A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Kukli: nyugi.. mindenkivel előfordul... én megmondom őszintén el sem tudom képzelni mit csinálnék még egy kisgyerekkel Nico mellett.. minden tiszteletem a kisgyerekes, babás anyukáké!!!!

KépKép
KépKép
adryn

Kukli szerintem se aggódj emiatt, sajna ez még előfordulhat néhányszor, lehet hogy amúgy is már fáradt lett volna Boti és akkor sem evett volna. Legalábbis Bulcsú már nem egyszer megcsinálta hogy annyira elfáradt mondjuk a délelőtti sétában hogy mire hazaértünk a fáradtságtól csak sírt és hisztizett és kaja nélkül ment aludni, aztán du. meg bepótolta.
Én is aggódom már hogy mi lesz ha a párom nem lesz itthon és Bulcsú és Nimród egyszerre lesz pl. éhes :roll: Asszem Bulcsú meg fog tanulni egyedül enni :)

Nekünk még mindig nem megy tökéletesen a szoptatás :? cicim nagyjából meggyógyult most már mindkettőt használjuk, de néha olyan furákat csinál Nimród, hogy éhes elkezdünk enni aztán vagy negyedóra azzal telik hogy próbálom a szájába adni a cicit, ő hol bekapja hol elengedi, aztán persze közben dühös lesz és sír :( Remélem nem a cumisüvegből etetés zavarta meg, bár már a kórházban is csinált hasonlót. Remélem csak annyi a baj hogy még nem jött bele igazán.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Kukli te már kivitted Katát a levegőre? Mi ma akartuk, de annyira fúj a szél, hogy lehet hogy elmarad, bár a babakocsiban elég jól védve van :roll:

Ja Gabka drukkolok hogy beinduljanak a fájások :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: ugyanezt csinálja Nico is mint Nimród.. és cumisüveget még távolról sem látott.. úgyhogy tuti nem az a baj;)

KépKép
KépKép
adryn

Lányok, Ti már intéztétek az anyaságit és a csp-t?
Csak mert megváltoztak januártól a nyomtatványok, most már nincs főlap és pótlapok, hanem egy-egy nyomtatvány van mindkettőhöz.
Én most küzdök...
Még jó, hogy eredeti kell a tgyáshoz meg az anyaságihoz is a terhesgondozásos papírból, és csak egy van :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Jól eltüntem, de végül úgy döntöttem, h nem viszek laptopot a kórházba, és a mobilomon olvasni tudtam ugyan netet, de onnan kissé körülményes az irogatás :)
Persze ezzel együtt nagyon le vagyok maradva, nem nézegettem sokat a babanetet az elmúlt 5 napban. Most gyorsan átnéztem az azóta érkezett babákat, és nagyon gratulálok Tehutinak, Papillonnak, Beának a picurokhoz!

Jól vagyunk, gyorsan érkezett Kata (is), és ez a szülés egyáltalán nem viselt meg fizikailag annyira, mint Samu születése. Csak bíztatás azoknak, akik rosszul élték meg az első szülést :) Szüléstörténet készülőben... Most csak annyi, hogy saját lábamon sétáltam el a szülőszobáról az egy emelettel lejjebb levő újszülöttosztályra. Ez 3 éve lehetetlen küldetés lett volna :)

Katalány egy tündér, egyelőre eszik-büfizik-alszik üzemmódban. Szopi nagyon jól megy (hurrá!), ennek tényleg örülök, Samunál ez sem volt könnyű menet. Samu jól reagált a tesóra, velünk viszont kekeckedik...
Most csak ennyi, majd jelentkezem, meg leginkább visszaolvasok majd.

És végül két fotó. Az első egy pocakfotó. Én nem tettem fel a várandósság alatt készült képeket a pocimról, mivel nem is nagyon csináltunk, ez viszont Kata kibújása előtt 3 és fél órával itthon készült.
Kép

Ő pedig Katalány, születése után 3 és fél órával :)
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Na megpróbálom harmadszorra is megírni a hsz-met, állandóan lefagy a babanet :twisted: :twisted:

Erpé nagyon édes Kata!!! És nem semmi vagy hogy saját lábadon mentél ki a szülőszobáról :shock: én tutira elájultam volna.

Nemlajos én úgy tudom hogy az az igazolás csak az anyaságihoz kell.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Erpé, gratulálok!
Nagyon örülök, hogy Neked is kellemes élmény lett a szülésed.

Jó hírtelen intézted és jól lehagytál engem is.
(Azért a fotót betudom "bocsánat kérésnek" :) )

Kép

Kép
gabka77

Köszi csajok! Megnyugtatott a kis bogyó bújása, most már Boti is fent van.
Erpé gyönyörű a csaj! Ezek szerint a Katák jól vannak programozva szopi-alvás ügyileg. Gratulálunk még egyszer!!!
Vica mi hétvégén megyünk ki először. A szél miatt mi is. Ma viszont elviszem én Bobót mocizni. Bulcsú hogy viselkedik? Nekem Boti tök anyás. Panna?
Azért jöttem, mert Bea hívott. Jól van, már felállították. Babát 3 óránként 1 órára kapják meg az ottani szokás szerint. Röviden kérte írjam meg, a vize szivárogni kezdett fél 2-kor, fél 4 körül oxira kötötték, de mivel Maja szívhangja 2x is esett, reggel 8 körül a csaszi mellett döntöttek. Születés után kicst kihagyott a légzése a manónak, de minden rendben, boldogok, szépek és egészségesek. Mindenkit puszil, és sok ++++-t küld ő is Csibbéknek továbbra is!
Csibb gátaddal mi lett? Nekem felszívodó a varratom, remélem a szedés megoldja a problémádat. Mi is sok erőpuszit küldünk még. Lépek, mert a kis-nagy poronttyal tényleg többet kéne lennem.
Ha minden jól megy holnapra minden hivatalos dolgunk elintézett, és csak várjuk a pénzt...... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nemlajos én 2 papírt kaptam mindenből. :o Van olyan, hogy az igazolás egy lapon 2 db, és vágni kell.
kuklika
Budapest VIII. kerület

igen, az az igazolás a kórházi felvételről, de nem a terhesgondozáson való megjelenésemről.
Mindegy, a suli aszongya, neki jó a másolat :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Akkor jó. :) Nekem abból a dokim adott 2-t.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli, mi szerdán mindenképp kimegyünk mert akkor kell először tanácsadásra mennünk.
Bulcsú is egy kicsit anyásabb lett, ami abban nyilvánul meg hogy többször odabújik hozzám. :) Végülis semmi komolyat nem vettem észre, nem féltékeny, inkább csak az viselte meg hogy nem voltam otthon 5 napig. :?
Panna meg már előtte is nehézkes volt, mostanában az ellenkezés a kedvenc időtöltése :? amúgy pedig imádja Nimródot, állandóan az ölébe kell tennem :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Mi éjszakánk sem volt könnyű de remélem majd kialakul :)

Bea örülök hogy jól vagytok :) Maja baba nagyon édes

Gabka drukkolok hogy ma szülj!!!! +++++++++++++++++++++

Kép
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Nagyon gratulálok mindenkinek a csöppségéhez!

Február 27-én kórházba utaltak a magas vérnyomás miatt, no meg három héttel kisebbnek tűnt a bébi. Azóta a babó szépen növöget, a vérnyomást helyre hozták, de úgy tűnik, már végig bent kell maradnom. Szóval még igen csak odébb van, hogy ismét rendszeresen jelentkezni tudjak.

Mindenkinek sok tejcsit és könnyű utat az első lépésekhez.

Kép
Kép
tessza76

Jaj Tessza, köszi, hogy azért jelentkeztél!
Kitartást Neked/Nektek. Várunk majd a jó hírekkel!! :)

Köszi Moncsi a drukkokat, de sajnos a fájásaim szerintem most még semmire sem jók. De azért hátha a héten mégicsak sikerül :)

Kép

Kép
gabka77

no, tessza, végre, már aggódtunk!!! 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Adryn, Vica nekem sem szív rögtön, ugyanaz megy. Le kell szívnom az elejét, csak akkor cuppan. Amúgy kiköpi és elpiheg a cicin.
Moncsi szépek vagytok. Cukin mosolyog a csaj melletted!
Vica nálunk még az jött ki hogy éjjel ha felkel Boti, megneszeli a szopizást, kér tejet. Nekünk 2 hóig jönnek két hetente, így nem kell mennünk sehova. Kicsit bajban vagyok mibe rakjam. Persze tuti elég lenne egy átmeneti overal, de annyira nem érzem még ezeket a dolgokat.
Tessza kitartás! Reméljük nincs már annyi hátra, mint számolva. Hétvégékre sem mehetsz haza?
Na ledőlök, Apa elvitte végül Botit, Kata meg szokásos alvását nyomja, csak volt erre egy kis dolgom.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

erpé:
Gratulálok Kata babához,nagyon szép!!! :D
És persze mindenkinek a csöppségekhez! :D
p.éva

Tessza!
De jó, hogy jelentkeztél!!!Kitartás!Drukk!!!

Továbbra is tündéri minden baba! :D

Lányok nekem kb.egy hete megint olyan székrekedésem van.. :(
Annyira pocsék.Tiszta szülésfelkészítő, legalább erre jó :? Erőlködni ne merek, de a hasam meg görcsöl, és mégsem megy... :roll:
Na ezt jól kiveséztem.
Az én lányom ma ne jöjjön, apája éjszakás. :D

Kép
Kép
zazzy

zazzy, gyümölcslé, kefir?
Nekem ez tartotta rendben :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,

Nekünk sem volt túl jó éjszakának és reggel 8 óta 2-szer fél órát :!: :shock: aludt Peti. Most sikerült megint elaludnia, remélem most durmol egy kicsit, mert ez a nap így nagyon durva volt, főként az éjszaka után.
Viszont cserében 2-szer is szépen cicizett (tegnap pl. egyáltalán nem ment neki), bár még mindig 80 percesek a szopik.... :shock: De ez legalább reményt ad, hogy egyszer fog ez menni....

Végigolvastalak nap közben benneteket több részletben, de most semmire sem emlékszem.... :oops: Bocsánat!

Moncsi: Lívia nagyon helyes és szépen növöget! Látszik milyen szeretetben nevelitek!

Kinti séta: Mi már párszor voltunk kint, de itt viharos erejű szél van, szinte folyton és nem nagyon merem ennek Petit kitenni. Jöhetne már a tavasz, mert én imádok a levegőn velük... Ott szerintem Peti is aludna....

Kukli: Csak, hogy a lelkiismeret furalásodra reagáljak.... Nekem a lányok 2 napot lent voltak Győrben a bátyáméknál és tegnap felhívtak telefonon, hogy a lányok hol vannak, mert már fél órája várják őket egy szülinapi buliba...., amit én teljesen elfelejtettem. Mentségem össz-vissz annyi, hogy ez apás hétvége lett volna és apa dolga lett volna vinni a lányokat és én nem tettem be a naptáramba.... De ez elég sovány mentség. Nagyon rosszul éreztem magam. Zsófi el is sírta magát, amikor megmondtam, hogy lemaradtak a buliról miattam.... :cry: Este átmentünk külön felköszönteni (ajándékot megvettem még terhesen szerencsére), de hát ez már sovány vigasz.... :oops: :oops: :oops:
Szóval nagyon nem tudok odafigyelni a lányokra és ez nagyon gáz!

Katka

katka22

Zazzy: Majd ha hasmenéses leszel.... Az egyértelműen szülést jelez már ilyenkor...
Kitartás Zazzy! Most már mindjárt-mindjárt meglesz a babód!

Katka

katka22

Lányok, fejlemény szemgyulladás ügyben:
se az anyatej, se a kamilla nem tett olyan jót, mint a sima forralt víz, Döme szeme már 99%-osan gyógyult!!! :shock: :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Rszg: Ez egy sima sw. nem tudom, hogy tökléletesen működik-e. Én nem vagyok azstrológus.... Szóval nem tudok többet segíteni... :oops:

Katka

katka22

Nemlajos: Ez tök jó hír! Peti nem úszta meg ilyen simán.... Nekünk a forralt víz sem segített... gennyes trutyiban úszott a szeme....

Katka

katka22

hát, nekünk is abban... Nagyon csúnya volt :cry:
Persze nem mondom, hogy nem jön vissza, csak remélem!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: ugye ugye.. a jó öreg forralt víz :D.. persze ha már gennyes és piros akkor kell az antibiotikum.

Moncsi: szép Lívia :D

Tessza: remélem már nem kell sokáig kórházban lenned, és mehetsz haza babástúl :D

Erpé: örülök hogy minden okés veletek. várjuk a szüléstörténeted :D

na én zombi vagyok ezután az éjszaka után.. megyek is bedobom magam az ágyba :P

KépKép
KépKép
adryn

Teszek fel egy Peti képet....

Kép Hogy ez az apa rabszolga, mennyit túrázik itt nekem.... :)

Katka

katka22

Erpé: Kata nagyon helyes kiscsaj! Olyan kis husi ezen a képen! :) és örülök, hogy ilyen szépen szopizik (na jó: irigykedem :oops: )
Hogy vagytok? hogy telnek az éjszakák? Samu, hogy fogadta?

Katka

katka22

Gyerekek, itt csupa szép gyerek születik :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Papillon írt, már othon vannak (sztem holnap már biztos jön), tejci beindult a fejéssel, bár Lizus kicsit gyengénszopzik, de majd belejön. Puszil mindenkit!
Katka hát neked persze még nehezebb. De a lányok olyan okosak. Tudom nekik si neked is miylen rossz lehetett, de elfelejtik hamar. Petike mai szopijához gratula! Tényleg csak beérik lassan. Na emg gyorsabban. :wink: Nagyon szép kissrác. :) Látom nappaliban nektek is utazó van felállítva. :wink:
Zazzy szülés előtt ált. Tényleg tisztul inkább az ember.
Csibb ma nem jön hírekkel? Úgy várom.
Csajok tudom ez legyen a legnagyobb gondom, de nekem Kata szinte sosincs fent. Ma eddig az éjszakaival együtt 4x szopizott. Legutóbb 6 órás kihagyással. Egyszerűen nem tom felkelteni. Tegnap nem fürdettem, mert nem akartam felrázni. Ma sztem fel fogom. Tudom még kicsike, de jobban örülnék, ha nem éjjel (mint legutóbb) akarna 3 óránként cicizni. Meg ezek az 5-6 órás kihagyások zavaróak. Már nem olyan sárga, csak egyszerűen tök éhesen felkel, és annyit eszik sztem, hogy utána mozdulni nem bír. Napi max. 3 órát ha fent van. Keresztezni kéne vhogy Petivel. :roll: Pelusozni is mindig lelkiismeret furdalásom van, mert szopi előtt tök éhesen, vagy utána tök álmosan tegyem?????? :?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli, nekem bevált az, hogy szopi után pelusozom, mert szopi alatt többnyire van kaki, aztán még max. visszateszem cicire, és beájul :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

egyébként nekem is csak 6-szor eszik Döme...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kukli: 1 hete még én is attól szenvedtem, hogy Peti egyfolytában alszik és nem tudom megetetni... Még felébreszteni sem....
Most meg délután 5-ig bulizott és azóta alszik, fel se tudtam kelteni enni. De én azért fürdetem minden este fél tíz körül és utána még eszünk (ami ugye lassú, de ilyenkor fél óra után beájul) és utána megy aludni....
Mindenkinek jólalvós estét kívánok a tegnapi után! (Kivéve, aki magzatvízelfolyós éjszakát szeretne ;) )
Nekem 5-ször vagy 6-szor eszik Peti...., de amíg gyarapodunk addig nincs gond gondolom....

Katka

katka22

no akkor az én kis tejvámpírom az ő 8-9 evésével teljesen jó úton halad :lol: :lol:

Katka: nagyon jó ez a kép apa-fiáról :D

KépKép
KépKép
adryn

Katka, nagyon édes a kis pasi, ahogy nézegetiapáját :)
Levi amikor meglátta a képet (viszonylag messziről nézte), közölte: Vevike és apa :) (Vevike=Levike :) )
Örülök, hogy most már azért csak sikerül szopiznia Petinek, csak bele fog jönni! :)

Próbálkoztunk ma a szülőszobalátogatással, de sajnos nem jött össze, mert a szülésznőm elfoglalt volt és mire ráért volna, addigra már itthon voltunk.
Mondtam Neki, hogy nem baj, remélem napokon belül használatba veszem majd és akkor majd körülnézek a szobában :)

Azt hogy mikor láthatom a szülőszobát, nem tudom, de sajnos a drukkok ellenére nagyon úgy tünik, hogy ma még nem :(

A már babásoknak kívánok nyugodt, békésen átaludt jó éjt.
Magamnak meg..... gondolom már mindenki unja a nyöszörgésem, szóval szépen eldugulok :roll: :oops: :lol: Jó éjt

Kép

Kép
gabka77

Gabka: neked ma Nemlajossal kéne beszélgetned itt :roll: :lol: :lol: és nem ununk egyáltalán. nyugodtan nyöszörögj csak. :wink:

KépKép
KépKép
adryn

és itt is vagyok! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

legújabb híreim:
SZERDÁN LESZ A MŰTÉT!!!!

jaj, nagyon izgulok!!! holnap reggel megyünk be megbeszélni a dokival mindent, aláírni a papírokat.
ma a kezemben volt Máté, kb. 1 percet, amíg áthúzták az inkubátorban a lepedőjét, és olyan édes volt, méregetett engem! :wink: és tök nyugis volt közben. aztán megfürdettük, és megetettem cumisüvegből, és most 40 ml-t evett!!! 8)

na megyek fejni, aztán alvás, mert nagyon álmos vagyok!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

jaj csibb, egész szerdán drukkolni fogok, de biztos rendben megy minden!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ma este lefejtem vagy 300 ml-t... :shock:
ja, és a gátsebem sokkal jobb varratszedés után!
Kukli
nekem belül felszívódó kívül nem felszívódó volt.

Nemlajos
köszi!!!

bocs, hogy mindig csak magunkról, de semmire nincs időm... :oops:
jóéjt!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok,

visszaolvastam az elmúlt napokat - eddig tartott :)

Pulcsi: olvastam, hogy küzdesz a tejcivel, anyasági elvárásokkal. Ahogy a többiek is írták: ezen sokmindenki átesik, pláne első babánál. Ne gondolj magadra rossz anyaként, nem vagy az! Anyukád tud segíteni azóta is? Örülök, h a pároddal tudtál beszélni, és ilyen pozitivan reagált. Éjszakákat sajnálom, nálunk Samunál voltak hasonló menetek. Kata még kicsi, sárga és aluszékony, de 1-2 hét múlva lehet, h hasonló éjjelekről tudosítok...

Anna, Viktor születéséhez nagy-nagy gratula!

Irigykedem a lapos hasúakra... Nekem eennek elérése komoly küzdés lesz. Most mértem: 115cm-rel vonultam a szülőszobára, most 100 cm. Hát, arrébb van az a lapos has, van aki ennyivel sem szül.

Nemlajos, kiütéseidel mi a helyzet? Döme szeméhez hasonlóan Kata szeme is váladékos. Védőnő ma állapította meg, én észre sem vettem. Szerencsére nem durva. Nekünk is a felforralt és visszahűtött vizet ajánlotta kicsit átmosni, ahogy Adryn is tanácsolta.

Csibb, Mátéfotó nagyon jó. Tényleg jó sok tejcid van! :D És nagyon örülök, hogy ilyen közel a műtét, remélhetőleg utána hamar hazavihetitek Mátébabát! Drukkolok, hogy minden rendben menjen - de úgyis rendben lesz.

Vica, fájó cici :cry: nekem most kezd érzékeny lenni. Kenegetem cicikenőccsel (from DM), meg szellőztetem, de a csatlakozásnál csillagokat látok...

Wicca, gátsebfájdalmat sajnálom, remélem, h hamar rendeződik. Apa mikor is megy haza? Nehéz lehet...

Zazzy, szép nagy pocid van! remélhetőleg tényleg közel a szülés...

Gabka, szorítok neked is, hogy most már tényleg hamar kibújjon a babód!

Marq, Hanna gyönyörűszép! Apa már otthon?

Katka, horoszkópleírásokat honnan veszed? Elküldenéd Katalányét is? Pü-ben is OK. És ha már lúd, legyen kövér is: kiváncsi lennék Samuéra is (születési adatok: Kata - 2009.03.12, 06:56, Bp. Samu: 2006.03.07, 20:07, Bp).
Hú, és elhiszem, hogy a lányok elmaradt bulija miatt rosszul érzed magadat... De tök jó, hogy azért felköszöntöttétek az ünnepeltet..., és nagyon örülök, h Petiszopi alakul. Jó a fotó nagyon!

Kukli, egyelőre Kata sem eszik túl sokszor egy nap: 3-4 óránként ébred, és nagyon sokat alszik. De hát ez rengeteget fog még változni... Szerintem nálatok is.

Ennyire emlékszem, bocsi azoktól, akik most kimaradtak, majd pótolom. Meg mostantól azért rendszeresebben jövök.

erpé

Sziasztok!
Extrapocsék éjszakám volt.Jóban rosszban :oops: után lefeküdtem(fél 9)és csak éjfélig 3szor keltem :shock: aztán még vagy 3szor :evil: Ez iszonyú.Gyerek miatt kelni azért más lesz, de ez így tiszta szenvelgés...
Ráadásul baromságokat álmodtam össze-vissza :evil:
Mostmár a férjem csak csütörtökön megy egy nappalt dolgozni, és ápr.8-ig itthon lesz, úgyhogy bújhat Lara! :wink:

Csibb!
De jó!!!Nagyon drukkolok majd holnap!

Erpé!
Mit akarsz, tök ügyi vagy, hogy így vissza tudtál olvasni, és ennyi mindenre emlékeztél :lol: ez még nekem sem megy így :oops:
Örülök, hogy Kata-szopi ügyben minden ok!

Kuklika!
Tudom, hogy szülés előtt inkább tisztulni kéne, ezért is idegesít, hogy mi a fene van :evil: Vissza kell térjek a tejeskávéra...

Képzeljétek, ma hajnalban Lara úgy kinyomta a kis öklét a hasamon, hogy szinte meg lehetett volna számolni az ujjait! :D Olyan jó volt!Ilyen még sose volt.Erőteljes rúgások, könyöklések, oké, hullámzó has, ilyesmi, de ilyen, hogy azt az apró pici kezet érezzem, jaj annyira jó volt...

Gabka!
Én már inkább nem is drukkolok, hátha az jobban bejön! :wink:

Mi ma megyünk szülésfelkészítőre!

Kép
Kép
zazzy

Jogi kérdések terhességgel, munkába visszatéréssel kapcsolatban:
http://profession.hu/cikk/183

Masut
masut

Jó reggelt Mindenkinek!

Én még mindig egyben, de furcsa élményem volt éjjel.
Ha jól emlékszem talán Katka mesélte, hogy pánikolt Peti a pocakban.
Ma hajnali 3kor arra ébredtem, hogy megint pánikrohamom van, de valahogy éreztem, hogy mégsem nekem. Mondtam a kicsikémnek, hogy nem kell félnie a szüléstől és idekint mi már nagyon várjuk.
Meg még magyaráztam neki, hogy minden rendben lesz, már nagyon szeretném a karomban tartani és szeretgetni és gondoskodni Róla. És mintha elfújták volna a pánikot, megbeszéltük, hogy türelmesen (amennyire én türelmes tudok lenni :) ) megvárom, hogy Ő mikorra határozza el magát a kijövetelre. Konkrét dátumot nem ígért, de azt "mondta" most már nincs sok hátra. Tudom hogy hülye vagyok, de megnyugodtam, asszem ettől a "beszélgetéstől".

Zazzy: a gyerek miatt sem felemelő felkelni éjjel, amikor már teljesen zombi vagy, amikor már hetek óta nem bírtál másfél óránál többet aludni egyhuzamban. De az ember megedzödik. :)
Én annó elképzelni sem tudtam, hogy hogyan lehet végigcsinálni heteket úgy, hogy napi 4-5 óra alvásnál nem jut több. Pedig lehet :)

Erpé: Jó hogy újra itt vagy Te is!

Csibb, nagyon szorítok Nektek!!!
Annyian szorítunk értetek, hogy nem lehet semmi gond és hamarosan hazaviheted a cuki pici pasidat és "küzdhetsz" majd a kuki "problémával" :)

Kép

Kép
gabka77

Jó reggelt!

Kata alszik, fiúk elmentek, így kicsit megint ráérek :)

Gabka, hú, nagyon jól hangzik, hogy tudtál "beszélni" a picilánnyal, és megnyugodtál - megnyugodtatok ettől. Én így nem kommunikáltam vele, pontosabban nem éreztem, h ennyire egyértelmű üzeneteket küldött volna...

Zazzy, írtad, hogy kitapintottad a kezecskéit. Ilyen élményem nekem a szülés előtti este volt, elképesztő módon mocorgott Kata, és nagyon kidugta a lábait, apával itt ámuldoztunk. Szerintem ekkor repeszthette meg a burkot...
Ja, Zazzy, és jegyzeteltem a visszaolvasás közben - ennyire azért nem jó a memóriám :)

Készítgetem a szüléstörténtetet, de persze nem nagyon haladok, pedig nem egy hosszú leírás... :)

erpé

Erpé: eddig nekem sem volt ilyen beszélgetős élményem, csak most először és valahol számomra is hihetetlen.
Amióta terhes vagyok volt pár ilyen pánikrohamom, de sosem múlt el ilyen gyorsan és valahogy más érzés volt.
gabka77

no, ha már az éjszakai kelés, és a lelkifurdalás, hát tessék Nektek:
ha már őszinte nap van, és a hibák beismerésének az ideje, én is vallok!

Egy borzalmas éjszakán vagyunk túl, 11-től hajnal 4-ig csak kétszer fél órát tudtam aludni, fájt Döme hasa, én meg nem tudtam segíteni, sőt, többször a türelmem is elveszítettem, és csúnyákat is mondtam... :(
És mindezt azért, mert tudtam, reggel 8-tól nem aludhatok, mert jönnek az ELMŰtől és a védőnő is...

Hát, egy hétig bírtam felhőtlenül örülni az én kis babámnak, jönnek a problémák, és máris belebukom... Nagyon szégyellem magam
:oops: :cry:

Ti mit csináltok, ha rátok száll a lila köd?
Ugye sose fogom bántani az én babámat? :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szisztok!

Csibb, holnap nagyon szorítok Nektek, hogy minden rendben legyen!!!

Masut, köszi a linket! Ha a kisfiamat beveszik szeptemberben bölcsibe (amiben nem igazán bízom :? ), akkor aktuális lesz a kérdés.

Gabica, cuppantás Máté fejecskéjére, most már csak ilyen messziről. :cry: Nyáron majd jól megdögönyözöm. :lol:

Zsu
Kép
Kép
*juji*

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: