A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

csajok! ne sirjatok ma ti is :cry: :cry: nagyon kedves toletek, de majd talalunk egy masik alkalmat talizni :D :D :D

banika! sok boldog szulinapot!!!!!!!!!!!!

nyulasz! nekunk nem volt mozes es nem is banom, szimpla graco duosport kocsink van

szandra! olyan edesek vagytok, de neked kicsit vekonyka a pofid...alszol eleget?

bubi/dori! orulok hogy nem hagysz el minket :D

maryska! remelem penteken mar szaladva mesz a csajszik utan :lol: :lol:

vanda! tetszet hogy a torpoknek a bebisziterei vagyunk

binyek! ne izgulj, a nevek miatt van :lol: :lol: :lol:

vanda! rekus nagyon be akarja hozni a sulyat :D

edit! latod ki 2 fiunak nezte oket :lol: :lol: ugyi voltal a szopizasal

esztike! mi na baj??? gratu Noanak a fogacskahoz

szandra! bar mi kisebbek vagyunk, de lehet kene csusztatni az orarenden, tehat mondjuk f8kor egyen 240 tapot es nem 100, bocs ha hulyen hangzik tolem, mert meg csak 5.5 hosok vagyunk
:oops: :oops:

tonti! a nagy csalad itt csak mi vagyunk+anyum, o meg nem tud vezetni, en egyedul nem valalom be 650 km oda+visz, es nem szoktam el menni egy napra sem apa nelkul, valahogy nem megy es o sem csinalja sosem

vanda! tetszet hogy a torpok bebisziterei vagyunk :D :D :D :D jol eset :D :D

en mikor mentem milanoba ki venni a roman keresztleveleket, hirtlen mondtak hogy csak a szulok vehetik ki (akor meg nem voltak 2 hosak) en meg vigyorogkam mint buszke ikres anyuka
:lol: :lol: :lol:

pasi es binyek! vicces lehetet ez a hivas :wink:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Állandóan kidob, vagy hibaüzit ír ki ez a vacak...

Banika: Isten éltessen!!!

Damoniq: Én is azt hittem 2 lányod van... :oops: Még gondoltam is,hogy milyen cuki név az,hogy MAttia :oops: :lol: Nézd el nekem... LAssan 2 éve nem alszom :roll: :wink:
Vendég

pont lapteto??? meg jo hogy nem laptetu :lol: :lol:

anny! olyan edesek es nagyon csnin vanak oltoztetve :lol: :lol:

Kép

demoniq13

5oldal basszus!

Banika!
Nagyon boldog születésnapot! :P :P :P

Edit!
Üdv közöttünk!4pasi nem semmi!Gratulálok!Szépek a fiaid!

Móni!
Sajnálom,hogy nem tudtok jönni! :cry:

Babusok!
Semmi hányás nem volt csak 2x émelyegtem a terhesség alatt :lol:

Szanett!
Arany tündérek!És azok a combok beszarás!Gyönyörűek! :lol:

Szandra!
Nem sok már atápi?Én a késő délutáni tápot főzire cserélném vagy kifli,felvágott,sajt stb-re!Szépek vagytok nagyon :lol:

Zsuzska!
Nálunk a kanapé mellett a földön van a laptop,elbarikádozva a puffal :lol:

Binyek!
Azért pihiztetek is picit?Valószínű hiányoztatok a piciknek és ezért csimpaszkodtak rajtatok :wink:

Vanda!
Helyesek vagytok a nagyfiaddal.Én jegyzetelek,ezért nem írok egyes hsz-t :wink: Ti is lombikosok vagytok.Nekem a 6.-ra jöttek össze :lol:

Pasi!
Nem gyenge az exed!Hiába a diplomával nem mindig adnak észt is :oops: :roll: Már bocsi,de hogy valaki 32fokban harisnyát adjon a gyerekre?Pelenkázhattad vagy etethetted a különélésetek óta gyereket?
Vanda Balu féltése!Szerintem normális reakció,mert eddig egyke volt Balu és úton-útfélen azt hallani sérül a gyerek,ha nem foglalkozol vele ugyanannyit,mint tesók jövetele előtt :wink:

Szöcske!
Miért vagy padlón?Grat a foghoz!

Párizska!
Asszem a laktózérzékenységre van TB támogatás!Reméljük nem lesz rá szükség!

Kamilla!
Csak nem elindultak a törpök?

Anny!
Csodaszépek a lánykáid!

Davandi!
Nálunk is nagy sláger a lufi!

Bogár!
Reméljük a lekötözés meghozza az eredményt!Olyan jó,hogy ilyen okos gyerkőcöd van és megérti miért kell ezt csinálni! :wink:

Marisunk!
De jó,hogy néha írogatsz!Javulgass!Én mondtam apának csak akkor lesz lapos has,ha kibírok a kölkök nélkül akár egy napot is :roll: :lol:

Lili!
Hajrá karnis vásárlás!

Dóri!
Örülök,hogy nem tűntél el. :wink:

Tonti!
Na de jó,hogy a sarkadra álltál és közölted mész pszihomókushoz!Ügyes vagy! :P

Csajok!
Hévízre én viszem a csúszásgátlót a tusolóba.Inkább arra üljenek rá.

Majd jövök még csak felkeltek
Vendég

Kép vendégségben - anya elmentem bevásárolni
Kép vendégségben 2
Kép Ha a Papi átjön rögtön lenyúljuk a kalapját
Kép Ugye jól áll?
Kép mulassunk!!!!!!!!!!!
Kép egy kicsit közel jöttem a géphez

jucicuki

anny! semmi baj, tegnap mikor taliztunk a carolinaval, az anyuka (brazil) meg apuka is (olasz) aszt hittek hogy a ferjem olasz mert itt ugy mutatkozik be mint Michele (magyarul mihaly es romanul mihai) es nagyon jol beszel, mar julius ota irmerjuk oket es nagyon meg voltak lepodve, mikor mondta hogy igazabol a neve mihai, aszt mondta hogy nagyon schic es ha lesz egy fia ugy fogja hivni :D

Kép

demoniq13

Jaj, Anny, annyira szépek a csajok!
Kisfiús sztori durva...milyen anyák vannak, komolyan néha csak lesek :roll:

Judit

jucicuki

Benszi: hogy tudtal 5 oldal termesere mindenkik visszairogatni? :shock: :D Nekem sosem sikerul! :roll:

Anny: kisfiu ... hat, eppen azert ilyen szegeny mert az anyja sem 100-as. :roll: Annyira jok a kepek, en nagyon birom a Leanyaidat, gyonyoruek! Kar hogy itt nincs ilyen baba-mama klub vagy mi ez, en is mennek. :(

Juci: Gyonyoruek, ezeket a kis godrocskeket a pofijukon megzabbatom! :D Ti vagy vendegsegben vagytok vagy vendegek vannak Nalatok, nyilt csalad vagytok! :wink:

Moni: szegyen, nem szegyen de a Michelle-t en is kislanynak hittem. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!
Jegyzetelgetés,miközben aludtak a gyerekek :lol:

Juci!
Nagyon szépek a csajok! :lol:
Vendég

benszi! jo otlet a csuszasgatlo :wink:

juci! edesek a kalapos kiscsajszik :lol: :lol:

Kép

demoniq13

tonti! jol hitted :lol: MATTIA = kispasi, MICHELLE = kisnuna, az apjuk MICHELE (egy darab L-el = mihaly) :lol: :lol: :lol:

Kép

demoniq13

te jóóó ég, reggel óta ennyit írni.csak átfutottam, bocs, akinek nem írok :oops:

Banika
boldog szülinapot!

na jöttek alányok sétából , megyek...

szanet

ja, igen, reggel lemaradt: binyek: kérnék részletes leírást arról, hogy miből jöttéél rá, hogy fiú vagy vagy lány (és ha az eredményt leírod, azt is megköszönöm :lol: )

csinipofi (és most kiabálok): nem nagy a segged!!!!!

benszi: pelenkázhattam és etethettem is....a külön felügyelete mellett...és ami a legjobb: laura másfél évesen 5 hónaposnak való babakaját kapott KÉZMIXERREL átnyomkodva, mert megfullad, ha darabos kaját kap....aztán persze elrendezte....belemászott a tányérba, és utána a babakaját egyszerűen nem fogadta el:-)
sok esetben látom azt, hogy lázad, és teljesen önállóan akar mindent....csak sajnos egyre többször olyankor és ott lázad, ahol nem kellene (pl út közepén)....

ja, és igen: dóri: örülünk, hogy visszajöttél....

logókérdésben pedig (ha van még logókérdés) továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a dóri féle hármas logó binyek nyomdászismerőse által olyan módon feljavítva, hogy látható legyen (biztos meg tudja oldani).....nekem is a dóri-féle figura tetszik, lehet, hogy épp azért, mert nem "profi"....

lanyané: pocakfotót kérünk :-)
1szálpasi

Demoniq!
Azt hittem,jól bezavartál ezekkel a nevekkel a társaságnak!!! :lol: :lol: :lol:

Tontica,Anny!
Ne szürnyűlködjetek,szokjátok!!!Bocs,tudom nagyon megrázó tud lenni!De majd rájöttök pár hónapnyi közösségbe járás után,hogy bizony vannak nagyon durva gyermekek (amiben persze 100%-ig a szülők hibásak).Meg tanítani a saját gyermekünket arra,hogyan kerülje el vagy védekezzen (már ha nagyobb9 az ilyen gyerkőcök ellen!

Kép

Kép
edit73

Anny!
Gyönyörűek a lányok!Irigy-irigy!

Tontica!
Hogy éltem túl?Fél lábon állva! :wink: :twisted: :twisted:
Az első 2 leányálom a következő 2höz képest!!!! :twisted: Tudod,mikor mindenkinek van már akarata.Na az az igazi türelem-játék!!!Ezen edződnek az idegszálak rendesen!!!!
Ja és a 3pici kutyafüle a nagy "kiskamasz"-korához képest.Ő tuti ellenáll minden szülői akaratnak!Szóval,ha a 3kicsi épp nem készített ki,akkor hazajön a nagy....
Na nem panszkodásképpen mondom,mert "lájtos" a nagyfiam,meg aranyos,szuper jól tanul,dicsérik a suliban,versenyekre jár stb.... Csak mindig mindent jobban tud és anyának-apának akkor sincs igaz,ha mégis az lenne! :roll: :roll: :roll:
Nekem a fiúk aránylag későn kezdtek el beszélni: 25-27hósan. Addig csak kb. 20szót használtak.De akkor 1hónap alatt hatalmasra nőtt a szókincsük és egyszerű mondatokat,szavakat ragozva használtak.Ez nem előnyös,így sokkaljobban oda kell rájuk figyelni a később részképesség-zavarok miatt.De eddig még semmilyen problémát nem találtak.
zerintem ti még nem vagytok egyáltalán elkésve a beszéddel!

Kép

Kép
edit73

vonalzópróba
és jövök rögtön, csak a csajszi nem hajlandó sem enni, sem aludni. és üvölt...
vovanda

Binyi!
Így már látom, milyen kép kéne, majd turkálok...És köszi.
vovanda

Bogi,
megmértem és 13,5 cm van a két kocsi között a kapoccsal.

Melcsi,
én csak azért cseréltem le most, mert a másik nem fért be az autóba, és szeretnék menni velük ide-oda. Az előző nekem nem Herkules vagy mi volt, hanem noname, és fekvőbe, meg ülőbe is lehet állítani.

Kamilla (bár nyilván úgyse olvasod, bocsi, ezt nem hagyhattam ki),
milyen cipőcskét fogsz venni?

Képzeljétek hogy jártam, vettem a Deichmanban Bobbi shoes márkájú magas szárú félcipőt, és ahogy leveszem a lábukról, tiszta nyirkos, még a cipő belsejéről is le tudom törölni a vizet. Persze nem bőrt vettem, mert az túl drága volt. (Dóri, te meg nem válaszoltál a hsz-emre, pedig érdekeltek volna a cipőcskék, bocs, de ezt sem hagyhattam ki). Most mit csináljak? Visszavigyem? Vegyem meg a 2X8ezer forintos bőrt úgy, hogy az utcán még nem is járnak?

Anny,
de jól néz ki! Ti hányra mentek reggel? Mi szokott lenni az ebéd? Hogyan zajlik a dolog?
Holnap megyünk 15 hós oltásra, nem tudom, mi lesz a rákövetkező napokban, mert mindenki szerint be fognak lázasodni. De nagyon tervezem már, hogy vigyem őket.

KépKép
lili73

Amúgy hogyhogy nem jelentkezett még be Banika :?:

KépKép
lili73

vanda! nagyon jo a vonalzod, ha jol ertem binyekke a diceret :wink:

lilli! konyu oltast nektek :wink:

Kép

demoniq13

Köszi, Móni, úgy legyen :)

gyerekeim ma rekordot alszanak. igaz, tegnap éjjel rágófogmizériával egybekötött őrjöngés volt, kénytelen voltam panadolt adni Barninak.

KépKép
lili73

Moni: hat ez jo! Engem is jol megkevertel! :lol: Na, en is mondok valamit. Az uram is, a fiam is es sogornom is Monserrate. :D Fiu-lany nev egyarant.

Az Alex megorjit, masfel orakat aszik es reggel 6-kor mar font van. Kinek kell egy koltcsonfiu? :evil:

Edit: ne ijeszgess mar! Hogy lenne a 3-4 ev rosszabb mint az elso ketto, ne maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar! :roll: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Pasi!
Valószínűleg lány vagyok,mert nem láttam ott lent semmit!Vagy ha mégis fiú lennék,akkor k..va nagy bajban vagyok! :shock: :shock: :shock: :shock:
Kolleganőm tudja,hogy ki Binyek,mert az alfaromeós fórumon is úgy szerepelek.Onnan meg rengeteg haverom van,akik csak Binyek-ként ismernek! :wink:
Ha nem cigizel,akkor szívesen leszoktatlak! :wink:

Anny,Juci!
Irtó helyesek a csajok!Kezdem bánni,hogy nem két egyforma lányom van! :)

Lili!
Ez miatt nem reklamálhatsz,szerintem....De elég gáz,ha ilyen sz@r!És még nincs is meleg! :roll:

Benszi!
Te mindenkinek olyan ügyin válaszolsz!Csak épp nem írsz semmit,amit kérdezhetnénk tőled! :shock:
Így sose tudok neked mit írni,csak ha kérdezel valamit,akkor válaszolok rá.Na ezt jól leírtam....tudod:fogalmazásgátlót szedek! :wink:

binyek

Na jövök észt osztani. Ha sok, el lehet küldeni a fenébe.

Tehát Anny és Tonti!
Sajnos teljesen normális és elég gyakori jelenség, hogy a lurkók 2 éves kor körül fizikai erőszakkal védik, ami az övék/övéknek éreznek. Főleg egykéknél gyakori, akik nincsenek hozzászokva, hogy osztozzanak. Nálunk is van két kissrác az oviban, akik rendszeresen gyepálják a többit. Balum jóban van velük, ha őt bántják, egyszerűen visszaharap, de úgy, hogy kékül. Szóval nekem meg ez is gond, magyarázzuk neki, hogy ne harapjon, de néha előfordul Az más kérdés, hogy ha szólnak az óvónők, hogy harapott a gyerek, haláli nyugalommal tudom közölni, hogy ok nélkül ő ilyet nem csinál (tényleg nem) és volt már, hogy kérdeztük a srácot, akit megharapott, hogy mi történt, mire szemrebbenésnélkül közölte, hogy ő húzta meg Balum haját. Szóval lesz még ilyen, meg még ilyenebb.
vovanda

Edit!
Nagyjából egycipőben járunk a nagygyerekeinkkel kapcsolatban! :roll:
Csak képzelj hozzá a tiédhez még annyit,hogy lesz@rja a tanulást és csak a másik nem meg az öltözködés számít....Hát mi küzdünk egymással rendesen!
Anyám valamelyik nap azt mondta:-Hát kislányom!Te se voltál semmi anno,de a lányod 3x nehezebb eset! :shock: :shock: :shock: :shock:

binyek

Binyek,az a babakocsi egymás mögötti?Mert én mindenképp egymás melletit szeretnék. :roll: alfa szerelem?Nekem is volt,145-söm,sárga,imádtam...de mivel 3 ajtós volt,így lecseréltem.
Zsuzska,szia :wink: április 1-én megyünk legközelebb uhura,az lesz a 18.heti genetikai...már nagyon várom,pedig most voltunk :lol:
Banika,én is boldog szülinapot kívánok!
Babusok,milyen színű a herqulesetek?Ma a Minimanóba beugrottam,nekik a hoco szokott lenni,az is tettszik(bár a tolókar nem fordítható át,ha megvesszük hozzá a mózest 33ezerért,akkor tudnak velem szemben lenni),kérdezem a herqulest,erre jól elkezdte fikázni,hogy milyen kicsi benne a hely...ja nekik herqules iker nem szokott lenni,így értettem miért a hoco a jó :?
Vanda,igen,egy lombik is sok...és nem csak anyagilag :twisted:
a 6.meg már anyagilag is :shock:
Szamy,az már eldöntött,hogy egymás melletit szeretnék,meg bolygósíthatót,meg átfordítható tolókart...
Anny,Juci nagyon helyesek a csajok :D
Vendég

Binyek,
nem is reklamálni akarok, csak gondoltam, vissza kéne vinni, és vásárolni valami mást, egyszer volt a lábukon, kinti talajt nem érintett. Vagy megtartom vésztartaléknak és veszek valami minőségit. Nem tudom, hogy csináljam, de okosan akarom.

KépKép
lili73

Binyek!
Mire leírok mindenkinek mindent,addigra bizti valamelyik kölköm nem hagy békében.Na de mindjárt írok magunkról is :lol:Meg kérdezek is :lol:
Szállásról!10-kor el kell hagyni vasárnap a helyet?ugye nem?

Pasi!
Az a baj,hogy Laura hiába fog lázadni,valószínű anyu letöri szegénykét.Nehogy mán a gyerek akarata érvényesüljön egy felnőttével szemben.

Dórim már többször szólt kaki után.Jó nagyokat nyög és üti a pelusa elejét! :lol: :lol: De nem hajlandó rülni csupasz seggel a bilire!Balum ma sírva kakilt!Szegénykém rögtön kapott egy kis szilvát,hogy este könnyebb legyen majd a következő!
Vendég

Nyulasz!
A PP egymás mögötti.Nekem GT-m van és imádom,pedig háromajtós!Majd meggebedek mire betuszkolom a bébihordózókat hátra! :roll: De hát a szerelem,az szerelem! :lol: :lol:

Lili!
Ja,ha ki tudod cserélni,akkor ne is gondolkodj rajta!Rosszul értettem!A legrosszabb a világon,ha rossz a cipő! :wink:

BEnszi!
Én már gyereknek is olyan székrekedéses voltam,hogy anyámék forróvizet öntöttek a bilibe,hátha az megoldja a dolgot! :roll: És ha véletlen sikerült valamit produkálni,akkor anyám rajzolt nekem egy kismanót,amit imádtam! :lol: :lol:
Nem lehet,hogy Dórinak segítene a melegvizes bili?Mert az olyan jól esik,ha melegíti az ember kopasz fencijét a víz... :oops: :oops:

binyek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:10-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:10-kor.
davandi

Lili!

Azt még nem tom milyen cipőt veszek, de valami kell, mert eddig úgy mentünk sétálni, hogy kezeslábasba, de most már csak kiskabátot fogok rájuk adni, és akkor már kell cipő is.
Tök vicces volt úszáson (vagy inkább ciki?): Öltöztünk fel, sapka, kabát, aztán fogtuk a két gyereket és elköszöntünk. És az egyik Apuka utánunk szólt, hogy "elfelejtettétek a cipőt!" Erre a férjem: "Nem felejtettük el, hanem nincs. Most megyünk venni." Aztán rájöttünk, hogy nem tudunk venni, mert márc.15 van és minden zárva. :(

Én gyerekeim is harapnak. Tegnap úszáson, amíg öltöztem beraktam Norcikát a járókába, egy másik anyuka meg gyanutlanul berakta mellé a saját kölkét. Norcikám meg úgy gondolta megkóstolja a kezét...........Kicsit csúnyán nézett rám Anyuka.....

Na jó, elég mára az úszásos sztorikból.

Kép

Kép
kamilla306

Lilli!

Én bepróbálkoznék azzal,hogy visszaviszem.Mondhatod azt is,hogy nem lett jó a méret!Ha nem látott még talajt a cipő,ki tudja,hogy volt rajtuk.(tudom,ez nem túl korrekt,de mindenki pénzből él) Pénzt vissza nem adnak,de levásárolhatod.Max magadnak!A piciknek meg veszel máshol cipőt.Ha kocsicipőt keresel (jól értem?),nem jó a használt?Töredék árért lehet nagyon szépeket kapni.Ha pedig úgysem mennek,akkor megfelelő a használt is.Vagy már mennek?

Binyek!
Igen,láttam,hogy közel egyidősek a nagyjaink.Hát most nagyon örülök,hogy nem lányom van.Idejárnak a fiam leány osztálytársai.És hát amit itt lerendeznek???? :shock: :roll: :roll: Hűha!!!!Na a kamaszodó csajokhoz kell ám igazi idegzet!!!
Neked milyen a viszonya a nagylánynak az ikrekkel?

Davandi!
Akkor tehetek fel képeket???

Dovanda!
Azért ne vegyük le a felelősséget a szülőkről se!!!Az a gyerek nem véletlenül lesz harapós!!!!Mindenképpen szankcionálni kellene,mégha nem is ő volt a kezdeményező kisgyerek.De amint a szülő felmenti a vétke alól és a gyerek füle hallatára igazat ad a neki,abban a pillanatban legalizálja ezt a viselkedést. Ez pedig hosszú távon egyáltalán nem szerencsés megoldás.Lehet,hogy most jogosan harapott a gyerekem,de máskor is csak akkor él ezzel az eszközzel,ha jogos????

Tontica!
Hú hosszú oldalakat tudnék mesélni!!!Nem lesz jobb!Max. az "anya nem tudja,miért bőgsz" műsorokból lesz az "anya nem tudja,miért hisztizel". A nap minden percében 3 akaratát érvényesíteni akaró gyerekkel nézek farkasszemet és próbálom a saját akaratomat keresztülvinni úgy, hogy az övékkel szinkronba hozzam. Mindeközben figyelembe kell vennem,hogy egyikük kicsiny lelke se sérüljön és egyikük se érezze magát elnyomva.De azért az történjen,amit én akarok.
Szóval azzal,hogy megtanultak járni és beszélni,másként lehet nehéz az életem!!!!De közben meg annyira szép,amikor 3mondják egyszerre a magukét vagy épp azon dúl a harc,ki hova/hogyan bújjon hozzám mesélés közben. :lol:

Kép

Kép
edit73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:11-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:31-kor.
davandi

Andi!
Miért is nem tudsz olvasni?Nem ismered az ABC-t? :wink: :wink:

(mennem kell,mert a Dávid szétnyúz a gépért)

Kép

Kép
edit73

Kamilla,
:D

Edit,
á, nem kocsicipő kéne, hanem rendes. Járnak már, de még csak bent a szobában. Próbáltam Alizt talpra tenni kint is, de egyelőre nem hajlandó. Meg nem is tud még cipőben járni, csak mezítláb, meg liliputi mamuszban. Ez a cipő amúgy tökkkéletes lenne, csak ezek szerint semmit nem szellőzik. Vagy a bőrcipőbe is beleizzad a lábuk, csak az beszívja? Azt olvastam, hogy az ilyen piciknek nagyon izzad a lábuk úgy is, ha nem csinálnak semmit. Én neten használtat bizti nem merek venni, ki tudja, mennyire van kitaposva.

Judit, Benszi, többiek,
bocsi, már volt ugyan téma, de ti konkrétan hol vettétek az első cipőcskéket?

KépKép
lili73

Binyek!
Melegvizes bili?Ruhában ráül,de ruha nélkül nem hajlandó!Azt is tudja mire való a bili,mert amikor ráül,akkor jókat nyög,jelezve tudja,ide kakilni kell :lol:
Vendég

Lili!
Humanic és Deichmann.Amikor még nem mentek,akkor a Liliputitól rendeltem nekik!Most szandiban nyomjuk egésznap!Hamar megszokták!
Vendég

Davandi!

május 4!

Kép

Kép
kamilla306

Edit!
Mindig megbeszélem vele, hogy ezt ne... Az óvónőkkel ritkán beszélek a gyerek füle hallatára, nem szeretem, ha hallja, amit róla beszélünk. Azért viszont nem fogom megbüntetni, mert megvédi magát. Persze megdícsérni sem. Egyébként párszor fordult ez elő, nem rendszeres. A másik két gyerek az oviban sajnos válogatás és ok nélkül gyepálja a többieket...

Benszi!
Pasi helyett: nem biztos, hogy le tudja majd törni. A nagyobb aggodalom inkább az, hogy ott lázad, ahol nagyon nem kéne. A múltkor simán kiszaladt az úttestre, ketten alig bírtuk megfogni. Meg fennakadás nélkül megpróbálta bedugni a múltkor az éjjeli fényt a konnektorba. Baluval ez a két dolog úgy néz ki, hogy borzasztó fegyelmezetten közlekedik és szól, ha konnektorhoz kell nyúlni. Szóval leginkább attól tartunk, hogy baj éri a kiscsajt. Szegénynek otthon még ugrálni meg szaladni sem szabad...
vovanda

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:32-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:32-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:33-kor.
davandi

Tudom, lányok, hogy igazatok van, csak különbség van aközött, ha két hasonló korú gyerek vitatkozik, mintha egy nagy lakli pöcs lezúz egy fele akkor kislányt. Én az 1 éveseimnek nem tudom úgy elmagyarázni a dolgokat, de a két éves az már szándékosan üt. Legalább az anyuka azt tanítaná meg, hogy a kisebbet nem ütjük.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:33-kor.
davandi

Móni
most olvasom, Ti nem jöttök? :cry: :cry: :cry:

anny
nagyon helyesek a csajok! :lol:

juci
szintén! :lol:

banikaaaaaaaaa

Petra
Kép
petricsek

biztos "BULI VAN A PARTON, A SZABADSTRANDON" ..... 8) :lol:

Petra
Kép
petricsek

Pörögtök ám,már megint! :shock:

Jelentem,hogy Dórival elástuk a csatabárdot!Megegyeztünk logó ügyben is,ugyhogy minden franya!nagy kő esett le a szivemről,mert nagyon csesztetett a dolog....Nem szeretek rosszban lenni senkivel! :oops:

Banika vagy nagyon szülinapozik... vagy elvihették az ufók vagy a japánok??? :roll:
Akkor nem kell félnünk,mert hamar visszahozzák! :lol: :lol: :lol:

Kamilla!
Nagyon agyalok a bébiúszáson...csak mindig az jut eszembe,hogy azt a sok taknyot-nyálat(bocsi a finnyásoktól),amit a fürdőzők belenyomnak a vízbe,azt pont az én gyerekeim nyalják be???? :x Így aztán minden hét elején rágyúrok a dologra,aztán meg csütörtökön szépen itthon maradunk. :roll:
Hülyeség ez szerinted?

Edit!
Lányom imádja a törpöket,csak ne kelljen segíteni velük kapcsolatban,mert akkor már félreáll a szája....

Vanda!
Egyszer már írtam,hogy ez a nő kicsinál Benneteket,most egyre jobban úgy gondolom!Ez igazi idióta!
Mikim exe is bealakított:elmentek sielni és elszakította a térdszalagjait!Már megműtötték,kórházban van.Gyerekek persze itt vanak már egy hete,meg itt is lesznek még egy jó darabig.... :evil:
Azt már ne is említsem,hogy aerobik és spinning oktató és tesitanár egy középiskolában,szerintetek mikor fog legközelebb pénz keresni?????És addig miből tartja el a gyerekeit??Írjam le vagy sejtitek?
Minek siel az olyan,aki a "testéből" él????

binyek

tonti! az igen, van Monserate a csaldban boven :lol: :lol:

csajok! nekunk is van kaki problema, miota eszik a gyumit, nagyok kemenyeket nyom Michelle es sokat sir a draga latom hogy faj a hasija, ja es a mult heten vagy 4-5 nap ettetem vele az uveges szilvat es nem valtozot, ma vettem a patikaban valami gumi vekony csovecsket ami kene segitcsen neki vagy ki engedni a szelet vagy akar kakilni is, de semmi, vacsi kozben es csomo szel ment ki belole, mit tudnek meg csinalni hogy segitcsem??'? (binyek, meg nem ul bilin, de majd 1 ev mulva ki probalhatyuk :D ?

meg akartam valamit, de hirtelen nem jut eszembe :wink:

Kép

demoniq13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: