A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Modrooka szorítok nagyon! :-)

Köszi mindenkiknek a kérdést. Már jobban vagyunk, étvágyuk is alakul. Korház nem volt lyan vészes, mert családi kortermet kaptunk. Szerencsére egyhelyre tettek minket. Kulturált volt, saját fürdővel, bár hulla fáradtan azért nem élveztem anyyira.

Na de lépek is, mert sehol nem tartok ma még.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok.

Csajok és Szimba,SEGÍTSETEK!!!
Tudom hogy nem sokat írok ide meg talán nem is szerettek itt engem de SEGÍTSETEK,légyszí!
Szeretném megtudni hogy amikor készen vagyok a vizsgálatokkal és másodjára megyünk apánkhoz akkor megvizsgál-e még????
Kaptam időpontot és akkor tájt várom a mensit.Ez baj ebből a szempontból????

Kép
Kép
melánia

vjulcsi:nekem volt átjárhatóságim.Igaz nem apánk csinálta.Hát nemtudom a másnapi túrázást birni fogod-e.
Egy jó tanács péntekre:betétet rakjál a táskádba.Inkább legyen nálad mint váratlanul érjen!!! Ja és ha fáj kérj nyugodtan gyógyszert.

Kép
Kép
melánia

Melánia,
engem megvizsgált....mert még kellett egy friss rákszűrés eredmény, de azt is el tudom képzelni, ha minden meg van és pont az első napokban vagy, akkor rögtön bele vágtok :D
rencsi79

Sziasztok!
Megvolt a páromnál a teljes andorológiai kivizsgálás. Kiderult hereviszér tágulata van az egyik heréjében. Puff...Vettek tőle vért, hormon, AZF teszt (25 000 Ft), citogenetika (12 000 Ft), ujabb spermavizsg, uh, szóval minden. De mázli, hogy mindezt egy nap alatt el tudtuk intézni. Szimba, te vagy a legfelkészultebb ilyen témában, szóval az AZF meg ez a citogenetikai vizsg. mre jo? Persze Kopa mondta hogy valami Y kromoszoma, de mégis mire jo ez? Az uh-os vizsgálaton a vélemény: morfologiai eltérés a heréken nem látható. SZerencsére!! Viszont kimutattak nála valami minimális meszesedést, ami egy régi fertőzés és yulladás eredménye (katonaságnál összeszedett valami nyavalyát-nem meglepő). 3-4 hét mulva lesz eredmény, ugyhogy addig megint csak várunk. ápr.20-án kell visszamennunk Kopához. Hát nem a leggyorsabb, de hát ennyivárakozásnak mostmar belekell férnie. Aztán eldől, hogy van e értelme gyógyzseres vagy bármilyen kezelésnek. Ja, az uh-on a nő azt mondta nem javasolná ilyen viszértágulat mellett a további súlyzós edzéseket. Szerintetek? Mondtam, átkell térni pl. az uszasra :) Szóval nálunk ennyi történt.

Modrooka, nagyon szurkolok,sikeruljon a beülti!!!!
renna77

Melánia,
hogy beszélhetsz ilyen butaságokat, hogy nem szeretünk! Van aki többet ír, van aki kevesebbet. van aki hónapokra eltünik....pl. velem is előfordult! Nagy valószinüséggel Dévai meg fog vizsgálni. Készülj rá:-)

Renna,
kitartás! Párodat tényleg beszéld le a súlyzós edzésekről! Inkább gyerek legyen először, mint csupaizom pasi. :-) Köszönöm a szurkolást!:-)

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Sziasztok.

rencsi:engem ilyen szempontból nem kell megvizsgálni.Megvan minden.Uh-ra gondoltam.Bár azt a múltkor megcsinálta.Jó lenne kezdeni pedig.De nincs ilyen szerencsém.

modrooka:arra gondoltam hogy most ha épp mensizni fogok akkor le kéne vajon mondanom az időpontot vagy sem???
De szerintem így is úgy is megnézheti az eredményeinket.Nem???
Jól van na szerettek engem is! :lol:

Kép
Kép
melánia

modrooka:vagy esetleg arra a méhkukucskálásra gondoltál??? attól kicsit félek ám.Na jó,nagyon. :oops:

Kép
Kép
melánia

modrooka:én is szoritok nagyon!!!
Még abban segítenétek hogy kezdés után hanyadik napon kell menni uh-ra??? Úgy néznék szállást is.

Kép
Kép
melánia

Melánia,
a méhszondázásra gondoltam én is, hogy belevághattok, nem hiszem hogy húzná a doki az időt, így szerintem készülhetsz a kezdésre:)
Attól én is nagyon félek ám.....
Melyik nap mész?
rencsi79

Melánia,

én egyformán kedvelek itt mindenkit :)
A méhszondát mindig mensikor nézi.
Legkésőbb a ciklus 5. napján kezded a szurikat és 3 nap után mész először uhura. Persze füg, hogy melyik napra esik hétvége, vagy csütörtök kilőve.
miciona

Melánia!
Ne mondj ilyet, hogy nem szeretünk! :evil: Ez egy jó kis közösség szerintem és azért vagyunk, hogy segítsünk ahol tudunk! Úgyhogy kérdezz nyugodtan, mindig lesz valaki aki válaszolni fog! :)

Nekem viszont most abban segítsetek, hogy a méhszondázás az miért kell? Vagy kinek csinálja azt Apánk? Csak azért mert nekem erről még nem volt szó! :? Kezdek újra parázni! :)

Julcsi!
Hogy vagy? Parázol már? Én tegnap elújságoltam otthon, hogy miket mondott neked Apánk, és rájöttem, hogy már most kezdek parázni! De egyben várom is, hogy már túl legyek rajta!

Szép napot mindenkinek!
Majd még jövök! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!
Na már írni akartam tegnap napközbem meg este is, de ez a hülye munka :(
na szóval felhívtam Apánkat tegnap, és megkérdeztem tőle, mit szól ahhoz, hogy még péntek este elmegyek Szlovákiába, ahol a hétvégén túrázni fogok. Rögtön mondta, h felejtsem el, egyrészt aznap pihi van, nem autóban üldögélés, de a hétvégén is itthon kell lennem, ha bármi szövődmény alakulna. Szóval túra lemondva, és berendezkedtem egy csendes hétvégére. Kicsit szomorkodtam, de ez butaság, végre beindultak a dolgok, aminek örülök nagyon.

Parakata :)
Picit izgulok, de sokkal inkább várom. Örülök, h már itt tartunk, örülök, hogy túl leszek rajat. Az eredmény miatt izgulok inkább egy picit, hiszen ez dönti el, hogy inszem vagy lombik... Ugyan picit fáj a beavatkozás, de emiatt előre nem vagyok hajlandó izgulni-félni, elég majd akkor, ha ott leszek :)

Melánia,
Sajnos én nem tudok neked ebben segíteni, azt sem tudom mire jó a méhszondázás, csatlakoznék is a kiváncsiskodókhoz: mi az, és mikor kell? eddig mintha úgy értettem volna, csak lombikhoz kell, inszemhez nem...

Modrooka,
Drukkolok továbbra is neked! Hogy érzed magad?

Miciona,
Te hogy vagy mostanában? Jó, hogy kikapcsolódtatok a hétvégén, az nagyon kell.

Hallottátok h most a hétvégén még lesz a télnek egy próbálkozása? Bár ezt nem is nekem kelllett volna mondanom, Kata az ügyeletes meteorológus :)

Pénteken nem lesz valaki az Intézetben? Csak mert ugye én ott fogok csövelni egész nap, összefuthanánk...:)
vjulcsi

Kata hogyan kell vonalzót csinálni??? :) Azt hiszem ideje már...
vjulcsi

Itt az ügyeletes meteorológus!
Sorry, hogy nem mondtam az időjárást, de Julcsi annyira felcsigáztál, na meg ez a méhszondázás is kicsit kíváncsivá tett, ezért maradt el az időjárás! Bár én előre nem tudom mondani, hogy milyen idő lesz csak az éppen aktuálisat!

Szóval reggel picit fáztam! Ahhoz képest, hogy már március közepe van, jöhetne már a jobb idő!

Julcsi!
Igazából én is az eredmény miatt izgulok picit! Te mit szeretnél jobban? Hogy átjárható legyen, vagy inkább nem?! Tudom hülye kérdés, de engem napok óta ez foglalkoztat! Arra jutottam, hogy lehet, hogy jobb lenn ha átjárható lenne, márcsak a munka miatt is! Így is valamit "hazudnom" kell, hogy miért tűnök el pár napra! Mert úgy tervezem, hogy a "műtét" után azért pár napig otthon maradok majd! Biztos ami biztos! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi!
Olvass vissza, de ha lesz időm előkeresem neked! Rendben?

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

Kata,
Az időt is meg tudod változtatni, vagy csak jelented?
Lejárok futni és nem szeretnék már hideget!!!

Szimba,
Én a futógépen sokkal többet tudok menni, úgyhogy ott legalább 2x annyi ideig kell futni.
Szimbáné, a héten megyek kolleganőhöz, majd jelentek mi volt.

Rencsi, mi újság veled?

Julcsi, át tudjátok tenni máskorra a túrát?

Kata, legyél inkább átjárható. Azért ha van esély inszemmel az sokkal jobb, és nem is annyira megterhelő.

A méhszonda a lombik előtt kell, azért, hogy bemérje hova tegye vissza majd az embriókat. Írtam már róla, talán Rencsinek.
miciona

Modrooka, megy a drukk ++++++++++++++++++++++++
miciona

Sziasztok!

Köszi a drukkokat:-)
Még mindig nem érzek semmi különöset. Próbálom nyugtatni magam, hogy ez így rendben van. :-)

ParaKata!
Nyugi, az ember lánya sokkal többet kibír zokszó nélkül, mint amit el bír képzelni!:-) Az egészséges izgulás meg kel is!:-)))))

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Julcsi!
Ezt találtam! Még Janaka írta le nekem! :)
Használd egészséggel!

Nekem a www.tickerfactory.com oldalról van a vonalzó. Ha csak olyat akarsz, hgoy mikor mész, akkor válaszd az eventet. Akkor kiadja a vonalzókat, 16 oldalt lehet végignézni, ha kiválasztottad amelyik tetszik, akkor jelöld be és menj a next-re. Aztán kiválaszthatod mi legyen a vonalzódon, bejelöl és next. A dátumnál pl. kiválasztod a 27-et, és alá írod a mezőbe, a szöveget, amit szeretnél. Aztán next. A köv. oldalon lesz egy olyan, ghoy bbCode. Onnan elég a középső sort kimásolnod. Aztán itt a profilodba van olyan, hgoy aláírás, oda másold illeszd be, amit az elöbb kimásoltál. Még arra figyelj, hogy az igen legyen bejelölve ott, ghoy mindig csatolja az aláírásod.

Kép

KépKép
ercsikati

Renna: Az intézetválasztással kapcsolatban: most esett le, hogy bár már többször is írtad, hogy Ironnál vagytok, én Dévisz jellemzésével jelentkeztem legutóbb. :D Sebaj. Iront nem igazán ismerjük. Csak egyetlen alkalommal voltunk nála, amikor egy nap Déviszt helyettesítette. Mi nem egy mindennapi eset vagyunk, minden vizsgálatot együtt csinálunk, mindig tele vagyunk kérdésekkel, ráadásul aznap rendkívüli zsufi is volt, mégis kedves, figyelmes és türelmes volt velünk a Doki, tehát az egy alkalom alapján a véleményünk róla maximálisan pozitív. A tájékoztatót is ő tartotta és ott is rendkívül türelmes volt, mert bizony elhangzott egy-két olyan kérdés, hogy őszintén csodálom, hogy a röhögéstől nem fordult le a székéről. :D
Ami a párod vizsgálatait illeti: jó pár oldallal ezelőtt már említettem a visszeret, amikor a párod helyzetét elemezgettük, mert bizony nem ritkaság, legalábbis a bal oldalon. Sajnos ott (és csakis ott!!!) elég rosszul vagyunk összerakva, mert a fő hasi vénába, derékszögben csatlakozik a here véna, így könnyen ki tud alakulni a baj. Műtéttel az esetek kb. 70%-ában javítható a spermakép, de a javulás mértéke csekély. (Ezt finomabban úgy szokták megfogalmazni, hogy a műtét célja nem a javulás, hanem a további romlás megakadályozása.) Kb. 15%-ban az eredmény hasonló marad és ugyanilyen arányban romlik! Ugyanígy 10-15%-os a valószínűsége annak, hogy vízsérv alakul ki, vagy pedig a visszér kiújul, ami ugyebár újabb műtét(ek)et jelent. Nálunk a kezdeti 300 ezres "seregnél" sem Kopa, sem pedig Dévisz nem javasolta a műtétet, de Dévisz a vitaminokkal felturbózott, 32 millás eredmény után sem ajánlja, Kopa meg ránk bízta a döntést. Megmondom őszintén, a romló eredmény esélye elég magas, nem is beszélve arról, hogy rossz esetben már csak a rendkívül fájdalmas hereszabdalás marad, de túl sok ér elkötése után akár még a here elhalása is bekövetkezhet és nem szeretnénk katalógusból apát választani... :roll: Amíg egy permanens fájdalmat nem okoz a dolog, illetve további romlást nem tapasztalunk, addig ejtjük a témát. Szerintem a rossz kiindulási állapot miatt Kopa nálatok sem fogja feleslegesen erőltetni a műtétet, de nyilván feldobja, amikor visszamentek az eredményekért. A visszérrel kapcsolatban az előző oldalon Rencsinek a torna kapcsán már említettem, hogy visszérnél nem tanácsos, ez a súlyzós edzésekre pláne igaz! Minden erölködés és olyan állapot (még a székrekedés is), ami vérbőséget okoz az alhas tájékán egyértelműen rossz hatással van a herevisszérre.
A genetikai vizsgálatra csak azért van szükség, hogy egy újabb lehetséges okot kizárjanak, ami a helyzetre magyarázatként szolgálhatna. Górcső alá veszik az Y-kromoszómát és keresnek olyan elváltozást, ami a bajt okozhatja. Ha ez a delécióvizsgálat negatív lesz, akárcsak a hormon, illetve a tenyésztés, akkor hamarosan kezdhettek, persze csak ha nem lesz műtét.
Még egy apróság: ahogy Moncsi is írta, a munkahelyi hiányzást a főnöködnek meg kell szoknia, nincs mese. Stimunál a reggeli UH-t követő vérvétel után nyilván nem érsz be időben a munkába, a műtétek napján meg ez eleve szóba sem kerülhet.

Melánia: Az ember lánya sosem mehet Dévaihoz abban a biztos tudatban, hogy nem lesz vizsgálat. Néha már attól tartok, hogy ha csak telefonálunk neki, akkor is kinyúl a kagylóból egy UH vizsgálófejet taró kéz... :) Persze ez nem baj, mert ez is csak azt bizonyítja, hogy a Doki alapos. Nyugodj meg, a vörösök miatt egyáltalán nem zavartatja magát, sőt! Pl. beállításra mindig a nehéz napokon hív. Ha ez őt nem zavarja, akkor Te se görcsölj emiatt. Szondázásra is direkt ilyenkor hív, mert a méhszáj a mentstruáció alatt könnyebben átjárható.
szimba

Képzeljétek, ahogy keresgéltem vissza Julcsinak a vonalzóra vonatkozó leírást, láttam olyan neveket, amiket most már nem! Ők vajon miért nem jönnek fórumozni? Annyi jó tanácsot kaptam egy csomó felhasználótól és most meg színüket sem látom, pedig lehet, hogy tudnának jókat mondani ők is!

Ez csak egy megjegyzés volt! :wink:

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

De jó sokat írtatok :D :D :D Ezt úgy szeretem!!!

Miciona,
köszi meg vagyok a helyzet változatlan... :cry: és ennyit még sosem késett! Vettem barátcserjét, hátha segít.

Azt beszéltük a férjemmel, hogy ha nem jön meg a héten, akkor felhívom Apánkat, hogy nézze meg mi a baj. Mert lassan már a következőt "várnám". Aztán még kikapok Apánktól, hogy miért vártam eddig. Bár nem tudom mit tud csinálni? Szerintetek? Ilyenkor mi történhet odabent??? Mi van ilyenkor a tüszőkkel?

Tegnap 5 órán keresztül virágokat ültettem, erre este látom, hogy jön vissza a tél :cry: :cry: Remélem nem fagynak meg!

puszi
rencsi79

Szimba,
nektek mikor kell mennetek?

Kata és Julcsi,
mindjárt itt a ti időtök is:))) úgy tűnik én meg szépen bevárlak titeket! :D Hogy együtt izgulhassunk!!! :D
rencsi79

Rencsi!
Akkor te most hogy is állsz? Csak mert úgy tűnik elveszítettem a fonalat! :wink:
Megvan már minden eredményed és mennél a 2. konzira?
Bocsi, de most nem nagyon vagyok képben! :oops:

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi!
Hol van már az a vonalzó? :P :P :lol: :lol: :wink:

Kép

KépKép
ercsikati

Kata,
semmi baj! :D hát én már voltam Apánknál egy párszor. Januárban kellett volna kezdenünk, (még Micionával együtt voltunk tájékoztatón), de a kezdéskor nagyon beteg voltam, így csúsztattuk a köv. hónapra, azóta meg várom, hogy mehessek lombikozni, de valamiért (és sajnos nem a terhesség miatt) nem jön meg :cry:

azért mondtam, hogy telik múlik az idő és utolértek:)
rencsi79

Sziasztok!

Bocsánat, de én igen rendszertelenül tudok írni, viszont igyekszem olvasni a veletek történteket. Most éppen a kislányom elhúzódó betegsége miatt nem tudtam írni pár hétig.
Mindenkinek nagyon szorítok és tiszta szívemből kívánom, hogy minél előbb a saját babátokat tarthassátok a kezetekbe!!!

vjulcsi és ercsikati!
Úgy látom, hogy ti most fogtok átjárhatóságira menni. Mivel nekem még nem olyan távoliak az emlékeim (2007.okt.), szívesen leírom, hogy pontosan hogy történt, ha érdekel benneteket! :)
s.mónika

Ja, és még valami...
Én PCO-s vagyok, ha valakinek szintén ilyen problémája van, szívesen válaszolok a kérdésére a saját tapasztalataim alapján! :wink:
s.mónika

S.Mónika!
Természetesen érdekel, és várjuk a történetet!
Nekünk - ha jól tudom Julcsinak is - Dévai féle UH-s lesz!
Nagyon várjuk a beszámolót!

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati!
Nekem is Apánk csinálta az UH-sat.
Éhgyomorra kellett mennem 9 órára, a kórterembe kellett hálóingre vetkőznöm és várni, hogy szólítsanak. Zsuzsa jött oda hozzám és előzetesen elmagyarázta a műtétet, de megnyugtatott, hogy Apánk VÉGIG mondani fogja, hogy mikor milyen lépés következik, mit fog csinálni, milyen érzés várható annak hatására.
Előzetesen megmutatta a "katéter-szerű" okosságot, amit felhelyeznek majd. Ez egy vékony, műanyag cső (mint egy katéter), de van rajta egy kis "minilufi". Amikor már a csövet felvezették és a kontrasztanyagot befecskendezték, akkor ezt az ici-pici ballont felpumpálják, hogy a visszaszivárgást megakadályozzák. Így a kontrasztanyag szépen elindul a maga útján, Apánk pedig a képernyőn figyeli, hogy akadálytalanul halad-e végig.

Amikor a műtétre szólítottak, akkor még csak a személyzet volt a helyén, ők készítettek elő, Apánk már csak akkor jött, amikor készen voltam. Természetesen mondott pár nyugtató szót, kaptam simogatást is :oops: és megígérte, hogy semmit nem csinál addig, amíg nem mondja előre, hogy mi fog történni.

Először jött a "kacsa", ez a szokásos érzés volt. Aztán jelezte, hogy a hüvely falát fogja fertőtleníteni, ez minimális kellemetlenséget fog okozni, hiszen a hüvely falát "törli" majd. Abszolút kibírható volt és tényleg az történt, amit mondott.
Utána bevezette ezt a katétert (semmit nem éreztem), majd kivette a kacsát, a katéter bent maradt. (Ezt is mindig magyarázta.) Elindította a kontrasztanyagot befecskendezéssel. Itt megmondta őszintén, hogyha nem vagyok átjárható, az fájdalommal jár. Ha minden rendben, akkor nem fogok fájdalmat érezni. (Szerencsére mindkét oldalam átjárható volt.) Utána felpumpálta a ballont. Itt előre szólt, hogy ez görccsel fog járni. Egy nagyobb menstruációs görcshöz hasonlította előzetesen. És valóban így történt. Felfújta a ballont (amikor mutatták, kb. 1centisnek láttam felfújva), abban a pillanatban erős görcsölést éreztem, ő bocsánatot is kért, de aztán rögtön nyugtatgatott, hogy rövidesen el fog múlni. Aztán mosolyogva közölte, hogy minden rendben.
A ballont leengedte, a kontrasztanyagot kifolyatta, újra áttörölte a hüvely falát és készen voltam. Kaptam 2 puszit, aztán szigorú 4 órás fekvésre parancsolt vissza a kórterembe. Kaptam vattát a lábam közé és saját lábamon mentem vissza a kórterembe. Ott még 10-15 percig éreztem a görcsöket, aztán teljesen elmúlt.
Műtét után az első pisilésre csak szigorú felügyelet mellett mehettem ki, fél óránként mértek vérnyomást.
Aztán 4 órakor felöltözhettem, kimehettem a váróba és Apánk hívott be. Kaptam Klion tablettát 3x1 szemet, hogy az esetleges fertőzés kialakulását megakadályozza vele.

Apánk nagyon aranyos volt, a jelenléte nagyon megnyugtató a beavatkozás alatt!!! Nem bántam meg, hogy nála csináltattam.

Azóta ugye már szültem is nála, úgyhogy tiszta szívemből szeretem ezt az Embert. :)
s.mónika

S.Mónika!

Köszönöm a pontos beszámolót! Megnyugtattál! És eközben a párod hol volt? Megvárt vagy elment haza, aztán jött érted? Mikor ehettél először? Másnap mit éreztél? Ha éreztél egyáltalán valamit? Mentél dolgozni utána, vagy maradtál pihi üzemmódban? :)
Bár azt nem tudom, vagy csak lemaradtam róla, de a babócád természetes úton fogant, vagy Apánk "keze volt" benne? :wink:

Kép

KépKép
ercsikati

Ja és még valamit elfelejtettem!
A következő szexuális élet a pároddal mikor történhetett? :oops: :oops:

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati:
A párom kint volt végig a váróban, mert nem akart ott hagyni. Haza is mehetett volna és 4-re visszajön, de ő inkább ott maradt. Várta, hogy mikor jövök elő a kórteremből, ugyanis feküdni kellett és csak vécére jöhettem ki.
Enni már a beavatkozás után kellett, Apánk listáján az is rajta volt, hogy 2 db szendvicset kellett vinni. Mivel éhgyomorra mentem, 11-kor hívtak a műtőbe, ezért délelőtt semmit nem ettem. Ahhh, eszembe jutott!!! Rögtön a műtőben, a beavatkozás után szőlőcukrot adtak és meg kellett ennem. Egyébként vinni is kell majd magaddal 1 csomaggal! :D
Nem emlékszem arra, hogy fájt volna utána. A görcsölés erős volt a műtét utáni 10-15 percben, aztán enyhültek és el is maradtak. Nem is fájt utána. Pénteken volt az átjárhatóság, hétfőn már mentem dolgozni. Hétvégén pedig nem csináltam komolyabban megterhelő dolgot.
A szex terén arra emlékszem, hogy erősen ajánlott volt az együttlét, mivel volt már arra példa, hogy az átjárhatóság után spontán megtörtént a teherbeesés. Arra, hogy szünet is lett volna beiktatva, arra nem emlékszem... Lehet, hogy volt pár nap, de ez a része már kiesett, bocsi! :oops:

Én természetes úton nem estem teherbe, mert életemben nem volt peteérésem. Apánk állapította meg a PCO-t és ovuláció indukció volt nálam. Az első sikerrel járt, hála Apánknak, aki nagyon alapos és körültekintő volt. Így lett nekem Fannim tavaly augusztusban. :)

Megkérdezhetem, hogy neked miért nem ov.ind. lesz, miért lesz rögtön inszem?
s.mónika

Sziasztok.

Sok okosságot írtatok nekem.Köszönöm. :lol:

Kép
Kép
melánia

rencsi:márc. 30-án megyünk délutánra.Hanyadik napon vagy már hogy nem jött meg még??? Nekem anno adtak gyógyszert ami hatására megjött a mensi.

miciona:miújság veled??? Bevallom azt hittem hogy kicsit haragszol rám a privi miatt amit utóbb írtam horoszkóp ügyben.

szimba:ti mikor kezdtek???

s.mónika:tényleg nyugodtan történt az átjárhatóságid.Irigykedek is.Az enyém szörnyű volt.Nem apánknál!!!

ercsikati:fogalmam sincs hogy hol tartasz??
janaka:te hova tüntél???

Kép
Kép
melánia

Ahogy olvaslak titeket itt a Dévai Intézetbe tényleg mindenre gondolnak.Még arra is hogy mit vigyetek műtétkor,punkciókor.Nekem ez új.Én mindig kórházi ruhát kaptam.Hálóing,nejlon cipő,stb.Itt úgy látom hogy a sajátomat vihetem.Akkor be kell szereznem egy jó köntöst is. :lol:

Kép
Kép
melánia

rencsi:én anno duphastont kaptam mensi meghozónak.Ha baba lett volna akkor se lett volna káros állítólag.
Megvan a hormonszintem.Állítólag jó lett.Kicsit féltem a prolactintól mert régen magas volt.És ráadásul ebbe a ciklusomba nagyon fáj és feszül a cicim.Fogalmam sincs hogy mitől lehet.Hormon rendbe.

Kép
Kép
melánia

S.Mónika!
Hogy inszem lesz-e nem tudom. Apánk azt mondta, hogy minden az átjárhatóságitól függ! Egyébként mi a különbség az ov.ind. és az inszem között?! Vagy ez lehet hülye kérdés volt!? :oops:
Én is hallottam már, sőt a környezetemben is volt aki egyből az átjárhatósági után esett teherbe, csak kérdeztem, hogy volt-e szünet, vagy ilyesmi!? De akkor ezek szerint nem!Apánk nekem is mondta, hogy amikor hívom legyen nálam toll és papír, mert egy kisebb "bevásárló" listát fog diktálni nekem majd! :) Már alig várom, hogy én is túl legyek rajta! Azt is mondta, ha megvan ez a vizsgálat akkor majd én is meglátom, hogy mennyire fel fognak gyorsulni az események! - Csak tudjam követni majd! :):):) -

Melánia!
Nem értem a kérdésedet! "ercsikati:fogalmam sincs hogy hol tartasz??" Sorry, lehet én vagyok kicsit butácska! - Pedig nem is szőke vagyok! :):):):) -

Lehet még jövök! Ha esetleg nem akkor reggel az időjárás-jelentéssel várlak benneteket! :P :P

Puszi

Kép

KépKép
ercsikati

ercsikati:bocs hogy hülén fogalmaztam.Átjárhatóságid lesz ugye?
Aztán inszem v. lombik?? Volt már valamelyik??

Kép
Kép
melánia

[quote="melánia"]s írta:melániazimba:ti mikor kezdtek???

Tegnap. 8)
szimbáné

Melánia,
48 napja :oops: :oops: , én bromot szedek és így eddig megjött. Jövő héten mindenképpen elmegyek Apánkhoz, ezt a hetet még rászánom.
És a duphasont hány napig kellett szedned és hanyadik nap kellett kezdened? ezt te azóta folyamatosan szeded vagy ha nem akkor mitől jön meg?

Janaka eltűnt:( annyit tudunk, hogy lombikot szeretett volna, de Apánk még inszemet írt elő...

Hú ez az április izgis hónap lesz:)
rencsi79

Szimbáné,
és a tegnap mit jelent? voltatok Apánknál????
Meséljetek!!!!!
rencsi79

Jó reggelt!

Tegnap megkaptam, hogy nem jelentettem milyen idő van kint, ezért ma azzal kezdem! :) Nagyon-nagyon fúj a szél, de szerintem azért annyira "farkasordító" hideg nincs kint! :) Viszont tegnap amikor mentem haza nagyon-nagyon fáztam, ezért szoliba sem mentem el! :( Bár ez nem ide tartozik! :oops:

Szimbáné!
Meséljetek, hogy mi volt? Mi lesz? Apánknál voltatok már? Minden részletre természetesen kíváncsiak vagyunk! :)

Melánia!
Igen most lesz majd valamikor az átjárhatóságim, de egyenlőre még várakozó üzemmódban vagyok, mert várom a "vörösöket"! :) Aztán telefon Apánknak, időpont egyeztetés, aztán irány az átjárhatósági! :) Izgulok már nagyon, hogy megtudjam mi a helyzet "ott" bent! :) Azt nem tudom, hogy utána mi lesz, mert azt mondta, hogy az átjárhatósági eredményétől függ, hogy mivel folytatjuk! Szóval, hogy mivel "kezdünk" azt csak az átjárhatósági után tudjuk majd meg! :) Addig meg van még egy kis idő! :roll: :)

Julcsi!
Hogy vagy? Izgulsz már?

Rencsi!
Nem kéne csörögni Apánknak, hogy még mindig nem jött meg?! Nem ám valami gáz lesz! :cry: És még mindig nem látom a vonalzót! :):):):) Hajrá!

Miciona!
Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy inkább átjárható szeretnék lenni, mert akkor talán inszemmel tudunk kezdeni, és az nem annyira megterhelő. Már amiket olvastam itt, és amiket elmondtatok nekünk! Szóval én szívem szerint - ha már így alakult - akkor szeretnék átjárható lenni, és inszemmel kezdeni! :)

Modrooka!
Hogy vagy? Érzel valamit? Ugye pihengetsz, és néha-néha "benézel" hozzánk! Várjuk ám a híreket! És persze nagyon-nagyon drukkolok! :) +++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Ercsikati:
Ne izgulj az átjárhatóság miatt, nagyon jó kezekben leszel Apánknál! Nála a legkellemetlenebb dolgok is valahogy könnyebben elviselhetők, hála a nyugalmának, humorérzékének.
Az ovuláció indukció esetében UH-n figyeli napi szinten a tüszők fejlődését, és injekcióval segít abban, hogy növekedjenek. Amikor már megfelelő méretű/-ek és eljön az idő, akkor megmondja, hogy mikor kell házas életet élni. Tehát ebben az esetben rásegítés történik a tüszőnövekedéshez, de a megtermékenyítés természetes úton történik.
Nálunk pl. szólt, hogy mikortól ne legyen szex (ekkor már kb. látta, hogy mikor lesz peteérés), aztán amikor egy pénteki napon látta, hogy 2 db érett tüszőm van (20mm és 23mm), akkor szó szerint hazaküldött minket azonnal, hogy MOST van itt az idő és 5 napon keresztül tenni kell a dolgunkat. :wink:
Így lett nekünk Fanni. :D

Én úgy tudom, hogy alapból ov.ind. az első lépés.
Úgy tudom, az inszem abban különbözik, hogy ebben az esetben nem természetes úton történik a megtermékenyítés, hanem "befecskendezi" a katonákat. De ezt gondolom a többiek jobban tudják.
Nálad még nem került szóba az ov.ind.?
s.mónika

Melánia:
Neked hol csinálták az átjárhatóságit? Miért volt szörnyű, mi történt?
s.mónika

Mónika,

Nagyon köszönöm, hogy leírtad, erre vártam, és nagyon sokat segítettél ezzel. Egyrészt én megtudom, h pontosan mi lesz, másrészt a családomnak is el tudom mondani :) Azért most kicsit izgulok, nekem holnapután lesz ez, de nagyon jó lesz túl lenni rajta. Én soha életemben nem voltam kórházban, nem kellett bent feküdnöm idegen helyen. De ha már el kell kezdődnie, nagyon örülök, hogy Apánknál kezdődik el :) És jó, h utána tudok pihenni a hétvégén.
Gratulálok Fannidhoz, nagyon szerencsés vagy, hogy ovu indukcióval lett!
Igen, az inszemnél kicsit felturbózzák a katonákat, majd felküldik őket.

Kata,
Szerintem neked nem inszem lesz (ha átjárható vagy), ahhoz androgustól kéne ajánlás. A pároddal minden rendben van, szóval sztem szinte biztos, hogy ovu indukciód lesz neked is :) Reméljük olyan sikeresen, mint Mónika esetében :)

Miciona,
HOgy vagy? kérdezted, hogy át tudjuk e tenni a túrát- sajnos nem, de most már nem is érdekel :)

Szimbáné,
Ne csigázz minket, gyere mesélj, mit jelent, hogy tegnap kezdtétek?

Ja Kata, köszi a vonalzós leírást, sajnos még nem volt időm foglalkozni vele, de ami késik nem múlik :)
vjulcsi

Mónika,
A műtét előtt ihattál? Mert azt mondta nekem Apánk, hogy előző nap meg kell inni 3 liter folyadékot, de hogy meddig lehet előtte inni, azt nem mondta...
vjulcsi

Kata,
állítsd le a szelet azonnal! Te vagy az időjárásért felelős:)

s.Mónika,
Te lettél babás egyszerre Bodzával? Szoktatok találkozni is?

Rencsi,
Szerintem is hívd fel Apánkat ne várd meg a következő hetet!

Szimáék,
Akkor most Szimbáné egész nap a treadwheel-en ?
Hány perceket megy egy nap?
miciona

Mónika!
Még egy olyan kérdésem van, hogy amikor azt írod, hogy injekcióval segít, akkor az azt jelenti, hogy az intézetben ő adja be, vagyis az asszisztensnő adja be a szurikat? Ott a helyszínen?

Kép

KépKép
ercsikati

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: