A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:06-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:06-kor.
davandi

Hello, csak beszolok hogy elek es virulok csak idom nulla.
Borzalmasan sajnalom hogy Dori kitorolte Magat, en nagyon birtam. :cry: De ezert tenyleg nem kellett volna, meg lehetett volna beszelni!

Nyulasz: Isten hozott! Milyen jok a kepek, annyira jol kiveheto minden! Szerintem a masik is tokos legeny de ki tudja! :wink:

Davandi: jo a talalmany! :lol:

Mi tegnap este "duhajkodtunk" Apaval, na jo az eros tulzas, elmentunk vacsizni, egy korul hazajottunk aztan mindent bele. :oops: :lol: Ma meg hullak vagyunk egesz nap de valamit valamiert. :wink:
Holnapra bejelentkeztem a dokihoz es elkuldetem magam a pszihomokushoz, mondtam Apanak is hogy megyek ha tetszik ha nem es mondta hogy menjek, Tooooooooole! :D

KépKép
KépKép
tontica

Davandi,ezt a játékot átvesszük :D
Nálunk most a sima laszti megy jó szines csicsás,hát a csajok meghalnak érte ,igaz még semmit sem tudnak vele csinálni :shock:

[Kép
amonré

Tonti!
Na látod!Csak elindult valami javulás! :wink: Örülök neki!Állítsd vissza az agyad és akkor rendben lesztek!
A duhajkodásért meg irigykedem kicsit,mert nekünk a két napos pihi alatt csak egy röpkére futotta az erőnkből... :oops: :oops: :oops:

Nem szakad itt senki sehányfelé,mert csúnya verekedést rendezek! :twisted:

Andi!
Ez a lufi jó ötlet!Én is kipróbálom majd! :lol:

Ma katasztrófa napunk volt!Mindkét kölköm azonnal ordítani kezdett,ha csak pisilni kiszaladtam! :roll: Létezik,hogy már 7 és fél hónaposan ezt azért csinálják,mert nem voltunk itthon két napig??? :shock: :shock: :shock: Lenne ennyi eszük már?Vagy a bébiszittyók két napig dajkálták a seggüket és ma is ezt akarták....Nem tudom melyik az igaz. :oops:

binyek

Irígylek mindenkit, akinek van legalább 1 nap gyerekmentes szabadsága... :oops: Ne értsétek félre, imádom a kis nyavajásokat, de tényleg kiakasztóak tudnak lenni... :roll:

Binyek, Vanda: Egyet értek veletek...
Vendég

Sziasztok!

Kölcsönreggel jöttem, mert látom nem csitultak a kedélyek.

Ejnye-bejnye.
Leírtam, hogy nem szeretném, ha ezen rágódnátok és nem szeretnék megosztó lenni, azért jelentkeztem ki, mert azt hittem, így elcsitul a dolog és végre nem ezen rágódik mindenki, de csak olaj volt a tűzre.

Már megírtam, hogy LEZÁRTAM és Barbi is, ezzel bocsánatkérés elfogadva, téma lezárva, remélem végleg. :roll:

Lehet, hogy furának tűnik, de azért még szeretnénk menni, már ha mehetünk, mert szeretnék veletek megismerkedni.

Írjatok másról a menüről, stb, nehogy megrekedjen a szervezés.

Üdv: Dóri
nagycsaládos

Jaj, mire jövök megint vissza :(

Én is nagyon sajnálom, ha Dóri tényleg elment! :cry:
szerintem meg kellene várni, hogy visszajön-e , hiszen az utolsó pillanatban is beköltözhet valaki a helyükre. de remélem nem így lesz, és ők jönnek el !!!!!!!

Dóri
ha még olvasol, üzenem, hogy nagyon szépek a cipik!!!!!!!!nagyon-nagyon köszönöm!

Nyuszi :D

nagyon jó képek!!!!! nekem nem voltak ilyen jók, ennyi idősen.édesek.és ugye milyen jó nézegetni őket?

Vanda

nekem is ilyen taposó kellene. :roll:

szanet

csajszik dórival kapcsban szerintem vandának van igaza,hogy aranyosak kedvesek de azért ha fel sem jött ide beszélgetni,elmondani az érzéseit,aztán kitörlődött akkor még ezek után mi loholjunk olyan szekér után ami nem vesz fel :?: :?: :?: én sem szeretek "segget nyalni főként ha nem is telljesen neki volt igaza.,ha ő nem méltatja a csapatot annyira sem hogy idejön beszélgetni velünk akkor mi még tartogassuk a helyet-közben más megbizható család meg áll és vár hátha eljöhet...ez tudjátok csak az én öszinte véleményem fülön be---fülön ki--
amonré drágám én csaszi után majdnem 3napig a megfigyelőszobán feküdtem még pisilni sem tudtam fölkeni katéter volt bent és majd meghaltam majd kerekesszékben tologatott apa ugy kész voltam :D mit láttál babám a trükkfelvételemet :D :D :D
fexek a seggem nem bir maradni állandóan ficánkolok :D két cső lóg ki belőlem hála isten kevés anyag jön belőle aszonta aranykezű dokiapunk ha igy marad holnap va holnapután kiveszi belőlem.
szandra beszél mosolygós csajsziról-hát a szája körbeérte a fejét úgy vigyorgott a drága és olyan pincurka törékeny csajszi :D :D :D de a milcsi hát még mindig el vagyok tőle ájulva-le van foglalva az egyik jányomnak :D :D joccakát-reggel végre nagy tejcsiskávét iszok :D veletek :D puszika jó éjt

lanyané

na jólvan igy már más tessék jönni dóri és beszélgetni és nem eltünni mert igy meginogtunk :lol: hogy le vagyunk kakkantva :lol: de akkor nem -akkor még szeretsz minket szerencséd :lol: :D akkor fölvesz a szekér :D

lanyané

csajok megy valaki abba a decatlonba :?: :?: :?: :?:

lanyané

jaj én tényleg mindig le vagyok maradva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D

elküldtem az üzit, és akkor frissült a honlap.most látom, h pont előttem írt Dóri :)

szanet

Maryska

de jó, hogy minden rendben!!!!!!

kicsinyítek néhány képet, aztán boldogítalak benneteket velük :)

szanet

Dóri!
Bocs: én is mondom az őszintét. Pont azzal szítottad itt a kedélyeket, hogy eltűntél. Ha engem kérdezel: senki nem akart megbántani senkit és fátylat rá.
vovanda

Na végre Dóri/nagycsaládos !
Ez a beszéd :D ,szóval akkor a berugás dumámra jöttél ?Tudtam én hogy jó ez a bagázs ,mindenki iszákos :)

[Kép
amonré

nnnna, vége a pólóháborúnak! 8) :lol:

Petra
Kép
petricsek

Ja, Anny!
Teljesen normális, hogy vágysz egy kis gyerekmentes időre.
Imádom a kölkeimet, de néha legszívesebben visítva rohannék pár nap "szabira".
Igenis jó néha a kölkök nélkül lenni. Ettől nem szereted őket kevésbé és nem vagy rosszabb anya.
vovanda

Szanet!
Taposó: teszveszen lőttem.
Jó, hogy mindenkinek külön hsz-ben válaszolgatok, valami agyserkentőt kéne szedni, mert ez nem állapot, mindent elfelejtek. :oops:
vovanda

Te Maryska ,tutti 3 nap? :D Akkor én még várandós voltam és kihagyott az agyam :oops: .Mondjuk feküdtem eleget bent hogy a hamut is mamunak mondtam.

Arra emlékszem, hogy kétszer voltál bent ,mármint bejöttél haza aztán másodjára jöttek a csajok .Ja meg a szobatársadra :D

[Kép
amonré

vonalzópróba, ha nem baj :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

valamit akartam írni, de mire kijelentkeztem vanda nevéből és bejelentkeztem a sajátommal, elfelejtettem...éber vagyok és nem vagyok fáradt :roll:
és nem vagyok nyöszörgős, se hisztis, csak mosolyogok :lol:

szóval ha legközelebb vanda neve alól írok, akkor emiatt lesz, előre is bocs és jó éjt mindenkinek
1szálpasi

Sziasztok!!!

Szabad hozzátok csatlakozni???

Néha bekukkantok ide "titokban".Olyan jó pörgős,dumás csapat van itt,szívesen "beszélgetnék" én is veletek!

Edit

Kép

Kép
edit73

azt hiszem most jó :) igeeeeeeeeeeeeeeen :lol: :lol:
bár a kicsi képek homályosak, de az gondolom a kicsinyítéstől, ugye???
ja, sziasztok Mindenki, gyorsan visszaolvasok

babusok
Budapest

Szia Edit!
Gyere csak! :D Gratulálok a 4 gyerekhez.Trikreitek vannak?Nem semmi ,három fiú?neked sem lehetett könnyű:)

[Kép
amonré

tuncsi! koszi ari vagy :D el hiszem hogy bele szakad a szived abba ami Norival tortenik, de itt tenyleg mindenki szorit nektek

mariann! de jo hogy otthon vagy es jol, ugyi dokiapu :D

binyek! hat szohoz sem tudok jutni Dori miatt, koszi hogy hirtelen gondoltan rank, mi pentek este le foglaltam a szallast, de kozben el is felejtettem mondani hogy nem is tudunk menni, tegnap derult ki, mert a ferjuramnak van egy srilankai kollegaja aki le lep majdnem 2 ho szabira, 2 het mulva indul (o csak minden masodik evbe veszi ki hogy tudjon haza menni) tehat mikor az egyik hianyzik a tobbi 3 muszaj hogy dolizon, sajna nem kapja ki a penteket es hogy szombaton menyunk tenyleg nem megoldhato, oda ernenk szombat delre mondjuk es vasarnap reggel visza, ugy hogy sirok, sirok, sirok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

vanda! nem vagy semmilyen dog es punktum :!: :!: :!:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

na csajok! ne hogy mar veszekedes legyen, tenyleg egy semmi dolgon anyit lovagolunk, mindenki jot akart, de neha nem ugy sikerulnek a dolgok... puszi mindenkinek es jo lenne ha dori elo bujna hogy tisztazodjanak a dolgok

Kép

demoniq13

Lili: akkor bevált a kapocs? micsoda nagybevásárlás:) biztos nagyon örültek :)
Vanda: hű, mekkora hajacska! cuki nagyon :)
Nyulasz: 1-2petéjűségről mondtak már valamit? olyan izgi, hogy egyiket már tudod, másik még titok vagy azért már sejtitek :)
Petricsek: konzulens sztori durva ... amúgy mi a határidő?
Benszi: nem mondod, hogy egyszer sem hánytál terhesen??? Hűha...én naponta 2-4x, 6-16 hét között...
jaj de jó, hogy tetszik a vonalzó, ez most legújabb, de hasonló az előzőhöz :)
Demoniq: Michelle is bizti gyorsan eltanulja tesótól a forgást :)
jaj de jó, hogy tetszik a vonalzó
sajnálom, hogy nem tudtok Hévízre menni...de majd mi tartjuk itt a frontot, (meg még aki nem megy) és jól megcsodáljuk a képeket, mert ugye TÖBBIEK raknak fel minél több képet???!!!
Tünci: kitartás szemecskéhez :) biztos jobb lesz!!!
Maryska: de jó, hogy itt vagy :D vigyázz Magadra!!!
Binyek: hát én még nem vagyok olyan ügyes vonalzóban...de csak rájövök egyszer :)
Davandi: tündériek, meddig bírták a lufizást? ameddig ki nem pukkadt??? :lol:
Edit: szia, hűha, összesen4?? :D azta :) Trikrek meddig bírták odabent? Mennyivel születtek?

babusok
Budapest

andi! nekunk is ikeas szekeink vannak (banika ajanlasara), ugyesek a csajok, nagyon jol ulnek :D

tonti! nagyon orulok hogy ki rugtatok a hambol apaval es hogy mesz a dokihoz is, majd meselj legyszi

dori! most latom hogy elo bujtal, orulok es kesz

szanet! en olyasmi taposot a decathlonba vettem 30 euroert, csak tul sokat babnettezem es nem erek ha nyomni :oops: :oops: :oops:

babus! ugyi vagy ez meg jobb

edit! az igen 5 pasi, nem semmi :D :D :D

Kép

demoniq13

Edit!

szia itt is :D

na akkor a képek:
Kép nekünk is van copfunk :D
Kép Janka kedvenc játéka, hogy a fejére teszi csipketerítőt :)
Kép Anna is megirigyelte :)

Angyalkám és Tündérkém

Kép Kép Kép

Anna
Kép Kép Kép Kép

Janka
Kép Kép

szanet

babus! pont gondoltam hogy csak mi meg tontiek hagyuk ki eszt a jo bulit, de majd irunk egy regenyt mirre visza jonnek :D :D :D :D

ma voltunk setalni Mattianak a csajaval, majd dobok kepet :D :D
az anyukaja nagyon jo pofa (brazil) es nagyon olyan csevegos nyitot stilus, nagyon birom, remelem meg fogunk talizni

Kép

demoniq13

Andi

ezt alufit nekem is ki kéne próbálni :)

nagyon édesek a lányaid!!!

Demoniq
jaj de kár :cry:

Tündi

sokat gondodolok rátok! úgy szeretném, hogy rendben legyen a kislányod szemecskéje!

szanet

szanet! meg sem tudok szolalni, tobbmint tunderek :D honnan szerezted be ezeket a rucikat?? gyonyoruek

Kép

demoniq13

Szanet: HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ, hát GYÖNYÖRŰEK!!!!!!!!!! naggggggyon!!! Te csináltad a rucit vagy vettétek vagy kölcsönöztétek vagy valami más? Nekem legjobban a sepiás (nem tom így írják?) típus tetszik.

babusok
Budapest

ja es mikor hevizeltek muszalj el vittesem magam legalab szombaton valamerre mert ha nem csak itt fogok bogni a monitor elot :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

demoniq13

köszi adicsiket :)
Anyukám hozta a rucikat még Amerikából. de láttam már Tescoban is hasonló jelmezeket.gondoltam rájuk adom, mert ugye egy unatkozó ikres anyuci nem tudja mivel kéne elütni az időt.....hát jelmezesdivel-ha még nem öltöznénk eleget egy nap :roll: :lol:

szanet

Demoniq: naná, legyen mit olvasgatniuk, miközben pakolják a fotókat!!! :)

Valami csoportkép aztán legyen!!! Hűha, hányan is lesztek? vki már számolt?? :lol: :lol: :lol:

kérdés, Csajok, jól emlékszem vkinek van-volt Herqulese? Tőle kérdeznék, csak nem tom ki :oops:

babusok
Budapest

babus! mi az a herqulese?

Kép

demoniq13

Demoniq: Herqules babakocsi :D

babusok
Budapest

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:07-kor.
davandi

Davandi: az ikeás széket Ti szeretitek? meddig kell támasztó? (csak mert mi is ilyet szeretnénk és kivi vagyok)

babusok
Budapest

Amonré!
Igen,trikrek,azaz hármas ikrek:Olivér,Marcell és Benjámin.
Amúgy 4fiú!!!!És olyan egyszerű( :roll: ) velük az élet,hogy tyűha!!!! :lol: :lol:

Babusok!
34hétre születtek programozott császárral.Oli 1960gr,Marci 1700gr,Beni pedig 1770gr volt.Beni és Marci egypetéjűek,Oli meg egy másik pete!!!! :D

Demoniq!
Köszi!Bóknak beszem!Apa bebiztosította magát! :wink:

Szanet!
Ilyeneket hol lehet igényelni???? :lol: :wink: Mármint ilyen gyönyörű lánykákat!!! :wink: Mert akkor oda elküldöm apát is! :wink:

Mikor mentek hévizelni?Ez egy közös hétvégi "mindenki családostul" program? (bocs,még nem voltam időm olyan sokat visszaolvasni) Hol fogtok megszállni?

Edit

Kép

Kép
edit73

Davandi: akkor jó, ha Neked is tetszik, ezek szerint nem is lett olyan rossz :lol:

babusok
Budapest

Davandi!
Na majd mi javítjuk a fiú-lány felhozatal arányát!!!! :wink: :lol: :lol:

Edit

Kép

Kép
edit73

Edit, hűha, jó sokáig voltak odabent és szép nagyok lettek :) és még egy azta, a petéjűségre, ilyet még nem is hallottam :lol: Ez ritkaságnak számít? Nem furi Olinak, hogy másik 2egyforma és Ő nem? És Marci-Beninek?

babusok
Budapest

Sziasztok!
Tonti!
Nagyon örülök,hogy sikerült végre kimozdulnotok!!!
Davandi!
Lufi nagyon jó!Amikor a lányok ekkorák voltak az én férjem a csillárra kötötte + rá egy plüss állatot.A csajok pont alatta feküdtek és nagyokat röhögtek rajta :wink: Kérdezted a műtétet,lehet de majd csak akkor ha már nem nő tovább a szeme, 18-20 éves korában.
Babusok!
Jó a vonalzód :wink:
Edit!
Gyere csak! :wink: Hogy bírod a férfi uralmat? :lol:
Szanet!
Köszi!!Nagyon aranyos vagy!!!Csajok tényleg tündérek!!Tiszta nagylányok már :roll: mindjárt szülinaposok!Nekem az tetszik a legjobban amikor a tündérnek kilóg a pelusa :wink: :wink:
Demoniq!
Nagyon sajnálom hogy nem tudtok jönni :( :( :( Mattia nem kezdi kicsit korán a csajozást?
Lanyané!
Sok gyógypuszi Neked!!!Ügyes voltál (na meg persze DokiApu is)!Csajok hogy bírták Nélküled?
Dóri!
Ne hülyéskedj már,hogy ezzel csitul el ha kijelentkezel,igenis hiányzol és már senkit nem érdekelne az egész ha tele raktál volna egy oldalt a csajokról!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tessék pótolni különben vésem be az igazolatlan hiányzást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bognartundi0727

Tünci, Szanet: a pelust én is kiszúrtam, nagyoncuki :lol:

babusok
Budapest

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:08-kor.
davandi

Edit!
Majd tegyél képeket is a fiúkról,mert ha már itt tartunk enyém lányok már kicsit túl korosak a fiú-felhozatalhoz és látod különben is túl jelentkezés van!!!Úgyhogy Vandáék Baluja,Davandi Botija és Tonti Rateja mellett még nyitva tartom a szemem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bognartundi0727

Babusok!
Tényleg szuper a vonalzód!!!! :D
Ha ez nem lenne elég a "hűha"-hoz,akkor még gyors hozzáteszem,hogy természetes úton fogantak! :lol:
Oli mostanság jön rá,hogy a másik kettő "más".Elkezdte mondogatni,hogy a többiek (ezek a tesók) ketten vannak,én meg egyedül. Hát hogy mennyire furi nekik,azt nem tudom.Az biztos,hogy Beni és Marci még levegőt is egyszerre vesznek.Ha egyik elalszik,2percen belül a másik is.Ha egyiknek nyílik a szeme,a másik azonnal ébred.A foguk egyszerre jött,a mozgásfejlődésükben nem volt 3napnál több eltérés.Sokáig 10dkg-nyi különbség volt köztük súlyban,magasságban meg max. 1cm.Irtóra kötődnek egymáshoz!De Marci ebben a nagy fun, ő semmit nem csinál Beni nélkül.
Oli meg szöges ellentéte a másik kettőnek.Mint aki másik bolygóról jött. De pont ezért imádom őt (is)!Azért sokmindenben hasonlít ikertesóira:a külső jellegekben (súly,magasság,szem és hajszín).De temperamentumban teljesen más!!!!
Azt hiszem,számukra így természetes az élet.Nem ismerik,milyen egyedül lenni.Nagyon ritkán vannak egyedül.Bár mióta ovizunk,azért előfordult,hogy ha csak egyikük volt beteg,a másik kettő ment oviba.Így az éppen betegeskedőnek volt része "egyszemélyes" délelőttökben,így tudta élvezni anya osztatlan figyelmét.

Edit

Kép

Kép
edit73

Edit!

ez tényleg nagyon érdekes helyzet :)
és a nagytesóval milyen a kapcsolatuk?

Szerintem ti is jöhettek a talira, ha van kedvetek.
persze ha valakinek ellenvetése van itt a fórumozók között,szóljon. :wink:
Binyekkel kell megbeszélni a részleteket.

szanet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: