Sajnos vannak ilyenek,bár van h a vendég határozza meg a hangulatot.Akik kedves ,azzal másként bánok én is,akár egy viccelődés is belefér.Nálam sokszor volt olyan,h igyekezetm a legkedvesebb lenni,és még a köszönöm sem hangzott el,nemhogy jattot adottt volna.
Volt olyan ,nyár,Nem hazudok!!!!lemértük!!!!42 fok a teraszon,a lábbam a szétrobbanás szélén,a nyelvem lógott,éhes voltam,de sokan voltak,mind türelmetlenek.Persze mosolyogni nem nagyon jutott eszembe,kimentem egy asztalhoz.Kérdem mit kérnek??Mondta az úr először egy kis mosolyt,miután megkapta,megkérdezte h a strapa,meg a meleg miatt nem mosolygok,mondtam igen,mondta majd beszél a főnökkel,h milyen egy rabszolgahajcsár,nagyon kedves volt h fel akart vidítani,sikerült is neki.Nyilván ezek után jobban figyeltem rájuk,mint a többiekre.

Nem szép?Én is ember vagyok!Bárhol vagyok ha ilyen szituba botlok,hasonlóan viselkedek,mint az úr,és igen ,megkapom a kedvesebb kiszolgálást.Sokszor megesett,hannyira sokan voltak,h 11-kor kinyitottunk és este nyolcig,se kaja,se pia,se pisi,se cigi!!!!!És erre még annyi buta kérdés szokott rájönni,h sokszor úgy éreztük szabadnap van a hárshegyen!!!
Egy "aranyos"példa:Koffeinmentes kávé rendelés,vendég megkapja ,belekortyol,odahív,kérdés:Ez koff.mentes,mert olyan kávé íze van?

Hát egy kávénak milyen lenne????
Na mindegy nem panaszkodok,hisz ezt bevállaltam a jobb pénzért,persze ücsöröghettem volna egy szoliba is feleannyi pénzért(Bocsi nem becsmérlésképpen).
Egy jó tanács Mabe,akár hogy is ,de többet ne menj arra a helyre,számos szemétséget ismerek a vend.látósok körébe,a gonosz,mogorva,vagy épp jattot nem adó(még ha felszolg. hibájából is)vendégnek.!!!