A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:04-kor.
davandi

meg vagyok lepodve hogy csak 1/2 oldalt irtatok :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: mindenki wellnessel????

vanda, pasi! mondjatok meg eznek hogy szorakozzon mar a nenikejevel

vanda! de ugyi Reka, hogy enyit aludt :D igy tovabb

benszi! remelem nem jon visza a laz

juci! mi az a libikoka???

vanda! remelem hamar rendezodnek Balu kakis problemai, ki akadtam maskulonben hogy a pszikes dolog menyire tud hatni

petri! remelem hamar be fejezed eszt a dogat oszt makizhatsz nyugisan :lol: :lol: :lol:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

davandi! csak kettesben vagyunk??

igaz en kene menyek szunyalni, mert az ejjel is ment a hazibuli

Kép

demoniq13

vagy mar csak egyesben vagyok?

Kép

demoniq13

na en leptem, szep almokat mindenkinek!

Kép

demoniq13

sziasztok

Nyulacska, szio, gratula a pocihoz, meg a lakoihoz!!!! Kepeket varom nagyon! Az en ocsem vitorlazaik a vilagban, dejo, hogy lattad a fokuszt!!! Nekem nagyon rosszul jott at a neten sajna.. :(

Szamy, a sracok is csak fejformaban kulonboznek, orruk, szajuk mindenuk egyforma, de megis kicsit mashogy nez ki osszerakva. Peldaul a szajukat mashogyan tartjak.

Vanda, remelem sikerul Baluval megbeszelni a dolgokat es minel hamarabb rendezodnek a dolgok.

Tunci..... sajnalom nagyon a szemuveget..... szoritok, hogy jol viselje a kisnoci!!!

Kepzeljetek! sracok altfordultak hasrol hatra es hatrol hasra is!!!!!!!!!!! igaz egy kis segitseggel..... a jatszoszonyeg szelen voltak, igy az a kis magassagkulonbseg rasegitett :wink: :lol: de en igy is nagyon buszke vagyok rajok....... :oops: :oops:

dragonfly

na latom mindenki alszik mar, ugyhogy en is lepek.........

Binyek koszi a privit............. de en semmit nem talalok..... vagy ennyire szoke vagyok, vagy vak :roll: :lol: :lol: :lol:

dragonfly

Sziasztok,bocsi,most nem olvasok vissza...hoztam néhány képet,majd holnap jövök...

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Nyulasz!
Azta, fantasztikus fotók a kicsikről! Gratulálok :P ! És a pocakod is nagyon csini. Nekem 13 hetesen még nem látszott ennyire. A 12. heti Istenhegyis szeánszon még a normál szoknyámat hordtam, emlékszem.

Mióta ilyen világos van, hatkor kelnek a gyerekek. Igazi természeti lények. Úgyhogy majd később visszaolvasok. Két esernyőkocsit megvettem ikerkapoccsal, és nagyon jónak tűnik, tegnap már voltunk első közös vásárláson, még sose voltak más boltban a sarki közértet leszámítva. Kaptak pelenkát, könyvet, meg cipőt:D .

KépKép
lili73

Lányok,
hogy van Dóri nickje pontosan? Írnék neki egy privit, de olyan ritkásan írt, hogy hirtelen nem találom. Pedig írtam már neki privit, és eltűnt onnan is. Ez hogy lehet?

KépKép
lili73

Reggelt!
Balu: abban reménykedek, hogy a pszichodoki tud segíteni abban, hogy hamarabb rendeződjünk. Nagyon rossz ez neki. Viszont ami jó: azt mondta a csaj, hogy általában hatni szokott azovikban,ha leírja...

Daninak megint sokat fáj a pocakja, bömböl még evés közben is.

És íme néhány kép...

Pasik:

[törölt kép]

Elégedett kiscsaj:

[törölt kép]

Szandra? ezt csak neked:

[törölt kép]
vovanda

Nyuszi :lol:
De széééééép képek! A bal felső kisfiút látom, s a másik??? Azonnal tudni AKAROOOOOOOM!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Nyulasz!
Én is akartam írni, hogy tök jók a képek... Agyam szita, bocsánat. :oops:
vovanda

Andi, rosszullétek elmúltak, kívánósság tűrhető. Ha kívánok valamit, az leginkább gyümölcs. Férjem is azt mondta, nem eszem többet, mint szoktam.
Nem akarom elkiabálni, hogy baromi szerencsés vagyok, de szerintem a 12. hét után nekem már nem lesznek rosszulléteim. Végülis voltak, csak nem hánytam...
Vendég

Móni, műanyag mérleghinta! Majd dobok képet ha lesz.

Nyulasz, annyira szuperek a képet, édesek a gyerkőcök. Jó egy kicsit nosztalgiázni.

Judit

jucicuki

Sziasztok!
Köszönjük a dicséreteket...igen,kukacos pózolt,és egyértelműen megmutatta mi van a lába között...másik bogyó viszont nem akarta,egy képen láttszik valami,amiből fiúra tippeltünk,de erre azt mondták,még bármi lehet...szerintetek?
Kép

Xandra,lehet tippelni :lol: ...még a végén igazad lesz :D
Dragonfly,a fókuszban nagyon jó volt a riport,hosszú és érdekes,biztos nehéz neki egyedül,de asszem olyan élménnyel gazdagodik,amit sose vehetnek el tőle...és asszem csak nagyon kevesen élhetik át...kiváncsi vagyok végül hol fog letelepedni :roll: :D ...én biztos nem jönnék haza :wink:
Vanda,nagyon cukik vagytok :D
Vendég

Vanda, Remélem a pszichodoki tényleg tud segíteni, és rendeződik ez a kaka ügy! De cukik! :D Mekkorák már!

Dragonfly, Gratula az átforduláshoz! :wink:

Nyulasz, Jaj de jó képek!

Lili, Én most kerestem vissza, meg is találtam, Dóri törölte magát! :shock:

Kép
rebe
Dunaharaszti

vonalzópróba :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

szisztok, bocsi, valami ilyesmit szeretnék majd, ez csak próba, Apa most csekkolta, azt ígéri segít majd valami jobb minőségűt gyártani :)
Benszi: nagyon köszi a segítséget, új fotónk nincs, ezért próbálkoztunk ezekkel :lol: remélem még alszol :lol:
Maryska: gyors gyógyulást Neked! :D
Nyulasz: szupi fotók, mi is itt voltunk 4d-n :) imádtam :) hát tényleg eléggé fiús :lol: :lol:
Vanda: cukibabók :)
Szamy: édik :) akkor most 1 vagy 2 petéjűek??
Pénteken nagyon jó volt talizni a volt csoporttársaimmal, jót dumcsiztunk és ettünk, csak sajnos nem jött el mindenki :( egyre nehezebb így szervezni a csapatot, valaki mindig lemarad...
persze az esti szórakozásnak jött a böjtje, 4 óra alvás...de tegnap bepótoltam valamennyire és este 8kor már szundi volt, csak eteni keltem :) csajok is kidőltek, voltunk sétálni és délután keveset aludtak, gondolom ezért sikerült fél8kor már szundizniuk :) remélem ma is folytatódik a tavasz!!!
na most csak ennyire emlékszem :oops: igyekszem még jönni, de vendégek is jönnek, további szép7végét

babusok
Budapest

ja, még gyorsan,
amonré, dragonfly gratu izgőmozgókhoz :)

babusok
Budapest

ööö...Benszi helyett Binyek akart lenni ... :oops: :oops: jóvanna, túlaludtam magam :lol:

babusok
Budapest

Jo reggelt!

Nyulasz!!! Nagyon jok a kepek! Olyan jo ujra uh-kat nezegetni.... :D en kisfiura tippelek a masodik babonal is........ :wink:

Sara! Tok jo, hogy megvannak a kocsik! Milyen kapcsot vettel? A prince lionheart-osat???? Milyen szeles lesz a res a kocsik kozott?
Mi most vettunk 2 esernyore csukhatot otthonra, egyenlore kenguru+kocsizni fogok, ha egyedul megyek, de keresek en is kapcsot, es csak ezt talaltam http://www.princelionheart.com/site_uk/t_str_6550.html

egynemu mamik! kinek egypetejuek a bubak es kinel kerdeses?

dragonfly

Sziasztok!
Nyulasz!
Nagyon husik a képek!
Vanda!
Nagyon husik!!Most születtek és már mekkorák :shock: Sajnálom ezt a kaki dolgot Baluval,remélem hamar rendeződik.A keresztfiammal is ilyen gondok vannak csak vele az a bibi,hogy már 8 éves.
Benszi!
Remélem jól vagytok és nem betegedtek meg a törpök!A Nóri szemével kapcsolatban kérdezted,hogy mi az hogy kikapcsolja az agya a szemét.Hát sajnos szó szerint így van.Tompalátásnál a szem még megfelelő szemüveggel is csak 10-20%ot lát,az 50% már nagyon jó és Nórinak a jobb szeme teljesen jó így az agya arra próbál hagyatkozni és nem használja a bal szemét,mert abból torz képet kap.Ilyen esetben tulajdonképpen az agy vakítja meg a tompalátó szemet :( Ezért kell ragasztani a jó szemét,hogy a másikat erőltesse, elméletileg ettől javulhat a látása.
Petricsek!
Nem semmi a konzulensed!!!Büntetésből legalább felét megírhatná helyetted!!!!
Dragonfly!
Gratula a forgáshoz!Hamarosan vége a jó világnak :wink: :wink:

bognartundi0727

Bogár!
Ez nagyon durva! :shock: Hogy bírja a lekötést?Nem szedi le a szemüveget?Mert a gyengén látó szemével gondolom bizonytalanabb mindenben és ez idegesítheti is!Édes kincs!
Természetgyógyászat?

Vanda!
Érdekes amit írsz,hogy neked kell háttérbe vonulni és Pasinak előre!Azt gondolnám mivel lettek az ikrek,így kevesebb az idő rá és ezért kellene többet vele lenni neked,de kiderült inkább Pasi kell!Érdekes.Szerintem hamar túl lesztek ezen!

Pasi!
Én nem tudom megérteni azokat,akik a gyereket használják eszköznek!

Davandi!
Már meggyógyult Balu,szerintem csak a fogzás miatt volt a láz!

Dragon!
Grat a fogzáshoz!

Nyúl!
Édesek a picik!Grat a pöcsshöz!Ilyenkor olyan husi a punijuk,mintha golyzli lenne,így bármi szerintem!Nincs tippem a másodikra!

Szandra!
Akartam már kérdezni a Kaáliban ki volt a dokid?Mi anno ott kezdtünk!

Lili!
Sötétítő vagy redőny és akkor nem látják,hogy korán világosodik!

Babusok!
Jó a vonalzód!Jó lehetett egy kicsit kiszabadulni!

Párizska!
Nekem össz-vissz 2x volt émelygésem!Semmi hányás!

Többiek?
Vendég

dragon! ugyik a babak! :D nalunk Mattia csak hasrol hatra, Michelle meg egyaltalan :cry:

nyulasz! szepek a kepek :D a ferjem szernt kiscsaj a masodik, mert ha fiu lenne legnanak a tojaskak

juci! kerjuk majd a kepeket a hintarol

paris! en is este roszul voltam altalaban, de sosem hanytam :D es pont 12 hetesen multak el :D

babaus! nagyon jol nez ki az uj vonalzod

rebe! ne mond, ki torolheti aszt amit mar irt???

vanad! hogy menyit nottek, miota voltunk nalatok :roll: :roll: :roll:

tuncsi! nagyon remelem hogy segiteni fog a lekotes

Kép

demoniq13

Rebe!
Magától is rendeződne idővel, csak szeretném, ha ez minél előbb megtörténne. Semmi szükség rá, hogy tovább cseszegessenek minket az oviban.

Bogár!
Balunál még igazából nem lenne probléma, haaz oviban nem csinálnának belőle ekkora ügyet. Keresztfiadnál mi okozza? Hordják valahova?

Nyulacska!
Fiúra tippelek én is. :lol:
vovanda

Binyek!
Megvolt a fenékvakarás színes üvegcserepekkel? :P
vovanda

Benszi!
A szeme van ám leragasztva,mert a szemüveg fölött azért simán kilátna.Nóri nagyon okos megbeszéljük vele mindig amikor már nagyon unja,hogy még egy kicsit ki kell bírni,ez naponta 3-4 óra.Ha nyűgösebb napja van akkor próbálok neki mindenfélét kitalálni,hogy eltereljem a figyelmét.Különben nagyon érdekes,mert ha le van ragasztva a szeme sem mondaná meg róla senki,hogy milyen rosszul lát.Simán jön-megy a lakásban,nem megy neki semminek,bármit megtalál a játékai között,úgyhogy azért elég jól kezeli.Persze a saját közegében már a kis agya segít neki össze rakni a képet.Azért vannak jelek,hogy mennyire nem lát,mert a múltkor amikor le volt ragasztva a szeme játszottak a Sárával a szobájukban,az apjuk meg megállt az ajtóban(kb.1.5 méter) és a Nóra a Sárától kérdezte,hogy ki van az ajtóban :( (ilyenkor megszakad a szívem)Szóval azt látja hogy van ott valaki,de már csak nagyon homályosan.
Vanda!
Keresztfiam elég érdekes eset,már az oviban is voltak vele gondok,de hiába vitték pszichológushoz nem derült ki semmi.Akkor azért kicsit javult a helyzet (akkor nem volt gond a kakival,hanem inkább a beilleszkedéssel),most meg hogy iskolás lett így jött elő a dolog.Most is hordják,de az az érzésem nem igazán megfelelő szakembert sikerült találniuk.
Demoniq!
Ne aggódj még vissza sírod,hogy ne ficánkoljanak annyit :lol:

bognartundi0727

haligali pletykafészkek :D itthon vagyok állapotom stabil :D stabilan gyengusz vagyok :D de majd alszok sokat megerősödök.
köszi mindenki energiáját :D
vissza nem olvastam csak a gyönyörű fotokat néztem.minden kispocok édes.
NYULASZ banyek el sem hiszem sikerült látod :D gratulaaaaaaaa
majd gyüvök-jelentem szandra és milcsi igazi de lehet márkó kamu :D :D :D milcsibe szerelmes vagyok :D :D :D

lanyané

Hahó ri-Csajok! :lol:

Megjöttem és szolgálatra jelentkezem! :wink:

Tündi!
Ez a szemleragasztás... :roll: Jaj! Az én szivem is megszakadna,ha látnám,az biztos! :(

Vanda!

Olyan gyorsan eltelt ez a 2 nap,hogy nem is tudtam pihenni... :roll:
Voltunk moziban,megnéztük a Benjamin Button különös életét.Szétbőgtem magam! :oops: De még két órával a film után is,amikor eszembe jutott,sírvafakadtam! :roll: Remélem,hogy ez még mindig hormonhatás és nem maradok ilyen hülye érzékeny!Tiszta ciki volt kijönni a moziból vörös,dagadt szemmel és nagy dudaorr-ral! :oops: :oops: :oops:
Nagyon édesek a bébik!És hatalmasak!Mit adsz nekik? Gyorsnövesztőt? :lol:

Nyulasz!
Én még nem üdvözöltelek!Pusszancs Neked meg a kiskukisnak meg a kis titkolózónak! :lol:

Melcsi!
Na....alakul az a vonalzó! :wink:
A másodikat már sokkal gyorsabban megcsinálod,figyeld meg! :P

Maryska alias Laposhas!

Látom itt vagy!Jól vagy,szivem? :wink:

binyek

Gyerekek!
Dóri teljesen eltűnt,leregisztrált a Babanetről. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nem tudom,hogy mit mondjak....Lehet,hogy tényleg Mikimnek van igaza,mert amikor elolvasta,amit írt rögtön rávágta,hogy lelkibeteg szegény. :(
Most már én is kezdem úgy gondolni,ha ennyitől ilyen halálosan megsértődik...
Bele se gondolok,hogy mi lenne vele,ha tényleg érné valami komoly dolog az életben... :roll: Istenem!

Na mindegy!Igazán azért hozom fel a témát megint,mert szerintem tuti,hogy nem jönnek Hévízre.És mivel egy 3 szobás apartmant foglaltak és van két családunk is,akik szállást keresnek....Szóval értitek...Mi legyen????Várjunk??? :shock: :shock: :shock:

binyek

Köszönjük a dícséreteket :D látom megoszlanak a vélemények a szégyenlősebbnél...apukám viccesen csak annyit mondott,majd ha felnő,eldönti mi akar lenni,fiú vagy lány :shock: :o
Vendég

Lanyané!
reggel a kávénál talizunk! Jó hogy megjöttél!

Binyek!
Nory-féle turbótáppal tömöm őket. :P Amúgy változatlanul tejcsi, csak már nem mindig saját. Nyomom le a tejtermelést, közben dögnek érzem magam, de elegem van abból, hogy állandóan elzáródik és fáj. Önző dög vagyok. :oops:
Hozzáteszem: Réka súlya a takonykór miatt megállt, keveset evett. Ma elkezdte pótolni.

Dóri: szerintem pár napot még várhatunk, hátha előkerül. Tényleg senki nem akarta megbántani, legalább annyira előbújhatna, hogy tisztázzuk.
vovanda

benszi: sajnos az exem annyira csak saját magával és a "bosszúval" (ami jelen esetben csak laura lehet a kezében) van elfoglalva, hogy azt fel se fogja, hogy a gyereket szívatja a leginkább. pl tavaly nyáron, amikor még egyáltalán nem hozhattam el, és elmentünk sétálni (természetesen hármasban, egy lépésre se tágít mellőlünk, akkor se, amikor ott vagyok) este 6-kor mutatott a hőmérő 32 fokot, szóltam, hogy legalább harisnyát ne adjon a gyerekre. természetesen nekem kuss, ne szóljak bele, stb....persze mire hazaértünk, laurának mindenéről több liter víz csorgott....a válasza: ugye, milyen jó, hogy volt rajta harisnya, ha nem lett volna, megfázott volna az izzadtságtól...szerintem beteg....

balu: csenndben jegyzem meg, és remélem, vanda nem olvassa....szerintem is nagyon "rászállt" a gyerekre, kicsit kisajátította és elkapatta...persze ezt én már mondtam neki....most hátha elhiszi:-)
1szálpasi

és ezzel nem azt akartam mondani, hogy vanda rossz anya lenne, csak (szerintem) mint minden egészséges anyai ösztönnel megáldott nő, kicsit túlfélti és néha túl sokat enged neki.....és a gyerek ezt pontosan érzékelte is, eléggé rákapott az anyjára :-)
ez egy anyánál természetes, szerintem mindegyikőtökben megvan....erre valók az apukák, hogy ellensúlyozzák és felkészítsék a kölköket a "való világ", a nagy k betűs élet kihívásaira és veszélyeire...:-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1szálpasi 2009.03.15 16:10-kor.
1szálpasi

és akkor hogy végképp tiszta legyen mindenkinek: vandában EGÉSZSÉGES anyai (túl)féltés van, ami az exem esetében már erősen nem egészséges végletekbe csap át....
1szálpasi

pasimonológ befejezve:-)
1szálpasi

mindenki elment kirándulni?
vagy mindenki ablaka alatt ott állnak a tojásdobálós polgárháborúzni vágyó emberek, akik mindenkit megdobálnak, aki ma babanetezik????
vagy hun vagytok csajok?
1szálpasi

Edzés a nagyfiammal (lábunk alatt taposó 8) )

[törölt kép]
vovanda

Bogi,
pontosan ilyet vettem. Legközelebb lemérem neked a távolságot, csak el ne felejtsem.

Benszi
:) köszi a tippet. Mi nagyon elfuserált család vagyunk, ha a lakásról van szó, mindent csak akkor csinálunk meg, ha már nagyon muszáj (leszakadt az olcsó nádroló), mert az uram éjjel-nappal dolgozik (és így sincs pénzünk :lol: ). De lehet, hogy függönyt veszek, de ahhoz előbb karnist is kell :?.

KépKép
lili73

Hali !

Hát kivételesen nem irtatok valami sokat.

Én még mindig sajnálom , hogy nincsen itt DÓRI ,mert ő is ide tartozik hozzánk.
Lehet engem majd utálni ,de nem tartottam annyira durva beszólásnak azt amit irt.
Az meg hogy lelkibeteg , :shock: ,hát az egy kicsit erős .Mindenki máshogy érzi át ezt a helyzetet valaki könnyebben megsértődik valaki nem ,valaki vehemensebb valaki nem .
Mondjuk azt nem tudom miért lépett ki innen,én azt hittem ,hogy BInyek megtudtátok privin beszélni ezt a dolgot.

Remélem nem sértődsz meg Binyek amit irtam ,igaz szerintem semmi - dolgot .
A szobafoglalással szerintem még várjunk,hátha meggondolja magát és lejönnek ,na akkor jól berugtok csajok és tutttttttttttti minden okés lesz 8)

Édik a pocakfotók! :D

[Kép
amonré

Maryska!
Te aztán szuper csaj vagy !Tök jól birod .IGaz a csazi után pár órával már ott korzosztál a folyósón,néztem is . :shock:
Ezek szerint lightosabb mint a csaszi ,nekem kur@a szar élmény volt :(
Kérjük az élménybeszámolót ha már jobban vagy :D

[Kép
amonré

Nyuszi :P
Szerintem Ő is kisfiú :lol:

Maryska sem kamu :D sőt, a férjét is tudom igazolni :D
Egy mosolygós, édes, életvidám csajszi :D

Most másnak nem írok, igazából kicsit befordultam Dóri miatt. Engem nagyon bánt, hogy ez így alakult :(
Nem mondta le Hévízt, így szerintem a helyét sem kellene addig "árulni" :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Sziasztok!

Majd jövök talán holnap, most csak Dóri miatt....

Szerintem sem szép dolog addig árulni a helyüket, amíg nem mondják, hogy nem jönnek!

Másik: Szerintem a lelkibeteg NAGYON ERŐS!!!!!!

Most komolyan, Binyek neked nem esne rosszul, ha valaki holnap küldene egy köremilt, hogy csajok ezek az új szállások, tessék választani?????
Csak gondolj bele őszintén!!! (és kérlek ne sértődj meg
:!: :!: :!: )

Judit

jucicuki

Csajok!
Naggyon nem akartam én ebbe belefolyni, és lehet, hogy utálni fogtok érte...

DE: Szerintem mindannyian (Binyek is) biztosítottuk Dórit arról, hogy SENKI nem akarta megbántani. Írtunk neki, hiányoltuk, sajnos ő a bocsánatkérést sem fogadta el. Innentől kezdve szerintem nem kéne ezt tovább ragozni. Persze lehet, hogy csak nekem van ilyen köcsög természetem, hogy akkor sem udvarolok bocsánatért heteken keresztül, ha történetesen én bántottam meg valakit.
Nagyon utálnám, ha emiatt itt mindannyian összevesznénk, eddig olyan jól elvoltunk, ha volt is vita, azt mindig sikerült rendezni, de ehhez is, mint minden páros tánchoz KETTEN KELLENEK.
vovanda

Nem tudom,hogy mi rossz van a lelkibetegségben....Én nem rosszból írtam,csak próbálok rájönni,hogy mitől lett ennyire megbántott.
Vagy a lelkibetegség valami negatív megkülönböztetés?Szerintem nem....
Lehet lelki gondja azért,mert évek óta gyereket nevel otthon például.De hát ettől nem rosszabb ember,csak van egy kis gondja,ettől érzékeny és kész.
Én erre gondoltam...semmi bántóra!

binyek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:04-kor.
davandi

Sziasztok!
Én is nagyon sajnálom,hogy Dóri ennyire megbántódott!!Biztos hogy nagyon rosszul tudnak esni dolgok az embernek,pedig egyáltalán nem biztos hogy az embert meg akarják bántani!!(nekem is rosszul esett Dóri férjének a megjegyzése,hogy "már aki vette a fáradságot arra hogy szavazzon" amit magamra vettem,mert szerintem mindenki nagyon lelkesen szavazott én meg azért nem szóltam bele,mert mi is csak egy napra mennénk,nem kérünk pólót és azt gondoltam nem szólok bele,de azért nem is reagáltam rá,mert úgy gondoltam csak azért írt ilyet,mert nem volt teljesen képben)Úgy érzem azért hogy ha valakit ennyien így kedvelnek még "ismeretlenül" is akkor kicsit meggondolatlanság nem gondolni rájuk!!!Persze Binyek felületes volt(bocs főtörzs :oops: :oops: ),de 100% hogy nem az vezérelte,hogy megbántson valakit is.Ő is biztosan a legjobbat akarta.Azt meg belátom hogy Dórinak sz@rul esett,de ezt azért szerintem még simán meg lehetett volna beszélni!!!!!Nagyon sokan megvédtétek,hogy inkább az ő munkája legyen,nagyon sokan kerestétek hogy jelentkezzen nem lett cserben hagyva.Binyek még abban is korrekt volt,hogy ő szeretné megbeszélni vele,mert köztük van a "konfliktus"!!
Tudom,hogy mindenki más habitusú és valaki érzékenyebb és megértem hogy Dóri megbántódott,de azt nem hogy miért így reagálta le.Sajnálom,de azért remélem hogy meggondolja magát és még visszajön!!
Ne haragudjatok,de azért Vandának nagyon igaza van abban hogy azért az nem szép dolog ha valaki még a bocsánat kérést sem fogadja!!

bognartundi0727

Davandi,Vovanda!

Szerintem nem kell félni ,hogy kétfelé szakadna ez a jó kis társaság :D . Nem lesz itt semmi gond ,csak belölem is kikivánkozott,ennyi.
A lényeg ,hogy mindenkinek cukik a babái :D

[Kép
amonré

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:05-kor.
davandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: