Sziasztok!
Na, vagyok én is, csak tegnap ide már nem jutottam fel.
maszatmanó: lemértem a mei tai-unkat. Már tegnap elhoztuk
A derék pántja 67-67 centi hosszú, a közepe, amiben a jerkőc van 39, 5 széles. A váll pántjai 195 centisek, ezt kötöd meg elöl, miután hátul keresztezted. Enyém mei tai-t kétszer használták (még a "szaga" is olyan új), mert mint kiderült vettek is és kaptak is egyet a gazdái, így az egyiktől megváltak. Amúgy innen származik:
http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt.htm
És így néz ki:
Ha fel szeretnéd próbálni élesben, megírom priviben az elérhetőségemet, és a címet, amúgy nem vagyunk messze
Ha valakit érdekel ezen a honlapon fent van, hogyan kell megvarrni. Persze ez nekem sokat nem jelent
Csatlakozunk a tegnap délelőtt nyügösködő babákhoz! Milán simán eljátszotta, hogy 3-10 perceket aludt, majd úgy ébredt, mint aki kialduta magát, persze nyekerget, mint állat, nem volt jó neki sehol máshol, csak kézbe, és akkor is rázni kellett. Néha vannak ilyen napjai, de nem baj, mi is tudunk nagy felnőttként is nyűgösek lenni pl.: egy időfront miatt

Tegnap tök olyan érzésem volt, hogy Milán nem tud mit kezdeni magával, nem tudja, hogy aludjon-e, vagy nem, egyen-e, vagy nem. Végül délután horpasztott egy nagyobbat
Kata: miénk cica, már nem is nagyon miénk, kerti nagy vadász lett belőle anyóséknál. Baba amúgy borzasztóan érdekli, szagolja a babakocsit, a hordozót, nagyon kíváncsi, ha nem lennénk résen, simán bemászna a gyerekhez a "hülyéje"
Gartula a csörgő rázáshoz, nagyon ügyes Martin
gombócmakka: mi az elején olyan 7 körül fürdettünk, ha ordított is Milán, a vízben egyből elhallgatott, de az időpont valahogy nem volt az igazi kajálás, és alvás szempontjából, így váltottunk. Most olyan 8 órakor fürdetünk, előtte van a masszázs, ami előtt kicsit cicizünk. Fürcsi után már üvegből kapja a lefejt tejcsit, én meg attól függően, hogy mennyire van tele a cici fejek, avagy nem (de általában fejek

). Ezután két verzió lehetséges, Milán egyből belaszik, vagy még 1-1,5 órát pörög a kiságyban, és magától alszik el. Igazából ezen múlik, hogy éjjel mikor ébred. Ezt az esti rutint annyira megszokta Babó, hogy az esti kaját amikor én adom csak nyammog, és alig szívja, de ha az apja, akkor benyomja tök gyorsan. (Mivel szinte mindig apa adja, kivéve, amikor szoliban van.)
Már párszor bejött, hogy éjjeli csukott szemmel nyöszörgésére cumit kapott, és utána simán aludt még 2-3 órát, mert nem volt éhes, talán csak rosszat álmodott, vagy megszokta, hogy éjjel olyankor valami esemény van. Ha éhes, akkor a cumit köpi, és a nyöszörgésből ordítás lesz. Az éjjeli kaja 1-4 között bármikor lehet (az esti elalvástól függ), szintén üveges, én meg szintén fejek, ha feszít a cici, vagy már csordogál. Ha mellre teszem, bealszunk, és maximum fél óránként keresi a szájából kiesett kaja forrást, azaz nem alszunk rendesen, ezért csinájuk így. Az üvegből benyomja az adagját, és 100-ból 99-szer azonnal bekómál, és horpaszt, azaz egy, amikor nem, akkor kicsit ringatom, és ha nagyon nem működik, akkor cici, amiből párat szív, és utána kómál be.
moffli: azt azért megkérdezném anyósodtól, hogy egy nem álmos gyereket, hogyan kényszerít alvásra?!
Csöre: nálunk nem csináltak koponya, és hasi uh-t a kórházban, ezért jövő szerdán megyünk.
csípőszűrés: nekünk a kiskönyvbe azt írták, hogy 90/90, és az uh alapján I/A, II/A. Gyanítom, ezért a terpeszpelus
batkata: gratula fiadnak a jó eredményhez. Nagyon ügyes! Én egyértelműen humán beállítottságú vagyok, de az élet valahogy úgy hozta, hogy általánosban 4-től matek tagozatos voltam, gimiben meg emelt matek-angol osztályba jártam (nem volt csak angolos osztály

), kész voltam a matektól

De a fősulikon már semmi számolós jellegű tárgyam nem volt

Kíváncsi vagyok Milán merre húz majd, mivel anyósom meg matek szakos tanár
kisbogacs: Én is imádom, és élvezem Milán teli szájjal vigyorgását, ami tényleg nekem szól, már nem "csak úgy" belemosolyog a világba. Apja jmúltkor ött haza szoliból, fölé hajolt a kiságyba, és üdvözölte, mire Milán széles vigyorgásba kezdett hosszú másodperceken keresztül, apja meg olvadt a gyönyrűségtől
Most nem jut eszembe mire akartam még reagálni....