Sziasztok!!
Jelen én is,végre! Hiányoztatok!!!
Csodás babákat láttam!!!
Engem meg utólért a bölcsességfogam,amivel ezer éve küzdök,mert nem fér ki,a torkom is fáj tőle. Apa el akar zavarni a szájsebészetre

De most nem megyek, nem akarok egy jó kis gyulladást, lázat, ahogy kiműtik....Pedig napok óta fáj
DE! Jegyzeteltem, hogy válaszolhassak (bár mindenre tuti nem fog menni

)
Mágnes: nagy ölelés, remélem már jobban vagy!!! Milyen 'hülye dolog' ez a tejláz,minek van ilyen egyáltalán??
Biga.csiga: jahh,a cicusok

Ők a földszinten vannak,gyerek az emeleten, úgyhogy csak bébiőr formában hallják, meg amikor sétizni megyünk. Olyan mókásak, 5 méteresre nyúlik a nyakuk,úgy érdeklődnek, de hála nem próbálták meg jobban közeledni. Tiétek cica hogy van??
Batkata: gratula Marcihoz, milyen kis penge (őszinte leszek, sose szerettem a matekot

)
Csöre: de édes lehetett Saci a mesélésnél! Nekünk nincs ilyen gondunk, épp csak felérünk a kocsifelhajtón a kapuhoz, Martin úgy alszik,azt sem tudja,melyik földrészen van
Krisz: igen,tuti genetika a hízás dolog! Martin tényleg rengeteget eszik (tudom,töröltük a kaja témát

),tegnap 900 g lecsúszott lazán

És még nem vagyunk 5 kilósak... Tudom,ha mindenki megnyugtat, hogy ez nem baj, meg kéne nyugodni.És iszonyatosan jókedvű,értelmes kisfiú,meg kinézetre szerintem többnek is néz ki súlyra,csak a mérleg...
Köszi az iwiwes jelölést,megyek én is mindjárt garázdálkodni
Gombócmakka: Nekem is nagyon bejön a Stokke szék! A szomszéd kislányoknak olyan van,megmustráltam és nagyon tuti!!!
Peni: igen, itt lakunk Budakeszin! Ha jössz Aldizni, látogass meg minket

Milyen kicsi a világ!!!
Ezt el kell meséljem: pénteken szokás szerint diszkóztunk Martinnal Halász Juditra. Van neki egy kis csörgője, olyan súlyzó alakú. Először én ráztam neki a zenére,majd odatartottam neki és megfogta! Onnantól nem volt megállás! Rázza magát a zenére, kacag és rázza a csörgőt! És teljesen a zene ütemére! Mondjuk nekem aztán nem sok közöm van a zenéhez, de azt megfigyeltem, hogy teljesen ütemre csinálja. Azóta minden nap gyönyörködöm a tudományában