Hugic Marci nagyon erős!

Oli is hasonlóan tartja, néha én teszem le hogy nehogy megerőltesse
Julcsi köszönjük!

Kár azért a rossz napért, nekünk is volt mostanában pár ilyen nehogy kimaradjunk a szórásból. Ha legalább utólag lehetne tudni mi volt a bajuk...van hogy nekünk se derül ki még utána sem.
Zsu a tegnapi az egy vesztett csata volt, mindig csak pár percet aludt, neki úgy tűnik elég volt hogy kipihenje magát, az én fenekemnek arra sem volt elég hogy az ágyig vagy egy székig eljusson

hát van ez így. De az éjjel megint tűrhető volt, azért kellett sétálni is de a kajákkal betartotta a 3 órát szinte percre, úgy néz ki megint visszaáll a kis gyomra az igény szerint három órázásra.
Andus gyere gyakrabban, hiányzol!
A folyás napra pontosan négy hétig tartott, péntek 13-tól péntek 13-ig

még picit pecsétel de már jelentéktelen. Zvel kicsit tovább tartott, vele majdnem a hat hetes kontrollig.
Az éjszakáitok kísértetiesen hasonlítanak a mieinkre
Ez a takarós trükk...ha hamarabb ismerem...

most így tettem le, és már vagy 5 perce csend van a kiságyban, már ennyiért is megérte
Nem tudom írtam-e, Zétit tegnap felborította apósom ... kutyája és a járdába ütötte a száját, a felső ajka hát hogyismondjam, csúnya

anyósom állítja hogy nem sírt a balesetkor, a következő mondatából kiderül hogy MÁR nem sír, először csak annyit mondott hogy felborult a motorral, aztán az is kiderül hogy az a ... kutya borította fel... grrr

eddig sem szívleltem azt a ... kutyát, hát most az imáimba foglaltam a nevét

jó sokára fog begyógyulni Z szája mert egyrészt jókora a seb, másrészt rossz helyen van a gyógyulás szempontjából, a felső ajka akármit eszik-iszik mindig ázik, meg ahogy beszél és nevet húzódik, hát a kutyuska helyében remélném hogy meggyógyul hamar és sebhely nélkül. Nem agresszív a kutya hanem 10 éves és kissé figyelmetlen, azért borította fel, csak simán elment Zéti mellett (állítólag). Bár ez sosem fog kiderülni. De ha kiderül hogy nem csak simán elment Z mellett hanem szándékosan borította fel esküszöm hívok egy állatorvost. Jó, most a düh beszél belőlem, úgysem teszek semmit a kutya ellen, mégcsak megemlíteni sem fogom nekik hogy mennyire haragszok mert semmi értelme, úgysem történik semmi.