Sziasztok!
007: köszi az infót, csak azt nem értem, miért nem kell fizetni a tgyás után tb-t? Akkor nem is vagyok biztosított?? Vagy ezt érti valaki?

A nyugdíj miatt annyira nem is aggódom, mert ha így haladunk, 100 év lesz a nyugdíjkorhatár, mire mi odaérnénk...
moncsy: szerdára terveztem a terheléses cukrot+ nőgyogyit, de a te tapasztalataid alapján a munkát már nem is nagyon kalkulálom mellé...

Várakozás közben vizet lehet inni?
rommay: ne izgulj a súlyod miatt, én sem teszem

Mostanában olyanokat mutat a mérleg, amilyet még életemben nem láttam

De különösebben nem aggaszt, hiszen jött valamennyi nekem is a popómra, meg a cicimre, a többi talán mind a hasamon van, az meg nem gond, szülés után eltűnik hamar

Most egyébként is az a fontos, hogy a babának mindene meglegyen /ezt a védőnő mondta, amikor mérés után kiakadtam, hogy hogy hízhattam ennyit /. Amíg nem hízunk nagyon durván, nincs is gond
ikoka: láttam a fütyit!!!
ancsurti: a növögetéssel nincs gond, Húsvétkor megyünk haza anyumékhoz, tutira rám sem fognak ismerni

Mondjuk a telefonban már említettem párszor, hogy "iperedek" rendesen, meg hogy már +7 kg- nál tartok, de ők karikor láttak utoljára, akkor még szinte semmi sem volt. Biztos lesz nagy csodálkozás

A pihi azért mindig megvan

A munkát is úgy osztom be, hogy azért ne legyen megterhelő

Úgysem csinálja meg helyettem senki, megvár az szépen
boo: gratulálok a névnapi menühöz! Viszont, ha a párod szakács, tényleg csak ritka alkalmakon kell megcsillantani a tehetséged

- én sem állok neki autót szerelni ám!
Mi viszont mindketten babonásak vagyunk, úgyhogy egyinkőnk sem vásárol. Viszont anyukám már költekezik ezerrel. Azt mondta neki szabad, csak mi ne lássuk. Azért telefonon mindig elújságolja ám, hogy miket vett!

Pedig már én is akarooook!
gabi1: Réka nagyon szép nagylány már!

A gyertyás torta láttán jól összefutott a nyál a számban!
agmano: "Megyek, mert matatnak a hűtőben."
conversano: a hozzászólásokat olvasd, máris jobban érzed magad

osztják rendesen

Mondjuk meg is érdemli. Én sem gondolom, hogy rosszul néznék ki, de ezzel együtt tisztában vagyok vele, hogy nincs két egyforma terhesség, nincs két egyforma test. Van, aki végighányja a kilenc hónapot, van, aki egyszer sem hányt /mint én

/. Van, aki hízik, ha akarja, ha nem, s van, aki alig kap magára valamit. Nem ítélem el egyik tábort sem, viszont azt igen, aki ilyen hülyeség miatt lenézi a másikat.
Egyébként a doki és a védőnő is azt mondta, hogy aki nem sportolt a terhesség előtt, az nehogy elkezdje most, azzal többet árt mint használ!