Én azt olvastam szopipárnában mindkettő ugyanolyan megfelelő, kinek melyik tetszik, mire telik...stb. Viszont ha már kiadsz 7900-at érte, sztem a Kangurúban vedd meg, mert az is ilyen, csak össze lehet kötni, meg zipzárazni, és úgy nem süpped bele a bébi, magyarán "többfunkciós" ugyanennyi pénzért :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!

Jól értem, hogy a lelkesedésemen gúnyolódsz (kétszerküldés)? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Nem te írtad a minap, hogy Apának tönköly párnája van? :roll:

ÉN biztos nem veszek szopispárnát, már van egy-két trükk a tarsolyomban. :wink: 8) 8) 8) 8) (Amikor Manót hazahoztuk a kórházból, akkor elfért a kispárnámon. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.03.17 15:22-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"]B írta:kicsidodiond!

Jól értem, hogy a lelkesedésemen gúnyolódsz (kétszerküldés)? :lol: :lol: :lol: :lol:

Éééééééééééééén??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Megvan a vércukros eredményem:tökéletes! :lol: :lol: :lol:
Éhgyomri:4, terheléssel 2 óra múlva:6.8
Sajnos a vizeletmben a vér még mindig ott van,de felhívtam a védönöt,és azt mondta az a lényeg hogy nem változott!

Szopipárna:
Én a netröl rendeltem 3500 ért!

Avent mellszívó:Csakis!!! Nekem még az üvegek is megvannak semmi bajuk pedig Jázmin már 6 éves múlt!

Boo!
Mi Quinny babakocsit vettünk! 80ért,és új!
Viszont ha érdekel bövebben akkor írok privit!
20140328174041

moncsy.78! :)

Gratula a cukorhoz! :D Az a fránya vér meg eltűnhetne már. Jó, hogy nem okoz problémát, de azért csak nem kéne ott lennie... :?

Kép
Kép
200907?

Bond!

Nem-nem, apának max. töke van, nem tönkölye (húúú, de gyenge volt :roll: ) :lol: :lol: :lol:
A gyereknek lesz kókuszmatraca, de apa azt is teljes meggyőződéssel minden alkalommal bambuszmatracnak hívja, annyira távol állnak tőle az ilyen dolgok :lol: :lol: :lol: !
Esetleg arra gondolsz, hogy memóriahabos a párnánk :roll: ? Vagy rosszul emlékszel :roll: :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Ari vagy, hogy "ingatlanügynök vagy" :lol: :lol: alias 1/2 telek :lol: :lol: ! Nagyon változatosan egészségesen étkezünk. Férjem mottója: "azzá leszünk, amit eszünk"! szóval nyáron salátákat tömegében. De most is paprika, paradicsom minden reggelihez és vacsihoz bejátszik. Ezen kívül imádom a főzelékeket...kis csirkemellel, vagy pulykamájjal, de nem vetem meg a jó vörösboros marhapörit sem (nesze neked fogyókúra), halak is játszanak...szóval tényleg nem egysíkú a táplálkozásunk, meg a baconba, sajtba tekert provancei csirkemellcsíkok....nyam-nyam. Ma éppen zöldbableves volt rakott krumplival az ebéd, utána egy 2x2 cm-es almáspite kockával (édesítős).

200907? Én írtam a tönkölyöset: www.szopiparna.hu 6900 Ft volt szép kis extrás macis huzattal. A mikrogyönygyösből van giga méret is, a tönkölyösből nincs, mert nehezebb sokkal, de így is hosszú mint egy anakonda :lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Moncsy!

Gratula a cukorhoz 8) ! Ha jól emlékszem Bécsből van ilyen jó áron a kocsi, ugye? Ti még nagyon ügyik voltatok, időben megrendeltétek, de most már kint sem olcsóbb a 300-as euro miatt (anyuék most (is) voltak kint, és minden nagyon drága :( )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Memóriahabos a párnátok??? Biztos tök jó lehet. Én is gondolkoztam a Babának is gyártanak ilyet, de szegényt ahogy elnéztem a képen olyan volt, mintha beleraknák egy ketrecbe és CSAK háton fekhetne :cry: , ezért nem vettünk...már nem tudom a nevét

Tickerplayground.com
breki76

Köszi mindenkinek a gratulációt!!

Csibe: igen, Papp Csabánál voltam, és elvállalta a szülést is, aminek szintén nagyon örültem! Szolnokból nagyon-nagyon elegem van/lett!

f.nikici

nikici!
én is nála voltam a genetikai uhun,amikor tovább küldtek a rossz afp-mel

Kép
Kép
csibe83

Breki!

Hú, akkor én a férjed mottója szerint (ma) szalámis zsemle, paradicsom, frankfurti leves, palacsinta, és narancs lennék :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: !
Megnyugodtam, hogy ilyen jókat esztek :wink: :lol: !
Akkor ámen a diétára (visszaállásra), de csak szopi után, hiszen tényleg nem véletlen, hogy most ennyit kell enned :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
a memória habos matracotok az dormeós???
azt hiszem nekünk is olyan van...

Kép
Kép
csibe83

csibe, miért mennyi volt az afp-d?

f.nikici

Breki!

Én imádom a párnát, sokkal jobban alszom, tényleg!
Viszont babáknak elég a kókuszmatrac, hadd fejlődjön a gerincük, párnát meg eleve tilos használni! Az ágynemünkhöz olyat adtak, ami kb. 1 cm vatag, szóval csak "dekoráció" (meg ooolyan jó az anyaga :roll: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi nekem medela van elektromos van. Még az első terhességemnél vettem, az már bizony 10 éve. Először egy kézit vettem valami más gyártmányból, de sajnos nem volt jó, mert állandóan alá ment a levegő és nem tudta olyan hatékonyan szívni. Én is csak fejéshez használtam, mert alapból szoptattam. Aztán megvettem az elektromosat ebből a márkából. Nagyon meg voltam vagyok elégedve vele, nagyon jól kiszívta, és állítható az erőssége. Azután még a másik kettőnél is ezt használtam, és a kölcsön is adtam a barátnőm mindkét babájához, két szomszédomnak, és az unokatestvéremnek. Aki most hozta vissza. És semmi baja nincs még most sem. De mivel műanyag az üveg része, úgy gondoltam hogy 10 év után ideje lecserélnem, de nem veszek mást csak ilyen medelát. Viszont az aventest most vette meg egy ismerős és és 1 hónapos a picije és már tönkre ment, pedig ő is csak szopi után használja fejésre. De ahogy olvaslak bennetek ez is változó. Én mondjuk

Boo pedig a gyógyszerek nagy részénél ezek gátolják a felszívódást.

Moncsy örülök hogy jó lett a cukor eredményed.

A végére egy mai pocakkép.

Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Dodi nekem is olyan van meg volt is az ágyneműhöz, de én azt sem tettem sosem a fejük alá. Csak egy textil pelust.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Moncsy gratula a cukorhoz!

Én is avent mellszívót szerettem volna venni (az elektromos fajtát) és az eladónő lebeszélt, mondván, hogy nem is tudja az ember, hogy lesz -e teje, akkr ne ruházzak be közel 30.000,-Ft-ot...így Medelát vettem. Arról is jókat olvastam. Amúgy a fórumokon is megoszlanak ezekről a vélemények nagyon!

200907? Jaj de Édes a Kismanó!

Dodi!

Szopinál meglesz a megfelelő minőségű tápanyag és a sok-sok folyadék!!!!!! Az nagyon fontos!!!!! De ez a mennyiség??? Nem hiszem, hogy kívánni fogom!!!

Tickerplayground.com
breki76

Csibe!

Nekünk csak a párnánk az :D ! A matrac nekem Ikeás, a Ricsié pedig nemrég lett kicserélve egy bazikemény hiperszuperre (márkáját nem tudom), mert kifeküdte a pehely súlyával, és fájt a háta :roll: ! Azóta 6-7 óra alvás után kipattan a szeme, és teljesen ki van pihenve :shock: ! Nagyon gondolkodom én is a váltáson, de az enyám ooolyan jó kényelmes, az ővé meg kemény pfúj :roll: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

nikici!
alacsony.holnapra megnézem neked...

Kép
Kép
csibe83

Köszi-köszi a mellszívós infókat :wink: !
Még anyut ráuszítom a kérdésre :D ! Olyan édi ilyenkor mindig körbekérdez akit tud :lol: ! De élvezi :D !

Gabi!

Neked is köszi, és jó nagy a pocó :wink: ! És azt a félmosolyt is látom ám :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

csibe: értem, anno nekem is alacsony volt.

f.nikici

Dodi!

Nem párna volt az igazán, hanem mint az elfordulásgátló, valami "sleep...??? a neve" nem a sima elfordulásgátló párnáról beszélek (brendonos) ez más. Igen tudom, hogy nem szabad...Nekünk is van ez az 1cm-es párna, de tuti, hogy először pelust teszek a kobak alá. :lol:
A kézi mellszívóval kapcsolatban azt mondta a boltos nő, hogy elfáradhat a kéz könnyebben. 2 gyerkőcös Anyuka volt és Neki érdeke lett volna rábeszélni a drága elektromos aventesre...de nem tette...hiszek Neki. Mert tényleg mi van ha nincs annyi tejci....akkor csak fele annyit dobtam ki az ablakon

Tickerplayground.com
breki76

Amúgy én is nagyon Avent mániás vagyok a többi cuccban (üvegek cumik, bár állítólag a MAM is nagyon jó), de ebben az egyben meggyőzött!

Tickerplayground.com
breki76

Dodi!

Pont ezért írják a mózest is mindenhol, mert az első 6 hónapban a vízszintestől való szögeltérés nem jó a kis gerincüknek... feltettem azt a kocsis weboldalt is!

Tickerplayground.com
breki76

Breki!

Tudom :wink: ! És bár a mi kocsinkhoz nincs mózes (vagyis van, de szükségtelennek találtuk) mert át lehet úgy alakítani a a sportrészt, hogy tök egyenes legyen. Még úgyis jön alá egy pokróc, szóval neki ugyanolyan lesz :wink: !

Íme:
Kép
Kép

Boo!

Neked is mutatom :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

A Filmmúzeumom megint adják a Forró szelet. Imádtam annak idején. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: