A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Csajok segítsetek!
Kettőkor lefeküdtem, mert igen gyengének éreztem magam, gondoltam addig úgy is ráértek reagálni az irományomra.
Mióta megjöttem a doki+NSTről azóta, csak most, hogy felkeltem voltam pisilni és most az egész tisztaságibetétem barna maszlag volt, mint menses utolján. Mi a fészkes fene lehet?Az miatt lehet, hogy igen fájt, hogy a doki megvizsgált?De MIből jöhet ez a cuccos?

kocska

Kocska, ha nyúlós volt, akkor akár a nyákdugó is lehetett... (legalábbis nekem nincs más tippem) de ha az is volt, nem jelenti azt, h holnap szülsz, ettől még akár túl is hordhatod.

Zsu
svs

Kocska: erre nem tudok mit mondani csak azt, hogy baszki!!!!Én is a nyákdugóra tippelnék.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Lehet, hogy te leszel az első? :roll: :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Kocska!
Nekem azt mondta a doki,hogy ilyet vizsgálat után tapasztalhat az ember.Tehát lehet,hogy neked is attól volt.
De szerintem hívd fel az orvosod,ő biztos megnyugtat!

Kép
demetnik

kocska:

szokott vizsgálattól ilyen lenni mert érzékenyebb a méhszály.
ha nincsenek görcseid,és nem élénk piros,és nem erősödik akkor nyugi.semmi gond.
és igen,a nyákdugesz is lehet ilyesmi.

húúú csajok úgy kitömtem magam hogy megmozdulni alig bírok.
délelőtt megettem 3 nagyszelet gombakrémes melegszenyót(apum csinálta a gombakrémet,isteni)utánna még megettem 2 almát,1 zacsi chipset.mikor Patrik felkelt egy tányér tejbepapit,és még 2 szelet szenyót :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: és folyamatosan a gombakrémet nyalogatom :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: és még éhes vagyok............de már estig nem eszek semmit.

erre olyan hülye idő van.eggyik percben süt a nap, a másikban meg szakad az eső.és írtó erős szél fúj.pedig úgy sétálnék eggyett......én ennék egy fagyit :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

most beszéltem ismerősömmel,akinek 35. hétre született a kislánya.már 7 kilós(5 hós) :shock: :shock: :shock: :shock: :) :) :) :) alig 2 kilóval hozták haza.
szóval tényleg nyugi,sziszike babájával sem lehet már gond ha esetleg kibújna.

Kép
Kép
ettike

Kocska: én is felhívnám az orvost a helyedben. Írj majd, hogy mi a helyzet!

Demetnik: na, akkor ezen igazodjon ki az ember, most igyam vagy ne igyam :roll:

Kép

Kép
sildi83

köszönöm mindenkinek a dicséreteket, mind pocak mind blog ügyileg.

megjártam a védőnő mumust, most egész jó fej volt, eddig 10 kilónál tartok, vérnyomás kicsit magas (persze mert stresszeltem magam, h mennyire utálom Őt) és még szülés előtt akar látni. Jaj már itt tartunk? 3hét múlva doki, utána ő. Az a 37.hét.

kérdésem. Én még nem beszéltem a dokimmal az NST-ről. Hiszen még messze van. Ha nekem pont a 36.dik héten kell mennem, akkor már meg is vizsgálhat, vagy mi annak a vizsgálatnak a folyamata? nem kell szigorúan a 36.héten kezdeni? :oops: vagy hogy megy? a most következő vizsgálat után már két hetente kell mennem? akkor ha most nem vizsgál (NST) az már a 38hét. Vagy lehet h csak NSTre megyek nem is sima vizsgálatra a két vizsgálat között? Jaj de nem értem :) valaki homályosítson fel!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Én nem aggódok különösebben,mert nem érzek semmit.Nyákdugót valami nyákosabb ,vagy darabosabb dolognak képzelem el, ez sima mensi utáni alvadt vér folyásféle.De nyákdugó sem jelent még sokat, azt is tudom, na meg nem érzek semmit,anélkül meg nem szülök meg hipp-hopp.De vágülis péntek13 van :shock: :o :D

Nekem hasmenést a csalántea okozott, pedig rekedéses vagyok.

Ja, nincs is meg a száma a dokimnak.Csüt.du.szoktam a rendelőjébe menni csak.De ezzel ő sem tud mit csinálni szerintem.
Megeszem a m&m-em,amit végre vettem :? meg egy kis haribo nyuszidrazsét....
Kis lecsóval vegyítve. :D
Egyébként az én fiam már egy hónapja volt kb.2400gr,36 hetet betöltöttem,úgy hogy szerintem nem kell aggódjak.
Ja, persze SZÜLNI NEM AKAROK!!!
De asszem nem sok más lehetőségem van.... :oops: :oops: :oops: :oops:

kocska

kocska, én még szülni is c3000-el megyek :) szóval az én méhszájamról nem lehet írni :) egyébként szerintem se kell aggódni, végilis ha egyszer volt, akkor még a telefon sem létszükséglet...

viszotn én voltam ma anesztes dokinál, aki érzésteleníteni fog, és eda lesz, nem spinál, ez nekem egy kis könnyebbség, meg nagyon szimpi volt, és nő, szóval tök jó, ésm ikor mondtam neki, hogy mennyire félek, azonnal máshogy kezdett kezelni, amúgy is emberi volt, de így meg pláne mindent részletesen elmagyarázott, pl azt is - ezt írom mindenkinek, hogy a fejfájás, mint eda és spinál lehetséges szövődménye nagyban függ a folyadék bevitelétől is, és utána 3-4 liter folyadékot tessék meginni, naponta, hogy sok legyen az agyvíz (ez egyébként a szopinak is használ nagyon) persze rossz volt a nyilatkozat nagyon, a szövődményekkel, és még alá is kell írni, szar, na. meg rossz volt ott ülni is. félek, nincs mese, pedig tényleg nem lenne szabad.
utána voltam uh-on, közel 3.5 kiló :O megérjük, hogy két hét múlva meglesz négy kiló, durva is... és nagyon szép husipofi kölök durcás szájjal :)

na, kezdődik a műsor, át kell adnom a gépet az egyik gyereknek, ha nem akarom ezt hallgatni :( majd talán folytatom később. ha tudok még majd ülni, haha!

kikocska

Kocska:irigy vagyok a lecsó miatt mert nekem szokás szerint azt sem bírja a gyomrom.Én egy csomag pilótát nyomtam be az előbb. :oops: :roll: :roll:

Én is csütörtökönként megyek a dokimhoz nekem mind a 2 száma megvan.

Úgy ennék egy kis medve hagymát (selyemi hagymát)nem merek mert nem lenne jó vége.Majd jövőre!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
gabka7926

hu az a haribós m&m-es lecsó furi :) bár én is eszem furcsaságokat :) váljék egészségedre!

milyen szép nagyok a babák, nekem csak 1883gr. :(

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Kikocs: szép nagy baba akkor már.Nekem azt mondta a dokim, hogy 3 kg-ra saccolja a születési súlyát.

Kép

Kép
gabka7926

Bogyó: nekem kerek egy hete mozizáskor 1920 grammra saccolta.Kíváncsi leszek jövő héten mekkora lesz a fiatal úr. :roll: :D

Kép

Kép
gabka7926

Na én is a pilótára is gondoltam,de akkor már megvettem a m&m-et (már elfogyott)és mind2-t nem akartam.Van így is elég bajom.
De a lecsó is nagyon jó lett.

kocska

Most nem volt időm hétfő óta olvasni. Van valaki, aki már szülés közelében van?
Nekem tegnap a ctg több fájást is kimutatott. Utána a szülésznőm megvizsgált, majdnem 1 újjnyira ki voltam tágulva. Majd itthon egész nap (magnézium mellett) sokat keményedett. délután már 10 percenként is. Nem fájt mindegyik, de a szülésznőm kérte, hogy mivel este 8-ig bent van, ctg-re tesz. Itthon letusoltam, már akkor jobb volt, ott a gép 45 perc alatt 1-et észletet, de már 1 újjnyira ki voltam tágulva. Így hazajöttünk, de a doki mondta, hogy pihenjek, mert lehet, hogy ma pokoli napunk lesz.
Éjjel volt néhány óra, hogy ismét gyakran keményedett, de magnéziumtól aludni tudtam kicsit.
A saját dokim holnap jön haza, de a helyettes is aranyos, így amitt már nem izgulok.
Ma is sokat fájdogált. Szóval lehet, hogy lassan Pepe megszületik!
Bár még azért visszatartanám!

Kép

Kép
eda7

Kocska! Tegnap amikor a doki megvizsgált, nekem is fájt, és barnás jött utána, még ma is mondta a szülésznő, hogy ez trmészetes.
Nekem volt 28.hétben is, akkor kb 4 napig, aztán elmúlt.

Kép

Kép
eda7

sziasztok.

most jöttem meg egy jó sétából.közben "jókat" fájtam is.
vagyis azért mentem le mert fájdogáltam meg egy csupa kő volt a hasam,de csak a séta járt a fejemben.nagyon jól esett.szerintem front van,egész délután hülén éreztem magam.
én nagyon örülök hogy így készülődik a méhem,valahogy úgy fogom fel hogy így könnyebb lessz a szülés mert nem 0-ról indulunk.és nekem minnél könnyebben és gyorsabban tágulok annál jobb.

sziszike??????????

eda:

akkor te is közel járhatsz a végéhez :wink: :wink: :wink:
nézzétek a jó oldalát,nem egy 3,5-4 kilós gyereket kell megszülni.
elég lessz egy mondjuk 3 kilósat is.
bár kikocska neked jó nagyra nőtt a baba.

Kép
Kép
ettike

ettike, nekem nem is kell megszülni :) (sajnos) réka 3.5 kiló volt, nándi négy, misi lenne 4.5 is, ha megvárná az idejét... rossz is cipelni. meg tök magasan van, és így nagyon kicsi a helye, mehetünk majd dévényes tornára megint.

én tüneményért is aggódom, reménykedtem, hogy így az utolsó napján benéz azért majd, de tegnap sem írt már semmit, meg ma sem... lehet, fel kéne hívni. kisvirágot hívta valaki? vagy smst írt?

réka mondott ma egy nagyon jót. mentünk a buszon, kérdezte, mennyit megyünk. mondom neki, sokat. 99-et? áá, annyit azért nem, mondom, de körülbelül 20at. réka elkápicsorodott, és azt mondta nyafogva, hogy "jaaaj, azt nem bírom ki, addig megszülök!"

na, megyek,m egjött apa, gyerekek már alszanak, mindannyiunknak nagyon sok volt ez a nap...
szép estét, nem hiszem, hogy fogok tudni írni, nagyon nehéz ülni...

kikocska

Megjöttünk a havi nagybevásárlásból.Nagyon-nagyon elfáradtam és most fáj mindenem.Mondtam is a férjemnek,hogy ha köv.bevásárlásra még nem szülnék meg,arra már akkor is egyedül menne el,mert nem bírom!!
Ettől függetlenül a mosógépet még elindítottam és még a húsokat is el kell csomagolnom.... :(
Nem baj,így hátha végre alszok egy jót az éjszaka folyamán.
Megvettem még atisztálkodási cuccokat a miotyómhoz,meg az ásv.vizet,szőlőcukrot,amit beviszek a szülőszobára.Már majd csak a páromnak kell vennem kólát,meg vmi kaja félét,amit majd ott megkajcsizhat,ha megéhezne.
Viszont a gyógyszertárt és így a málnalevél tea teljesen kiment a fejemből,csak itthon jutott eszembe :twisted: Mindegy,majd hétfőn.... :?
Holnap így már összerakom a csomagomat!!És végre nekiállok a picilány cuccainak!!

Ettike!Séta alkalmával meg volt a fagyi is?? :)

Kép
demetnik

Eda jesszus, te nem vagy megijedve. De jóóó, te lehet nemsoká babázol.
De honnan és miért jön ez az anyag? Nem estem kétségbe,mert az eredményeim jók, és nem fáj semmi.

Na pont lenne storym Tüneménynek! A párom beköttette a digi tv-t 45ért, a sulija kiderült 50 helyett 100, és ma jött levél,hogy mikor ment az anyáért a szanatóriumba füredre 50 helyett 80nal ment a lelkem, ami 60 ezerbe fog kerülni. De gyűrűre nem volt pénze még sosem…

Lessetek meg megint:
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=23135

Kikocska neked is bekellett volna szerezni egy óriás gumilabdát,nekem még a fodrász is azon vágta a hajam, azon is körmözök. És a gyerekeknek is biztos tetszene. Múltkor még Lidlbe is volt.

kocska

Kocska: TISZTA DURVA A KÖLDÖKÖD A KÉPEN!ILYET MÉG NEM IS LÁTTAM! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Kocska!
Ez szerintem csak a vizsgálat miatt van. Kolinál nálam minden egyes vizsgálat után volt. Kicsit megsérülhet a méh és ezért. Én Nekem a nyákdugó úgy nézett ki mint egy 50 ft és a közepén piros vér megnézte a szülnőm és őp mondta, hogy na ez a. De ez még lehet hettekkel a szülés elött, de órákkal és napokkal is.....
Remélem nincs más bajod..... Mozog a baba?

Kikocs!
De nagyon jó,hoyg ilyen rendes volt az anesztes... Megnyugodtál? Ezt az edás dolgot jó hogy mondod. Nekem anno nem mondta senki, hogy igyak és olyan fejgörcösm volt aznap, hogy majd be cartam....

Eda!
Nyugi remek kezekben van. Nekem úgyan ez volt actg-n. Kolinál így indult és két nap múlva szültem. Lehet nemsoká baba :-) :-) Pihenj még amennyit csak tudsz. És értesíts minket.

Ettike!
Bizti dolgozik a méhed :-) És most csak nem húzod addig mint Patrikkal. Ezzen bőgtem fél du-tán, hogy mindenki ezzel csesztett, hogy elöbb szülök aztán lehet még a 40-en is bent lesz??? :shock:

Nos! Nálunk igazából jó a helyzett. Szóval nem nyíltam még, derövidültem és puhultam. Baba feje helyén van és nagyon lent. Doki szerint is rendes fájásokat mutatt a ctg. Azt mondták, hogy max 2 hét de inkább elöbb. Azt mondta elindult valami, de szép lassan. Ennek igazából örülök, mert inkább itthon lassan mint korházban szenvedjek sokat..... Ez van. Azt mondták baba kész van már nem lesz baja. Magneb6-ról leálíítottak. és azt mondták igyam csak a teát. Azt is mondták, hogy második babaáná semmit nem jelent, hogy még nem nyíltam, emrt villám sebességel változhat a helyzet., A végén azt mondták bármikor. Viszont nagyott csalodtam a dokimban és ez most nem jött túl jókor. Közölte őt éjjel ne hívjam csak a szülnőt ha őt nem érem el menjek be a korházba és ha tényleg szülők majd hívják. Óriási csalódás. Mióta magán lett nagyon elszállt..... :-( Kolinál éjjel nappal hívhattam mindig kedves volt. Most meg úgy kellet belőle mindent kihúzni. Csütörtökön megyek ctg-re, áramlás vizsgálatra meg megint vizsgálnak...... Mindegy carul sült el, de legalább holnap esküvőre nyugodt szívvel megyek.

Kitartás mindenkinek. Puszi

Kép

Kép
sziszike22

Sziszike: most megnyugodtam.Már azt hittem bent fogtak és babával jöhetsz csak haza.Tényleg bunkó a nőgyógyászod. :evil:

Lehet nekem is be kellene szereznem azt a málnalevél teát. :roll: :roll: Ugye annak az a lényege, hogy hamarabb tágulsz?Vagy nem?
A betöltött 36ik héttől lehet csak inni ugye?

Kép

Kép
gabka7926

Gabka

Tényleg nagy paraszt volt. teljsen el vagyok kesredve..... Ezt egy kicsit hamarabb is csinálhatta volna, mert akkor kerestm volna mást :(
Te hogy vagy? Mikor mész dokihoz?
Málna levél igen betöltött 36 tól. Nekem car itt a vonalzom, mert már hivatlosan abban vagyok ezért kezdhetem.... És igen segíti a tágulást, meg az egész szülést. én ebben nagyon hiszek. nekem kolival relatív gyors és nagyon szép szülésem volt. hiszem, hogy a tea segített.
Mondjuk érdekes dokim azt mondta kezdjem inni szülnőm azt mondta még ne mert pár nap alatt meg fogok szülni. Akkor én ost két külön ember vagyok? Mért van az hogy egyik így látja másik úgy?? Mi szart csináljak?? Tök tanácstalan vagyok. apa azt mondta a doki a doki ő vizsgált meg és azt csináljam amit ő mond, de most annyira elment a bizalmam...

puszi

Kép

Kép
sziszike22

Kikocska!

Most kérdeztem egy ismerősömet, aki pár hete szült a Péterfyben, és azt mondta, hogy csak azt a ruhát kell bevinni a kórházba, amiben haza akarod hozni a babát. Minden mást adnak. Természetesen, ha sajátot akarsz, azt is lehet.
Vendég

Gabka nekem ezt csinálja egésznap,vagy kidugja magát jobb old hegyesre,vagy beszippantja a köldököm. Ügyes gyerek mi?

Sziszike még hogy mocorog, majd kirugja a ház oldalát..
Tök jó fej a dokid….akkor vissszaszámlálás.
Nézd a jobb oldalát, addig sem kell bent nyűglődj, és lehet az asszony allergiás az éjszakai telefonokra.
Én mindenhol azt olvastam,h.36.héttől kell elkezdeni inni a teát.

kocska

Sziszike:én majd jövőhéten megyek dokimhoz meg védőnőhöz csütörtökön.De kedden is megyek de akkor táppénzes papírért.Olyankor nem is mondom neki, hogy vizsgáljon mert szakrendelés van és millió ember.Csak bekopogok a papírért és húzok is.

Jövőhéten veszek is teát meg tejserkentő teát is kellene vennem.
Ezzel ti hogy álltok?Mármint a tejserkentővel?

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Csak gyorsan bkuksiztam, mert 9kor indulunk az sküvőre tök várom :-)

Találtam valamit a teáról. Sok kérdés volt már ezzel kapcsolatban gondoltam bemásolom. leírja, hogy csináljuk és hogy mire jó igazából.
Akit nm érdekel ugorja át.

A málnalevéltea (3dl víz és 1 teáskanál szárított málnalevél) a szülés természetes előkészítésére használatos módszerek között annak ellenére az egyik legismertebb, hogy hatásmechanizmusát még nem tisztázta a tudomány. Mégis széles körben alkalmazzák, hiszen a gyakorlott bábák tapasztalatai szerint erőteljesen fellazítja a kismedence izomzatát, és így megkönnyíti a tágulást.

A málnalevéltea méregtelenítő és salaktalanító hatással is rendelkezik;az anyagcsere folyamatát a beleken keresztül serkenti, és salaktalanítással hozzájárul ahoz, hogy a szervezet egészséges maradjon. Hatásának titka valószínűleg az, hogy az intenzív bélmozgások ingerlik a méhet , s ez fokozza a méh izomtónusát. A várandósság 35. hetének végétől érdemes rendszeresen fogyasztani (napi 2 csésze tea elegendő). Szülés után is kortyolgathatjuk, hiszen a korai gyermekágyban esetlegesen lomhább bélműködést hatékonyan serkenti.

no remélem segítettem.

puszi

Kép

Kép
sziszike22

Lazítja a kismedence izomzatát? Mikor kezdhetem már el??? Hátha nem fájna ennyire néha. Egyébként nekem is herbáriás van, és abszolút semmit nem írnak rajta az ilyesmikről :?

icamica

Na, akkor lehet mégiscsak a málnalevél tea miatt van hasmenésem ezúttal :roll: Mindegy, iszom minden nap, a könnyű tágulásért midnent :)

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok!

Nagyon zűrös volt az utolsó munkával töltött hetem, így hétfő óta nem is tudtam jönni.

Kedden voltam a gerincgyógyásznál, aki azt mondta, hogy nyugodtan belevághatok a hüvelyi szülésbe! :) :) :)
Véleménye szerint, a császárnak, mint hasi műtétnek még mindig nagyobb kockázata van, mint annak az esélye, hogy a sérvemmel történjen valami szülés közben. Annyit írt a szakvéleménybe (amit legközelebb viszek a nődokihoz), hogy elhúzódó vajúdás esetén javasolja csak a császárt. Direkt rákérdeztem, hogy ha a felesége lenne az én helyemben, akkor neki mit javasolna, és azt válaszolta, hogy ugyanezt. Azt is mondta, hogy mivel fekve fogok szülni, akkor a gerincem terhelésmentes állapotban lesz.
Tehát a pockorongsérvem engedélyezi a természetes szülést!!! Nagyon megörültünk a hírnek (bár lehet, hogy vajúdás közben máshogy fogok érezni.. :twisted: )

Egyébként, tényleg érzek javulást a hátamban. Kevésbé sugárzik már ki a fájdalom a lábamba. Lehet, hogy használ az új csontkovácsom??? :shock:

Tulajdonképpen, ez volt az egyetlen jó hír a héten. Amúgy minden nap az utódommal való "küzdéssel" telt, aki csütörtöktől szerencsére már be sem jött az irodámba. Jól összebalhézott az asszisztenseimmel is, akik a jövő héttől elvileg már neki asszisztálnának, de hát ilyen hangulatban...
Szóval, nagyon stresszes volt az utolsó hét, de lényeg, hogy elmúlt, vége!
Péntekre egyébként nagyon szép kis búcsúztatót szerveztek a kollégák. Kaptam egy szép virágcsokrot, és egy bérletet a csontkovácsomhoz. Volt süti, pezsi, minden. Nagyon aranyosak voltak! :)
Így legalább az utolsó napom szép volt. Nagyon furcsa volt a munkaidő végén úgy eljönni, hogy tudtam, több, mint félévig nem jövök újra. :shock:

Innentől kezdve csak Lucára koncentrálok, semmi másra! Barátnőzöm, babázom, stb. Csak pihi lesz a hátralévő 3-4 hétben.

Visszaolvastam, amit írtatok.

Tünemény!
Rajtad illetve a párodon teljesen kiakadtam! Borzasztó link pasi! Remélem, azért nem tűnsz el teljesen, szeretnénk rólad hallani. Nem jók ezek az állandó rosszulléteid sem. Vigyázz magadra!

Gyönyörű idő van, délutánra szervezek egy kis sétát a párommal!

Szép napot mindenkinek! :P

Kép
gesztenye74

Sziasztok!
Este még ittam egy pohár vörösbort (amit a szülésznőm ajánlott), meleg vízzel tusoltam, és lefekvés előtt egy magnéziumot bevettem. Egész éjszaka aludtam, persze néha forgolódtam, mert már fájnak a combcsonjaim..., de nem görcsöltem!!!
Azóta már nem szedem a magnéziumot, és már nem is fogom, mert ma talán estétől már van a dokim!!!!! És reggeltől is csak néha-néha van egy kis fájás. Szóval lehet, hogy ezek a csúnya frontok szórakoztak velem!!!
De amikor a doki csütörtök este megvizsgált, mondta, hogy már egy újjnyira ki vagyok tágulva, (bár nő volt, és vékonyka újjakkal :lol: ), de már a baba koponyáját érezte.
:shock:

Én nem merem inni még a teát, nehogy pik-pak szüljek. Ha hétvégén nem szülnék, akkor hétfőn felhívom a szülésznőt, hogy elkezdjem-e.

Kép

Kép
eda7

Sziasztok Lányok!!

A csomagomat már összepakoltam,csak egy-két dolog hiányzik belőle,mint fogkefe,papucs,ruha,amiben én hazajövök,de ezen kívül azt hiszem minden benne van.
Egy kisebb táskában pedig az van,amit a szülőszobára viszek magammal.Abból pedig a párocskám kajája és papucsa hiányzik,ja meg a fényképezőgép,ezen kívül az is oké!
Így most már a férjecském is megnyugodhat.Én pedig minden nap kerülgethetem a hatalmas pakkot és szembesülhetek azzal,hogy bármikor eljöhet a nagy nap :D
Elkezdtem kimosni a picilány ruháit is.Vmint kitakarítom a pelenkázó szekrény részét és szerintem felrakom még a baldachint is.
Este nem sokat aludtam,fél 4-kor felébredtem és azóta semmit.De volt egy előnye!Elterveztem a napomat,a hetemet,osztottam-szoroztam,álmodoztam a picilányról....és most teljesen fel vagyok pörögve!Csak a derekam fáj egy pöttyet :(

Sziszike!Jó,hogy bemásoltad ezt a dolgot a teáról!Azt nem is tudtam,hogy szülés után is lehet inni.

Kocska!Hogy vagy?Tegnap este óta volt ilyen barnás folyásod?A köldököd tényleg ijjesztő,mármint ahogy így beszippantja Olivér.

Gesztenye!Tök jó.hogy szülhetsz természetes úton!!!Remélem,nem húzódik majd el a vajúdás és nem kell mégis császározni!!Délutánra pedig kellemes sétát a pároddal :)

Kép
demetnik

Sziasztok!

Kapuzárási=Fészekrakásipánik. . . . porszívózás, mosogatás, mosás, lihegés, hajmosás. . . . és készülök csavarogni, meglátogatni azokat akik még nem láttak nagy pocakkal. Nagyon mehetnékem van!!!
Megnyugtatott anyám, h. neki is ilyen volt a nyákdugó, meg az előttem levő kismami a faluból, h. az első gyereknél őt az ilyennel befektették. Szóval nem hívok dokit, ráadásul látogatási tilalom van a kórházba, ha menni kell úgy is észreveszem.

Gesztenye örülök,hogy te is abba hagytad a melót végre,mert kitudja mennyi időnk van hátra, és én nem irigyeltem senkit,aki melózott még mindig. De legalább az kevesebbet hízik, mint én..

Demetnik én sok forgolódással, ahogy eddig is de 9ig aludtam. A folyás nem barna,de nem is az a hófehér ami volt, de gondolom ez csak annak a maradéka, és nem érzek semmit azóta sem.
Nekem az az érdekes, hogy már mikor mocorog a csemetém, szinte fáj, mert ugye kevés már a magzatvíz ami tompítsa. És mikor lefekszek a szeméremdombom fölötti részen olyan érzésem van, mintha gyantacsikkal csupálnák minden fordulásnál. . . .

kocska

Tünemény! Nagyon sajnálom, hogy ezeken kellett keresztül menned. Most csak a babázásra gondolj!!!

A hugom a Kistarcsai kórházban szült, pont tegnap mesélte el, hogy ő (tavaly május) is vajúdott kádban. Neki már otthon elment a magzatvíz, szóval nem ép burokkal volt bent, és azt mondta neki a szülésznő, hogy addig maradjon, amíg azt nem érzi, hogy a kitolási szakasz jön, amikor már olyan érzése van, hogy kakálnia kell. Nehogy ott szülessen meg a baba. Nem igazán tudta eldönteni, úgyhogy kijött. Utána már nem is öltözött fel, meztelenül maradt! Szerintem ez lesz ott a legkevesebb, hogy valaki ruhában van, vagy nincs. :shock: :? :lol:

Az én táskám már apa kocsijában van! :lol:
Bár most semmi jel, nincs fájás! :shock:
Tegnap azt gondoltam, én leszek az első. Bár még lehetek! :oops:

Kép

Kép
eda7

Ja, apa most szerelni Pepe ágyacskáját!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
eda7

Eda: képet várunk ám Pepe ágyacskájáról! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!
Én tudtam hogy péntek 13-án nem szabad elindulni sehova!
Voltam tegnap hematologián! Közölte velem a doktornő hogy ilyen vasszinttel nem lenne jó elindulni szülni... Azt mondta vasat kell kapnom vénásan infuzioban... persze hogy rosszul lettem tőle 2 órán keresztül folyt belém az infuzió! és a legjobb hogy hétfőn be kell feküdnöm a kórházba... vért kapok hogy feljavítsák!
Én annyira félek...
De ne találkozzak a nőgyógyásszal akihez járok... :evil: :evil: :evil:
De remélem már a babával jövök ki a kórházból...

De legalább itt a tavasz
na vigyázzatok magatokra!

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

Teca!
Vigyázz magatokra, gondolunk rátok!

Hol van mindenki?

Mi most épp sütit sütünk.

Kép
gesztenye74

Tecaa: hát nem semmi amit most elkell viselned.És most nézem betöltötted a 37ik hetet úgyhogy no para.

De nehezen akar jönni az első baba!! :D
De majd ha beindul akkor csak győzzük kapkodni a fejünket.

Gesztenye: én is akarok sütit!!!!!

Na kezdődik a luxor megyek is!

Kép

Kép
gabka7926

MEGÉRKEZTEM!!
Csavarogtam, egyedül, autóval!!!
Tök jó volt, pár kolleganőmhöz bepofátlankodta, de most lehet, mindenki örült nekem, aztán voltam mamánál is, meg hazafelé KOCSMÁBAN is. . . Mert ott dolgozik a barátnőm, meg egy haverom. Olyan jó volt végre a jó időben. De mentem volna ám méééég!

Tecca ha meg van a baba jelezz!37 hét betöltve ,gond nem lehet!

Tényleg hihetetlen,hogy 60 áprilisi babából márc.közepén csak egy van meg!!!Mármint nekem a másik fórumon is van 30,és ott is csak 1 baba van meg!

kocska

Ja irtam Tüneménynek du.sms-t de nem reagált!

kocska

tecaa te még nem is irtál a táblázatba!

kocska

Sziasztok!

Először is nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, hogy drukkoltatok nekünk :)
Tasin és Kocska nektek külön köszi a sms-eket és hogy írtátok a csajoknak mi van velünk. :)
Szerdán kiengedtek a kórházból és szerencsére még egybe vagyunk. :)
És bocsi, hogy csak most jelenetkezem, de hát annyira jó itthon és hát van mit bepótolnunk. :)

Szerdán este fél 9-re értünk haza. De nagyon jó volt itthon aludni. Kende egész éjjel túrta a hajam. Neki is be kell pótolnia a 3 hetet. :)
A szerdai vizsgálat alapján azt mondta a dokim, hogy a méhszájam nem nyílt ki, és egy kicsit mintha javult volna a méhnyakam is. Szóval „bátran” elengedett, de a gyógyszert szednem kell a 36. hétig, és fekvés ezerrel. Jövő héten kell mennem ellenőrzésre, de bármi is lesz engem tuti többet be nem fektet, mert nem vagyok hajlandó kh-ba menni, csak ha szülünk. Így is csak azt mondta 2-3 nap és 3 hét lett belőle. Egy hétig kaptam injekciós kezelést, hogy enyhüljenek a görcsök, keményedések. Utána átállítottak gyógyszerre, ami jól sikerült és ennek reményébe azt hittem elengednek február végén. Csak megvizsgált a doki és azt mondta eltűnt a méhnyakam, így ő nem szívesen enged el. A másnap reggeli viziten a főorvos dokinő szépen lehúzta a hazamenetelt és ráírta a lapomra, hogy a 34. hétig nem enged el. Így ráhúztam 2 hetet. Gondolhatjátok milyen szar érzés volt. Na de túl vagyunk rajta és most már itthon vagyok. :)
A család is elég rosszul viselte az eseményeket. Kende először apával és mamával volt felváltva, de egy hét után a mamát teljesen elutasította és csak apa kellett. Szegénykém lelkileg teljesen összezavarodott. Így apa kénytelen lett táppénzre jönni. És 2 hetet ő csinált végig a gyerekkel. Hát eléggé belefáradt. Most hogy itthon vagyok továbbra is itthon lesz apa, mert nekem feküdnöm kell, és így ő ugrál Kendének. Persze én is, de én csak minimálisan. Igyekszek vele sokat játszani, már amit fekve lehet.

Na szóval dióhéjban ez van velünk. Majd próbálom képbe hozni magam, hogy kivel mizu, de hát azt nem ígérem, hogy a 3 hét termését visszaolvasom. De nagyon-nagyon remélem még nem szült meg senki!!!!!!!!!!!!!!! Még ki kéne tartani jó pár hetet.

Most megyek is, mert nem merek túl sokat a gép előtt ülni. Úgyhogy hatalmas ölelés és mindenkinek nagyon-nagy pusszancs!!!!!
Viri

Kép Kép
kisvirág_30

Kocska milyen táblázatba?
Kisvirág örülök hogy jól vagy!!
De én nagyon félek ettől a kórházba menéstől!Amikor megszülettem akkor voltam utóljára azóta csak látogatóban...

Én bevállalom az első babát!!

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

KIsvirág: JAJ DE JÓ, HOGY ITTHON VAGY!!!!NAGYON VIGYÁZZ MAGATOKRA!

:D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Kisvirág: De jó hallani felőled! Örülök, hogy minden rendben!

Én is szívesen kezdem a baba-esőt :) (Hú, de nagy a szám, aztán ha indulni kéne, tuti be lennék tojva :lol: )

Kép

Kép
sildi83

Kisvirág!

de jó, hogy itthon vagy!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Teca! Drukkolok ezerrel! Nem lesz semmi baj!!!!!!!! :wink: :wink:

Tünemény! fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sütit én is akarok, küldjetek!!!!!!!!!! :oops: :oops:

Ma fodrásznál voltam , a fejem legalább már rendben van...... :roll:

Én nem szeretnék április 10-e előtt szülni, még rengeteg dolgom van.....megbeszéltem a kiscsajjal,., remélem szót fogad.
Két napig olyan izé volt a hasam.....keményedett, mintha kicsit görcsölt is volna......szóval olyan furi volt :shock:
Bár vettem be magnéziumot, attól meg hasmenésem lett :roll:

Ma gondoltam rá, hogy basszus én mindent ugy csinálok, mint amikor még nem voltam terhes....rohanás, főzés...lóg a belem,, hogy mindennel végezzek minden nap, háztartás, tanulás...stb...alvás szinte semmi...
Szóval rájöttem, hogy lehet hogy lassítanom kellene :roll: :roll:

De csak legyen már 30-a!!!!!!!!Akkor államvizsgázom....
Jobban félek tőle, mint a szüléstől......
Arra gondoltam, hogy azt azt követő 26 napon pedig végre igazi terhes leszek és kiélvezem az utolsó 3 hetet
....mert az eddigi 8 hónapom sajna nem arról szólt.. :cry: :oops: :shock: :roll: :roll:
( de közbe azért majd nagytakarítást is csinálok) :lol: :lol:

Na megyek még tanulni egy kicsit.................... :cry: :cry:

Kép

Kép
tasin

tecca küldtem priviben

kocska

Sziasztok!

Kisvirág!
De jó hogy haza engedtek. Próbáld meg elfeljteni ezt a 3 hetet.... Élvezd Kendét. Pihenj. És mikor lehetőséged nyíllik gyere.

Eda!
Még lehetsz első hiszen még nincs babácska, de azért inkább ne versenyezünk. Minden babácska akkor jöjjön mikor ők úgy gondolják :-) Bár most már én is nagyon várom, hogy kié lesz az első.... Dokid meg jó lenne ha már haza érne.... Fotot raksz fel az ágyikóról??

Gesztenye!
Na végre. Pont ideje volt, hogy abba hagyd a munkát. Próbáld meg egy kicsit magad elengedni és kiélvezni a hátra lévő időt... :-)

Tasin.
Tényleg lassíts egy kicsit, de most már legyen meg az államvizsgád aztán akkor talán túl lazítani.... Tarts ki.

Csajók!
Én olyan boldog vagyok :-) Mind 3 kívánságomat teljesítette Beni :-) Megcsináltam a nagytakarítást, kész van minden csomag, szobája elmehettem fodrászhoz és még ma az esküvőn is ott lehettem. Tőlem most már jöhet. Görcsölgetés most már nem annyira intenzív, de érzem hagy van valami .... Ha csütörtökig nem szülök akkor majd kiderül :-)
Ma nagyon jó nap volt :-) Nagyon kellemes esküvő volt. Nem az a lagzis olyan családias de nagyon jól éreztem magam.ez kismaminak való lagzi volt :-)

Na mennek pihi, mert azért hosszú nap volt.
puszi

Kép

Kép
sziszike22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: