ANCSA
Örülök, hogy megismertelek, nagyon aranyos lány vagy, sajnálom hogy beigazolódott a megérzésed. Reméltem hogy nem lesz igazad. 3 hónap múlva kívánom, hogy ugyanolyan boldog légy mint én. addig is vigyázz magadra!
CSAJOK
Hihetetlen, még életemben soha ennyire boldog nem voltam, már majdnem lenyeltem a nyelvemet annyit nevettem a szobában, már mindenki annyira nevetett, sztem totál hülyének gondoltak, de nem baj!
Olyan dél körül jöttek meg az eredmények majdnem fél egy volt mire felvitték a kartonomat, éreztem hogy abban a kupacban van és felrohantam az emeletre, nemsokkal később jött a dokker is és elsőként hívtak, én meg halálra vált arccal álltam fel mert a biológus sehol nem volt, akkor mondta az asszisztens, hogy várjak egy percet mindjárt bemehetek, akkor már tudtam, hogy kire várunk, megjelent Erika és akkor már annyira boldog voltam, hogy meg is jegyezte hogy mit vidámkodok itt. Én meg mondtam, hogy neki örülök annyira, mert tudom, hogy ah ő itt van akkor csak jó híreket kapok! Azt mondták nagyon terjengenek a hírek, hogy én ilyen jól tájékozott vagyok, mert azt is mondtam a dokinak, hogy hallottam, milyen édesen szokott évelődni az újdonsült kismamikkal, mire kinyögi a választ, és ezen is jót nevettünk és mondta, hogy taktikát kell váltania. Végig nevetgéltük az egészet, úgyhogy még a hcg-met sem tudom, hogy mennyi.
Jövő hét szerdán uhu!