A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Edit: aztahűha :lol: :lol:
Nagyon érdekes, amit írsz :)

rájöttem miért szeretné Mindenki lestopizni gyermekei leendő házastársát...hát, hogy az unokák is ikrek legyenek :lol: :lol: :lol: :lol: úgy nagyobb az esély, nem???

mentem etetni, utána meg jóéjt, álmosszmájlit ide :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Tünci!
A te csajaid még szóba jöhetnek az én fiaimál!!! :wink: Na persze,ha elég rámenősek!!!!Igaz Benimnek most épp foglalt a szíve csücske,már van ovis barátnő.De a másik kettő még szabad!!!! :lol: :lol: :lol: Beállhatunk akkor a sorba?
Férfi uralom?Hol?Nálunk olyan nincs! :wink: Tudod úgy vannak,mint a méhkasban: egy királynő,a többi meg a dolgozó! :wink: :lol:

Demoniq!
Csak hogy kezdjek tisztánlátni:Mattia fiú és Michelle kislány?(csak mert a nevek nekem sokat nem mondanak a nemeket illetően)

Akkor Tünci kérésére:

Olivér
Kép

Marci
Kép

Beni
Kép

Dávid
Kép

Kép

Kép
edit73

babus! en is ki tamasztom a torpoket, meg teszi egy nagyob torolkozo is :D vagy kisparna :D

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Szanett!
Ari vagy,köszi!Biztos,hogy nem élünk vele!Mi április 17-19 megyünk a másik ikres csapattal Alsópáhokra,így már a költségvetésbe biztos nem fér bele.
De remélem,egyszer később majd lesz alkalom arra,hogy megismerjem személyesen az ittlévőket is!!!!!

Melcsi!
Ráhibáztál! :wink: És gondolj csak bele!Kettes iker anyuka+hármas iker apuka= ötösiker unokák!!!!!!!Na ez lenne ám főcím az újságok oldalán!!!! :lol: :lol: :lol:
Jó étvágyat a törpöknek (gondolom,nem kell nekik könyörögni) és jó éjszakát mindannyiotoknak!!!!

Edit

Kép

Kép
edit73

edit! el talaltad, Mattia (matyas olaszul) pasi, Mchelle (mihaly noivaltozt franciaul) kiscsaj :lol:
jo pofik a fiuk, tetszet a kiralynos hasonlat :D

na szep almokat

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Hahóó!
Reggeli szekció???

Edit!
4 fiú. Nem semmi! Nem lehet könnyű.

Móni!
:cry: :cry: :cry: Én is sírok...

Szanet!
Stipi-stop az egyik csajszi! :lol:

És nálunk még mndenki nyomja a szundit, csak én játszom itt a bocit. MÚÚÚÚ.........
vovanda

Babusok
Nekünk volt Herqules babakocsink.
Vendég

Most látom az iwiwen, hogy Banikának szülinapja van.

Banika,
boldogat!!!

Babusok (te kérdezted?),
aha, tökéletesen bevált eddig, egyedül a padkára feltolás a bonyolult művelet, de biztos abban is lehet rutint szerezni.

Edit,
gratulálok a fiaidhoz! Milyen édes a Benis kép!

Dóri,
ha szó nélkül eltűntél, nagyon megbántódhattál. Szerintem ennek nem sok értelme van, főleg, hogy Hévízen szeretnél találkozni is a társasággal. Én is tudok duzzogi lenni, sőt nem is egyszer voltam az az itteni dolgok miatt is magamban, de aztán mindig felülkerekedett bennem az, hogy ezt az egész fórumozást csak kedvtelésből csinálom. Ha nem veszem halálosan komolyan, és nem akarok én egy mindenki által szeretett figura lenni, akkor nagyot csalódni sem tudok :wink: Végeredményben nem ismerjük egymást, nem vagyunk barátok, csak egy internetes közösség.

KépKép
lili73

Banika, boldog szülinapot!

Dóri, jó, hogy előkerültél!

Edit, üdv itt, szépek a srácok!

Móni :cry: :cry: :cry: !

Szanet!

Annyira szépségesek és jók a fotók! Műteremben voltatok?

Judit

jucicuki

Banika!
Sokat és boldogat!!!

Csajok!
Amit Edit írt, hogy mennyire erősen kötődnek egymáshoz a fiúk... Na ezzel kapcsolatban jutott eszembe, hogy valahol olvastam olyat, hogy ha az ikrek nagyon csak egymással foglalkoznak, nem barátkoznak mással, akkor egy idő után érdemes őket "szétszedni". Ti mit gondoltok erről?
vovanda

Szanet :P
Ezt a 2 szépséget :D Irtó édesek!!!

Maryska :lol: :lol:
Nem szaladgálni, gyerekeket NEM emelgetni!!!
Tényleg, milyen volt hazamenni? Mennyire viselte meg őket, hogy nem voltál? Jöhet priviben is, tényleg érdekel... mert ugyebár nekem is már csak 1 hónap...

Dóri :lol:

Edit :P
Szintén egy 73-as 8)
4 fiú? Húha, épp tegnap beszéltük Apával, hogy mi valószínűleg befejeztük a gyerek programot. Nem akarunk többet. Végre kezdünk kicsit többet aludni és a fiúk is jobban elvannak. Úgyhogy minden tiszteletem a Tiétek :shock: :D Helyesek a srácok!

Babusok :P
Jó a vonalzó. Így hiába megy a jelölő, mindig mindenki látszik :lol:

Vanda :P
Mi ma 4.55-kor keltünk...

Majd még jövök kérdéssel, de most Milcsivel hadakozom,, hogy ne törölje ki amit írok...

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Szandra!
én inkább ide se írom, mikor keltünk...

Dokiapu fog műteni, vagy inkább átad másnak?

Ami a lurkók "otthagyását" illeti: egy darabig "őrizni" fognak nagyon, aztán lenyugszanak a kedélyek. Nem lesz velük baj, meglátod.
vovanda

Sziasztok!
Ó,hogy én milyen irigy vagyok Hévíz miatt :D ...remélem rendszert csináltok belőle,és jövőre :roll: vagy utána mi is mehetünk...milyen buli :D

Valaki kérdezte,szóval bogyók kétpetéjüek,.Aki esetleg nem tudja,6.lombikra sikerültek...hű,még leírni is sok :roll:

Én is a herqules kocsit néztem,nagyon jónak tűnik,de nekem jó lenne használtan...már csak az ára miatt is :roll: meg a hoco monteiro kocsi,olyan volt valakinek?Egy dolog aggaszt,hogy dupla kupolás,és szerintem nem látják benne egymást a gyerekek...meg a mózest külön kell rendelni hozzá,de nem tudom van-e értelme,mire jó.

Lanyané,igen banyek :lol: végre sikerült :wink: sejtem milyen műtéted volt,gyors regenerálódást kívánok!

Jajj,a képek fiúkról-lányokról annyira helyesek,olyan jó nézegetni őket :D

És akinek még nem köszöntem meg a kedves fogadtatást,akkor most köszi :D
Vendég

Dobok egy gyors képet az imádott kincsfiaimról, no meg én is rajta vagyok. Tegnap este készült.
Jövök majd később!
Kép

xandra_73

Sziasztok!

Ez az új nickem, azért regeltem le, mert én is vágytam egy kis image váltásra, és nem azért, mert halálra sértődtem, jöttem volna.

Na de most előre.

Csajok mi lenne, ha találnánk egy olyan megoldás logó ügyben ami mindenkinek tetszik, mondjuk lehetne a pálcikaemberes logó, a szitázó által elkészített design-al, betűkkel meg minden, ez lehetne a 6. verzió :lol: Ha a többségnek tetszik én támogatom.

Dóri

u.i.: lehet, hogy ritkábban jövök, de ez nem azért lesz, mert megsértődtem, hanem mert programunk van, a félreértések elkerülése miatt :wink:
bubikák

halihó,nincs kedvem kimenni kávéért igy a nélkül vagyok :cry: de már hatkor ettem mert a gyogyszerek szétmarják a gyomrom,pedig normaglort is nyomok.
szandra nyugi,nem fog fájni,viszont a gyerekek hiánya szörnyű-tegnap hazafelé kimentünk hozzájuk szétpuszilgattam őket-de a család meg én is jobbnak láttuk ha maradnak,jól elvannak ma pl du-tán a barátnőm meg a két 12-14évces lánya elrabolják őket nagyokat sétálnak játszanak jól érzik magukat,nekem meg jobb ha egész nap pihenek alszok mert ugy jobban regenerálodik a szevórvezet,ha itt lennének tuti állandóan ott sürögnék.de pénteken hazajönnek mondtam annál tovább nem birom :oops: igy is mindig ők járnak az eszemben.megy privi is
nagyon édes ez a kép :D ugy megdögönyöztem volna a kis husát :D

lanyané

Dóri
Jó,hogy itt vagy,nekem hiányoztál!

Szandra
Azta!Egy kicsi Szandra és egy kicsi Dokiapu :shock: :shock: :shock: :shock: Nagyon jó ez a kép :wink:

Lanyané
Elhiszem,hogy hiányoznak a csajszik,de gyorsan itt a péntek (remélem) és agyonra puszilhatod őket.

BANIKA
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!!
Vendég

Szandra!
Mennyit változtak a fiúk,te jó ég!De nagyon kis okos fejük van! :wink:

Nyulasz!
Nekem lesz egy eladó Peg perego Duett-em,mire neked kell....Újonan vettük a Brendonban,csak mi használtuk.Van hozzá pelenkázótáska.Meg a bébihordozóink is jók bele.Ha érdekelne.akkor írj privit!Én nagyon szeretem,mert tök könnyű a kormányozhatósága miatt használni.A bébihordozókkal meg egész kicsinek mondható attól függetlenül,hogy ikres kocsi.

Móni!
Nagyon sajnálom,hogy nem jöttök! :cry: :cry: :cry:
Nagyon ciki,de én most tudtam meg,hogy neked nem két fiad van.Jesszus!De hülye vagyok! :oops: :oops: :oops: :oops:

Banika!
Megint egy évvel öregebb lettél,
a mosásban kicsit összementél,
de ne félj,jön még télre tavasz,
ennyi idős is csak egy évig maradsz!BSZN! :lol:

Vanda!
Sajnálom a kérót! :(
Marcink ma 4.45-kor indította a napot. :cry: Azt se tudtam,hogy fiú vagyok-e vagy lány....Aztán elmentem pisilni és eszembe jutott! :lol: :lol:

binyek

Üdv az újaknak!

Móni
Úgy sajnálom,hogy mégsem jöttök :( :(

Tonti
MAjd mesélj mi volt,kíváncsi vagyok nagyon!
Vendég

dori én is ezt a verziót találtam tök jónak :D gyere sürübben bubika :D valaki egy kávét csináljon nekem :D :D :D

lanyané

szanett gyönyörű pillangókisasszonykáit megzabálom :D :D :D :D
a fiúk is szépek :D

lanyané

Jaj,Vanda
Szita az agyam :roll: Neked akartam már rég írni,hogy Réka teljesen olyan,mint te(külsőleg) :wink:
Vendég

Binyek!
Üdv a koránkelők közt!
Rékám 180 milit zabált és még követel... Nem adok neki, a lelkét is kibukná.
Dani 5kor fújt riadót, bekajált és még szundizik. De Rékus bömböl, semmi hiányérzetem. Remélem, eláll a hülye eső, mert menni akarok velük sétálni.
vovanda

Eszti!
Nem akarlak elkeseríteni: Réka tiszta Pasi. Eddig legalábbis mindenki ezt mondta.
vovanda

Lanyané!
Nincs kávéscsupor szmájli... De küldöm, én már kettőt ittam. :oops:
vovanda

Vanda
Lehet,de én akkor is téged látlak benne és ne keseríts el,amúgy sem vagyok toppon.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a fogadtatás!nagyon jól esik!

Lanyané!
Nálem már itt a kávé! :wink:
Megkérdezhetem,hogy mit történt?Kórházban voltál?

Bubikák/Dóri!
Mi nem ismerjók egymást és az ominózus vitáról is lemaradtam!De örülök,hogy itt vagy!

Xandra!
Micsoda gyönyörű szemek!És mennyire kis formás hapsik!Olyan kis dögönyözni valók! :lol:
Igen,szintén 73-as! :wink:
Szerencsés vagy,ha már kezdtek kicsit többet aludni.Nálunk még mindig ritka,ha mind3 pici végigalussza az éjszakát.(éjszak nekik= kb.este 1/2 10-10 től reggel 6- 1/2 7-ig)Még jól emlékszem a hajnali kelésekre!!!ÁÁÁ!Főleg télen úúútáltam nagyon!

Vovanda!
1/4 7kor még alszanak??Gyorsan,mondd el,hogyan csinálod!!! :wink: Teszel valamit este az innivalójukba?V :wink: :lol: agy a népi módszert alkalmazod?

Demoniq!
Kösz!A kiskép alapján rájöhettem volna,de nekem mindkét vév lányosnak tűnt.Aztán a csajozós szorinál kezdett valami gyanús lenni!Na ja!Idő kell,mire képbe kerülök! :wink:

Na jól van,lassan lépek,mert vár rám egy csomó házimunka.Kicsik oviban,nagy suliban,kávém megittam.Most jöhet a meló! :?

Edit

Kép

Kép
edit73

Eszti!
Mi a baj? Priviben is jöhet!

Edit!
Ja, alszanak... Kis szépséghiba: Réka bébi kétszer evett azéjjel, Dani egyszer. Ja és Réka a második kaja után átvándorolt a mi ágyunkba. Plusz 2 körül Balu is, még szerencse, hogy jó nagy az ágy... :P
vovanda

Jajdeszitaazagyam!!!

Binyek!
Jók lettek a képek, vagy küldjek még?
vovanda

Sziasztok!

Nyulasz, Edit üdv itt :) Nyulasz még bármi lehet a másik baba :) Mikor mész legközelebb UH-ra?
Edit! Nayon szépek a fiúk!!

Szanett! édesek a csajok a ruciban :)
Dóri! jó hogy itt vagy! biztos vagyok benne hogy találunk megoldást a logóra!!!

Jaj én is annyi mindent vettem a srácoknak a hétvégén. Ausztriában is voltunk, meg voltunk Odettel árulni egy bababörzén!! olyan jó egyet kimozdulni!!! reggel elindultam este hazaértem :)

Képezljétek nekünk bőrönd volt a barikád hogy ne tudjanek kiszabadulni...basszus átmásznak rajta!!! kész vagyok!!! nem győzök pakolni!! Ti hogy oldottátok megy hogy ne rángassák a laptop zsinórt? Most egyenlőre a pelenkázóról írok, de fáj már a derekam...

Nincs valakinek occsón eladó ajtórácsa????? hol lehet occsón gyorsan beszerezni???

zsuzska80
Szombathely

Vovanda!
Nem szabad ráerőltetni a gyerekekre azt,amit mi jónak képzelünk (bármennyire is ezt ajánlja a pszichológia)ük külön programokat csinálni.Apa egyikkel jobbra,anya a másikkal balra.(pl egy bevásárlás erejéig) Így megmutathatod nekik,milyen az élet "egyedül".Ha élvezik és igénylik lehet belőle rendszert csinálni.Akkor úgy is,hogy hosszabb időre legyenek külön (pl nagyinál alvás egyenként). De ha erre nem vevők és ez őket frusztrálja,akkor nem szabad erőltetni.
Az enyémek ebben is változóak:Beni simán elmegy egyedül is az oviba.Marci viszont nem!!!!(amúgy Oli sem) Benit és Olit rá lehet venni arra,hogy a mamánál aludjanak 1-1éjszakát,akár egyedül .Marcit nem!!!A tesókkal elmegy és hajlandó ottaludni,de egyedül nem(ő a legzárkózottab,a legfélénkebb a 3közül).
Amúgy szétválasztani közösségben csak akkor érdemes őket,ha együtt rossz hatással vannak egymásra,külön viszont kezelhetőbbek.Iskolás korban érdemes azon elgondolkodni,hogy az érdeklődésüknek megfelelő osztályba irasd őket. Ilyenkor is érdemes szakember véleményét figyelembe venni!

Kép

Kép
edit73

Zsuzska
Pelenkázó :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk egyenlőre székek a barikádok,de annyi kéne,már nincs mire ülni,ráadásul olyan kis rafkósok,hogy mindig megtalálják a módját és valahogy mindig átjutnak. :? :?
Vendég

Szanet,valami gyönyörűek a lányaid!
Profi fotósnál csináltátok a képeket vagy ti vagytok ekkora spilerek? :D
Az a ruha besz@arás :D

Szandra ,nagyon édik a fiúk :D

Lekopogom, nálunk jól telt az iccaka ,rááltunk a 20.00 órás kajára fél óra múlva meg csicsika és ma is 6.30 körül mozgolódtak először és éjjel sem keltek.

Na de én mekkora hüle voltam , ezelött az esti kaja 1.5 órás volt mert nem ettek Regi üvöltött,rájöttem nagy nehezen ,hogy még annyira nem voltak éhesek,most már kiéheztetem őket :oops: és 20 perc alatt megeszik a 270.-et.

Na megcsinálom a 2.kávémat 8)

[Kép
amonré

Eszti! nekünk a pelenkázó 25 kg......... nem bírom minden nap odahozni és vissza, és ha kimegyek akkor sem...

Most hívom végig a bababiziket!! sztem lesz :)

zsuzska80
Szombathely

Ja Szandra!! tök jó a kép!!! neked ilyen rövid hajad lett?? és milyen hátul??? :shock:

zsuzska80
Szombathely

Amonré!
a 270 az anyatej vagy tápszer?

Kép

Kép
edit73

Zsuzska
Nekünk az a 8m-es karám lenne jó,de nem lesz.Maradnak a székek,úgy sem kell örökké.
Vendég

Edit!

Táposak vagyunk már .
Nem is tudom van-e olyan ,hogy 270 ml anyatej egy ciciben aztán a másikban is ugyanennyi.Sajnos én nem tartozom közéjük.
Te meddig szoptattál?

[Kép
amonré

Én vettem karámot a 8 métereset egy hete fizettem ki ,vaterás és még se hire se................... :shock:

[Kép
amonré

Ja,képzeljétek,Noámnak tegnap kibújt az 5.-dik foga. :lol: :lol: :lol: Szávának még útban van. :roll: :roll:
Ja és Binyek táblába légyszi:
10 hós adatok.
Száva-8540g
Noa-8430g
Vendég

Banika :P
BOLDOG SZÜLINAPOT!

Tesz-vesz:
Olvastátok, hogy minden meghirdetett aukció után fizetni kell? Még ha minimálisat is, nekem nem igazán tetszik. Azt írja, sok az aukció és kevés a vásárlás. És hogy sokszor ugyanúgy teszik fel a meghirdetők az árut. Na ééééééés? Én most pl. ötödszöri feltételre adtam el valamit és nem változtattam rajta, csak most jött el az én vevőm, kivártam!
Mit gondoltok erről? Aki Vaterán is van, ott hogy van, mennyi a sikerdíj vagy van ott is ilyen??? Köszi!

Kajamennyiség:
Szerintetek lehet, hogy Márkóm éhes és azért ébred minden nap 5-kor? 10,5 kg, s az alábbit eszi:
5-kor 240 táp
8-9 között 150-200 közötti gyümölcs+babakeksz vagy teljes kiőrlésű gabona
f12 200-220 főzelék + 100 gyümilé
f3 240 táp
f6 240 táp
f8 (lefekvéshez) 100 táp
Ez lehet, hogy kevés :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:

Köszi!

xandra_73

Szandra
Szerintem simán lehet,hogy éhes.Miért nem próbálsz meg neki éjszakára tejpépet vagy főzeléket adni?

Vatera
Mi ott is vagyunk és ott már nagyon régóta fizetni kell minden eladás után :roll: Én ezért szeretem jobban az expresszt. :roll:
Vendég

Nah egyik biziben van 4500 Ft-ért, sztem ezt megvesszük...

Amore!! basszus remélem Téged nem vágtak át!!!

zsuzska80
Szombathely

Szandra ,szerintem napközben tutti nem éhes ,szép kis adagokat eszik, viszont este adjál neki többet ,ne csak 100.-at hanem szerintem várj egy kicsit mig jobban megéhezik és akkor biztos megeszik 200-240.-et ,az kitart reggelig.

[Kép
amonré

saziasztok!
újaknak üdv, gyertek sokszor:-)

banikának bszn

a többit már nemtom....szita...

képek tündériek....és most mindenki stippistoppolni fog? ebből ki kell, hogy maradjak, mert a zugolvasó rendőrök elvisznek pedofíliáért.....
1szálpasi

Zsuzska!remélem, hogy nem ,direkt néztem a minősítéseit ,bár mint új vaterás lehet hogy az nem számít.
Az tutti hogy véres lesz a bosszúm :twisted:

[Kép
amonré

Amonré!
Én is megvettem a 8m-es karámot!Kifizettük még múlt hét hétfőn,azóta semmi..... :roll:
Bizakodjunk! :wink:

Szandra!
Délután nem adsz nekik valami valami tartalmasabbat,mint a táp?Valami pépet....gyümölccsel.Vagy gabonapelyhet gyümivel.Az enyémek imádják.Iszonyú mennyiséget megesznek belőle.
És ha az esti 100ml-t megemelnéd???És ha sűrítenéd?Sinlac-kal?Tejpéppel?

Szanet!
Nagyon édesek a kis pufi angyalkáid!És milyen fotogének! :lol: :lol:

binyek

Amonré :P
Az utolsó kaja csak pótlás, mert addigra már 5x ettek ám. Nem tudom tovább húzni, mert megissza és alszik is. Elaludna enélkül is, csak gondolom mégkorábban ébredne... De azért köszi!
Én is 8 méterest akarok venni! Melyik eladótól, a XV. kerületitől, vagy az Ausztriástól?

Eszti :P
Főzeléket nem akarom cumisüvegből és elalvás előtt csak a cumisüveg jöhet szóba, különben kaja nélkül aludna el. Nincs már ehhez neki ereje olyankor. Tejpépet még nem próbáltuk :oops: de annyi rosszat hallani... No persze a tápszer is tej alapú... de legalább HA. Vagy 8,5 hósan ennek már nincs jelentőssége? Tejpép laktatóbb, mint a tápszer?

Eszti! Eladás után teszvesz is fizetős volt eddig is, de 03.30-tól a meghirdetés is pénzbe kerül :shock:

Zsuzska :P
Össze van fogva a hajam a képen. Muszáj itthon, mert tépik a hajamat a srácok. Nem kispályásan, irtóra bír fájni...

xandra_73

Edit!
Üdv közöttünk!
Én már láttalak a másik ikresen!Lefigyeltelek! :wink:
Végre egy MARCELL! :lol:
Nem irigyellek szivem,hogy rengeteg száradó alsógatya között kell leélned az életed!(csak viccelek :wink: ) :lol: :lol: :lol: :lol:

binyek

Banikának boldog 18. szülinapot! 8)

Petra
Kép
petricsek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: