A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia Zita!

Voltam hasonló helyzetben.Elég kellemetlen, hogy filózni kell mit tegyünk.Az én tudomásom szerint vannak olyan antibiotikumok, amik nem ártanak. Viszont ezt önhatalmúlag nem hiszem, hogy eltudnánk dönteni. Pl.: a sumetrolim-ot is addig lehet szedni, amíg be nem ágyazódik a baba. Na, de az utolsó szem után is 3napig még benned van. Nem tudom, hogy mit szedsz, ezt is csak azért írtam le, hogy értsd, mit szeretnék mondani. És, mivel a szervezeted most eléggé alapon lehet a betegségtől, nem is biztos, hogy most kellene összejönnie. Nehogy baj legyen. Tudom, hogy NAGGGGGYYYYYYON ROSSZ ilyet hallani, de lehet, hogy következő hónapra kéne hagyni. Szerintem beszélj a dokiddal. Legalább megnyugszol, és nem fogsz ezen agyalni! Remélem nem mondtam semmi rosszat neked, de hátha merítesz némi ötletet belőlem. Kívánom, ha bárhogy is döntesz, úgy legyen, ahogy Te szeretnéd.
És sok drukk neked is.

Babóca! Nagyon sok gratula!

Mindenkinek babys Húsvéti ünnepeket kívánok!
Sok drukk!
Puszi
Kriszti
kriszpy

Lanyok!
Koszonom a sok jo tanacsot, remelem akkor tenyleg lesz valami, de ha nem, akkor is szepen varakozunk, mert igenis erzem, hogy egyszer osszejon, max csak kicsit meg varni kell.

De most kepzeljetek mi tortent. Ma du. olyan rosszul lettem, hogy ki kellett jonnom a boltbol, mindenkin keresztultortetve mert majdnem elajultam.. Egyszer csak azt ereztem, hogy a tarkomnal nyomas van, es erzem mindjart elajulok.

Szerintem biztos a closti mellekhatasa. Nem szoktam csak ugy elajulni...Szerintetek? Valakinek volt mar ilyen?
Egyebkent azota egesz jol vagyok. Utana felmentem anyukamhoz es aludtam 2 orat, pedig nem is voltam nagyon faradt, mert csak 2-ig kellett dolgoznom.

Zita!

Gyogyulast kivanok, es szerintem ne edd a gyogyit, mert az antibiotikum nem egy jo fajta gyogyi, lehet hogy nem fernek meg egymassal, de mindenkeppen hivd fel a dokidat mihamarabb, holnap reggel!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Szia Dodo!

Tegnap én is nagyon rosszul lettem, igaz a tarkómnál nekem nem volt nyomás, de levert a víz, el akartam ájulni, remegtem, utána pedig (magamba erőltettem pár falatot, és legalább 2dl.szénsavmentes ásványvizet) és jobb lett, de akkor meg úgy elkezdtem reszketni, hogy felvettem egy pulóvert és úgy sem volt jó. Néztek a munkatársaim, mintha valami marslakó lennék! És, ennek előzménye, hogy már hétfőn is éreztem rosszul létet, ez minden nap egy picit előjött, általában dél után.De csütörtökön olyan szinten görcsölt a gyomrom és rosszul voltam, hogy azt mondtam, benyeltem valami vírust! Erre jön a tegnapi ájulhatnék. Ma még jól vagyok :-))
És a 16-17.napon rettenetesen fájt a hasam.Utána elmúlt, és mai napig sem érzem.(ma vagyok a 23.napon.) Én folyamatosan a Clostira gondolok. Te mióta szeded?
Sok pusza!
Kriszti
kriszpy

Lányok!
Lenne egy butus kérdésem! Szombaton megyek első Uh-ra! A férjemnek akadt egy külföldi munkája csüt.-hétfőig. Elképzelhető hogy szükség lenne rá (azaz a ficánkáira) itthon már a hétvégén? Elutazzon vagy se? Én úgy gondolom hogy kizárt hogy olyan hamar kerüljön rá sor, de javítsatok ki ha tévedek! Előre is köszi a segítséget!
Zsu!
U.i.: Épp most szül a barátnőm! Le vagyok hangolva!Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!

Ne legyél lehangolva. Megértem mit érzel, nálam rendszeresen negatívat tesztelek amikor olyan emberek meg pozitívat, akik nem is akarnak gyereket! A környezetemben már két abortus is volt. És valahogy nekem is nehéz ezt megérteni, már amennyire meglehet. Meg abba hagyják a fogamzásgátlót és két hónap múlva terhes. Én, meg aki az első gyerek után nem szedett? És arról nem is beszélve, hogy nem járok éjszakai bulikba, nem drogozom, nem iszon, nem dohányzom. A kedvenc ételeim közt vannak olyanok, amiktől más okádni tudna, de tudom, hogy változatos étrend kell. Ők nem. Nekik pikk meg pakk sikerül. Úgy érzed igazságtalan az élet? Nos, nekem is vannak néha ilyen érzéseim. Ja, és a volt kolleganőm a jövőhétre van kiírva! (megjegyzem, Ő sem akarta a gyereket!És 120kg.) Igen nagyon nehéz néha! De mi itt egymást támogatjuk és így sokkal könnyebb. Ha egy "átlagos" embernek elmondod, hogy mennyire rosszul esik, hogy más most......! Teljesen hülyének néz. ŐK nem értik a mi problémánkat!
De muszáj hinni benne, hogy egyszer másképp lesz. Én tegnap csináltam egy negatív tesztet. És ..........! De nem szabad letenni a dologról. Szóval ne szomorkodj. Inkább levelezz velünk! Attól tuti jobb kedved lesz! Legalábbis remélem, hogy bírtam jobb sugikat küldeni neked ezzel a jó pár sorral! :-))
Legyen szép napod! ;-)
És mindenkinek Jó reggelt!
Puszi
Kriszti
kriszpy

Zsu Kép
Mármint a jövő hét szobaton? Nem tartom valósznűnek, hogy ilyen gyorsan nőjenek a tüszőid. Szerintem menjen el, de azért egyeztess a dokiddal. Ha bármi kérdésed van, a dokid véleményét kérd ki, ne csak a miénket, mert mi lehet, hogy máshogy látjuk a dolgokat. A elelősség meg az ő vállán van.
Milyen szurikoktélt kapsz? Magadnak adod be?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Kicsit régen voltam nálatok.
Voltam csütörtökön UH-n, nem vagyok terhes, minden rendben odabent. Valószínű pszihésen okoztam a tüneteimet. Na mindegy. Próbálok nem erre gondolni, és nem mident megtenni a baba érdekében. Lehet, hogy úgy majd sikerül! Végül is nem próbálkozunk olyan régen. És előbb-utóbb biztos sikerül!
Mindenkinek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ rengeteg pozitív energiát, és NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET kívánok.

Kriszta

mohácska

Sziasztók
Ettől az utrotól teljesen kész vagyok! Hogy mi minden jön ki utána... Szörnyű!Állandó wc-re menés stb.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!Kép

Az előbb írtam egy jó hosszút, és elszállt a francba!Kép

Kriszta!Kép

Köszönöm, hogy írtál nekem!Kép
Felhívtam a dokim asszisztensnőjét, és megkérdeztem tőle, hogy szedhetem-e a gyogyit az antibiotikum mellett. Azt mondta, hogy úgy szedhetem, ha legalább 3-4 óra eltelik a két gyógyszer bevétele között.

Képzeljétek, ma jött meg rendesen! De úgy igazán! Fáj a hasam is nagyon! Keveseltem is azt, ami eddig volt! Úgyhogy holnapután bogyi! Addigra már majdnem befejezem az antibiotikumot is!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita!

De jo, hogy most megjott rendesen, orulok neki, es klassz hogy szedheted a gyogyit is. Legjobb ilyenkor felhivni a dokit, o tudja, hogy milyen gyogyszert mivel lehet szedni, vagy mivel nem.

Kriszti!

Jo, hogy leirtad, hogy te is rosszul lettel, biztos attol van am! En ma egesz jol vagyok, csak sajnos rettegek, hogy mikor leszek megint rosszul. Remelem elmulik. Sajnos olvastam egy-ket remtortenetet a clostirol es nagyon megijedtem, hogy velem is ilyen borzaszto dolog fog tortenni.
Reggel azert huncutkodtunk, es majd holnap is meg utana is ugyhogy remelem lesz belole valami.
Nekem ez az elso honap, hogy szedem a clostit azert ijedtem meg ennyire. Neked hanyadik ciklusod van clostival?
Egyebkent jo hogy nem esel ketsegbe. Nem is szabad. Jo a felfogasod. Miota probalkoztok ti?
Mi tobb, kint ket eve sajnos...

Békáné!

Hanyadik napon vagy? Es te hova jarsz inszemre?
Nagyon drukkolok, hogy ez most sikeruljon.

Kriszta!

Klassz hogy ilyen kitarto vagy, egyszer ugyis sikerul am! En is erzem!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo
Én a 21. napon vagyok most.Én is bizom benne, hogy most sikerülni fog. Olyan régóta vágyom már rá, hogy babás legyek...KépKép

kagyló

Dodo!

Nekem a második. Az elsőnél nem voltak ilyen rosszullétes tüneteim, csak néha hányingerem. De, ez a hónap botrányos. De nem is szeretnék ilyet szedni többet. Már több mint egy éve próbálkozunk. És 23.-án megyek el egy új nőgyogyihoz, aki kivizsgál.A mostanihoz nem megyek többet!
Remélem minden rendben lesz!
Sok pussz
Kriszti
kriszpy

Zsuzsa
Én szorítók neked, hogy minnél hamarabb babás legyél. Ne kereregjél, minden hónapban újabb remény van. Én mindig így indulok neki...és egyszer ott lesz majd a csóda idelye is.KépKép

kagyló

Kriszti!

Miert nem akarod szedni tobbet a clostit?
Es teged meg nem vizsgaltak ki ugy kaptad a clostit? Azert kozben ellenoriztek, vagy csak ugy szedted? Es eddig gyogyi nelkul probalkoztatok egy evet es csak most szedted a clostit a ket utolso honapban?

Mert egyszer mar en is szedtem 1 eve, de akkor nem volt semmi kivizsgalas, az a doki csak ugy felirta, hogy majd csak lesz valami, es nem volt semmi UH sem alatta, meg vervetel meg ilyenek. Neked hogy van ez?

Nalam most azert odafigyelnek, mert most mar megvolt minden kivizsgalas, es ugye kiderult, hogy az a problema hogy magatol nem erik meg a tuszo, nincs ovulacio, tehat tenyleg kell valami rasegites, closti, hogy legyen peteeres es ovulacio.

Zsuzsa!

Nem szabad elkeseredni, tenyleg lesz uj honap es uj remenyek, tudod mi mindnyajan igy indulunk neki egy ujabb ciklusnak, es hiszem hogy elobb utobb sikerul.
Az ismerosomeknel, akik 3.5 eve probalkoznak most lett baba, csak ugy spontan. Szegenyek ok is meg voltak keseredve rendesen, de most latod megtortent a csoda! Velunk is ez fog tortenni!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

SziasztokKép
Kép

Remélem nem baj hogy beraktam de szerintem mindenki ilyen kis húrkákat fog gyömöszölni minél hamarabKép
Pusszika IldikóKép
Még annit hogy én kedden megyek a klinikára a lapar mütét miatKép
Szerintetek meddig kell bentmaradni,legjobban az bánt hogy a kislányomat nem fogom láttniKép
pussz
ildikó_4

Dodo!

Azért nem, mert nekem vannak tüneteim és szerintem nem jó ez így. Amikor az első hónapban felhívtam az orvost,hogy fáj a hasam, azt mondta, hogy ez a closti hatása. (de egy fájásról beszélünk?) Most amikor elmentem, csak megvizsgált, nem csinált semmit. se UH, se vérvétel, besokalltam. Ja, és tudni kell, hogy úgy kezdődött, hogy azt mondta,: ezt a gyogyszert 5 napon keresztül kell szednem, a 4.től a 9.napig.2X1-et. Ha megjön, akkor pont ugyanígy a következő hónapban csak 3X1-et kell szednem.Kaptam egy darab receptet.Kiváltottam. Aha, csakhogy itt több probléma fellépett!
Először is a 4.től 9.-ig szerintem pont 6 nap, ha nem, akkor melyiken nem, a 4.en, vagy a 9.en. Na, de ezt hamar megoldottam, elkezdtem a 4.estéjén és abbahagytam a 9. reggelén! :-))
Na, de a probléma folytatásaként hoznám fel azt a dolgot is, hogy csak két üveg clostit kaptam. Az csak 20szem. Sehogy nem jön ki 10 szenből a második hónap 3x1 adagja!
Ja, és hozzá kell tennem, úgy "kergetett" ki a rendelőjéből, hogy legközelebb akkor jöjjek, ha már terhes vagyok. Kössz! ez ilyen egyszerű?
Na, ilyen az én kis "rövid" történetem.
Szóval igen, eddig bogyó nélkül egy év próba, és most két hónap gyógyszeres ami alatt egyszer nem vizsgálták a tüszőcskéimet! De ez most majd megváltozik, mert, 23.-án egy új orvoshoz megyek, akit megkérek, hogy tetőtől talpig vizsgáljon ki! Szerintem hormon bajom van, a hátamon a sok pattanás is ezt bizonyítja, de nem vagyok orvos. Viszont aki az, az meg szarik rám. Csütörtökön kell megjönnie, és utána új hónap, új remények! Nem adom fel! Babát szeretnék! :-))
Sok pussz!
Kriszti
kriszpy

Sziasztok!

Tegnap voltam a dokimnál megbeszélni az ehavi UH-okat és kikönyörögtem még egy hormonvizsgálatot is. UH-ra is és vérvételre is 3-szor kell mennem. Igaz ugyan, hogy egyszer már volt egy hormonlabor, de az még akkor, amikor 2 hónapig nem jött meg. Most majd legalább meglátjuk a Closty mellett hogy alakulnak a hormonjaim.
Azzal viszont elkeserített a doki, hogy elképzelhető, hogy ismét ciszta lesz a tüszőmből, és ha így lesz, akkor a következő hónapban egy 3-as gyógyszerkombinációt kell bevetnünk.

Zsuzsa
szerintem simán megtörténhet, hogy pont a Clostymentes hónapban leszel babás. Nem egyszer lehetett hallani, hogy valaki akkor lett terhes, amikor semmi esélyt nem láttak rá.
Úgy látszik, másokat könnyedén biztatok, csak magamat nem tudom. Már nem kesergek azon, hogy csütörtökön megjött, de én azt hiszem, valami akkor végleg megtört bennem. Úgy él az agyamban az az éjszaka, amikor megjött, mintha legalább elvetéltem volna. Azóta majd felrobbanok a dühtől, amikor egy anyuka elmegy mellettem az utcán a gyerekével, rájuk sem tudok nézni. És egyébként, haragszom mindenre ami babával kapcsolatos, a TESCO-ban eddig ki nem hagytam volna a babás sorokat, most a közelébe nem mentem, itthonról elpakoltam a babaruhákat. És míg eddig arról ábrándoztam, hogy mit és hogyan fogok csinálni a babámmal, addig most állandóan azon filózom, milyen üres lesz az életem gyerek nélkül.
Én 16 éves korom óta csak arra vártam, hogy egyszer majd anya leszek és mennyi gyerekem lesz. Bár már akkor azt mondtam, velem nagyon kicseszne a sors, ha pont nekem nem lehetne.Aztán megismertem a férjem, összeházasodtunk, és végre elérkezett az idő.Itt vagyok 24 évesen, soha nem dohányoztam, nem kávéztam, nem ittam alkoholt, semmi ami káros. És beteljesülni látszik, hogy valóban kicseszett velem a sors??? Annyi meg annyi nőt ismerek én is, akinek csak úgy becsúszott a gyerek, vagy ha még tervezték is, rögtön összejött. Tudom hogy szeretik ők is a gyereküket, de úgy érzem, nem érzik ennek a dolognak a nagyságát.
És mindenre még rájön, hogy minden másnap bemegyek a munkahelyemre a babáim közé, egész nap etetem, pelusozom őket, némelyik kis kedvencemet agyon puszilgatom és azt kérdem tölük, ugye egyszer nekem is lesz egy ilyen?

Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredtem, de jól esett ezt kiírni magamból.

Móni
Móni

Szervusz Móni!

Én is amióta az eszem tudom legalább négy gyereket képzeltem el ahogy ugra-bugrálnak körülöttem. Két év próbálkozás után most lombikra várok. De nem adtam föl! Nem szabad! Ma voltam bent barátnőmnél a kórházban, ugyanis tegnapelőtt született meg a csodálatos kisfia! A másik barátnőmnek, ahova most naponta járok a szurimért(ápolónő), egy másfél hónapos kisfia van. A harmadik barátnőm a második gyerekét várja április 20-ra. Jól bele kanalaztam a barátnőimbe! A lényeg az hogy én is néha magamba roskadok és értelmetlen kérdéseket teszek fel magamnak és a világnak. Sajnos semmire sem vezetnek csak mégjobban felőrlődöm. Mégis megpróbálok pozitívan gondolkodni és akár hiszed akár nem a legtöbbször sikerül átfordítanom magam negatívból pozitívba! Ilyenkor mindig az ad erőt hogy egyszer biztos nekünk is lesz egy ilyen csöppünk! Muszály hogy legyen! És ahogy olvastam itt a fórumon "a babák is a kiegyensúlyozott, boldog anyukákat szeretik!". Hát próbálj meg erőt gyűjteni! Tudom hogy nagyon nehéz! Ha rádjön a sírógörcs jól sírd ki magad aztán görbítsd a szádat felfelé, hisz lehet a babókád is csak erre vár!
Remélem nem írtam túl sok okoskodást!
Boldog Húsvétot mindenkinek!
Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Móni!

Én most nem írok litániát, teljesen egyetértek Zsuval!
Csak annyit: nagyon az elején vagy még a dolgoknak, (és remélem nem is nagyon mész a sűrűjébeKép), NEM SZABAD ÍGY ELKESEREDNI!!!!
Hidd el, tudom mit érzel, de ha pozitívan fogod fel SOKKAL KÖNNYEBB!!! Hidd el, én kipróbáltam mindkettőt!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Szia Móni!
Remélem, azért jól telt a Húsvét!
Elmondom neked az én történetem is, hogy erőt gyűjts belőle...
Én nemsokára 27 leszek, 25 múltam, mikor a párommal összeházasodtunk.Én már nagyon rég szerettem volna babát, akár házasság nélkül is...de a családnak furcsa lett volna a helyzet.
Befejeztem a egyetemet, eljegyzés, házasság, aztán munka-munka-munka...
Jött a lehetőség a lakásvásárlásra, és belevágtunk abba is.Úgy terveztük, hogy mire költözünk az új helyre, már meglegyen a babó.
Novemberben kezdtünk akciózni, és egész mostanáig semmi nem történt.Mikor a 4. próbálkozás után is negatív lett a teszt, nagyon elkenődtem.Szintén soha nem kávéztam, nem ittam, nem cigiztem...és aggódtam, hogy ennek ellenére baj van(mert sajna van a családban olyan, akinek szintén rendszeres a menszesze, minden oké mindkettőjükkel, baba mégsem lett...Kép)
Aztán vettem egy nagy levegőt...Elhatároztam, hogy új frizurát csináltatok, el fogok járni tornázni,eljárogatunk a párommal kiállításokra, és a baba meg jön, amikor jönni akar...Kép
Persze azért egy hormonvizsgálatot beiktattam a sorba, hogy megnyugodjak...minden rendben volt.
Az egész tervből a frizura, és a kiállítás( 2db)megvalósult, de tornázni már nem fogok járni, mert csodák-csodájára most vagyok a 34. napon, és van egy Babó a pocimban!!! Kép Kép Kép
Tényleg van abban igazság, hogy lazítani kell, mert a görcsös akarással az ellenkezőjét érjük el.
Nekem is nehéz volt lazítani, de a cél érdekében tettem...Próbáld meg Te is, hátha bejön!
Szorítok nagyon! És fel a fejjel!
Babóca
babóca

Baboca!

Hogy vagy? Van hanyingered, mit ereztel, meselj, nagyon erdekel. Tudom nem szabad arra koncentralni, hogy mit erzek, mert akkor csinalom csak a tuneteket, de azert leirod?

Moni!

Kitartas, szepen lassan nekunk is osszejon, nem kell aggodni. Lenyeg a lazitas, probalj meg minden massal foglalkozni, programozni, es meglasd megjon a baboka!

Kriszti!

Drukkolok, hogy az uj dokival minden rendben menjen, es kivizsgaljon szepen. Szerintem nagyon fontos, most latom csak. Amikor en is csak ugy a nagyvilagba kaptam a clostit, nem tudtam semmit, csak szedtem. Most igy visszatekintve mar latom milyen nagy felelotlenseg volt, meg leszaras az orvos reszerol, haragszom is ra rendesen.

Lujza!

MAR CSAK 3-AT KELL ALUDNI!!!!!!!JUJ, DE IZGI!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Már én is izgulok Lujzáért! Hova tűntél Luujzaa!Mi van veled? Hajrááá!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Hali!
Babóca
Nagy gratula!!! REmélem ez a pihenés téma nálunk is elQbb utóbb meghozza a gyümölcsét.1 pihenQs ciklus már megvolt mivel tegnap éjjel megjött. De nem gáz, nem is számítottam másra. Még pihenünk kb 2 ciklust és vmikor nyáron lombikolnánk ha nem jönne össze spontán. Fel is kellene hívnom a dokim, hogy nyáron egyáltalán lehet-e lombikolni. Hamarabb semmiképp sem fogunk mivel nyakamon az érettségi, úgyhogy meglehetQsen elfoglalt leszek május, június tájékán. Meg különben is pihenünk és méregtelenítünk most.Kép
Lujza
Megy a drukk ezerrel!!!XXX
Meg persze mindenki másnak is akinek szüksége van rá!!!
Orsi, Cat
Neketek pedig minél kevesebb rosszullétet kívánok s hogy hamarosan megérezhessétek a parányi lábacskák rugdosását a pocitokban.Kép
Tamási Krisztina
Szerintem nagyon jól tetted, hogy nQgyógyászt váltottál. Remélem hamarosan összejön a babóca neked is.
Móni
Hát nem lehet könnyq állandóan ennyi babócával körülvéve...de kívánom , hogy ezek a pici életek inkább erQt adjanak semmint, hogy elkeserítsenek.
Dodo
Kitartás!!! Szorítok érted is...sajnos ez a stresszmentes élet a closty mellett neked nemigazán jön be?! Sajnálom...hogy miért is kell ennyit szenvednünk??? ( KöltQi kérdés.)
Na..mosolyogjatok, hisz süt a nap...és új nap új remények!Kép
Vizkrisz
vizkrisz

Sziasztok!
Alig találtam meg a topicot, már majdnem kétségbe estem, mi lesz velem nélkületek?
Húsvét vasárnap volt a 3. inszemünk, várunk. Csak egy tüszőm volt, az inszem idejére megrepedt, sp. 35mill. , úgyhogy jók az esélyek, a doki szerint.
A nővérem megszülte az ötödik fiát, nagyon édi.
Ezer csók, A.
Békáné, hogy vagy, mi a helyzet az inszemekkel?
A.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!
Dodo Kép
Nincs még hányingerem, remélem nem is lesz nagyon Kép
De mellfeszülést egy kicsit éreztem, de teljesen olyan volt, mint a menszesz előtti.Nem mindig, de néha mielőtt megjön,pár nappal előtte szoktam érezni.És picit fájt is a hasam, de az nem úgy, mint szokott.Olyan kis apró szurkálásokat, görcsöcskéket, vagy miket éreztem.Nem nagyon tudom leírni. Viszont a mellbimbó érzékenység az tuti jel volt nálam.Mikor 2 napja késett, az akkor kezdődött, és főként reggel, meg este a legérzékenyebb, napközben semmi különös.
Ja, és néha elszédültem egy kicsit délelőttönként, de ezt annak tudtam be, hogy Utrogestant is szedek, és annak ez lehet mellékhatása.Nem tudom, attól van-e, vagy esetleg ez már ilyen rosszullét-féleség? Kép
Én nem mertem elhinni a vérvétel eredményének meglétéig, hogy sikerült, így nem éltem bele magam...csak számoltam a napokat, vártam, hogy mikor mehetek vérvételre.Nehéz volt ám.
Most meg az ultrahangot várom nagyon.KépJövő héten valamikor kell mennem.Ha lesz képem, majd felrakom.Kép
Egyébként köszönöm kérdésed, jól vagyok, és nagyon-nagyon örülök. Ha minden jól megy, Karácsonykor már babázhatunk! Kép
Már csak arra vagyunk nagyon kíváncsiak, hogy kislány, vagy kisfiú lesz. Kép
De idővel az is kiderül, a lényeg, hogy lesz Babó!
Na most is elszédültem picit, ilyenkor kicsit elhomályosul a látásom, és nem tudok egy pontra koncentrálni, úgyhogy most befejezem ezt a hosszú litániát. Meg dolgoznom is kell picit.
Szió:
Babóca
babóca

Babóca!
Gratulálok, Hány hetes vagy? Mekkora?
Anna

madaran

Annak ellenére, hogy most volt a harmadik inszemem, a dokim nem írt fel semmi progipótlót... Szerintetek ennek ellenére szedjek duphastont? Van egy levéllel.
Olvastam, hogy milyen szép nyh.-tok vannak. Nekem csak 9mm-es volt a 14.napon. Van azért esélyem? Meg ezt a PCT-t is megcsinálhatták volna még inszem előtt, nem?
Bár ha a méhüregbe fecskendeznek, ott már nem lehet ellenanyag, igaz?

madaran

Sziasztok!
Anna Kép
Elvileg az utolsó menszesz első napjától számolva ma vagyok a 35. napon, tüszőrepitől számolva a 22-en.
Azt olvastam itt a fórumon, hogy állítólag már a 7 mm-es nyh. is jó, de az a határeset, amibe be tud ágyazódni a babó.Úgyhogy szerintem van esélyed! Kép
A PCT szerintem nem egy nagy vizsgálat, úgyhogy tényleg megcsinálhatta volna a dokid...
Nem kérted tőle? Vagy kérted és elutasította?
De én megnyugtatlak...van esély!Hajrá!
Babóca
babóca

Sziasztok!
Valaki tudja, hogy ezek mik, ezek az adatok?

B-hCG 1100 U/l ( ezt tudom )
Progesteron 36,8 nl/ml ( ez jó érték? mennyi a jó? ezeket az értékeket a tüszőrepi után 17. napon mérték.)
folliculáris f. 1,1 nl/ml
luteális f. 15,4 nl/ml

Ha valaki tudja, hogy mik ezek, és jók-e az értékek, az légyszi írjon!
Köszi.
Babóca
babóca

Anna!

A 9 mm az jo! Itt altalaban azt szoktak mondani az okos lanyok, hogy jobb a prrogipotlas, mert rosszat nem teszel vele. Erdekes hogy nem adnak neked, pedig szoktak mindenkinek stimulalt ciklusban! Hivd fel a dokidat!
Most latom a masik topicban, hogy 4 eve probalkoztok. Eddig spontan probalkoztatok? Vagy nem akartok lombikra menni mihamarabb?

Baboca!

A progi az jo, amennyire en tudom, kb 20-25 folott jo, ugyhogy neked a 36 az klassz! A tobbit nem tudom, sajnos.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!
Dodo!
Már kérdeztem a dokitól, hogy szedjek-e duphaston, azt mondta, nem kell. Én arra gondoltam,hogy a choragon miatt... Lehet,hogy nélküle is be kellene szedni?
Spontán próbálkoztunk úgy egy évig, de már előtte is elmentem -igaz, hogy szar orvoshoz-, hogy megnézessem, minden rendben van-e... Aztán durván másfél év ennél a dokinál. Semmit nem csinált, clostyval etetett pár hónapig anélkül,hogy uh.-n nézett volna. Aztán egy nyár kihagyása után mentem egy másik jómadárhoz, aki kikezelt belőlem egy masszív gombát, alkottam egy P3-mas ráksz. leletet, megállapították,hogy magas a prolaktinom, ennyi. Egyik hónapban pedig egyszerűen sok szerencsét kívánt (szó szerint), és elküldött egy másik dokihoz... Kiakadtam: ez tavaly januárban volt. A húgom ismerőse nődoki Pécsett, ő megcsinálta a lapart, minden oké... De túl messze van Pécs, úgyhogy ősszel felkerestem egy specialistát, aki végre rendszeresen vizsgál, és nyomon követi az eseményeket. Februárban volt az első inszem... Itt tartunk most.... Minden dokival türelmes voltam, maximálisan bíztam bennük. És csak ment, ment az idő. Harminc múltam, eredetileg négy babát szerettünk volna.
Röviden ennyi a történet.

madaran

Babóca!
Referencia tartományok:
Prog. terhesség első harmad: 9.3-33.2 ng/ml azaz: 29.6-105.6 nmol/L
follikuláris f: <1.3ng/ml, azaz: <3.6 nmol/L
luteális f.: 0.95-21.0 ng/ml, azaz: 3.0-68 nmol/L
A Tiéd nl/ml-ben van.... az nem tudom, melyik. Nekem ezek vannak a papírokon. Kép

madaran

Babóca,
nagyon-nagyon gratulálok.
Talán tényleg lazítanom kéne és akkor én is a te sorsodra jutnék. De mondanom könnyű. Azért igyekszem.

Móni
Móni

BabócaKép
Nagyon jók a hormonértékek. A progeszteron fontos, mert ezt a petefészek termeli, amíg a 12. héten a placenta el nem kezdi termelni. 20 felett már jó, és minél jobban meg van tapadva a babó annál magasabb. Azért ha biztos akarsz lenni a dolgodban kérhetsz Utrogestant, mert ártani nem árt, viszont akkor a 12. hétig kell használnod.

AnnaKép
Nagyon drukkolok a 3. inszemhez!!!! Én rettentően csodállak, hogy ennyire kitartó és optimista vagy. Nagyon régóta próbálkoztok már, és biztos meglesz ennek az eredménye. Nem akarsz inkább egy pár hónap spontán pihi után lombikot ? Nem igazolja le a dokid a 6-ot? A PCT szerintem felesleges neked, mert inszemnél a méhkürtbe teszik fel a fiúkat.

MóniKép
Próbálj lazítani valóban, egyetértek Zsuval. Nagyon fiatalok vagytok még, rengeteg időtök van, addig csináljatok olyan dolgokat, amit a babával nem tudtok már. Használjátok ki a szabadságot,mert utánna két szoptatás között örülsz majd ha ki tudsz mosni otthon nagy rohanásbanKépKép

VizkriszKép
Azt hiszem augusztusban nincs lombik a meleg miatt, mert árt az embrióknak. És arra azért készülj, hogy legalább 1,5 hónapos tortúra az előkészületekkel együtt, mert vagy fogigátlószedés van, vagy leállító szurik. Nem beszélve a tömérdek vizsgálatról, amit szintén meg kell csináltatni előtte. Nálunk is találtak bacit először a páromnál, aztán nálam, és mire kikezelték már ugrott is egy hónappal az egész.

LujzaKép
Kezem-lábam X-ben van érted!!!!! Vidéken voltunk az ünnepek alatt, és rohantam haza, hogy nézzem a híreket!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Már negyedik napja kapom a koktélokat a hasamba! Ma éreztem először hogy bizony beindult a móka! Rendesen érzem hogy van petefészkem. Persze fájni nem fáj de azért érzem hogy van. Ez ugye természetes. Én minden ciklusban éreztem valamennyire a tüszőérést de azért nem ennyire. Ugye jól tudom hogy most nekem kb 8-at kellene megérlelnem. Az lenne az ideáilis ugye? Mert nem mindegy hogy hányra koncentrálok!KépKépKép
Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Szia Cat!

De régen hallottalak már!Hogy vagytok? Minden ok?

Én már az elejétől kaptam Utrogestant.Nem is kértem, de a doki mondta, hogy szedjem a 12. hétig,hát én szedem.Lehet, hogy azért ilyen magasak az értékeim. Kép
Szió:
Babóca
babóca

Dodo
Mail ment!

kagyló

Sziasztok!
Sajnos nincsenek jó híreim. Ma reggel csináltam tesztet és negatív lettKép. (Tegnap úgy 10 perc után nagyon halvány pozitív, de ma reggelre negatív). Ma már nem is mentem beadatni a szurit, mert akkor legalább jöjjön meg. Holnap kell mennem vérvételre, de azt hiszem teljesen felesleges. Mindenkinek nagyon hálás vagyok aki szorított és gondolt rám. Én itt és most feladom, nem csinálom tovább. Elindítjuk az örökbefogadást és lesz ami lesz. Elhagyom a topicot, azért majd olvasgatlak Benneteket. Nagyon sok sikert és kitartást mindenkinek. Millió puszi és mégegyszer köszönöm, hogy velem voltatok a kezdetektől.
Lujza
lujza

LujzaKép
Ez igazságtalan a sorstól! Nincs igazság! Rettenetesen sajnálomKépKépKép Nem tudom, hogy ennyire tökéletesen felépített lombik miért nem sikerült? Tele vagyok kérdésekkel.
Én szívből kívánom, hogy mint a Sejtjeinkben annak a párnak, spontán sikerüljön a kisbaba, ennyi küszködés után, és, hogy mellette egy kis árva életét aranyozzátok be, ezzel a mérhetetlen sok szeretettel.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Lujza Kép
Sajnálom a negatív tesztet. De ne add még fel! Várjuk meg a vérvételt!!! Hányadik napon vagy a transzfer után?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi
11. napon. 3-án, szombaton volt a transzfer, ami késleltetett transzfer volt, az 5. napon ültették vissza.
Lujza
lujza

Lujza!

Igazan nagyon sajnalom, tenyleg nem is tudom mit mondjak. Majd megszakad a szivem. Pedig annyira nagyon szerettem volna, es kivantam minden porcikammal, hogy sikeruljon.
En is csak azt tudom mondani, hogy kivanom, hogy egyszer csak csoda tortenjen, es spontan megfoganjon a bebi.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Lujza,

csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz, nagyon sajnálom, nem is tudom mit mondjak.
Talán annyit, hogy örülök, hogy az örökbefogadás nem kérdés nálatok és megindítjátok a dolgot, ami szintén egy lelket-ideget-időt örlő folyamat.
Most ehhez kívánok neked sok-sok erőt és sikert!
Vigyázz magadra és kívánom, hogy pár év múlva mosolyogva gondolj vissza ezekre a sajnálkozó hozászólásokra, mert megtaláljátok boldogságotokat a kis szeretetre éhes "árva" gyermekkel és ki tudja, a spontán sajáttal.
Puszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Lujza én nem is tudom mit mondjak ... borzasztóan sajnálom.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Lujza!
Nagyon sajnálom, így ismeretlenül is.

Böbe
baba76

HELlo mindenkinek!
nekem még mindig nem jött meg, ígyhát ma voltam uh.on, amin mondták, hogy holnap még vizelettel kizárják a méhen kívüli terhesség esélyét, de egyébként vmi kis ciszta és ha kapok gyógyszert, akkor utána rendesen megjön...
kérdésem-ha méhen kívüli terhes lennék, mi van, mármint mi történik utána, lehetek még azért ugye terhes...?,
ha gyógyszert kapok milyen gyorsan jön meg utána?
esztyx

Lujza,
csakúgy mint a többiek, én is rettentően sajnálom. Kívánom azét,hogy nagyon boldogan alakuljon az életetek sok kis "árva" csemetével, és tényleg, talán pont így sikerül majd egy spontán csemete.

Móni
Móni

EsztyxKép
Szerintem a ciszta miatt nem jön meg, én nem tartok tőle, hogy méhenkívülid van. Egyébként ha korai a méhenkívüli azt el tudják gyógyszerezni, vagy műtik azonnal. Utánna lehetsz spontán terhes, ha nem kell a petevezetőt kivenni. De ha kiveszik, akkor is egy petevezetővel lehetsz még babás. De szerintem itt erről szó sincs.

Cat

Cat
Kép
cateye

Lujza, én is sajnálom, nem szabad feladni!!!
Mi négy éve próbálkozunk, de eszembe nem jutott, hogy lehet, hogy nem lesz saját....
A dokimnak is mondtam, úgy érzem,hogy nincsen petesejtem, azt mondta, ilyet nem szabad....

Egyébként azt meg akartam kérdezni, hátha valaki tud rá válaszolni, hogy előfordulhat-e,hogy valakinek nem minden hónapban van psejtje, hanem mondjuk egy évben csak néhány hónapban... Erre annyira kíváncsi lennék.
A.

madaran

Nem tudom, hogy hallottatok -e olyanról, hogy a méh falán csinálnak egy kis vágást, és akkor könnyebben megtapad a baba?!

kagyló

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: