ancsurti!
Miért nem állítjátok át a billentyűzet kiosztást magyar nyelvűre?
Ezt a felsőt nem kismama boltban vetted, ha jól tévedek...
boo!
Még múltkor említetted a kaja melegítőt illetve sterilizálót. Szerintem tök fölösleges mindkettő.

Mikróban is lehet kaját (tejet is!) melegíteni, csak NAGYON óvatosan kell és elkavarni a végén. Vagy pedig vízfürdőben melegíted fel. Később már lesz saját tányérkája, mindene, akkor pedig abban simán mehet.
A fertőtlenítésről megoszlanak a vélemények. Én nem vagyok mellette. Max. első alkalommal, mielőtt használatba vennék valamit. Ha tisztán tartod a cuccokat, akkor az éppen elég a gyereknek. Sokszor pont azért betegszenek meg a gyerekek, mert annyire fertőtlenítve van az egész lakás meg minden, hogy nem edzett az immunrendszerük. Ez olyan, mintha az akarna olimpián maratont nyerni, aki életében nem futott még 100 m-t se.
Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor főztem ki Manó dolgait. Fogtam a legnagyobb fazekamat, beleraktam a cuccokat, rá engedtem a vizet és csókolom.
Nálatok ráadásul kutya is van és az alapján ahogy múltkor leírtad a takarítást, teljesen biztonságban lesz a gyerek fertőtlenítés nélkül is.
(Amúgy mi a sterilizátor: egy műanyag edény, amit mikróba teszel. Semmi extra. És vannak cumik, evőeszközök, akármik amikre rá van írva, hogy ne tegyék ilyen kütyübe...)
Megszakításos szex: ez már az anyácaság előkapuja.
"rakjak fel képet a pucér popijáról??? "
Naná!
breki76!
"Viszont szülés után vissza a régi kajálásra, fele ennyi és 5-kor az utsó...na meg ismét torna!!!! "
De csak szigorúan szopi után, nem alatta!!! Az az időszak nem alkalmas erre illetve alakuljon ki a kis életetek is.
Nasi.
Mostanában nálunk a csokis Danette puding, a családi csomagolású Kinder Pingui és a citromos Aktívia megy nagyon. És most kaptam limonádé ízű Könnyű és finom joghurtot. Nyammmmmmmmm........