A tápszer nem tápszer kérdésben bizony mások a vélemények. Szerintem nekünk táposoknak azért esett rosszul mert mi akárhogy is akartunk szoptatni sajna nem sikerült elég ideig így rá voltunk kényszerülve. Nekem speciál semmi bajom a tápszerrel, nem hízott el tőle....stb..... Azt nagyon utáltam hogy mikor nem volt elég tejem mindenkitől azt hallottam hogy majd milyen beteges lesz szegény mert nem kap elég anyatejet, na ez még olyan lelkiismeret furdalást okozott, hogy csak na. Pedig minden tőlem telhetőt megtettem hogy minél több tejem legyen volt ahogy a mellszívó úgy szétszedte a cicimet hogy már csak sírni tudtam. A betegségről meg annyit hogy eddig kétszer volt kisebb meghűlése egész eddigi életében, pedig csak 3 hónapig tudtam szoptatni. Szóval táptól is ugyanolyan egészségesek, ez szerintem genetika és már a pocakban eldől. Remélem kistesónál több lesz a tejem igyekszem nem gondolni erre hát ha nem görcsölök rá az segít.
Betty, nekem Levivel 16 hetesen látszódott a pocakom, és csak 5 hónapos terhesség után kezdem venni terhes rucikat mert addig minden jó volt hasamra. De most még csak 8 hetes vagyok és már látszik ott valami. Ez lehet alkat kérdése is, nekem egész szépen visszament a hasam (szerencsére), lehet ezért is látszik hamarabb, na meg biztos azért is mert kistesó is a mellső falon tapadt meg szóval ismét nem lesz egy kis hasam. És ugye nincs olyan nagy időkülönbség a két terhesség között. De nekem tetszik ez a kis dudor a hasamon. Képzeld az elmúlt egy héten nem is volt hányingerem ráálltam hogy többször de nagyon kicsiket eszem és ez úgy néz ki bevált. A vérképem is nagyon jó lett szóval elég a folsavat szednem.
Niki megy a drukk, de azért jó lenne megvárni a szombatot akkor már lesz a dokid nem. Nagyon izgulok érted és remélem minden úgy sikerül ahogy eltervezted!!!!
Zsuzsi de jó hogy írtál. Bizony jön a jó idő mi szívesen megyünk talizni!!! Bencusnak jobbulást. Úgy látszik nektek is ez a pihi hétvége betegséggel telt nekünk is így volt, de már jól vagyunk. Sajna itt Mo.-on nem nagyon figyelnek arra az emberek, hogy betegen igenis ne menjen el wellnessezni.
Nyafi nekünk is van ilyen mágneses rajztáblánk és szuper jó. Levi imádja!
Zuzi mi van veletek ezer éve nem írtál. Ugye minden ok???? Írj ha van időd!!!!!
Szép napot Mindenkinek!
Anna, Levi baba, Kistesó

lenyúltam a szomszédét
szomszéd lenyúlta az enyém

Pár órás
Felugrálnak párom hátára
Etetés
mutatja, hogy hol a poci
márpedig a vödörnek és zacskónak így kell lenni