[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok,

eldöntöttem, hogy nem stresszelek tovább a tejen, ennek köszönhetően most van eg csomó :wink: Hajnalban arra ébredtem, hogy a hélóingem átázott és egy kicsit a lepedő is. :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Erről van szó NyuszóMuszó! Kép

Én a szopi kezdeti nehézségei miatt minden szopis napot ajándékként éltem meg.
20150601134430
 
 


Sziasztok,

Danika ma hajnal óta nyűgösködött és sírdogált, úgyhogy délelőtt kimentünk a napra, ott aludt egy hatalmasat, most jöttünk be. Kicsit tologattam, aztán csak leállítottam a napon a kocsit és leültem mellé őrizni az álmát :lol: :lol:

Viki mami,

én is ajándéknak tekintek minden napot amit megúszunk tápszer nélkül :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

néhány fotó Danikáról:

Kép

Kép

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!
Ez a Danci bébi nagyon cuki!!!!

Czinkus!
Nándinak Boldog Hófordulót!!!!!
20150601134430
 
 


sziasztok mamik,

még élek, csak megint tejcsi gondok vannak + a párom egész héten tök későn jött haza és már nem volt erőm felnézni.

Monic: szerencsétek van, h kezd lassan jönni a jóidő! én tuti azért voltam sokszor megzakkanva, mert ki sem duktam az orrom napokig , v ha kimentem akkor is csak késő du v este egyedül, amikor már a párom hazajött és vigyázott Nándusra.
tejcsi dolog meg hát... nekem a pihi , de leginkább az alvás jön be a legjobban!! sok-sok tejcsit kívánok nektek is!! Danci nagyon édes!!!

Vikimami: gratula Lackó produkciójához!! és hogy állt fel? kiságyban , szék v ágy segítségével v veletek? képet rakhatsz fel, ha sikerül lekapni - na nem a bizonyítás végett, de jó lenne látni Lackó elégedett kis vigyorát! :lol: köszi a hófordulót!!

Némóka: gratula Rékababa szép gyarapodásához!! nagyon ügyik vagytok!! laktoherbet ne idd, tuti attól volt szegény Rékababa pocifájós!!!

szopi dologgal én már úgy vagyok, h 3 védőnő v doki v tanácsadó 5 félét mond. hol azt olvasom, h csak 1 mellből , hol azt, h inkább 2-ből, hol azt mondják, h igény szerint, akár óránként , hol azt, h szigorúan 3 óránként. és hogy mi csinál tejet? hát én már kipróbáltam a homeós bogyót, teát, fejést,sok folyadékot, levest, a sört még nem, de szerintem ez ki is marad, igyekszem nem izgatni magam semmin, és mégis vannak gondok. Nándus a jobb cicim annyira csócsálja, h tiszta seb és ezért már hetek óta mellvédőt használtam , de csak a jobbra, ott sokkal kevesebb is a tejcsi, ezért most kikúráltam nagynehezen és oda tudom neki adni védő nélkül is. mert a mellvédőről meg azt olvastam, h így a mell nincs annyira ingerelve és ezért az agy nem küld olyan üzenetet a mellnek, h termeljen , így kevesebb termelődik.
szóval én már szopi témában nem is panaszkodom, csak azért rimánkodok, h kihúzzam még min 2 hónapig , de jó lenne persze a 6. hó végéig. ha végig kell fejnem és cumiból kell is adnom, azt se bánom, csak legyen végig.
ja, és tegnap nem volt elég tejem és csak a fagyiban volt tejcsi, de az nem kellett Nándusnak. pedig nagyon éhes volt, üvöltött 1000el, de akkor sem! pedig a hűtős tejcsit megeszi aznap v másnap!
nekem az alvás szokott segíteni. ha tudok napközben aludni 1,5-2 órát, akkor egész nap van tejcsi. de volt már olyan is, h alig volt és megettem Nándus, odaadtam Nándust páromnak és én mentem aludni. a következő etetésre volt tejcsi rendesen!!

egyébként nekünk a bilirubin szintünk volt baromi magas, amikor Nándus tök vörös volt. a víz a vér higításához kell! a legutóbbi szmogriadónál is azt javasolták, h a vér higítása érdekében mindenki igyon nagyon nagyon sokat! majdnem úgy volt, h kap infúziót is a vére higítása érdekében, aztán mégsem. vizet kellett neki adni, aztán másik dokik meg azt mondták, h nem kell mégsem, mert iszik annyi tejcsit ami a súlyának megfelelő.

egyébként jól vagyunk!
és nagy hír, h Nándus megfordult!!! hátáról a hasára!!! :lol: :lol: múlt héten játékosan megmutattam neki, h hogy kell forgolódni és a héten már maga alkalmazta. először még nem tudta kivenni a kezét maga alól, de a 3. átforduláskor már sikerült az is! :lol:
és ma megmértük: 5960 gr! hát nem úgy néz ki, mintha tejcsi próblémák lennének! :roll:
pénteken voltunk csípő-hasi-koponya uh-n, minden ok volt, és meg lett dícsérve Nándus, mert meg se nyikkant és nagyon jó fiú volt! :lol: utána bevittük a munkahelyemre megmutatni. hát mindenki el volt persze ájulva tőle!! :lol: :lol: dagadt is a mellünk a büszkeségtől!! :lol: párom mondta, h ő majd meghúzza magát a háttérbe, hát nem így történt :lol: :lol: nagyon büszke volt!!! :lol: :lol:

puszi mindenkinek! majd még próbálok jönni, de most nehéz időszak ez nekem, nekünk és fáradt vagyok csöppet.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Jó reggelt!

Moncsikám!

Isten éltessen! Kép

Dancinak Boldog első Hófordulót!

Czinki!
Ügyik voltatok az uh-n! Sajnálom a tejcsi gondokat! Pihenj amennyit tudsz!

Ügyes Nándi a forgolódással!

Képet majd hozok, bár az elmúlt napokban nem fotoztunk.
20150601134430
 
 


SZiasztok,

Viki mami,

nagoyn szépen köszönjük :lol:
Tegnap iszonyú erős migrénes fejgörcsöm volt, úgyhogy kénytelen voltam bevenni egy fejfájás csillapítót. Mindent feltúrtam de csak Advil Ultra volt itthon, úgyhogy bevettem azt :oops: :oops: Majd veszek a patikában olyat amit szoptatás alatt is lehet enni, de tegnap vészhelyzet volt. :oops:

Czinki,

én iszom az alkoholmentes sört minden nap a homeós bogyót is és van tej.
Az alkoholmentes sört lehet ízesítve is kapni, citromosan, bodzásan, így nem annyira gáz az íze. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
sok boldog szülinapot kívánok neked!

Czinki,
mikori fagyasztott tejet próbáltál adni Nándinak??? Mert állítólag az összetétele mindig a korának megfelelő, tehát ha mondjuk 1-2 hónappal ezelőtt fagyasztottad, lehet, hogy már nem fog ízleni neki. Mondjuk ezt csak hallottam/olvastam nem tudom már, mert ugye nekünk anno egy csepp tej sem volt a fagyasztóban. Ha sikerült is fejni, azt a következő kajcsira meg is itta Lili.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!
:lol:

Moncsi ez az drága!csak így tovább! :lol: utólag is boldog szülinapot! párod monnyon le! :twisted:

Czinke kitartás! becsüllek! hidd el, az a kis kevés is aranyat ér! a pihenés sokat számít! nekme is kevéske volt a tejcsi és pihentem nagyon sokat, és segítetet az is...nekem van egy barátnőm, aki azt mondta amikor a fia 1 hónapos volt: nem szoptatok, mert én nem idegesítem magam hogy lesz e tej, vagy sem.. :twisted: adta a tápszert.. és persze nagy örömére ismét dohányozhat! :twisted: az fontosabb....no comment.
Vendég
 


ja Zsigmondom most már sokszor felhúzza magát a kiságynál, az ágyunk szélénél..

és rájött arra is, hogy ülésből nem csak arccal előre lehet bukni, most már rutinosan oldalra fordulva csúszik hasra.. remélem hamar megtanulja visszafelé is :lol:

a fogacska miatt meg szenvedünk...bár igazából nem panaszkodhatok, mert nem egész nap sír szenved talán a láncnak is köszönhető nem nagyon akar kibújni.. nappal eltereli a figyelmét, de este kelek éktelen üvöltésre.. amióta elkezdtem neki adni a chamomilla golyócskákat azóta csökkent a felébredések száma..
Vendég
 


Boni mami,

Zsigi nagyon ügyes kisfickó :wink:
Azt szeretném kérdezni, hogy te adtad Zsiginek a Gripe watert? Mert én ma adtam volna először, de nagyon gyógynövény szaga van, emiatt Danika több mint felét visszaköpte, a másik felét pedig kihányta. Esetleg tudsz valami trükköt amivel elfogadná? Sajnos az Espumisan nem válik már be, egész éjszaka virrasztottunk, mert Danikának nagyon-nagyon fájt a pocikája :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi én nem adtam.. talán Viki! :roll: mi infacoloztunk..

anyatejben feloldva sem? .
Vendég
 


Sziasztok!

Mi espumit adtunk.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Boni,
Ügyes a kis Zsigi!
Sajnálom, hogy nyűgösebb a foga miatt! Akkor mégsem hat a borostyán?

Monic,
Sajnálom, hogy Danika ilyen hasfájós! Az infacolt próbáltad már? Mi most azt használjuk, és igaz, hogy vannak még görcsök, de nem olyan fájdalmasak, hogy sírjon Réka. Ma vettem én is Gripe watert, de megvárom míg betölti a 2. hónapot, mert ugye mi korábban születtünk.

És akkor pár új kép a kis Hercegnőmről:

Kép
Kép
Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

Réka baba gyönyörű :wink:
Infacolon már túl vagyunk, nem vált be :?
Espumi eddig jó volt, éjszaka szerintem a mai szél miatt sírdogált. El kell fogadnom, hogy frontérzékenyek vagyunk.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Némókám!
Réka gyönyörű!!!!!
20150601134430
 
 


NÉmó megnyunyorgathatom? :lol:
Vendég
 


Sziasztok Mamik!

Végre teljes értékű tag lehetek! :lol: 8)

NEMO
Rékán nagyon elámultam! A kádas képen! Nagyon szépen felhízott! Még hurkicája is van, meg kis tokusz, ügyik vagytok! Imádnivaló Rékababa! 8)
Pusszantom azt a kis önelégült arcocskát ahogy ott pancsizik, úgy látom szereti. :)

dita75
 
 


Sziasztok!

Jól felhíztunk mi?! :wink: Tegnap már 2900 g volt, szóval pár nap és elérjük a 3 kg-t! :lol:

Dita,
Üdv köztünk! De jó új tagot köszönteni a babásban! Nem bánnám, ha mindenki már itt lenne!
A fürdést elviseli Réka, de azon a 3 másodpercen míg a törölközőig elérek vele, na azt nem bírja, és üvölt.

Boni,
Hát persze! :D

Monic,
Az infacol nekünk úgy-ahogy segít. A lényeg, hogy nem sír a fájdalomtól. Tegnap este is volt valami front? Réka megint csinálta a műsort, aztán a 1/2 1-es etetés után beájult az ágyba végre, és 4-kor nem is tudtam felkelteni.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

a fürdetés nálunk is ugyanígy zajlik, Danika elnézelődik a kádban, szereti ha locsolgatjuk a pociját. Aztán ha kiveszem már üvölt is, egész addig amíg fel nem öltöztetetem és szoptatni nem kezdem.
Danika tegnap este 9-ig keservesen sírdogált, utána megnyugodott, 2-kor felkelt enni, aztán a 6 órai etetésnél én is hiába raktam mellre, nem volt hajlandó bekapni sem, úgyhogy visszatettem és aludt 8-ig. :lol: Így én is kipihent vagyok.
Nagyon aranyos, mintha érezné, hogy az anyukája mikor van nagyon elfáradva, mert olyankor éjszaka mindig nagyon jól viselkedik :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nemone,

Danika tegnap este óta elfogadja az angolvizet, úgy látszik nekem kell beadnom, mert apa elbénázza és azért köpi vissza :lol: :lol: És lehet, hogy az angolvíz miatt nem sír. Most is alszik mint a bunda :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


NEMONE
nem is mondtam neked, hogy most is végig szorongattam a kiszoknit amit tőled kaptam! :wink: :D

MONIC
Örülök a sírás nélküli éjszakának! :D

dita75
 
 


Monic,
Jaj, de jó, hogy tudtál pihenni! Én is várom már, hogy mikor adhatom már Rékának az angolvizet!
Én nem merem hagyni még aludni, mert sajnos ha magától ébred, akkor rögtön sír, hogy éhes, és nekem még el is kell készítenem a tápszerét, és addig felébred a férjem is. Így is nagyon hálás vagyok neki, mert a 1/2 1-1-es etetést mindig ő csinálja, addig én pihenhetek, ezért is nem akarom hajnalban felébreszteni, mert megy dolgozni, és még így is fáradt.

Dita,
:D :D :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

nálunk Danika szerencsére nem sír ha éhes, hanem csak magyaráz. És akkor nekem még van időm elmenni pisilni, aztán iszok egy pohár teát, aztán kicsepegtetem neki előre az Espumisant (mondjuk tegnap óta ezt már nem), és aztán veszem ki, ha kell tisztába teszem, na ekkor már sír, így gyorsan mellre kell tennem.

Dita kismami,

üdv itt :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki mami,

Danika fenekén a fenéknyílás körül apró kiütések vannak. Szerintem fáj neki, mit kenjek rá, hogy meggyógyuljon hamar? Erre is jó a Sudocrem? Vagy vegyek rá körömvirág krémet?
Az lehet, hogy a popsikenőcs csípi neki a fenekét?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ditám!
Kép

Moncsi!
Örülök, h jobban aludtatok.

Nálunk fürdéses sírásra az vált be, h előtte mindig kapott enni. Utána ment a nagy lubic lubic, happy volt minden, mert nem volt üres a procak.

Némóka!
Előre is keverhetsz be tápot. A hütőben nem lesz semmi baja.
20150601134430
 
 


Moncsi!
A sudocrem nagyon jó rá. Nem a popsikrém csípi ki, hanem inkább a kaki.
Lackónál is volt ilyen időszak. Bármilyen gyorsan is cseréltük ki a pelust, kipattogzott. Most is ez van. Sztem fogzunk, mert nőtt a kakik száma és a popóján is látszik.
20150601134430
 
 


Viki mami,

én is nagyon sűrűn cserélem a pelust, már akkor is ha csak nagyon picike kaki van benne. Akkor kenem a sudocremmel, az biztos meggyógyítja. A patikai popsikrémtől amúgy sem vagyok elájulva :roll:
Mi mostmár áttértünk a Huggies 2-es méretű pelusára mert az 1-es már szorította a kis combját. Megindultunk növekedni :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Hétvégi képek
Kép

Kép
20150601134430
 
 


Viki mami,

nagyon aranyos Lackó, gondolom nagyon évezte a hintázást :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Igen, tetszett a kis piszoknak. :lol:
20150601134430
 
 


VIKI
de szépek vagytok!

Puszi az összes pöttyös fenékre! :lol: :lol: :lol: (persze csak a babákra gondoltam! :roll: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Nekem nem is pöttyös az ülepem :lol: :lol: :lol:

AranyAnyám!
Te most meddig leszel otthon?
20150601134430
 
 


VIKI
nem hiszem, muti! :lol: :lol: :lol:

Úgy 3 évig sztem! :wink: 8)

dita75
 
 


Jóvanna!

Akkor már a munkahelyen bottal is üthetik a nyomodat?
20150601134430
 
 


VIKI
Biza! :wink: :lol: 8) :P

Bár épp most számolta ki a bérszámfejtő barátnőm, hogy nem vmi sok tp-t fogok kapni, de majd kitalálok vmi itthoni munkát. Körbenézek a neten hátha találok valami diplomamunka gépelést vagy ilyesmit.

dita75
 
 



Monic,
mi már nem használunk popsikrémet, 15 hónaposan letiltott a vesés doktornéni, mert hogy ha baci van a vizeletben, az a krémen tök jól továbbterjed. Kicsinek mi is sudocremeztünk, gyógyszertárit soha nem használtam. Ha volt valami kiütés, akkor Bepanthen.
Most ha véletlen van valami, amit kenni kell, akkor pici Bepanthen Plus, de az antibiotikumos, Danika még tuti kicsi hozzá szerintem.

Némóka,
nagyon édes Réka, azért még jól elveszik a fürdőmaciban :lol:

Már csak 14 óra az Uh-ig. Szerintem ma mindenkit a visszaszámlálásommal készítek ki.
Apa remélem lassan elindul haza, és akkor gyorsabban telik az idő. Apát megköszöntjük a névnapján, vacsi, pancsi, alvás. Lili maga csomagolta az ajándékot.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ditus üdv itthon :lol:

Mnoncsi én gyógyszerárival kenem, nekünk bejött

most mi is fogzunk... sok kaki, piros pöttyök popsin éjszaka 2-3 szor felsikít de szerencsére visszaalszik, a nyaklánc azért segít mert nem egész nap üvölt..csak éjjel nyugalmi állapotban jobban lecsapódnak az érzések

Viki látom Bubu is szereti a hintát! :lol:
Vendég
 


Sziasztok,

voltunk ma doktor néninél, és Danika 2 hét alatt 700 g-ot hízott, mostmár 4370 g :lol: :lol: :lol: (az előírt hízás 300 g lenne). Úgyhogy mondta a dokinéni, hogy anyuka nyugodjon meg, van elég teje, úgyhogy a tejválságos történetemmel elő sem jöttem. :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!
Gratula!
De sztem nincs előírt hízás. A mi dokinénink mindig azt mondta, h az a lényeg, hogy hízzon.
20150601134430
 
 


Moncsi!
Írtad a másikba, h felkelted Dancit enni. Nem igény szerinti szopi megy?
Én sosem keltettem Lackót, így is beállt a napirendje elég hamar.
20150601134430
 
 


Így nyomjuk mostanában:
Kép

Kép
20150601134430
 
 


Viki mami,

nem igény szerint ment eddig, mert a kórházi gyerekorvos mondta, hogy nem híve az igény szerinti szopinak, szoptassak 3 óránként. Aztán miután a védőnő is ezt monta, így is tettem, de nekünk így nem volt jó. Danika igényeihez a 4 óránkénti etetés igazodik a legjobban. Ilyenkor már nézelődik, nem kell mély álomból ébresztenem, hogy egyen.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki mami,

egyszerűen szuper ügyes ez a Lackó :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Még a 4 óránkénti szopihoz, a mellemnek is jobb így, így sokkal több a tej.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


és kiszámoltam, hogy amíg 7-szer evett 100-at az napi 700 g, most 6-szor eszik 130-140-et, az napi 780-840 g. Így még hatékonyabbak is vagyunk és Danika is éhesebben kap rá a cicire.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Értem. Még mindig méred a hamikat?
20150601134430
 
 


Viki mami,

igen, még mérem :oops: Szerintem mérlegfüggő lettem :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: