Nnno...
f. nikici!
Ha jól tévedek, te ma voltál az amnio eredményért. Mivel telefont nem kaptál -legalábbis nem tudunk róla- feltételezem, hogy minden rendben. De azért mesélsz?
reni mamy!
Azért csak óvatosan! Mindenképpen tájékozódj, hogy ha esetleg hirtelen valami miatt doki kell, akkor hová fordulhatsz segítségért. Egy nászutat később is meg lehet ejteni.
lorca!
Jobbulást, méghozzá minnél gyorsabban!
"Nagyon békés egy gyereket kell kifogni ahhoz, hogy 6 hónapos koráig hajlandó legyen feküdni."
Tartok tőle, hogy nem annyira békés, mint inkább beteg az a baba, amelyik fél évig csak feküdni akar... Kissé(?) túlzásokba esik az az oldal szerintem, de ezt már múltkor is leírtam.
Miért nem így kérded!?

Igen, Manó is a SOTE I.-n született, a mostani dokimnál.
"Alapvetően minden lehet rákkeltő. Emiatt nem kell aggódni, Sudocrem az egyik legáltalánosabban használt bolti popsikrém. "
Ez így igaz. De az, hogy mi az általános még nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy a legjobb is.

(Mi is Sudocrem-et használunk. Egészen pontosan mi használjuk Apával, Manó meg eszi, ha nem dugjuk el előle...

)
" a gyerek elaludt és nem tudod eldönteni, hogy ha beugrottál vásárolni, akkor most megfőzd vagy inkább felébreszd, mint a babakocsis verzióban."

Mi mindig meglazítottuk a ruháját. Ha fel is ébredt, csak pislogott kettőt és már kómázott is vissza.
Anno én is szerettem volna kendőt, de végül mégsem vettünk, teljesen jó volt a babakocsi. Az egyetlen dolog, amitől nagyon tartanék, hogy egy tömött buszon vagy hasonló tömegnyomorban nem tudnék úgy vigyázni rá, pláne ha a hátamon van a gyerkőc. Mert az oké, hogy ÉN odébállok, vigyázok meg minden, de messze nem biztos, hogy valaki viszont nem veszi észre (vagy lesz@rja

), hogy mi a szitu és megnyomorgat(na).
breki76!
Az apkukáknak 5 nap munkaidőkedvezmény jár, amit a munkáltató köteles kiadni, méghozzá akkor, amikor ő kéri!
Ha téged megnyugtat és biztonságban érzed magad tőle, akkor szerintem nyugodtan feküdj be a kórházba. Lehet, hogy csak "nyaralás" lesz belőle, de ha mégsem, akkor tuti orvos közelben vagy. (Ami persze semmire nem garancia, de azért csak jobbak az esélyeid...)
Manóval én is bent üdültem 5 napot. TUDTAM, hogy minden oké és ennyi erővel otthon is lehetnék, de jobb volt így, mint attól parázni, hogy mikor megy el a magzatvíz vagy jajjmostinduljakezekkelafájásokkalakórházbavagyne.
De ez is egyén függő.
hendegabi!
Éljen a jobbulás!
katy76!
Jókat túrtál.
Párod:

Akkor tornázni sem tud?
4 hónap lesz köztetek a nővéreddel, azért csak kölcsön tud majd adni egy-két dolgot. És majd vigyázhattok egymás gyerekére!
Én ódzkodom minden rendeléstől, ahol nem tudom megfogdosni, kitapasztalni az adott dolog milyenségét, kezelhetőségét.
kicsidodi!
"Én most hasonlóképpen jártam, mert a Fannit házasságkötésre hivatkozva sem adhattam le (külön procedúra), viszont büszkén viselem a férjem nevét, és nem fogok egy "hülye" Fanni miatt leánynéven maradni! Szóval én eldöntöttem, lánynak nem adok két nevet emiatt, pedig eddig tényleg nem volt vele gondom, de most bár ne lenne !
Szóval azért ezeket gondoljátok át!"
A mi lányaink csak huszon-harminc év múlva mennek csak férjhez. Ki tudja, mi lesz addigra...
"anyu ott lesz, hogy kézben tartsa a cukromat"
"Dórikám, kérsz egy kis cukrot? Van még nálam"
Miért nem biztosítanak diabetológust???
Fejfájás ellen kalapácsot javaslok.

(Vagy kérd meg a szomszédot, hogy fájjon az övé...

)
boo!
A tragédiák valóban nem attól következnek be, hogy megveszel előre valami vagy sem. Inkább azért ódzkodnak tőle sokan, hogy ha valami mégis bekövetkezne, akkor ne a babavárós környezetbe térjenek vissza. Van, aki meg is kéri a családját, hogy tüntessen el mindent mire hazamegy a kórházból, ami a babára emlékeztetné. Különbözőek vagyunk...
"úgy irigyeltelek ahogy olvastam a közös sétátokról! olyan igazi családos feeling, már én is szeretném átélni "

Tényleg nagyon jó volt, de biztos lesz majd olyan is, hogy az összes családomat egy kis időre mindenfelé kívánom majd, csak hagyjanak már egy kicsit élni.
Főzőcskéhez gratula, megy ez neked, ha akarod!

Tojáshabos pepecselést viszont alighanem nagy ívben kihagytam volna. Én haladni szeretek, minimális kulimásszal.
Nálunk is Apa a hús szakértő, én hülye vagyok hozzá, hogy miből, mit érdemes csinálni.
A véletlen gyerek úgy jön össze, hogy Apa mondta, hogy most nem szeretne gumit használni. Mondom: jó. Eredménye: Manó.

Előtte évekig rendszeresen, akkor egyetlen egyszer nem használtuk. 1 kapura rúgás = 1 gól.
A pirosodás a ruha általi kidörzsöléstől illetve a sok üléstől is lehet. Vegyetek gyógyszertári fürdető kencét. Lehet, hogy attól sem múlik el, de legalább meglesz, mire megszületik a baba.
Ha koncentrálni kell a pisi csöppenésre, akkor nem ártana intim tornát vagy Kegel-gyakorlatokat végezni.

(Az előbbit csoportosan is lehet művelni, több hasonló cipőben járó kismamával együtt és kismama tornának is kiváló elfoglaltság. Ha már úgyis ennyire ráérsz...

)
gabi1!
Tök jó, hogy nálatok így meg lehet oldani ezt a ovis szülinapozást, de őszintén szólva, minnél többet olvasok róla, annál kevésbé szimpatikus.
Nyilván a szülők döntése, nem az ovi kötelező előírása, de mi van azokkal a gyerekekkel, akiknek a családja nem engedheti meg magának, hogy vendégül lássa a többi nemtudomhány gyereket? Ha 10-ből 7-en benne vannak, akkor a maradék 3 szülő is belemegy kényszerből. Mert ki szeretné azt mondani a gyerekének, hogy az ő szülinapját nem tartják meg az oviban, mert nem állnak úgy anyagilag. (Illetve a többiek szemszögéből nézvést: az ő tortájukból, sütijükből eszik, de ő senkit nem vendégel meg)
Ez hogy van nálatok megoldva?
Az a guszta barna torta milyen névre hallgatott?

A Szamost mi is szeretjük, a másik kedvenc pedig a Daubner.
Terheléses cukron mi volt?
czigka!
Nálunk minden fazon bejött.
Amíg kicsik, össze-vissza tiltakoznak a macera ellen, akkor talán jobb az átlapolósan ráadható body, de azt meg tisztába tételkor lehet, hogy könnyebben összekoszolod, mint a bebújósakat. Amit viszont nem szeretnének, hogy rájuk add.
Szerintem teljesen jó mindegyik fazon, bátran veheted őket. Amíg kicsik, addig mindegyik ellen tiltakozni fognak, amikor meg már nagyobbak, akkora meg már bármelyikkel megbarátkoznak.
conversano!
Ne bújdokolj el sehová!
Nem tudom, ki ez a csaj, tényleg 39 hetes-e a képen, de tényleg csinos. Tény, hogy én is szoktam látni, hogy tenyeres-talpas, susogós dzsoggingos vagy zsíros hajú kismamákat. Az esetek kisebb részében. Mert a döntő többség igenis csinos, ápolt és ad magára. És mindegy, hogy 8 vagy 18 kilót hízott, mert az csak egy dolog.
Attól, mert ő ilyen, ennyire nem kell osztani az észt és teljesen jó lenne neki a póni is, nem kell ilyen magas ló alá...

(Remélem, legalább olyan jó anya lesz, mint amilyen csinos kismama. Ugyanis AZ a lényeg, nem pedig az, hogy mennyire vagyunk szexbombák a terheség alatt. Persze, azért Apa se forduljon el tőlünk, de a kettő között elég széles a skála...)
szonibaba!
"Geil"-nek írják.
agi125r!
Ne keress logikát abban, hogy miből, mit vonnak. Lehet, hogy van, de én nem tudom a választ. Kishazánkban sok minden műkődik úgy, ahogy mert csak.
Mindenképpen biztosított vagy.
"Egyébként a doki és a védőnő is azt mondta, hogy aki nem sportolt a terhesség előtt, az nehogy elkezdje most, azzal többet árt mint használ!"
De ez nem egyenlő azzal, hogy ne mozogjunk semmit! Minimum egy kis séta legyen, de még jobb a kismama torna vagy úszás, kinek-kinek ízlése szerint.
lilisgabi, klarka!
Veletek mi van? Épphogy csak bejelentkeztetek és már el is tűntetek.
tabati!
Jöjjön vissza gyorsan a hangod, különben hogy fogunk itt irogatni egymásnak?!
Anyósod: jajj! De legalább hátha tudjátok tartani egymásban a lelket a kaja fronton.
Rorschach-teszt.
Már miért ne szakadhatna el a gumi? Például foggal bontják ki a zacsit és hasonló okokból. Nem kell kiharapni a felét, hogy feltűnjön elég egy hajszálnyi rés is.
minimano74!
Jó, hogy minden okés.
A labort azért utálom, mert rendszerint éhgyomorra kell menni. Általában nem szoktam reggelizni, de mivel tudom, hogy ha akarnék sem ehetnék, egyfolytában a kaján jár az eszem és ehetnékem van.
ronmay!
Nyugi van még pár hónapotok.

szonibabáék legfeljebb majd odaadják a másikat, ha esetleg felesleges lesz. Úgyis családban marad.
sillia!
Legutóbb azt írtad csütörtökön, hogy leviszed Bumerángot sétáltatni. Azt hittem azóta is lent vagytok.
Mi az, hogy neked már nem írnak fel fogamzásgátló tablettát? Azt ne mondd, hogy a korod miatt...