Dalma - szia, már hogyne emlékeznénk rád, de tünemény a babád, de jó hogy jöttél! És mi van veletek??? Te is nagyon csini vagy, látom, levágattad a hajad, én is tervezem, hogy rövidre vágatom, mert nagyon hullik
Adri - jó, hogy pároddal nem történt semmi, amúgy ilyenek ezek a férfiak, én akkor vagyok tiszta ideg, amikor kocsival megyünk és ugye kint van a matrica, hogy vigyázzanak ránk, mert baba van az autóban, erre párom száguldozik
Móni - nálunk még mindig van a bukás sajna, bár amióta eszi ezt a gélt a szopik előtt, kevesebb. A védőnő ma azt mondta, hogy nem gond, akkor lenne az, ha nem hízna, nem fejlődne Lotti, úgyhogy szerintem ne aggódj, de azért legközelebb említsd meg a dokinak, hátha tud valami okosat mondtani. Nagyon zavaró, tudom, én már a kezdetektől küzdök vele, állandó pólócsere (nekem is, gyereknek is), textilpelusok mosása, iszonyat fárasztó...
Minden baba csodálatos, most nem emelnék ki senkit, mert tündériek egytől egyig!!!
Sensi - mi pont a lila J&J-t használjuk habfürdőnek, nálunk semmi baj nincs hála, jó illata van, persze mosni a gyógyszertári fürdetővel mossuk.
Nem dagi szemüveges nő van benne, hanem 3 dadus, egy szőke kövérebb, egy vékony barna (Deb dadus - csak az ő nevét jegyeztem meg) és egy szőke vékony. Nagyon bírom azt a műsort, bár gáz, hogy valakinek tényleg ilyen iszonyat neveletlen gyerekei vannak, én nem is tudom, mit tennék, ha Lotti ütne és lek.rvázna
Zsuzsu - Brendon katalógust, a 2009-es évi vastagat én személyesen vettem át, amikor vásárolni voltunk januárban.
Borsófőzelék
Bettyna - nem semmi, hogy hogyan bírtad cipelni azt az édes terhet
Szemszín - "A legtöbb újszülött szeme szürkéskék. Ha a kisbaba szeme színe megváltozik, akkor az új szín fokozatosan, hetek, illetve hónapok alatt alakul ki. A teljes változás 6 hónapig is eltarthat."
Na nem tudom folytatni, felébredt...

MR. Merengő